|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
5.10.2007 10:17:56   
lana38
Pozdravljena barni!user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa že dežuje, no bolj rosi, ampak je pa spet sivo. Pa izgleda, da bo cel vikend takšen.
Moj user posted image  je pa na izletu v Pragi, tako da sva z Blažem zdaj sama doma. Včeraj zvečer je šel in se vrne od sobote na nedeljo ponoči. Dva dneva bosta kar hitro minila.
Odpravljam se na sprehod, pa mi nekako sploh ne diši, ko pogledam skozi okno.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
5.10.2007 10:18:41   
Kim80
Danvari in Vrtnica79 - hvala za info o očetovstvu. Danvari, sem si prebrala zakon, samo, če so me pa na občino poslali. Ne vem, nisem še bila na občini. A zdaj naj pa letam sem in tjauser posted image  Grozno! Vrtnica79, a ti si že to uredila na občini?
ElaM - jaz sem tudi včeraj naročila lupinico na BC spletni strani. So mi všeč bolj žive barve.
Vrtnica79 - ne, jaz nisem imela oblečene rdeče in bele majice, ampak enobarvno rdečo. Pa moj user posted image  je bil z mano.
Alice - če ni skrivnost: A ti si iz Lendave? Sprašujem, ker je moj user posted image  iz Lendavskih goric.

Neposredna povezava do sporočila: 2927
5.10.2007 10:19:01   
loncica
Očitno so ti prehladi prisotni povsod. Moj mož tudi ves čas smrka. Danes sva malce bolje spala, ampak včeraj pa samo posmrkavanje. Sem ga že zezala, da vadiva kako bo ko bo user posted image , ko ne bova spala ponoči.

Vrtnica, dobro da si me spomnila na to oddajo. Jo bom danes gledala, ko mam čas.

Ja kg. Mene kar malce skrbijo. Problem, je ker sem skoz lačna. Zajtrkujem ob 8h in sem zdajle že lačna. Če pa ne jem, se mi pa vrti. Očitno se bom morala sprijaznit z malce več pridobljenimi kg, kot sem načrtovala.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2928
5.10.2007 10:55:21   
Foxina
Vrtnica79 jst gledam Mein Baby vsak dan...zadnč mi je bil zanimiv podatek k je ena babica rekla, da če daš obe roki na trebuh, potem bebi pride "v roke"...in to je bojda znak, da je vse ok...no jst sem pol to testirala parkrat...tud takrat k je miren trebuh...in zares deluje!!! meni se je zdelo fascinantno...

Neposredna povezava do sporočila: 2929
5.10.2007 11:22:02   
andreja2000
Pozdravljene!

Jaz sem si pa danes privoščila malo daljši spanec.No,v bistvu sem šla nazaj spat,ko je Lara šla v šolo.saj je vzunaj tako sivo,dežuje še pa ne.

Jah,sedaj pa letim v trgovino,pa nekaj skuham.....ajd,bodite pridne,se morda še kasneje kaj javim.......

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
5.10.2007 11:31:10   
Vrtnica79
Kim80, jaz grem naslednji teden na občino to urejat, ker moj dela popoldne tak da lahko zjutraj to urediva. Sem pa klicala tja in vprašala kaj moram imeti vse zraven, da nebom pol rabila letat sem pa tja z papiri. Potrebuješ samo os. dokument in predviden datum poroda- pa seveda user posted image  mora biti zraven. Greš pa v sobo št. 4.

Loncica in Foxina, lepo da tudi vidve spremljata to oddajo. Mi je zanimiva, čeprav bolj malo razumem. Pač bolj gledamuser posted image .

