|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
3.10.2007 21:05:43   
Magi*
punce moje, danes sem končno govorila z rešiteljem mojega zoba izpred enega leta in ni nič kaj obetavno. ta zob me namreč skoz bolj boli. ker ne moremo slikat in ne vemo kaj se spodaj dogaja, ga bom morala verjetno ven dat. jutri moram še po eno mnenje it, še k tretjemu strokovnjaku, pa verjetno bom kri dala za vnetne parametre, potem pa na ekstrakcijo zoba. se mi pa tako nesrečno vrašča ena korenina v sinusni kanal (ali nekaj takega, še jaz ne štekam čist), da je kar tvegan poseg, menda user posted image  pa saj ne morem verjeti, da se mi ponavlja zgodba izpred enega leta user posted image

poleg vsega tega pa so mi še gležnji tako zatekli... to pa ni prav nič luštno, vsaj iz knjig se spomnim, da menda to ni povsem OK. bom videla, mogoče je samo danes tako, ker sem se ful nervirala (upam, da ima to kaj veze). pa še tamala je v vrtcu eno punčico ugriznila v ličko. mi je tako hudo. zdaj pa res več ne vem kaj narediti, čisto podivjana je postala.

no, grem jaz spat, ker mam vsega dosti. če mi bo sploh ratal zaspat.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
3.10.2007 21:21:59   
pikica*
Danes se pa še jaz zvečer oglašam. Gospodična šef že spi, možek pa tudi. Danes je nekaj zakuhal in je celo iz službe prišel predčasnouser posted image . Potem pa direkt v posteljo. To je pomenilo, da sem celo popoldne imela na skrbi našo šefico. Spet smo dali čez ene dva izpada trme (enkrat je bilo tako kritično, da je celo mož vstal in prišel tamalo spravit v red, ker se je meni res čisto odpeljalouser posted image ). Magi*, sem ob tem pomislila nate. Koliko je pa stara tvoja punči?

Boleča sramna kost....vsak dan bolj. Ampak ni kaj. Sem vedela, da me to čaka in bo treba preživet. Bo pa najbrž tako kot prvič. Sem mislila, da bom v prvem mesecu porodniške malo krožila okrog, na koncu pa je bilo tako, da sem komaj hodila. Me pa zdaj bolj matra špikanje. Saj ne znam točno opisat, ampak je občutek tak, kot bi mi vsake toliko kdo iglo zabodel nekje notri v nožnici. Precej zoprna zadeva, sploh, če sem na nogah. Ima še katera podobne težave?

Nič...se grem še malo pred tv zvalit. Pa upajmo, da bo jutri boljeuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
3.10.2007 21:36:01   
Magi*
pikica*, naša princesa bo decembra stara 3 leta. se je pa začelo to že dosti prej, je pa zdaj zgleda na vrhuncu. vse skupaj pač, vrtec, prihod dojenčka. upam vsaj, da je temu tako in se bo sčasoma uredilo.

sicer je pa špikanje v nožnici tudi meni znano. vsačih bolj, drugič manj, tretjič nič user posted image  sramna kost in križ - auč. ja, pa tudi po porodu sem bila še kar nekaj časa razmontirana. nič, tole moramo zdaj dati skozi, a ne?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
4.10.2007 1:54:35   
lorch
No, jaz sem pa ena tistih ki ima po novem zelo konkretne težave s spanjem. Ne morem se naštimat, da bi mi blo vredu. Ko ležim me boli v ledvenem predelu, ko sedim me boli, ko stojim tudi, ko hodim pa trebuh otrdi. Pol se pa znajdi. če se moreš. Moj pravi, da ne morem zaspat, ker že itak preveč spim in sem spočita, ampak jaz že kar lep čas ne morem spat ne ponoči ne podnevi oziroma spim za kratek čas in se premetavam po postelji, slišim pa vsak šum tako da res ne morem bit ne vem kako spočita. Če nebi  blo sredi noči bi šla sesat, ker je pa tak dolgčas, da se mi še pospravljanje zdi zanimivo. Vsaj enkrat!user posted image
Grem poskusit srečo mogoče mi bo pa uspelo zaspat, si bom pogrela malo mleka z medom pa bomo videli če bo pomagalo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
4.10.2007 8:53:49   
Ayo
tejka, men so tele vaje ful ok:

http://babyfit.sparkpeople.com/pregnancy-exercise.asp

se javim kasneje! cau cau!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
4.10.2007 8:57:54   
Magi*
dobro jutro.

