|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerke
29.3.2008 19:53:10   
Laubica
Čeeer mi smo pa danes bli v stražunu-je bil tak lep sončekuser posted image nosek še nas jezi drugač smo boljše.Saj mi z našim tudi hodimo non-stop ven in v snegu in če je mrzlo in oblačno-samo v dežju pa res neuser posted image pa tudi če piha,tak da se trudimo bit čimeč na svežem zraku

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 876
29.3.2008 20:52:08   
issa
laubica no fajn,samo da je bolje,.kaj pol na inhalacije še more?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 877
29.3.2008 22:11:48   
Laubica
Ne 2x smo bli in zdaj mu moram doma 3x na dan z kamilcami delat inhalacije -pa nos moramo z sesalcem sesat-tista rijina pumpica je res super-pred dojenjem mu moram obvezno ščistit ker drugč revež še jest ne more

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 878
30.3.2008 18:32:11   
issa
o jej revež,...no ja samo da je bolje!!pa boste lahko lepo zunaj laufali naokrog,samo vreme se more obdržat,takšno kakšno je danes!
danes sma bila cel dan pri mojih starših,pa tako lepo uživala,...sonček,...pa kar toplo je bilo,....uf prav luštno je bilo danes zunaj...
in ostale kaj počnete?
ku ku,...kje pa ste???

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 879
30.3.2008 19:31:08   
Laubica
Čerr sem se vsedla in večerjam kar tukaj zraven rr-sem tako utrujena da ne vem kaj je to -no dopoldan sem imela generalko pol popldan sva pa z taščo šli v gozd na hitro hojo user posted image če bi meli takšno motivacijo ,bi blo boljšeuser posted image zdaj sem pa takkk zmatrana   user posted image    

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 880
30.3.2008 20:02:33   
LEA27
OJ POZDRAVČEK ŠE od mene!
no mi smo danes ta prečudoviti dan preživeli na kolesih kolesarili smo po celem mb-ju,nato smo šli še v mestni park kjer je bla prava gužva kolk folka je blo veni!zdaj pa se že počasi spravljamo spat,sma se z malecko glih skopale ,zdaj pa ji večerjo delam in potem spat!
pri meni ni nič novega razen to da še zdaj nimam menstr.jutri bom test naredla da vidim kak bo in vam javim!
lepo se mejte!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 881
30.3.2008 20:23:39   
Laubica
Joj Lea -to pač javiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 882
30.3.2008 20:45:59   
klaja
Večer!

Mi smo tudi bili na terenu, pri tašči in tastu, gresta za en teden v toplice, pa sta bila tako vesela, da sta še vnukici vidla in ju pocartala.

Mene pa je začelo nekaj grlo mučit, upam, da ne bo kak prehlad na vidiku!

LEA27 zdaj sem pa še jaz radovedna!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 883
30.3.2008 21:03:16   
Laubica
KLAJA-kupi si PROAPIN PROPOLIS na pumpico in si takoj ko čutiš da te grlo muči večkrat dnevno našpricaj -nam vsem ful pomaga

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 884
31.3.2008 11:28:52   
issa
ojla!
no  mi smo bili pa prvič v limuškem vrtecu,.tak za kako urco,da je malo vido,kolko jih je,pa to..joj vsi so manjši,ok no razen ene pupe ki je tudi avgustovcka tak kot naš...bilo pa je seveda veliko joka,seveda z anejeve strani,user posted image ......joooj kak so poukrani ti malčki,...tak so se lepo igrali in ravsali.user posted image user posted image . tako da jutri pa ga tam pustima za kake tri urice,..v sredo malo dalje,..v glavnem do petka bo že cel dan tam,...

uf ste pa mele kar pester viken..Lea mi se tudi rada vozima s kolesom naokoli,..no ko smo doma,in je lepo vreme!!poleg tega ti kr hitro sporoč,kaj bo pokazal test,..user posted image  

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 885
31.3.2008 14:24:55   
LEA27
ojla zdaj se glih odpravljamo ven na sončeka,no test je pokazal negativno,tak da res nevem kaj je s to moj m.da še mi zdaj zamuja,če je kmalu nebo bom pač stopla do ginekologa se malo pokazat!tak,da ni nič!
lepo se mejte gremo na sončka!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 886
31.3.2008 18:16:11   
issa
ojla!
ja lea to pa je res čudno..kak dolgo je že ni?hmm,...pa si želiš še kakega sončka? če smem vprašat,no..user posted image user posted image

ja sonček pa je res lepi,sma bila celo popoldne skoraj zunaj in se vozila z njegovim triciklom..ma obožuje ga,naj raj bi se kar cel dan noter vozu...user posted image user posted image pol pa ga komaj ven dobim..user posted image user posted image user posted image

saskija danes sem mimo vaše hiše šla,..tam pri rampi..user posted image user posted image user posted image  nikoga nikjer,samo slišalo se vas pa je,....user posted image user posted image

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 887
31.3.2008 19:01:34   
Laubica
A nič ni LEA-si vesela ali žalostna-če sem lahko radovednauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 888
31.3.2008 19:27:39   
LEA27
OJ MENSTR.MI ZAmuja že 14 dni,dojenčka pa bi še mela tak da sem po tihem razočarana ,da je blo negativno

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 889
31.3.2008 20:00:01   
Laubica
Jaz bi tudi bila-škoda da nisiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 890
31.3.2008 20:08:18   
issa
jaz tudi...ah lea držim pesti da je bil test naroben!!!da bo pol kasneje kak +..user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 891
31.3.2008 20:28:52   
issa
babnce,kaj naj jaz pripravim dragemu za obletnico (6. let imava)??čisto sem že brez idej!!!!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 892
31.3.2008 20:47:52   
Laubica
Jaz sem mojemu za obletnico aromaterapijo telesa 2uri uživanja -za obauser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 893
31.3.2008 21:27:43   
issa
hmm zanimiva ideja..kakšno pa?...lani sem ga povabila v kitajsko in na koncert,...letos pa se res nisem nič spomnila..user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 894
31.3.2008 21:44:33   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: issa

hmm zanimiva ideja..kakšno pa?...lani sem ga povabila v kitajsko in na koncert,...letos pa se res nisem nič spomnila..user posted image
Kaj misliš kakšno-reče se aromaterapija telesauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 895
31.3.2008 21:49:20   
issa
eh ja no sem neki druga razmišljala...user posted image user posted image .....user posted image ......

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 896
2.4.2008 20:13:47   
issa
hej babnice,..kje pa ste?
kaj vas daje ta spomladanska utrujenost?
malega sem spat položla,.zdaj pa mi je tečno........................................................................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 897
2.4.2008 20:21:07   
Laubica
Moraš met 2 ti ne bo tečnouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 898
2.4.2008 20:36:56   
issa
uf pa veš da bi mela....res.....pa saj tak huda pa spet ni.....user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 899
2.4.2008 20:59:55   
klaja
Laubica 2 ja!

Issa, če ti je tečno mi lahko prideš malo pomagat, sem namreč ugotovila, da me ne daje spomladanska utrujenost ampak moji dve pupi.
Evo spet se oglaša, moram it.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?