|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerke
2.4.2008 21:03:52   
Laubica
Evo živi dokazuser posted image veš jaz sem bila tako dolgo žalostna ko moj dolgo ni želel ,naš 1. pa tako hitro rastel in sem mu rekla da se mi bo zmešalo od dolgega cajta če ne bom mela kaj za cartat-pol se me je pa usmililuser posted image ker 1. ima že 8let in ježe zelo samostojn

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 901
2.4.2008 21:06:22   
issa
o jej klaja,verjamem ja...iiiiiiiiii tvoja tamala pupa je pa čist "friška",..ej tak do četrtega meseca so atko pocukrani,..no se starejši tudi,samo nevem no,...tisto meni nekak najbolj,..user posted image user posted image
joj se bomo morali za kako srečanje zmenit,da bom vidla vaše.user posted image user posted image user posted image ..mojega vsak dan gledam.user posted image user posted image ...otročke mislim..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 902
2.4.2008 21:09:26   
issa
laubica to ti pa čisto verjamem,..jaz verjetno nem tako dolgo čakala....bomo pa nasledje poletje deli na kakem drugem,..namerno mislimuser posted image user posted image ...če bo kaj prej nenamerno pač bo...eh sem se lani odločla da bi šla spi program pa bi rada še šolo končala........

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 903
2.4.2008 21:16:52   
Laubica
No glavno da je v načrtuuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 904
2.4.2008 21:17:48   
Laubica
Za srečanje -ja mi bo prav nerodno ko ste vse takooo mladeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 905
2.4.2008 21:22:01   
issa
hm mislim da bo prej meni,ker bom seveda spet (tak kot do zdaj na obeh dvehuser posted image ) najmlajša...pa veliko krat me zaradni tega niso  (pa ne na srečanjih,apmak tak nasploh) jemali resno,...se ne druga,čuden občutek je to,da si tak v ignoru...
ne štejejo številke,šteje samo za koliko se ti počutiš!!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 906
2.4.2008 21:25:04   
Laubica
No bomo videli-kaj predlagajte-pa se bomo zmenle

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 907
2.4.2008 21:29:32   
issa
hmm bom poštudirala.....pač neki fajn,da se še mali lahko igrajo,..za tiste ki ne morejo bit na miru,..tak kot moj.....če pa bo še kdo mel kak predlog pa naj kr pove...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 908
2.4.2008 21:31:30   
issa
kaj pa evropark pravljični svet? predlog,..jaz študiram tudi za primer dežja,..jaz vedno na vse poštudiram.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 909
2.4.2008 22:47:24   
Anonimen
Pozdravljene!

Se vam lahko še jaz pridružim. Sem tudi Mariborčanka, natančneje - z Betnave.

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
3.4.2008 8:34:31   
lilly1
A hodi katera z user posted image na igrišče?  Kam? Bi se kdaj skupaj igrali, mojemu je samemu dolgčas? user posted image  Sem ugotovila, da imajo v mestnem parku in pri Betnavskem gozdu tako fajn ograjano gugalnico, da lahko user posted image  not sedi. Moj prav uživauser posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 911
3.4.2008 8:45:23   
Anonimen
Dobro jutro.

Kje pri Betnavskem gozdu imajo gugalnico?? Misliš v onem parku pri vrtcu???

Jaz se hodim z njim gugat na tenis igrišča, ampak tako, da sedi na meni, da lahko še jaz uživam.user posted image

(odgovor članu lilly1)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
3.4.2008 8:51:28   
klaja
Glede srečanja jaz bolj težko kam pridem, ker še mi Julija ne hodi in morma zato bit oba prisotna.

Lilly imamo kar svoje igrišče pred hišouser posted image , sicer pa grem redkokdaj v mesto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 913
3.4.2008 9:53:16   
lilly1
Duskamb: ja, tisti mali parkec pri vrtcu. Lani so dali nova igrala. user posted image  V vrtcu jih je pa še več (samo ograja je okoli user posted image ) Tudi jaz se včasih kar z malim vred usedem na gugalnico in uživam user posted image user posted image user posted image . S katerega konca MB pa si? Jaz sem sicer doma pod Pohorjem (Borštnikova), ampak hodim praktično po celem MB.

Klaja: ni problema. Lahko se dobimo tudi kdaj, ko boš imela "štiri roke" user posted image . Al pa počakamo, da bo mala shodila user posted image .

Skratka, če bo kateri do družbe, me lahko pokliče (031 256 586) ali pa pošlje mail (lkrizancic@yahoo.com) al pa na forum napiše.

Lep sončen dan vsem!!!user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 914
3.4.2008 10:11:42   
Anonimen
Jaz skozi okno gledam na igrala pri vrtcu.user posted image user posted image user posted image

Se pa večinoma gibljem okrog dvorane Tabor, ker mi večja dva trenirata - Žana tenis, Jure pa nogomet in imajo vsak dan treninge (vsaj eden od njiju)

(odgovor članu lilly1)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
3.4.2008 14:04:15   
LEA27
oj punce ste se razgovorile,saj prav tak!saj sem tud za srečanje in mi je čist vseeno kje bote rekle,pridema tak da se odločte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
3.4.2008 21:05:31   
Anonimen
kaj že vse spite???

Jaz pa sem hotela prebrat kaj ste načvekale. Se bom morala kot kaže poslovit od RR, ker gre moj delat nekaj za službo.

(odgovor članu LEA27)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
3.4.2008 21:09:05   
issa
ojla!
madonca,danes pa je treba v kolendar zapisat....ste se pa razpisale!!user posted image user posted image user posted image
ja meni je tudi čisto vseeno kje se bomo dobile,samo moremo se pač zmenit,..danes sem razmišljala tudi če bi se šli kopat??kaj menite??

lilly1 koliko pa je star tvoj sonček? uf tam sem prej ko je naš več časa bil v vozičku veliko hodla, mimo tistega vrteca mislim..user posted image user posted image
zdaj pa je tricikel zakon,hehehuser posted image user posted image  hodiva tudi dolge ture,samo pol mi pa zaspi noter,tak da zgleda smešno...user posted image user posted image

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 918
3.4.2008 21:10:28   
Laubica
Pri kopanju jaz žal odpadem -ker ima naš probleme z kožo in mu p. odsvetuje bazeneuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 919
3.4.2008 21:10:58   
Laubica
Ja drugač ste se pa res danes razpisaleuser posted image user posted image user posted image lepo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
3.4.2008 21:11:08   
issa
jaz ne spim...se pa spet dolgočasim.....user posted image user posted image user posted image
danes mi je mali že ob pol osmih spal.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 921
3.4.2008 21:12:04   
issa
ok laubica pa se bomo nekje na kakem igrišu dobile,pač kje ko se lahko gospodiči mali igrajo....

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 922
3.4.2008 21:13:24   
Laubica
Ja bodi srečna da je tak pridenuser posted image pridi še na novi forum pogledat -super mamihttp://www.supermami.si/smo tam tudi šrajerkeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 923
3.4.2008 21:17:18   
issa
res....hehe
sem bla tam predem sem na rr preklopla,ker mi na starem računalniku štekal....
no ja priden,mislim da bolj zmatran,je bil v bani kativen kake pol ure....pol sem ga malo pocartala,.ga pustim po kopanju kakih 10 min nageca,te se pa je name naslonil pa sem ga po hrbtu božala,in ga je zanjkalo...user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 924
3.4.2008 21:18:51   
Laubica
name naslonil pa sem ga po hrbtu božala,in ga je zanjkalo...
Iiiii pikec maliuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?