Nič, zdaj pa moram iti user posted image , se že prazni želodci oglašajo........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
5.10.2007 12:47:24   
Foxina
nick                          tedni      pridobljeni kg  obseg trebuščka

Ajtak                        32t               +13kg                   124cm
Kim80                      31t1d           +7,5kg                 98 cm
Mat3ja                     31t 1d           +11 kg               104cm
Lorch                       31 4d             +9kg                    105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                    31t1d                +8kg                    99cm
Skaana                    30t5d           +12kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           29t              +8kg                     95,5cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                29t             +4,5kg                117cm
 Magi*                       28 4d           +11kg                    106cm
Nana22                    28t2d           +12kg                 108cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      28 t2d          +9 kg                   94 cm
Hokejistka               28t2d          +8kg                     93cm
Vrtnica 79                30t               +11kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm
Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    27t                +11kg                     102cm
Soncek.djukelica     27t                +10kg                   104cm
Tejka                        27t               +7kg                      92cm
Danvari                                         +7 kg  

Neposredna povezava do sporočila: 2932
5.10.2007 13:00:16   
Foxina
pa še tole v info punce, da se ne boste preveč sekirale okoli kil:

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=28708

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
5.10.2007 15:41:12   
t*e*j*k*a
Oj!

Vrtnica79 res se te ne spomnim nimam pojma katera bi bila. Verjetno ko te bom vidla bom takoj vedela!!!
A si katera kupuje prek ebaya??Jaz bi si kupla kaj ko so take poceni stvari gor sam me je mal strah glede plačila, pa ni mi številke kartice za devat,... V glavnem sem ful nova v tem in nimam pojma kako to gre.

ajde

Neposredna povezava do sporočila: 2934
5.10.2007 18:17:59   
Mat3ja22
LP
Jaz pa sem danes imela pregled pri G. imam ful močno vnetje in poleg vsega še previsok pritisk. (pa sem vedno imela probleme s prenizkim pritiskom) Mi je G dal napotnico za laboratorij, pa pritisk si moram merit, pa pazit se moram ker ta kombinacija lahko baj privede da prezgodnjega poroda. seda pa imam naslednji pregled že v sredo. bomo videli kaj bo.

no pa zvedela sem, da je moj malček že pravi korenjak, saj tehta 1930g in je velik malo manj kot 40 cm.

aja pa v Kik-u v Ormožu sem bila s taščo in "svakinjo", sta mi ful dosti stvari kupili za malegauser posted image ( od odejice, do debele odeje, nogavičke, bodije, bundico, komleptke, pleničke, brisačke, puloverčke in jopice iz termoflisa,...) user posted image pa še Babyphone mi je "svakinja" prinesla iz Nemčije, kejr je bila na vojaškem usposabljanju. v glavnem cunjic imam zdaj fuuuul.user posted image
manjka mi še posteljica, jogi, banjica in previjalna podloga pa imam vse ( no vsaj upam)user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
5.10.2007 18:40:02   
soncek.djukelica
čer,

jaz sem pa kar malce žalostna!user posted image  
Moje mere so: 28 teden    +15 kg     obseg trebuha 107 cm
Danes sem imela redno kontrolo, težka sem že več kot 70 kg, koliko jih bom še nabila do konca...user posted image user posted image user posted image  Pa sej G. ni nič rekel,sem pa sama nad sabo razočarana!user posted image

Glede izcedka, tudi jaz ga skozi imam, pa mi je pred kratkim predpisal Canesten, sicer se je izcedek zmanjšal, ampak težave se pa niso čisto odpravile!Danes me je pa pregledal, in v laboratoriju so mi ugotovili,da imam vnetje in mi predpisal Borax svečke, pa še z Bepanten kremo naj se mažem! Sem mislila,da je vse skupaj povezano z hemeroidi,vendar sem te spravila pod kontrolo! user posted image  
Naslednji pregled imam čez 3 tedne, že konec meseca! Tudi za injekcijo Rh - sem ga spomnila, tako da sem danes še bila na transfuziji, v ponedeljek pa grem nazaj po rezultate,in po injekcijo, če bo potrebno!user posted image
Dobila sem že napotnico za porodnišnico in rešilca in potrdilo za CSD! No, to bom pa urejala konec meseca!

Lep pozdrav od debele user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
5.10.2007 19:00:09   
hokejistka
Mene pa zanima, kako vaše G ugotovijo, da imaste vnetje? A vas na vsakem pregledu ginekološko pregledajo? Ker meni samo srček posluša.
Drugače pa user posted image za vse ki ste imele pregled. Važno, da user posted image lepo rastejo. Hujšale bomo potem.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
5.10.2007 19:07:38   
soncek.djukelica
hokejistka, tudi meni je ponavadi poslušal srčke! Pregledal me pa ni že kar nekaj časa! Danes pa sem mu omenila vse težave,pa me je pregledal! In pomoje lahko tudi ti poveš,kaj te muči, kaj opažaš in ni user posted image  da te ne pregleda! 

