|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerke
19.3.2008 21:43:49   
Laubica
Je je samo nikoli ni tako ful štajersko pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 851
20.3.2008 19:05:35   
saskija
issa mi smo zelena hiša za rampouser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 852
20.3.2008 19:45:23   
lilly1
Pozdravljene Štajerke!!

Sem še ena štajerka - natančneje Mariborčanka, ki vas občasno bere, pa se ne "ojunači" kaj napisat user posted image . Zanima me, če katera pozna knjigo Spi, dete, spi (E.Estivilla) in metodo, kako naučiš otroka spati? Jaz bi svojaga rada "prepričala", da bi celo noč spal, samo ga ne bi rada pustila jokati v nedogled.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 853
20.3.2008 19:52:45   
Laubica
Te nisem brala -sem pa -spanje brez solz v sanje-
Samo mi razen večerne rutine in da sam zaspi mi ni ratalo -da bi celo noč spaluser posted image
Pa DOBRODOŠLAuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 854
21.3.2008 11:58:25   
madejka
Lilly dobrodošla!user posted image Kolk je pa staro tvoje dete? Jaz nisem nič brala... delam po naravni kmečki pametiuser posted image Se zgodi, da kako noč prespi, ampak celo noč mu pa še ne ratauser posted image Babike želim vam lepe, mirne, blagoslovljene praznike!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 855
21.3.2008 12:31:45   
klaja
Lepe praznike vsem!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
21.3.2008 21:19:56   
issa
pozdravljene!
no bom prvo pozdravla še novi čevekici,dobrodošla med nami Lilly user posted image user posted image !

saskija po tem takme sma s tamali kar pogosto tam mimo,..včasih peš včasih pa z triciklom,...vedno pa glasno debatirama,..on pač po svoje,jaz pa pač kak se mi zdi da je povedal user posted image user posted image user posted image

ej vete babnice,že celo svojo skromo življenje sem šajerka oz. mariborčanka,..edino vems dve pa pol leti v rogaški,...pa vmes veliko po primorski in veliko na dolenjskem,..sem se pač selila za svojim dragim srčkom,..vsaki vikend sem bla pri njem,pač kjer je bil v tistem času glih.....tako da se mi včasih špraha čisto zmeša,.......
drugače se pa trudim lepo slovensko pisat,..pa mi ne rata nekako najbolj,...mi kaka črka pobegne skos,.user posted image user posted image user posted image user posted image  ko se mi pa sploh nič nena da,te pa kuj po naše,brez oziranja,...user posted image user posted image

em jaz sem našega malega navadla da sam zaspi,samo se zgodi da prespi celo noč,ampak veliko krat se vem zbudi in sam nazaj zaspi, redko pa je tako da joka dokler ne pridem,...pa to je samo takrat ko ga kaj muči,.(zobeki,bolan,kake grde sanje),...drugače sep pač malo trpela na začetku kake tri ali štiri dni,...res da joka, samo če sem hotela da se bo vsaj nekaj navado sem pač počakala....pa je vedno hitro zaspal,..samo prvi večer je bil ekstrem,ko sem tudi vmes k njemu šla,..drugače pa je že drugi večer po desetih minutah zaspal,...rabi nekaj časa da dojame da mu nebo nič hudega,....
no to je pač moje mnenje, vsaka od vas pa ima svoje, in vsaka tudi najbolje ve kaj je najbolje za svojega otroka!
tako moj že spi,pa za jutri sem vse že pripravla in posodo pomila.....hehe pa najino razdejanje pospravla,sma z tamalim jajčke barvale,.user posted image user posted image .hehe pa je več barve na njegovih rokah,...pa še gorza ko mu takoj ni šlo dol,...user posted image user posted image  kaj midva vse nena naredima,...user posted image user posted image user posted image

LEPE IN MIRNE PRANIKE VSEM!! PA VELIKO PIRHOV!!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 857
21.3.2008 21:24:16   
issa
Pošiljam vam zajčka, ki rad barva jajčka, 
eno pišče, ki hren išče
in kuharico lisico, da vam speče orehovo potico. 

