|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
9.10.2007 9:15:04   
pikica*
Dobro jutro!

No, mi imamo še vedno bolnikauser posted image . Zoja je včeraj spet začela na ornk driskat, popoldne pa je dobila še vročino. Očitno je fasala rota virususer posted image . Na srečio je zvečer pomagal Calpol, tako da ponoči vročine več ni bilo. Danes jo imam pa kar doma. Naj se revca pozdravi. Na srečo je kar živahna in tudi s pitjem zaenkrat ni težav. Ampak bi pa res že rada, da se končno pozdravimo.

No, danes pa nisem tako pridna kot včerajuser posted image . Zjutraj je prišla še ena prijateljica na kavico, zdaj pa me čaka bolj listanje knjigic ipd. Sem mislila, da se bom lotila selitve stvari iz delovnega kabineta v dnevno sobo, ampak bo treba to prestavit na kak drug dan.

Magi*, ja pri nas je podobna situacija z dreadiuser posted image . Ni šans, da jih razčešeš.

Zdaj pa iščem ideje kaj naredit za kosilo. Res nimam ideje kaj dat Zoji, da jo malo zaštopauser posted image . Ima katera kak predlog?

Nič..moram it....šefica kliče.....se je spravila na kavč, oborožila s knjigami in kriči "mami, pejt sem!" user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
9.10.2007 10:19:57   
lana38
pikica*, pri driski najbolj pomaga medicinsko oglje, samo je problem pripravit otroka, da to spije, ker je črno. Jaz sem mojega nekako vedno uspela prepričati. Če drugače ni šlo, sem mu obljubila nekaj, kar si je že dolgo želel. Vem, da ni bilo najbolj vzgojno, je pa delovalo. Če drugače ne gre, moraš. Za Calpol pa nisem ravno sigurna, da ga lahko daješ ob driski. Po moje jo še pospeši. Nasploh se mi zdi, da nobenega sirupa naj ne bi dajali, če ima otrok drisko. Upam, da se vama čimprej popravi zdravje.

Magi*, kako pa kaj Zaki? A je bolje?

Jaz pa čakam, da sonček dobi malo več moči in grem ven.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
9.10.2007 10:31:10   
Magi*
dan!

komaj čakam, da grem v službo si spočit. ponoči nismo spali, pa ne zaradi ušeska. so zgleda bolje. ampak naša tamala takoj zagrabi za prvo priložnost in že spet celo noč teži in je že napovedala, da ne bo več v svoji sobi spala. ja valjda. jaz crknem takoj. sicer pa ji je zdaj začel zelen gnoj iz nosa tečt in to je dobro, očitno se puca. je pa čiščenje noska spet druga pesem. pravijo naj s fiziološko ali sterimarjem...ja, če bi držala. jo oba z možem komaj drživa, da ji lahko not našpricava. saj tadrug ne more biti tak živc, a ne?

pikica*, držim pesti za Zojo. ne ji dajat oglja. kar je virusa notri, mora ven - tako je nam pediatrinja svetovala. traja pa kak teden, da se zrihta. samo veliko tekočine naj pije, najboljši je šipkov čaj. je naj pa lahko prebavljivo hrano, kolikor ji paše. najbrž ji kaj dosti itak ne. lahko ji pripraviš kako nemastno juhico - iz piščančjega fileja, pa korenček not, ji bodo elektroliti pasali (sol). če pa bi bilo zelo hudo, pa kar v lekarno po rehidracijske soli (matr, sem pozabila kako se tistemu reče).

držite se.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
9.10.2007 10:36:31   
lana38
Magi*, oglje ni samo za zapiranje, ampak zelo dobro veže nase tudi toksine in viruse in jih pomaga spraviti iz telesa.