danes se mi pa začne taresna tlaka.user posted image  zdaj pa čakam moža, da mi pride avto iz garaže ven odpeljat, ker je tako zaparkirano in razrito, da lahko še rodim, če se jaz spravim to delat.

meni so že spet hlače čez trebuh premajhne. zdaj pa res več ne vem kaj nardit? čakam šiviljo, da mi na enih zamenja tisto elastiko in prav trpim v teh drugih. pa saj sploh nimam tako gromozanskega trebuha. kaj potem une reve oblačijo, ki imajo zares velike trebuhe? a kar žaklje, al kaj?

ajde zaspanke, počasi pokonci. danes bo (baje) še lep sončen dan. sicer meni to kaj dosti ne bo pomagalo, ker pridem domov šele ob pol šestih.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
4.10.2007 9:00:28   
Magi*
Ayo, pogledala sem vaje. so OK, ampak pazi, da pred vsako vajo stisneš mišice medeničnega dna in povlečeš popek noter (ne veliko!, le tolliko da stabiliziraš globoko trebušno mišico), ker si lahko sicer poškoduješ mišice. v bistvu je to prvo, na kar se moraš navaditi in ti bo prav prišlo tudi po porodu, pri dvigovanju dojenčka.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
4.10.2007 9:11:25   
Mat3ja22
LP
Loncica - tudi mene boli sramna kost, ampak to že kakšen mesec in pol, pa stalno hujše je. Najbolj me boli ko se vležem pred Tv ali pa ko spim in se moram obrnit na drugo stran ali pa iti na WC, takrt mislim, da mi bo user posted image ven padel.

Alice - danes ne pozabi na spletno akcijo avtosedežev v baby centru (maxi cossi...), da ne boš spet prepoznauser posted image .

Še moja statistika za seznam
Mat3ja           31t1d                 +11kg                 104cm

Imam pa jutri pregled pri G in me prav zanima kolko kg mi bo tam pokazalo user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
4.10.2007 9:14:00   
Raho
Magi* - saj sem ti lepo rekla, da bom nosila na koncu žaklje za krompir, pa mi nisi verjelauser posted image .

Ta s tvojim zobom pa ni čisto nič lušna. A ti je zobar uzob odprl in pojemal ven živce? Jaz sem zelo proti puljenju zob, namreč. In to moj zobar ve. Sedaj mi tisti gangrenasti zob sanira - pa mi noče dati kakšnega hudega zdravila v zob in moram vsak teden enkrat na čiščenje kanalov in dajanje nekih aktivnih palčic v zobuser posted image . No, mi je pa tako že v prejšnji nosečnosti dvojko držal - še sedaj imam svojo.

Jaz sem pa danes naročila pouch in sling. Pouch je moj, sling pa od moža. Že sem zapravila denar od paketa - no, še za Angel sound mi je ostalo. Pa našla sem donatorja za stolček. Se je sestra prijazno ponudila, ker tako ali tako ne ve, kaj naj kupi, češ, da vse imamouser posted image .

Sedaj sem preračunala, da sva z mojim porabila za tega user posted image  - vsega skupaj 300 € najinega denarja. Vse drugo pa je darovano. No, še edino kako dudo moram it kupit. Še novo črpalko sem dobilauser posted image .
Evo, zdaj me je pa zobar klical, da naj pridem - grem k zobarju, beremo se kasneje.