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
5.10.2007 21:55:40   
Magi*
čer!

uf, kak dan je za mano. 6 ur predavanj. iz petne žile sem že energijo na koncu črpala. sem pa preživela. še tole spišem, pa pod tuš in spat.

SD - jaz sem mojemu G tudi že rekla za izcedke, pa me ni nič pregledal. samo boraks mi je predpisal. sem ga 3 noči uporabila. prvi dve je bilo vse OK, tretjo me je pa začelo v nožnici peči kot user posted image . ko sem ga poklicala po tel, mi je pa model reku, da se bova zmenila na naslednjem pregledu in odložil telefon. naslednji pregled je bil po 4 tednih, torej bo prihodnji teden. izcedka imam dosti, sam me pa nič ne srbi ali peče in zato upam, da gre za tisti povečan normalen nosečniški izcedek. sicer mu pa vrat zavijem. saj vem, da moram zase sama poskrbeti, sam s tem tipom se tako nerada pregovarjam...

lepo spite. jaz bom verjetno spala kot ubita. upam.

PS: glede kg smo pa na istem. resnično ne vem od česa teža tako eksponetno narašča? aja, pa ne pojem škatle krofov po kosilu kot Mila Jovovich user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2939
6.10.2007 8:37:16   
Foxina
dobro jutro
kako lepo dežek pada user posted image

soncek.djukelica mah, dej bomo ze po porodu shujšali...čeprav te čist razumem, ker sem jst ista, ki se tko sekiram...ampak zdajle smo res v času, ko grejo kile ful intenzivno gor...mislim, da sem na RR prebrala, da tam  od 28t do 33t kar divjajo...pol pa da se umirijo  

Magi
ja mene so tudi ta predavanja čist izčrpala...čeprav niso bla nikoli 6h....so pa bila ponavadi vsak dan zvečer in sem komi prestala...

nick                          tedni      pridobljeni kg  obseg trebuščka

Ajtak                        32t               +13kg                   124cm
Kim80                      31t1d           +7,5kg                 98 cm
Mat3ja                     31t 1d           +11 kg               104cm
Lorch                       31 4d             +9kg                    105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                    31t1d                +8kg                    99cm
Skaana                    30t5d           +12kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           29t              +8kg                     95,5cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                29t             +4,5kg                117cm
 Magi*                       28 4d           +11kg                    106cm
Nana22                    28t2d           +12kg                 108cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      28 t2d          +9 kg                   94 cm
Hokejistka               28t2d          +8kg                     93cm
Vrtnica 79                30t               +11kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm
Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    27t                +11kg                     102cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        27t               +7kg                      92cm
Danvari                                         +7 kg  

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
6.10.2007 9:24:13   
Magi*
Foxina, jaz moram predavat user posted image  in sem pol ko krpa. ožeta.

no, danes sta mi moja dva pustila malo dlje spati in sem dobila zajtrk v posetljo (kot vsako jutro, sicer user posted image ). zdajle pa šibam na banko nekaj zrihtat, pa v BC po zibko user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
6.10.2007 11:48:45   
lana38
Dobro jutro!

s.d. pa ti imaš kar 2 user posted image . kaj se sekiraš? Jaz imam samo enega pa imam 71 kg in 107 cm. Bom že hujšala, ko rodim. Seveda če nebom dojila. Če bom dojila, pa potem. Zadnjič namreč nisem imela dovolj mleka in sem že po 2-3 mesecih prišla na svojo težo.
Spet imamo tako grdo in sivo vreme. Morda še mahnem na kak sprehod popoldan. Zjutraj sem bila že v trgovini. Moj user posted image  je še vedno na izletu. Vrne pa se danes ponoči. Upam, da tam ni tako grdo vreme. Bomo videli, kaj nam bo poslikal.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
6.10.2007 11:54:42   
Raho
Oj!

Ej, punce, mi imamo tehtnico pokvarjenouser posted image  - kaže mi samo 1,5 kg več (v 5 tednih). Sama se pa tako debelo počutim. Jaz sem štartala s 70 kg, drage moje. Sedaj imam pa 76 - pa sem tako ponosna nase. Prvič sem pa bila prava Mila Jovovichuser posted image  - sam da sem se jaz zredila za 33 kg. Imela sem čisto 90ko.