Moj user posted image  je pa že vso noč bil zelo aktiven in sem mislila, da bo danes čez dan miren, pa kar naprej poskakuje.user posted image  Nocoj se je tudi Blaž kar naprej nekaj vrtel v postelji. Vsako noč se namreč preseli med naju. Tako da sta bila oba moja otročka nocoj kot vrtavki.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
9.10.2007 10:41:27   
Magi*
ja, saj vem, da ima oglje lastnosti, da veže strupe. sam nam je pediatrinja vseeno tako svtovala pri rota virusu user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
9.10.2007 11:13:29   
pikica*
Obema hvala za nasvete. Bomo zaenkrat ostali kar pri lahki hrani in tekočini. Upam, da gre zdaj res na bolje, ker je danes samo zjutraj driskala, zdaj je pa zaenkrat mir. Kar se hrane tiče pa res je bolj kot kak ptiček. No, glavno, da pije. Pa tudi kar se razpoloženja tiče, je čisto ok. Glede oglja pa nekateri pravijo, da za tako majhne otroke ni primernouser posted image . Nimam pojma.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
9.10.2007 12:25:25   
andreja2000
pikica* ja,pomembno je,da sedaj hčerkica veliko pije,da ne pride do dehidracije.Držim pesti,da bo kmalu bolje.

Alice boga revica,tudi jaz bi se prestrašla v tvojem primeru.Že sedaj,če je Eva slučajno nekoliko dalj časa mirna se takoj vsedem na kavč in pložim na trebuh obe roki-in to res deluje,neverjetno in res hvala tisti,ki nam je to povedala.(žal se ne spomnem katera je to bila)user posted image

No,pa jaz bi tudi imela nekoga,ki nam bi kaj kupil za user posted image ,pomojem so to pri nas bolj prazne želje......,vsaj kar se tiče večjih nakupov......
Drugače pa gremo danes popoldan v Mb pogleda za stvari za Evo,ki še nam manjkajo.user posted image Se že ful veselim.user posted image

Tako,želim vam lep dan,jaz pa moram spet za štedilnik......

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
9.10.2007 12:35:11   
pikica*
A imate že vse izbrana imena za vaše user posted image ? Vidim, da vas je veliko, ki jih kar po imenih kličete, pri nas pa še vedno čista tema.

Zoja spi, jaz se pa ukvarjam s postavitvijo pohištva v njeni novi sobici. Men se že meša, ker res ne vem kako zadeve postavit, da bo imela dovolj prostora za igrače in ostale njene zadeve, obenem pa še dovolj omar za obleko in vse, kar je njenega. Se mi zdi čista misija nemogočeuser posted image .

Kar se tiče nakupov.....jaz ne računam na druge, ker se mi zdi, da je to pri prvem otroku čisto drugače kot pri drugem. Pri prvem bi vsi nekaj kupovali, pri drugem pa skoraj pozabijo, da si user posted image . No, pustimo se presenetitiuser posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
9.10.2007 12:58:35   
trdozimc
Živijo!

Še ene par podatkov za seznam: sem stara 31 let in je to moja 2.user posted image , rodila bom pa najverjetneje kar v Lj (je najbližje).

Driska: zelo dobro pomaga LINEX (kapsule - lahko samo iztreseš prah, npr. v čaj), ki je uporaben že od čisto majcenih dojenčkov naprej, vsebuje pa te razne mlečnokislinske bakterije, ki v črevesju stabilizirajo mikrofloro.

Ime: tudi za našo pupo še ni čisto jasno. Nama je bilo pred dvema letoma, ko sva izbirala ime za Jana ful všeč ime Iva za punčko, ampak zdaj pa kar ne veva.

Uživajte v sončku!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
9.10.2007 13:09:23   
andreja2000
pikica* kot si že gotovo opazla,mi imamo ime že izbrano.Izbral ga je bodoči ati in ko sem še pogledala kaj pomeni to ime sploh več ne pustim,da bi prišlo do spremembe user posted image .Ja,glede na to,da smo težko prišli do te naše princeske in Eva pomeni dihati,živeti je to ime pravšnje zanjo,no  vsaj tako se men zdi.

Za mojega dagega bo Eva sedaj prvi user posted image ,vendar zame 3.Ja,čeprav gre po njegovi strani za prvo vnukijo,še nihče ni nič omenil,da bo kaj kupil,no bomo še videli,vendar  je mogoče malo čudno,a jaz jih niti ne poznam,oni pa mene ne,ker niso zadovoljni z sinovo izbiro( sem starejša od njega,pa 2 otroka že imam),on pa je edinec.Pa saj je vseeno če kupi kdo kaj ali ne,mi smo presrečn ker končno čakamo naš zakladek.user posted image ...........

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
9.10.2007 13:31:10   
pikica*
Eh, Andreja2000, zaradi sorodnikov se res ni treba sekirat. Včasih znajo bit malce čudni. Glavno, da ste vi srečna družinica. Samo to šteje.