Imejte se lepo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
4.10.2007 9:39:23   
Foxina
Ajtak z veseljem te damo zraven na seznam  

Ayo jst tudi te vaje delam...ceprav so mi v fitnesu rekli, da unih »side lunges«, ali katerikoli drugi počepi brez opore niso primerni...so mi pa kot alternativo predlagali počep ob steni na žogi...  

nick                          tedni      pridobljeni kg  obseg trebuščka

Ajtak                        32t               +13kg                   124cm

Kim80                      31t1d           +7,5kg                 98 cm

Mat3ja                     31t 1d           +11 kg               104cm
Lorch                       31                  +7kg                    104cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                    31t                 +8kg                    99cm
Skaana                    30t5d           +12kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           29t              +8kg                     95,5cm
Kajča                       29t                +10kg                    90cm
Alice in Wl                29t             +4,5kg                117cm
 Magi*                       28 4d           +11kg                    106cm
Nana22                    28t2d           +12kg                 108cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      28 t2d          +9 kg                   94 cm
Hokejistka               28t2d          +8kg                     93cm
Vrtnica 79                30t               +11kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm

Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    27t                +11kg                     102cm
Soncek.djukelica     27t                +10kg                   104cm
Tejka                        27t               +7kg                      92cm
Danvari                                         +7 kg  

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
4.10.2007 9:47:38   
Mat3ja22
Alice - pa se ti splača kupit Angel Sound samo za 2 meseca še, al si mogoče mislila AngelCare, to ko se da pod jogi in nadzoruje otrokovo dihanje in bitje srca.

Jaz si ga tudi mislim kupit, samo se še odločam med tistim, ki ne zaznava zvoka (se pravi,ki nima zraven  baby varuško ) in tistim, ki zaznava še zvko. najprej sem hotela kupit tistega z baby varuško, sedaj pa mi je od mojega sestra včeraj v Nemčiji kupila neko drago varuško, sicer je še nisem vidla ampak z mojim se je menla in mu je povedala. problem je samo v tem, da tisti, ki zaznava tudi zvok je na adapter, tisti drugi pa na baterije, nebi pa rada zapravla celega premoženja potem za baterije user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
4.10.2007 9:52:10   
Foxina
drgac sem bla pa dans pri G...in sem jih slišala zarad kil...da morm bolj kvalitetno, ne pa kvantitetno jest...pa sej se ful matram...če gre pa kr gor user posted image

drgač pa...na kolk cajta mate preglede? jst sem prebrala, da po 28t morš prit na 14 dni...pa sem v 31t in me je G naročil šele čez 1 mesec!!! user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
4.10.2007 9:54:21   
Magi*
Alice, ta zob mi je lani 2 dni pred zagovorom dr operiral najboljši strokovnjak pri nas. sem imela neko komplikacijo, ki se menda zgodi ena na nevemkoliko miljonovuser posted image  no, živce so mi ven pometali, neke komunikacije z ostalimi živci pa zaprli z nekim čudom, ki je kao kompatibilno s kostjo... in zdaj me ta zob boli. sem včeraj govorila s tem mojim lanskim rešiteljem, se me je takoj spomnu in se za glavo prijel, kao kako te boli mrtev zob. no, lahko, da je kaj do kosti prišlo?? skratka brez slike ne more prav nič reči, kar tako na slepo delati pa tudi nima kaj, edina opcija je dati ven zob. seveda sva se strinjala, da bi bilo bolje, če zob ostane notri, ker je sicer še čisto lep in bi kot tak funkcioniral še vsaj desetljetje. sam, če je pa spodaj res kako hudo vnetje, pa to ni dobro za dojenčka. ma ne vem več. jaz nisem dovolj pametna na tem področju, zobarji pa mi tudi ne rečejo kaj je za nardit. no, zdajle grem še eno poklicat in bom potem videla kako in kaj.

grrrrrrrrrrrrrr................