Ker imate zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživajte Veliko noč!  

VESELE PRAZNIKE 

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 858
22.3.2008 8:14:01   
Laubica
TUDI JAZ VAM ŽELIM LEPE ZASNEŽENE VELIKONOČNE PRAZNIKEuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 859
23.3.2008 13:08:03   
issa
oj!
kaj ste čist v prihe in šunko palde...user posted image user posted image user posted image
no naš mali vrage zdaj spi,..smo pa imeli burno soboto,....prvo sma s tamali k mojim strašem letela, pač so rabli neko pomoč, nato malega uspavat,da sem lahko k žegnu nesla,pol pa takoj po žegnu lete v mb po dragega,..nato pa še domov in k dežurnemu,...user posted image user posted image user posted image  smo mislim da bo mogo mali noter ostata...pa ni rabo............nea vem ali ima naš mali tako srečo,ali smo pa taka nesposobna starša,..da si zadnje čase vse možnr stvari nakopa,..user posted image user posted image
ah ja,...mogoče pa nam drugi preveč vskačejo v našo vzgojo in ravnaje z otrokom....se vete kake so babice,detki in prababice,....hvala bogu da niso pogosto tu.user posted image user posted image
in ostale kaj počnete lepega z svojimi družinami?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 860
24.3.2008 20:23:06   
lilly1
Pozdravček,

po malo zatišja, ki niti ni bilo zatišje (prazniki in rojstni dan), se spet oglašam.  Še vedno imamo probleme s spanjem user posted image . Nimam več idej, kaj narediti. Pred enim mesecem je imel moj Maj (star je 6,5 mesecev) obdobje 1 tedna, ko je spal 12 ur skupaj user posted image user posted image , potem se je kar nekaj časa zbujal samo enkrat ponoči, se najedel in takoj brez težave zaspal user posted image , zdaj se pa zbuja približno na 3 ure user posted image . Zbujanje niti ni največji problem, ampak zdaj več skoraj ne zaspi nazaj (šele po dolgem ujčkanju in cartanju), česar prej ni delal.
Probala sem z uspavanjem tako, da sem ga pustila jokati, da bi se sam potolažil, ali pa sem samo šla v sobo pogledat in mu kaj pomirjajočega povedat, ampak sploh ni nehal jokati. Po 2 urah joka sem jaz obupala user posted image user posted image . Po tem kar berem, bi naj v nekaj dneh znali sami zaspati, pri nas je pa user posted image  in ne duha ne sluha o spanju (pravzaprav se od joka še bolj zbudi).
A ima katera kakšno idejo?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 861
24.3.2008 21:00:15   
Laubica
Naša sorodnica pravi da zdaj ko mala je GH se ji ponoči zbuja prej pa ji je spala celo noč-kaj vem kaj to pomeniuser posted image Kaj pa če ga vseeno vzameš v svojo posteljo?????Moj 1. je pri nama spal do 6.l.,ta malček pa noče z nami spat -najraje spi v svoji postejli z svojimi plišekiuser posted image .Res bi ga vzela v svojo posteljo pa če se tam umiri in zaspi -ga pač mej pri sebi -drugo ti ne znam povedatuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 862
24.3.2008 22:13:14   
issa
Pozdravljene!
no upam da ste imele lepe praznične dneve!! mis mo se te dni tako napokali sladic vseh sort da bo zaj treba malo pogledat na linijo!!no se v treh dneh res nena moreš veliko dobit,samo moj želodček štrajka....user posted image user posted image ..
moj že veselo spi,jaz pa bom tudi počasi šla,..se morem jutri zgodaj vstat,pa mi takoo ni,...sem se polenla,ko smo ta vikendtako lepo pančkala,..edino anej je mel vekarco naštimano in je že ob sedmi (ok no malo mu zaostaja ) rogovili po kinderpetu,..user posted image user posted image user posted image

o jej lilly mate pa res težave,moj je sicer tudi mel neko tako obdobje,pa nam takrat ni preostalo drugega kot da smo skupaj zaspali na najini postelji in sem ga kasneje dala v njegovo posteljco,...nevem včasih majo takšna obdobja,da te totalno iz tira vžejo......no upam da boste našli promerno rešitev za vas....