Kar se imen tiče. a ima mogoče katera idejo za ime za fantka, ki pomeni življenje, ali pač nekaj na to temo? Sva ugotavljala, da bi se to  lepo ujemalo z imenom Zoja, ki prav tako pomeni življenje. No, če se katera spomni kakšnega takega imena, se priporočamuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3011
9.10.2007 13:41:59   
t*e*j*k*a
Andreja2000 res se ne sekirat zaradi sorodnikov!! Dokler vaju pustijo pri miru je itak vse ok. Pa razlika v letih sploh ni važna zakaj bi mogu vedno bit moški starejši??

Midva tud še ne veva za ime glede fantka. Men je všeč Jan sam ga že mamo v žlahti, drugo ime pa mi nobeno ni nč kej posebnegarazen Ian-to je pa mojmu ogabno ime, tko da če bo fantek bo verjetno kr Jan, punčka bo pa !00% Neja!!!

Dans sem ap ugotovila kako zgleda ko user posted image kolca. Sej sem hitra a neuser posted image . Prej niti nisem vedla da je to to--kk sem čudna!!! Tko kot za prve brcike nisem vedela pa sem ga že 14 dni čutlauser posted image .
Jutri grem pa v MŠ, pol grema pa z mojim moj stalni naslov spremenit-ga morm met zraven da soglaša da živim na njegovem naslovu!! Potem bom pa končno šla mal na socialno za user posted image kaj zrihtat.

Za vse ki mate bubane otroke  držim pesti da se čimprej pozdravijo in nehajo biti tečni, me ki čakamo na prve user posted image sploh ne vemo kaj nas čaka.

Grem kosilo kuhat naprej čao

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
9.10.2007 13:45:45   
Vrtnica79
Dan!

Sem ravnokar iz občine prišla- sva z user posted image  končno uredila to listino o očetovstvu. Rabila sva samo osebne in morala sem povedati predviden rok poroda. Pol pa nama je sestavil zapisnik ki je bil v 3 izvodih. Vse sma morala podpisat in 2 izvoda dobila za domov. Ker imena še nimava izbranega so napisali samo priimek, itak bodo ime dodali pol na roj. listu. Tako da vse skupaj je to trajalo približno 10. minut.

Tudi v službo sem nesla papirje da mi vpišejo plačo. Ko jih dobim nazaj šibnem še samo na CSD, pa sem rešena z tem letanjem.

Mi je prej moj slikal bušija, tak da bom zalepla kako slikico gor. Samo sama sem bolj švoh pri tem, tak da moram mojega počakat da mi to zrihta. Ker dela popoldan upam da mi bo jutri zjutraj pomagal.

Danes pa ne rabim kuhatuser posted image , sva šla ven jest. Se je kar ponudil da bo on "kuhal". Mi prav paše.

Lep sončen dan še naprej. Izkoristite sončeka!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3013
9.10.2007 13:50:34   
soncek.djukelica
dober dan,

Alice, si predstavljam tvojo grozo!Tudi jaz bi zagnala preplah! Sem pa izredno vesela,da se je vse rešilo!user posted image
Tudi jaz imam tak sistem kot Andreja, ponavadi se usedem in začnem tipat svoj bušek, in ponavadi otipam kak ud! Ali pa malce počakam, in se oglasita! Najbolj od vsega mi je smešno,da okoli popka telovaditauser posted image !user posted image Včasih se mi zdi,da mi ga bo kar razneslo!user posted image
Pikica, boga tvoja hčerkica! Želim ti, da se njeno stanje uredi čim prej!user posted image
Imena, jaz jih imam že izbrana!user posted image Ker pa nevem, kaj točno bo, jih sploh ne morem klicat po njih, in jih kličem koker nanese prilika!user posted image
Kaj pa vožnja avta? Koliko od vas še to prakticira, no biti šofer? Magi jo, kaj pa ostale?