PS: se je pa tip sam zarežal, ko sem mu povedala, da tokrat sem pa noseča. je rekel: "a pri vas gre sploh kaj v življenju brez komplikacij?", ja itak, da ne.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
4.10.2007 10:23:23   
lana38
Magi*, prav imaš zatekli gležnji niso dober znak. Če se ob tem pojavi še visok pritisk, pa moraš takoj do G. V nevarnosti je namreč tvoj user posted image . Lahko gre za user posted image  toksekemijo, zato ne odlašaj, če se ne boš dobro počutila. Nočem te strašiti, dobro pa je da veš.

Vrtnica 79, očetovsto na občini lahko podpišeta šele po otrokovem rojstvu, takrat ko oni dobijo EMŠO od user posted image  in hkrati dvigneta rojstni list. Tp je približno 14 dni po rojstvu. Na občini ne gre pred rojstvom, samo na CSD. Sem pa nekje prebrala, da CSD tega ni treba omogočati. Gre zgolj za njihovo dobro voljo, zato tega ne moreš urediti na vseh CSD. Pri vas je očitno tako, da se s tem ne ukvarjajo.

Danes pa je tako grdo, ko je megla. Vse je sivo. Upam, da se bo čim prej dvignila in bo sonček pokukal.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
4.10.2007 10:33:22   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: lorch
No, jaz sem pa ena tistih ki ima po novem zelo konkretne težave s spanjem. Ne morem se naštimat, da bi mi blo vredu. Ko ležim me boli v ledvenem predelu, ko sedim me boli, ko stojim tudi, ko hodim pa trebuh otrdi. Pol se pa znajdi. če se moreš. Moj pravi, da ne morem zaspat, ker že itak preveč spim in sem spočita, ampak jaz že kar lep čas ne morem spat ne ponoči ne podnevi oziroma spim za kratek čas in se premetavam po postelji, slišim pa vsak šum tako da res ne morem bit ne vem kako spočita. Če nebi  blo sredi noči bi šla sesat, ker je pa tak dolgčas, da se mi še pospravljanje zdi zanimivo. Vsaj enkrat!user posted image
Grem poskusit srečo mogoče mi bo pa uspelo zaspat, si bom pogrela malo mleka z medom pa bomo videli če bo pomagalo.

Se pridružujem. Danes sem se prekladala po postelji in ni in ni bilo spanca. Me je tam okoli enajstih zamikalo da bi šla na sobno kolo user posted image user posted image

Sem pa včeraj en post napisala tukaj pa ga ni objavilo - neki šteka na RR.
V glavnem če kero zanima vezenje oziroma mislim da je ajtak spraševala za tisto obrobo za flis, sem našla tale link http://inaminuteago.com/stitchindex.html
sem tamali naredila miklavževo vrečo in izvezla njeno ime, je ful lepo izpadlo. Letos moram pa dodat še malo drugih motivov (me je lani miklavž prehitel user posted image ) pa še eno vrečo za novorojenčka za miklavža moram naredit.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
4.10.2007 10:42:53   
Vrtnica79
Dan!

Foxina, jaz imam naslednii pregled tudi komaj čez 1 mesec! Verjetno bi me naročila prej, pa je rekla da ni potrebe in še dopust ima konec oktobra. Če bo pa karkoli narobe pa naj grem kar v bolnico. No, upam, da mi ne bo treba.

Ali ste že izbrale pakete? Jaz bom vzela kar denar- mi nič od ponujenega ni posebej všeč, večino tako že imam doma!

Magi, ti zobje so res praviuser posted image ! Jaz sem po prvem porodu morala iti na puljenje- mi je korenina odmrla. Zdaj hvalabogu nimam nobenih težav. Čez en teden mi bo edino plombo menjala.

Tejka, si danes verjetno že v Mb? Na kateri faks pa hodiš, če ni skrivnost? Jaz sem namreč doma v bližini kar nekaj šol, tak da sem te mogoče kdaj celo videla!

