|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
9.5.2007 22:20:53   
majas
A joj Lea tudi od mene user posted image  da se to več ne ponovi...
Midva pa sva bila danes v Kinu, tamala je bila pa pri babici in je bilo prav fajn. Sva šla prvič od kar je imava tamalo.
Je bilo vse vredu, le proti koncu je bil tak jooook da sem jo komaj pomirila ... sta jedle pa vse, a ni bilo mamine zize...
a joj... morala jo bova res večkrat kje pustiti da se bo navadila da ni vedno samo mamice zraven ...

Zdaj pa šibam spat počasi, papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 251
10.5.2007 8:57:50   
majas
Jutro!
Nikjer nobene... sem šla zadnja spat pa prva vstala user posted image
spet imamo tao grdo vreme kaj. Bomo spet doma prečepeli... ali pa na sperhod po evroparku, Qlandiji..tam je vsaj streha ...

lepo preživite ta oblačen dan.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.5.2007 10:41:52   
LEA27
klaja sem mogla plačat 23,55 euro na dan s tem da maš sobo čisto na drugi strani hodnika tak da si čisto stran od otroka jaz sem bla cel čas pri njej na stolu sem sedela,pa tudi zajterk,kosilo in večerja ti pripada samo v sobi za mamice ne smeš si hrane nosit zraven otroka--mislim kaj bi vam govorila nimam besed plačat moraš pa še stran te dajo od otroka stran-škoda besed,danes pa je zopet mela vročino 39.o pa včeraj mi je bruhala,zdaj pa je nima tak da ne vem kaj naj naredim al naj zopet grem k zdravniku al naj počakam.čisto sem zmedena in neprespana!

se pišemo grem k pikici

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.5.2007 11:06:45   
majas
adijo pamet v čem pa je to point? Mislim kake imajo, pa saj več neveš kaj se gre naše zdravstvo in država res. Sem zdaj pa kar jezna user posted image

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.5.2007 14:09:48   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Jutro!
Nikjer nobene... sem šla zadnja spat pa prva vstala user posted image
spet imamo tao grdo vreme kaj. Bomo spet doma prečepeli... ali pa na sperhod po evroparku, Qlandiji..tam je vsaj streha ...

lepo preživite ta oblačen dan.

SONček je sonček!!!! MIdve sva že z 2.5 urnega sprehoda po mestu in mestnem parku.... 

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 255
10.5.2007 14:10:48   
Arabela
LEa držimo pesti zate in tvojega sončka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 256
10.5.2007 14:28:39   
MINEJA
Tudi sama sem pred leti imela to izkušnjo, kot ti Lea. Mali je moral ostati na opazovanju v bolnici. Itak bi si plačala, da bi bila z njim, ampak imajo samo dve postelji in sta bili zasedeni. Tako sem prosila sestre, če lahko spim oz. sem ob njem na stolu. Tako sem celo noč prebedela na stolu. Drugače pa katastrofa ... otroci se ponoči jokajo in jim samo vržejo plenico in morajo spati, one pa malicajo in gledajo Tv. Zraven mojega je bila ena punčka, ki je prav tako zelo jokala. In ker je s tem budila ostale, so poiskale voziček in jo dale spat v neko luknjo ... meni je bilo tam res grozno, kar na jok mi je šlo ... Sestra mi je non-stop govorila, da naj grem domov, da bo vse ok, pa sem jo prosila, da bi jaz vseeno ostala ... Hvala bogu, da je bila to samo ena noč in en dan ... Upam, da ne bomo rabli več tja ...

Pa zdravja vsem mamicam in dojenčkom!