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
9.10.2007 13:51:17   
Foxina
nick                          tedni      pridobljeni kg  obseg trebuščka

Ajtak                        32t               +13kg                   124cm
Kim80                      31t1d           +7,5kg                 98 cm
Mat3ja                     31t 1d           +11 kg               104cm
Lorch                       31 4d             +9kg                    105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                    31t5d                +8kg                    99cm
Skaana                    30t5d           +12kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           29t              +8kg                     95,5cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                29t             +4,5kg                117cm
Magi*                       28 4d           +11kg                    106cm
Nana22                    28t2d           +12kg                 108cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      28 t2d          +9 kg                   94 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                30t               +11kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm
Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        27t               +7kg                      92cm
Danvari                                         +7 kg  

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
9.10.2007 14:09:22   
DANVARI
Madona ste se razpisaleuser posted image user posted image user posted image no nekaj mojih hitrih komentarjev

Ve vse pravite, da upate, da ne boste šle čez 70 kg. Jaz upam, da ne bom dosegla devetdesetke. Sedaj imam 76 kg in se še dobro počutim .

No jaz sem jo pa že user posted image pa sem res pridna s +7kguser posted image to je tko če že konkreten štartaš. Kolki mi bojo narazen padli, ko vstanem rabim dolgo da se zravnam in začnem hodit... Me je pa strah, zdej ko bom doma, da bom začela žret - to je vedno tko pri meni, ko mi je dolgcajt, isto v prvi nosečnosti sem v zadnjih dveh mesecih pridelala večino od tistih končnih +15kguser posted image

Za kozmetiko so nam v MŠ priporočili naslednje:

* mandljevo ali olivno olje (za gubice), a je potrebno? Je, ampak maš lahko tudi kaj drugega, mi imamo npr. tudi  Ribodermin
* trdo nevtralno milo; kje ga boste ve kupile mi smo ga imeli zelo kratek čas , ker mi je šlo na živce banjico pucat vsakič s krtačko, da je šla zadeva stran - smo hitro prešaltali na kopeli, kupila sem ga pa v DMu
* fiziološko raztopino kupiš v lekarni, odvisno koliko jo boš rabila, ampak ker boš imela dva lahko kar liter vzameš
* bepanten kremo pride vedno prav, lahko pa za bradavice npr uporabljaš lanolin
* alkohola, pa skoraj ne bi potrebovali mi smo ga samo za razkuževanje previjalke, če se je polulala, popek na začetku smo s fiziološko, drugega pa ni bilo potrebno
* pa vato in sterilne zložence, zložence rabiš za popek na začetku, pa še za očke čistit s fiziološko so bolj praktični kot vata, za vse ostalo je vata kul

Mene je pa zdaj počasi začela grabit panika, da za res še nimamo ničesar. Bo teba it počasi v nabavo. Ampak sploh ne vem kam čem it. Kombinizonček bom po moje kar komu od familije naročila, ker bodo potem itak vsi spraševali kaj naj kupijo, za vse ostalo bo pa treba it v akcijo.

jaz sem imela paniko tale vikend. Sem se mal preveč naprezala in smo šli skoraj rodit v soboto mene pa panika, ker še nisem nič pripravila in še k frizerju se moram it postrič ker potem res ne bo cajta user posted image user posted image user posted image me je najbolj frizer skrbel user posted image user posted image user posted image

Naša "big sister" se je končno malo pozdravila, pa smo se odločili da jo babi in dedi še dva dni mal pocrkljata, potem gre pa nazaj v vrtec (verjetno po novo virozo user posted image ). Končno smo ji mal apdejtal garderobo, zdej je pa treba za tamalo mal poštudirat, kaj manjka. Mam en gromozanski kup v posteljici nametan od tavečje, ki čaka že en mesec na sortiranje, no z naslednjim tednom sem službe frej, pa bo čas za te fore.

Glede imena sva jo že začela po imenu klicat ko se o njej pogovarjava, tako da bo zgleda obveljalo. Mi je blo pa mal smešn ga že napisat na obrazce za porodniško user posted image user posted image user posted image

Držte se pa kr čvekajte naprej, vasw je tko luštno brat, samo mal težje se ažurno vključujem v pogovor, ker nisem na RR vsak dan.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
9.10.2007 14:10:55   
DANVARI
aja, FOXINA jest s petkom vstopim v 32t in bom verjetno prišla do +8kg, tko da lahko dodaš na seznam, glede obsega moram pa še ugotovit user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
9.10.2007 15:19:14   
Mat3ja22
LP

tudi mene bi panika zgrabla, tako kot vse ostale, če nebi čutila malčka. ampak za enkrat še nimam problemov s tem (hvala bogu, vsaj nekaj) vsake tolko časa se mali začne notri raztegovat oz vsaj rad bi se, pa ima zgleda premalo prostora tako da me boli ko user posted image ko začne s svojo telovadbo. vsaki dan med 13 in 14 uro ima svoj trenutek zase in zvečer okoli 21.  tako da vem da je vse vredu

tudi mene je začelo zdaj skrbeti (od kar vem,da mi zaradi vseh težav, povišan pritisk, otekanje nog in vnetje lahko grozi prezgodnji porod) kdaj bova do končno uredila kotiček za najinega malčka.
morava še omare prestavit, zato da posteljica ne bo na dveh zunanjih stenah pa še okno je zraven.
kaj mogoše katera ve, kaj bi se lahko uporabilo kot dodatno izolacijo za zunanjo steno?