Za user posted image  v Mb, pa se dogovorino še za fiksno uro, da vem če bom imela varstvo za malo. Drugače bo kar zraven prišla.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
4.10.2007 11:05:42   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Vrtnica 79, očetovsto na občini lahko podpišeta šele po otrokovem rojstvu, takrat ko oni dobijo EMŠO od user posted image  in hkrati dvigneta rojstni list. Tp je približno 14 dni po rojstvu. Na občini ne gre pred rojstvom, samo na CSD. Sem pa nekje prebrala, da CSD tega ni treba omogočati. Gre zgolj za njihovo dobro voljo, zato tega ne moreš urediti na vseh CSD. Pri vas je očitno tako, da se s tem ne ukvarjajo.

Sem se ravnokar pozanimala kako je z tem. Na CSD tega ne urejajo, na upravni enoti pa lahko to urediš že pred rojstvom. Z partnerjem rabita samo os. dokument in predviden rok rojstva. Je pa to v Mb občini- soba 4!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
4.10.2007 11:13:09   
lana38
Hvala, midva bova tako morala na Ptuju podpisati. Bom se pa pozanimala, ko bom nesla papirje na CSD konec oktobra.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
4.10.2007 11:16:07   
Kim80
Jaz sem bila včeraj na CSD  v MB, pa me je tam za urejanje očetovstva napotila na upravno enoto. Baje se da to tam urediti pred rojstvom user posted image , kot je rekla vrtnica79. Midva morava prinest potrdilo o očetovstvu na CSD, da lahko on uveljavlja očetovski dopust, sicer tistega šele po rojstvu. Tako nekako.

user posted image  v MB - tudi meni paše dopoldne, če ostale lahko. V bistvu mi je vseeno. Lahko tudi popoldne. Pridem, ko bo. Se pa že vseselim, da dobim kak pameten nasvet user posted image .  

Ja, kot je napisala Lorch - tudi jaz imam težave s spanjem; ko hodim, mi trebuh redno otrdeva, včasih me celo boli; pa tud špikanje v nožnici poznam. Tako da izgleda, da nas spremljajo podobne težave.

Foxina - trenutno sem noseča 31t 5d pa me je G ta teden naročila na pregled čez 3 tedne. Tako da je verjetno to pač odločitev G, če sklepa, da je vse ok ipd.

Lp!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
4.10.2007 12:14:51   
Raho
Ja, sem mislila Angel care ne angel sound - sem že cela zblojena od teh novitet na tržišču.user posted image  Hvala za informacijo. Grem zdaj takoj gledat na sonček.

Magi* - sem rekla zdaj eno o tebi s svojim zobarjem in je rekel, da vztrajaj, naj ti zob najprej odprejo in šele nato, če res ni rešitve izpulijo.

Meni je pa danes enko odprl - zato, ker mu je bila čudne barve (bojda je bila za en odtenek temnejša - jaz nisem videla) in je spodaj bila cela karioznauser posted image . Sem eno uro in pol ležala na stoluuser posted image , da mi jo je saniral in mi dajal neka zdravila not pa ven, da jo obdrži. Je rekel - še dva tedna pa bi ti zob šel. Ja super, ne?user posted image

Jaz se tudi bojim, če bom v torek kregana zaradi kil, ker imam občutek, da sems e kar fajn zredila (čeprav so mi stare kavbojke - 40/42 še vedno pravuser posted image  - sam čez trebuh si jih težko spravimuser posted image  - le zakaj).

Morala bom pogledati, če imajo kakšne na naramnice, ki so malo večje. Če jih imajo seveda v C&A. Se nekeak v teh kavbojkah na naramnice najboljše počutim - so ko delavska uniforma.

Imejte se.user posted image

Ja, upam, da jaz tudi v torek papirej za CSD dobim. Sedaj bi pa bilo že fajn kakšen papir zrihtati, ne?