Kim80 - ja, jaz sem iz Lendave. Samo sem že med oldtajmerjiuser posted image

Barni - ne razumem tvojega vprašanja - a misliš za vzorčke - ja če gre za pletenje nekega vzorca, potem po knjigi, če pa gre za kombinacijo barv pa malo domišljijo vklopim. Spletene stvari pa imaš poslikane v mojem albumu.

Mah, grem dalje plest. Jutri najverjetneje tamaučka peljeva v MCDonalds, ker že 2 tedna gnjavi zanj. Torej - gremo jutri malo na Madžarsko.

A ve ste že kaj te klasične pripomočke kupovale? Kako dudo, plenice...
Mene je malce strah, a me porod prehiti in ne bom imela ničesar doma.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
6.10.2007 12:29:20   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Mene pa zanima, kako vaše G ugotovijo, da imaste vnetje? A vas na vsakem pregledu ginekološko pregledajo? Ker meni samo srček posluša.

mene moj G vedno pogleda,kaj vem morda ravno zaradi teh izcedkov,ki se mi bolj ali manj vedno pojavljajo in dostikrat gre pri meni za vnetje.Treutno sem na svečkah boraks.

Sem pa ponoči spet zelo,zelo slabo spala.3 krat sem morala obiskati wc,pa kolki so me boleli,tako da sem ob 5 vstala in hodila nekaj časa po stanovanju,malo pospravila in se nekaj čez 6 vrnila v posteljo,vendar čez kako uro so se bolečine vrnile in sem se vstala.zanjimivo,če hodim pa bolečin ni.

Nič,lepo soboto in imejte se fajn,grem kuhat......

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
6.10.2007 14:08:38   
Raho
Evo, ravnokar sem na ameriškem ebayu kupila popolnoma nov angel care za 78 € s poštnino vred. Pa še boljši je od tega, ki ga prodajajo na sončku, ker ima 2 enoti za starše. Edino domet je namesto 100 metrov, 60. No, pa saj tako ali tako ne bomo hodili k sosedom in otroka puščali domauser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
6.10.2007 15:12:05   
soncek.djukelica
dan,

danes je pa res deževen dan! Pri nas je sedaj nehalo...sam za koliko časa!user posted image
danes sem že malce pomirila glede kilaže!
Meni fali še kakšna flaška, pa angel care, pa koš za planice, pa kozmetika!
Kaj boste ve imele od kozmetike?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
6.10.2007 16:01:32   
t*e*j*k*a
Joj Alice pa kje ti to vse najdeš????

Neposredna povezava do sporočila: 2947
6.10.2007 16:04:51   
lana38
alo!!  kak si?

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.10.2007 16:09:08   
lana38
Ta zgornji post ni moj. To se je moj Blaž malo pohecal, ker sem morala za trenutek vstran.user posted image
Pri nas je tudi še vedno sivo. Dežuje ne, ampak ni nič fajn. Morda se vseeno odločim še za kakšen sprehod, ko končava plakat, ki ga delava za šolo.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
6.10.2007 16:33:02   
loncica
Čav punce!

Jaz sem šla danes spet malce nakupovat. Sem možu kupila nekaj za obletnico, za user posted image  pa stojalo za baldahin. Sem bila danes pri teti, ki je šivilja in sem si sposodila njen meter, da sem se lahko pomerilauser posted image .

Alice: jaz sem kupila dudi za novorojenčka od aventa in pa eno stekleničko. Za vsak slučaj, če dojenje ne bo šlo. Za ostale stvari: sterilizator, grelec stekleničk in podobno pa bom kupila po porodu, če bo potrebno.

Tudi mene zanima kaj je sploh potrebno od kozmetike. Bepanthen ok, kaj je še nujnega?

Meni fali še: par oblačil, vrtiljak za nad posteljico, za angel care pa sploh ne vem, če ga bom nabavla, ker bo mali spal v posteljici zraven mene.

Lep dan

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nosečnica z dojenčkom v prometu.
пеперутка16

Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?

Zelo zadovoljna. (100%)

Zadovoljna. (0%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!