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
9.10.2007 15:23:34   
ElaM
Ojla, da se malo javim. Bolančkom želim čimprejšnje okrevanje. Pri nas se je stanje umirilo, nos spet služi svojemu namenu in posledično celo spimo.user posted image user posted image
Pikica*, ime Vito pomeni življenje (malo za hec pa Živko tudiuser posted image ). Meni je sicer Vita zelo lepo ime, pa se moj ne strinja. Pri nas bo verjetno Manca ali  Jernej. Ni še čisto odločeno.
Danes sem imela pregled in sem pozabila vprašat za spol. Je nekam tako dolgo gledala srce z uzjem, da me je spet panika zagrabila in sem na koncu vse pozabila vprašat. Mali-a je že prav obrnjen, tako da je ena skrb manj. No, na koncu je tudi srce zgledalo tako, kot mora, tako da sem od G odšla pomirjena. Mi je pa rekla, da danes zgleda občutno bolje, kot je zgledalo pred 14 dnevi, kar se MV in trebuha tiče, tako da upam, da smo iz tahujšega.user posted image
V nabavo sva midva šla v nedeljo, moj med tednom nima cajta.user posted image  Čeprav v celem CP, nisem dobila žabic v nevtralni barvi, tako da žabe moram še kupit. Kupila sem par bodijev, 2 kompleta in zimsko vrečo. Vsaj za pot iz porodnišnice bo dovolj.user posted image
Alice, kaj si izvedela na pregledu?
danvari, jaz se že tudi cele cajte pripravljam, da bom zbrala Tinkarine cunje in jih pripravila za tamaučka. Pa kar odlašam, počasi se bo treba spravit tudi k temu.
Lepo bodite.

:)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
9.10.2007 16:02:43   
lana38
Normalno, da je panika, če ne čutiš user posted image . Ampak mislim, da sem nekje prebrala, da v 12 urah moraš čutiti vsaj 10 gibov. To pa je pri meni do sedaj še vedno bilo in močno upam, da ostane naš user posted image  tako živahen, kot je bil do sedaj. Danes je izredno poskočen. Že ponoči ni imel miru. Še vedno pa se kotali po celem trebuhu.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
9.10.2007 16:07:13   
Foxina
nick                          tedni      pridobljeni kg  obseg trebuščka

Ajtak                        32t               +13kg                   124cm
Kim80                      31t1d           +7,5kg                 98 cm
Mat3ja                     31t 1d           +11 kg               104cm
Lorch                       31 4d             +9kg                    105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                    31t5d                +8kg                    99cm
Skaana                    30t5d           +12kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           29t              +8kg                     95,5cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                29t             +4,5kg                117cm
Magi*                       28 4d           +11kg                    106cm
Nana22                    28t2d           +12kg                 108cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      28 t2d          +9 kg                   94 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                30t               +11kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm
Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        27t               +7kg                      92cm
Danvari                     32t                +8 kg  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
9.10.2007 16:26:07   
Raho
No, evo mene s pregleda in vseh ostalih mrcvarjenj.

Dama je bojda OK - vsaj po besedah G: Sladkorna je slabo. Naslednji teden spet moram it na OGTT. Danes sem imela 9,9 cukra na tešče brez vsegauser posted image . Naša dama se je obrnila nazaj v prečno lego in G. je rekla, da zaradi velikosti otroka močno dvomi, da se bo obrnila nazaj na glavo. In zakaj je ne čutim? Zato, ker je verjamete ali ne - obrnjena s hrbtom navzven. Leži tako, da gleda v moj križ.

Zredila sem se do sedaj za 7 kg, noseča pa sem 30t1d. Obseg je enak kot je bil.