babike lahko noč....če je še kera gor...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 863
25.3.2008 20:14:20   
LEA27
pozdravček še od mene!najprej, naj vsem mamicam zaželim lep praznik!meni je danes moja pikica iz jaslic prinesla ful lepo čestitko,sicer je bla čačka s temperami ,ki so jih delali ampak,me je tako ganlo ko mi je to dala in rekla mama,da sem dobila kar solzne oči!
ja jaz sem začela z dieto danes med prazniki sem tak ful grešila pa že prej tud!tak,da bo treba nekaj naret za linijo poletje se bliža!
no,drugače pa me malo skrbi mi muser posted image že pet dni zaostaja,nevem če se mi kaj zgodilouser posted image user posted image user posted image ,,no bomo vidli zdaj sem še živčna ker je ni in je pomojem še zato bolj ni!
joj sem nekaj zabluzla,lepo se mejte in se pišemo!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 864
26.3.2008 9:24:17   
lilly1
Na srečo so prazniki mimo, potice in šunke je zmanjkalo (vsaj večina) user posted image  in zdaj je čas za linijo čuvat user posted image .
Mi smo sicer že med prazniki o tem razmišljali in smo šli 2-krat plavat user posted image user posted image . Mali namreč že od začetka ful uživa v vodi. Sicer pravijo, da znajo dojenčki plavat "žabico", ampak našemu to ne uspeva. Je pa pogruntal, kako plavati "delfinčka" in si špricati vodo v obraz.user posted image user posted image user posted image  A bi se nama katera kdaj pridružila?user posted image

S spanjem mamo pa še vedno probleme (danes je bilo sicer malo boljše in mu je uspelo prvo rundo spanja podaljšat na 5 uruser posted image ), pa sem se že nakak sprijaznila s tem. Saj bo minilouser posted image .

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 865
26.3.2008 11:04:16   
madejka
Helou!
Da se spet malo javim! Tud mi smo že pojedli veselo debelo pisankouser posted image Zdaj se pa kotalimo okoluser posted image
Naš mali je pa prejšnji teden imel maraton spanja - je 5 noči spal skoraj celo noč!user posted image In ko se glih razvadimo... je imel dans celo noč žurko.
Lilly jaz tud mislim, da so to neka obdobjauser posted image Pa glede na to, da imaš Maja, lahko pričakuješ žurko še vsaj 2 mescauser posted image Hecam se!
Aja pa jaz bi z veseljem šla na plavanje, pa sem nonstop nekaj prehlajena pa mali tuduser posted image

Lea27  ti pa le poročaj, če bo kaj novega.user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 866
26.3.2008 12:50:35   
issa
POZDRAVLJENE!
No trenutno sem sama doma,.tako paše..user posted image user posted image  sicer bom morala zdaj zdaj letet po opravkih,ah pa se mi takooo ne da,.samo če moreš moreš!!user posted image user posted image user posted image
ja pri sanju pa imajo res taka obdobja,.zdaj spi celo noč, pol bo pa spet na vaski dve tri ure,jamro,pa mamo klico,..eh kaj češ,tak pač so naši sončki,..poskrbujo da vemo da so tu tudi ponoči,ko trdoo spimo,.user posted image user posted image user posted image

ja za linijo bo pa res treba neki naredit,sem tudi študirala da bi kako dieto zaštartala,..sem že trdno prepričana da se jo bom držala,samo začet je treba!user posted image user posted image
ja plaval pa bi jaz tudi,naš full uživa,samo kaj ko noče naš v tistega obročka it,...te pa ga skos držim da nena plava kamenčka.....

oj lea,ti kar sporoči če bo user posted image ,boš naša srečka nosečka..al kako rečejo na tem forumu...user posted image
lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 867
26.3.2008 20:45:05   
lilly1
Issa: kaj če greva enkrat skupaj plavat s tamalimi. Mogoče bo pa tvoj hotel v obroč, ko bo videl, da mojemu ni nič hudega user posted image .