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 257
10.5.2007 14:35:13   
LEA27
mineja poplnoma se strinjam s tabo-vse kaj si napisala je blo isto pri meni-drugače pa vidim da sta najina otročka samo par dni razlike pri rojstvu moja je 23.10.2006,rok sem mela 16.samo še ni hotela ven!si hodla avgusta mogoče v materinsko šolo v splošni bolnišnici?
midve sma ble prej pri zdravniku in pravijo da je staknila nek virus v bolnici ki lahko že po enem dnevu izgine-zdaj se že dosti bolše počuti vročie zaenkrat nima!"

lp

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 258
10.5.2007 17:06:15   
majas
Ja se je pokazal sonček ja smo bile zunaj user posted image zdaj pa se spet nekaj skriva. a joj to vreme. 

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 259
11.5.2007 8:59:48   
gapšer
pozdravljene

jaz pa iščem zanesljivo varuško v MB. Predlogi!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.5.2007 9:52:09   
issa
pozdravljene!!
joj Lea user posted image in za tojega sončkauser posted image user posted image , držim pesti da bo čimprej zdrav,in da se bo lahko mamica malo odpočila...user posted image user posted image user posted image   mamica zate pa še   user posted image user posted image user posted image , ...
joj to je tak grozno da že tako si živčen ko je z malim kaj narobe,pol pa še da je v bolnici in zraven gledaš še one "nesposobneže",..joj kriza......
resno upam da bosta klamuuu spet ok in se bo mamica z nasmehom pri nas  pohvalila kake vragolije ji dela,....

Majas lepo da sta uživala,pa kr večkrat idita tako malo ven,da se sprostita pa da sta spet samo vidva malo zase,..Midva greva tak enkrat do dvakrat na mesec,paše malo da se lahko malo odklopiš,..sicer skos misliš na svojega user posted image  ampak je sveeno nekaj drugega kot pa da je zraven!!

juhu tako lepo mvreme,..jaz zdaj skočim k frizerju pola pa se gremo vozičkat,.....
zelo lep dan vsem!!

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 261
11.5.2007 9:52:51   
MINEJA
Lea, nisem hodila v MŠ, ker je to moj drugi otrok!Verjetno pa sva bile skupaj v bolnici, ker sem bila tam 7 dni, ker sem imela CR!

Glede SBM Mb pa katastrofa ...

Moj ta večji im taudi virus, no sedaj je boljše. najprej je bruhal, vročina 39,1, prejšnja dva dni pa driska ...

Upemo, da bo vse ok ...

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.5.2007 10:09:14   
majas
Ojla!
Ja res je full lepo vreme user posted image

Ste gledale evrovizijo! Bravo Alenka user posted image user posted image  sem tako vesel ada smo v finalih po doooolgem času user posted image

midve sva malo prej vstale potem pa hitro malo ven.

Jaz bi tudi morala k frizerju, joj me je že kar sram. Zdaj bo počasi dodatek nakazan, potem pa res grem.

Gapšer tega pa ne vem veš. user posted image  jaz jo vedno dam k kakim sorodnikom če rabim za par ur več pa tako ne zdrži

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 263
11.5.2007 20:30:37   
LEA27
ojla moja pikica je mela en dan vročino in bruhala je danes pa je že zdrava,mela naj bienodnevni virus ki ga je staknila v bolnici-tak pravi njena zdravnica,no upam,da bo zdaj vse ok in da lahko lažje zadiham!ja res bravo za našo alenko!!!!
mineja sigurno sma ble skupaj v bolnici ker sem tudi jaz mela carski rez!!!mogoče se pa res celo poznama!
punce kdaj bomo spet kako srečanje organizirale?prav rada bi vas spoznala?

lp

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 264
11.5.2007 22:12:59   
majas
Zdaj bodo spet tako lepi topli dnevi tako da se res lahko dobimo na kakem sladoledu user posted image  in to v večjem številu.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 265
11.5.2007 22:36:08   
klaja
Lea, jaz ko sem bila v bolnici na pediatriji - na intenzivni negi - s tamalo sicer nisem rabla plačat, ker sem dojila oz. sem si izbrizgavala mleko. Ti si bila vsaj s tvojo pikico, jaz pa sem lahko šla k njej le ko je bila tista ura predvidena za hranjenje, ostali čas pa sem mogla bit v sobi, ki je bila pred oddelkom in sem lahko le poslušala pred vrati, če se je slučajno jokala, ker me noter tako niso spustile.
Pa določene sestre so bile ful hinavske in neprijazne - groza, mi kar slabo postane, ko se spomnim na njih.