Mi še tudi nimamo nič pripravljeno za user posted image . Bomo že. Še moramo najprej Črtoju sobo urediti. No, to nameravamo sedaj v naslednjih 3-4 tednih narediti. Danes sem šla naročit v Pikapolonico traktor na akumulator za Črtoja. To mu bo Živa prinesla za RD - pa še midva z atijem (božiček bo pa bolj skromen). In sem odkrila potiskane plenice s Pujem in Pigletom.  Sem morala takoj 3 vzeti (da ja ne bi šlo kaj v podkvar). V glavnem, imela sem nagledan en traktor za 200 €, potem pa je prodajalka začela, da je ta samo od 2-5 let, ker je 6 voltni, naj kupim tistega 12 voltnega. Ja, na koncu sem trgovino zapustila z naročilom za ta tadrugi traktor. Sicer je razlike 68 €.user posted image  Pa še daljh časa bo v uporabi ta tadrugi traktor. Ja, tako je to, ko imaš doma otroka, ki vse praznuje decembra.

Sem pa v Kiku kupila še 3 brisače s kapuco - cena, neverjetnih 4,99 (ampak so une tamičkene 80x80).

Upam, da se bolančki čim prej pozdravite. Jaz kar trkam na les, a mi smo še zdravi, zaenkrat. Upam, da nam tudi kaj hujšega ne bo.

Pikica* - ni nujno, da je rota virus, ker razsaja neka huda oblika črevesne gripe. Je pa fajn proti driski tudi borovničev čaj.

Ja, sedaj pa naslednji teden grem na OGTT (ponovno), 26. oktobra na še en UZ in 6 novembra imam novi pregled (potem pa bom že v 35. tednuuser posted image ) . Takrat pa se z zdravnico dokončno dogovorive, kdaj bom šla rodit. Določive fiksen datum in grem h Goranu na posvet za anastezijo. Rekla je, da bova najverjetneje počakali do dopolnjenega 37. tedna (takoj na začetku decembra) in potem gasa. Se mi že sedaj kar smeji.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
9.10.2007 16:29:35   
lana38
Alice, važno, da je user posted image  OK. Tvoja sladkorna pa se bo verjetno tudi poštimala. Daj, napiš, kaj sploh lahko ješ. To me zelo zanima.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
9.10.2007 16:37:58   
Raho
Jem lahko vso zelenjavo (vsaj nekaj), pusto meso (izgoibati se svinjini), juhice, od sadja lahko jem večino agrumov (banane so na prepovedani listi), jagodičje, lubenice, sezonsko sadje - vse seveda surovo. Potem lahko jem vse oblike kaš, polnozrnate izdelke, mleko, jogurte, skuto, ribe.

Jesti ne smem:  maslo, svinjska mast, margarina, mastno meso, majoneza, masleni rogljički, kremni siri, hrenovke, salame, klobase, industrijsko pripravljene jedi, pomfri, čips, industrijsko izdelane kremne juhe živila z veliko sladkorja: marmelada, med, sadni sirupi, kompoti, sadni izdelki iz konzerv, pudingi, brezalkoholne sladkane pijače (kokakola, kokta, fanta...)

V galvnem vse, kar bi rada jedla in kar imam rada.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
9.10.2007 16:50:42   
Ayo
Ojla!

Evo tudi jaz danes pri g na pregledu.
Sva bila z user posted image  totalno fascinirana od 3D slike!! user posted image  Neverjetno kako se je lepo videl najin user posted image ! user posted image  user posted image  In, kot je ze zadnjic ena omenjala, mislim, da je cista moja kopija!! user posted image  user posted image  G ni pokomentiral, user posted image  pa noce priznat! user posted image  Bova doma poizkusila dati slikco na RR.
Skratka, vse je ok, in to je najpomembnejse! Tezki smo 1700g pri 30t, je rekl g da je to srednje velik user posted image , slisali smo user posted image , 140 udarcev na minuto. Se je tudi ze obrnil z glavico navzdol. user posted image

No se azurna statistika za tabelo: 30t  +10kg  97cm

Drugace je danes bolj zaspancek, se dobro da sem imela ravno sedaj g, prejsnje dni je bil pa kar aktiven, dan in noc. user posted image  Tudi meni se zdi, da ce se usedem in malo pozokam z obema rokama, da se odzove! user posted image

Toliko za sedaj, grem se malo delat, se eno urco in gremo domov. pa-pa

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.