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 868
27.3.2008 15:50:24   
issa
ja mogoče pa,nikoli ne veš,.user posted image user posted image  naš mi zdaj glih žurnal veselo trga..user posted image user posted image to je eden od njegovih hobijev...user posted image user posted image user posted image
drugače pa smo danes doma, prvo sem misla da bom jaz imela avto danes in sem že načrtovala kam greva z tamalim, pol pa je prišlo kontra,in ga je moj vzel,..tako da zdaj nimava kaj za počet,no vsaj jaz,anej si tako vedno neki najde...user posted image user posted image user posted image

ni ostale kakao ste??

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 869
27.3.2008 15:51:33   
issa
eh popravljam zadnji stavek.....se vidi da mi mali pomaga,..user posted image user posted image
in kako ste?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 870
27.3.2008 19:31:07   
Laubica
Mi smo slabo -malček je bolanuser posted image smo mogli delat inhalacijo pri p. in jutri spetuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 871
27.3.2008 20:29:25   
issa
o jej laubica..sam sem opazla do so zdaj skos bolani ti naši otroci (no nevem mogoče pa je samo moj), tako da našega kuha vroična,samo verjetno je spet zobek,ker pri vsakeeem zobu, našemu naraste temperatura tudi čez 39,pa tudi so mi ene že povedle da pri zobu nikoli ne gre tako visoko,pri našem pa vedno,...ma srečo,ne?user posted image user posted image
mogoče pa je vreme krivo za te viruse,bolezni..se neveš kak bi otroka najbol primerno obleko,pol na cajte je toplo,pol spet piha,.....ahh..komaj čakam poletje,sonček in toploto,....
drugače pa laubica upam da boste hitro spet zdravi!!!!!user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 872
28.3.2008 19:11:49   
Laubica
Hvala issa za lepe želje -tudi mi že komaj čakamo poletje,vreme je pa res noro in zato so vsi bubaniuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 873
29.3.2008 17:26:17   
lilly1
Očitno imamo mi srečo. Naš še sploh ni bil bolan user posted image user posted image , ne glede na to (ali pa ravno zato), da ga povsod s sabo vlačim pa če piha al pa če je sonce. Še po dežju in snegu gremo ven. Se mi zdi, da mu prav paše bit na zraku user posted image .

Želim vam, da se vaši čimprej pozdravijo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 874
29.3.2008 17:48:36   
issa
ojla!
lilly mi našega tudi vedno okoli vlačimo,tudi ko je sneg,..pa tako (ok ko dežuje glih ne),sam od kar je v vrtec začel hodit, je kar veliko bolan,...pa saj ni edini,ko se tak z vgojiteljico menim,da je kar veliko otrok ki zdaj bolheajo za temi virusi,veliko pa je staršev ki bolanega otroka v vrtec pripeljelo (ker verjetno nimajo druge obcije,ali kako) in se ostali nalezejo....

tako kot sem že zadnjič omenla da ma naš mali vročinoin da verejtno zarad zobek,sem danes vidla da sta kr dva ven pokukala,tako da mu manjkajo še kakih šest (verjetnouser posted image ) zobeko pa bo imel vse,...uf pa vročina se je tudi polegla,..je mel pa tako smešno(?) vročino,samo kadar je spal,.....hm med budnim stanjem pa čisto malo tak za pokušino,...ah ja glavno da je mimo...

in ostel kaj počnete?danes je bil tako lep dopoldan,sem vidla da se veliko staršev z malimi na kolesih fijaka,....
laubica kako ste?
ja lea je kaj  novega?

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?