issa
|
pozdravljene! no bom prvo pozdravla še novi čevekici,dobrodošla med nami Lilly ! saskija po tem takme sma s tamali kar pogosto tam mimo,..včasih peš včasih pa z triciklom,...vedno pa glasno debatirama,..on pač po svoje,jaz pa pač kak se mi zdi da je povedal ej vete babnice,že celo svojo skromo življenje sem šajerka oz. mariborčanka,..edino vems dve pa pol leti v rogaški,...pa vmes veliko po primorski in veliko na dolenjskem,..sem se pač selila za svojim dragim srčkom,..vsaki vikend sem bla pri njem,pač kjer je bil v tistem času glih.....tako da se mi včasih špraha čisto zmeša,....... drugače se pa trudim lepo slovensko pisat,..pa mi ne rata nekako najbolj,...mi kaka črka pobegne skos,. ko se mi pa sploh nič nena da,te pa kuj po naše,brez oziranja,... em jaz sem našega malega navadla da sam zaspi,samo se zgodi da prespi celo noč,ampak veliko krat se vem zbudi in sam nazaj zaspi, redko pa je tako da joka dokler ne pridem,...pa to je samo takrat ko ga kaj muči,.(zobeki,bolan,kake grde sanje),...drugače sep pač malo trpela na začetku kake tri ali štiri dni,...res da joka, samo če sem hotela da se bo vsaj nekaj navado sem pač počakala....pa je vedno hitro zaspal,..samo prvi večer je bil ekstrem,ko sem tudi vmes k njemu šla,..drugače pa je že drugi večer po desetih minutah zaspal,...rabi nekaj časa da dojame da mu nebo nič hudega,.... no to je pač moje mnenje, vsaka od vas pa ima svoje, in vsaka tudi najbolje ve kaj je najbolje za svojega otroka! tako moj že spi,pa za jutri sem vse že pripravla in posodo pomila.....hehe pa najino razdejanje pospravla,sma z tamalim jajčke barvale,. .hehe pa je več barve na njegovih rokah,...pa še gorza ko mu takoj ni šlo dol,... kaj midva vse nena naredima,... LEPE IN MIRNE PRANIKE VSEM!! PA VELIKO PIRHOV!!!
|