Ko pa sma bili v Ljubljani, pa sem lahko bila zastonj pri njej ves čas, prespala pa sem na počivalniku in mi nihče ni težil, da moram it ven. Sestre in zdravniki so doli ful prijazni, sestra me je enkrat prišla pokrivat z odejo. Tako da če bi še kdaj mogla dat to skozi, kar sem, bi raje bila v Ljubljani, ker so zakon.

Glavno je, da je tvoja pikica zdaj zdrava!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 266
11.5.2007 22:38:39   
majas
Kar groza me je ko tole berem... pa kaj se grejo. ona niso imele otrok ali kaj. Jaz bi jih kar iz službe dala..koliko prijaznih sester niam služb tako da... ah..

Samo da je to za vami...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.5.2007 12:18:21   
issa
joj groza kakšni so eni,pa če tak gledaš jim še plača pa te majo tak,.....cjoooo..
na samo da ste zdaj (ali pa še boste čim prej) vsi zdravi,..

ja sladoled bi pa prav pasal zdaj!!!!!
hmmmm,ja user posted image  alenka upam da se bomo v finalu tudi dobro odrezali!!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.5.2007 13:03:30   
majas
Bomo držali danes pesti za njo...ampak jaz sem vsaj vesela da smo že v finalih...

Grem popoldan malo v mesto...pa nekaj se sonček kaže ne. Ah da bi le bil... vsaj mrzlo ni zunaj.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.5.2007 7:55:48   
gapšer
Tudi naš Gašper se je rodil 23.10.2006.  Ko je bil star 5 t. sva bila 3 dni v SBM. Groza. Skoraj vse mamice smo čez noč sedele v sobi ob postelji, ker nismo zaupali tisti sestri. Ostale so bile kar OK, samo ona v nočni izmeni je bila pa res katastrofa. Še tisto mamico, ko je bil otroček v bolnišnici zaradi težke alergije, je hotela prepričati, da je to od premalo mleka in da ga bo že ona na stekleničko hranila.

A hodi katera mogoče k telovadbi v Galerijo Gosposka?

< Sporočilo je popravil gapšer -- 13.5.2007 8:02:08 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 270
13.5.2007 7:58:27   
gapšer
gašper

< Sporočilo je popravil gapšer -- 13.5.2007 8:01:04 >

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 271
15.5.2007 6:43:12   
klaja
Sem ravnokar dajala slike gor na eni drugi temi, pa bom še sem eno prilepla:

user posted image

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.5.2007 9:39:13   
LEA27
ojla mi smo malo bolše moja pikica ne bruha več(čez vikend je vse kaj je pojedla zbruhala)edini drisko je še mela včeraj,danes še nič,tak da upam,da se je le izbolšala na bolše!staknila je nek virus v bolnici!res upam,da bo zdaj ok ker je bla tak bola malecka,jaz pa sem tak ćisto na tleh!

lp

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 273
15.5.2007 12:11:28   
klaja
Lea, upam  da bo sedaj boljše! Držim pesti!

Punce, rabim pomoč oz. kak nasvet.

Diplomsko nalogo morem dat vezat, ve katera kje (poceni in) hitro vežejo. Imate kake izkušnje s tem?

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.5.2007 16:21:14   
LEA27
klaja tud jaz sem tik pred diplomo,glej v papirnici na ljubljanski ulici tam sem sigurna da jih vežejo veš ki je to????če ne veš da ti malo pomagam noč in dan trgovina je tudi tam!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?