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
4.10.2007 12:37:15   
soncek.djukelica
ojla,

tudi jaz imam težave z spanjem, oz. z svojimi rebri!Danes ponoči sem spet "maraširala" po spalnici!user posted image  Najraje bi dala levo rebro ven!user posted image  Pa špikanje v nožnici mi je tudi znano!user posted image  Pa bušek mi pritiska na dojke! user posted image

Magi, žal mi je za tvoj zob! Naj potrkam, razen težave z krvavečimi dlesni drugih težav nimam!

Jutri imam redno kontrolo, me prav zanima,če me bo dal na bolj redne kontrole kot sedaj,ki jih imam na mesec dni! Na UZ pa sem na 4 tedne!user posted image  Kilažo pa jutri sporočim!user posted image  
Imam pa tudi lepše novice! Mi smo pa včeraj dobili posteljico z baldahinčkom! user posted image  Pa za 3 škatle oblačil! user posted image  Mislim,da bo za nekaj časa mir glede oblačil! user posted image  Moja kolegica me je resnično presenetila! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
4.10.2007 12:39:22   
barni
Pozdravljene. Tudi jaz sem decembrka, samo vas raje berem, kot pisem. Zdaj pa sem se odlocila, da vas malo povprasam, ce vam tudi kaj trebuh otrdeva. Meni gre to malo na zivce, ker ni nic prijeten obcutek. Je pa kar pogosto cez dan in zdaj ze tudi ponoci obcasno.

Ker sem na bolniski, potem to se bolj opazim, ker imam vec casa za opazovanje same sebe.

Prav lustno vas je brat, kar tako naprej!

Pozdravcek!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
4.10.2007 13:17:30   
Magi*
barni dobrodošla med nami user posted image

evo punce, govorila še s tretjim in zdaj so me poslali še k četrtemu. če bo kdaj aktera rabila kakega super specialista, sedaj poznam vse. menda nima smisla nič odpirat, ker je lahko samo za zobom problem. zgleda, da bo moral ven. saj v bistvu mi je prav, ker ga imam (zob namreč) že poln kufer.

no, zdaj pa sem ponovno govorila z mojo zobarco in sva se odločili, da zob gre. finito. punto e basta.

sem kar pomirjena.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
4.10.2007 13:28:22   
t*e*j*k*a
Ola!!

Bom čist kratka!

Vrtnica79 jaz sem dans v MB že. Glih sem v šoli in se spravlam domov.

Škoda k nisem včeri zvečer nič gor bla na forumu da bi vidla tvoje sopročilo.

Drgač pa hodim na EPF, zdele grem še po hamburgerja za mojga pol pa gasa domov.

Sej jaz sem itak vsake dva tedna v MB tko da drugič, je pa res škoda kr sem mela celo dopoldan cajt.

BOm še pol več napisala ko domov pridem!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
4.10.2007 13:43:01   
hokejistka
Oj punce!

Kakšne čveke ste!

Mene je G tudi naročila čez 1 mesec (še 3 tedne imam pred sabo, se mi že zdaj vleče user posted image ). Nato pa imam naslednji datum planiran čez tri tedne- torej ne čez 14 dni. Meni je G že na začetku nosečnosti naredila plan pregledov.

Mene pa zanima, če ima še katera izcedek. Mene že nekaj časa spremlja tak rumenkast. Pa ne čez celi dan, samo ene dvakrat imam občutek kot da se mi vlije ven. Drugače nima nobenih posebnih težav.

Bo treba malo več počivat, če vam trebuščki otrdevajo, sramna kost boli ipd. Meni pomaga. Grem malo naokoli, potem pa se vsedem, uležem, dvigne noge na stol. In potem ponovi vajo. Je pa res, da sem na bolniški in si lahko privoščim počivat.

Uživajte in kaj dobrega skuhajte. Pri nas bomo jedli burek. Tehtam se ne več in se tudi ne bom, ker se kile kar nabirajo.user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?