|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
27.4.2007 22:42:04   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: issa

ok če se že resno odpravljate spat vam želim lepe sanje in mirno noč!!!
aja pa majas daj (pol ko boš mela čas) kako slikco gor od srečanja!!kr si pač edina ki si ga imela zraven,...
lepe sanje!!

Joj saj res! Bom jutri, obljubim...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 201
27.4.2007 22:43:11   
majas
LEA27 in borovnička škoda da vaju ni bilo na srečanju, naslednjič pa res!

Lahko noč zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 202
27.4.2007 22:45:21   
issa
eh ja ni kandidat,.tako da se bom tudi jaz spokala v posteljo,..bom vsaj zujtraj fituser posted image user posted image user posted image user posted image
LAHKO NOČ, SLADKE, LEPE SANJE IN MIRNO NOČ!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 203
28.4.2007 15:10:33   
issa
oj!
eh spet sem sama tu gori,hmm včasih se mi zdi da se sama s seboj menim,..user posted image user posted image user posted image user posted image
no mi smo že delali ture,smo šli k mojim v selnico,pa še v qulandiji smo malo nabavljali,tako da se bomo zdaj še na en sprehod po mb odpravlji,..dragi more nekaj v mercator center it,..tako da bomo malo kilometre nabirali in uživali na sončku,..mogoče bo pa kakšen sladoled še pado,..user posted image user posted image user posted image
ja nič,lepo se imejte danes pa javite se kaj!!!
čaw!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
28.4.2007 15:51:20   
borovnička
Hej hej!

Sem jaz tud prišla mal pokukat. Kaj na sladoledku ste ble same 3? Saj si nisem mogla pomagat, da me ne bi čist mičken foušija dajala.user posted image Ampak naslednjič pa prideva midva z Nikom tudi.user posted image

Sva pa še vedno na Vrhniki pri starših, se mal cartava in pustiva razvajat. V sredo pa priletiva nazaj domov.

Aja, pa kako slikco le dajte tu gor, da vidim kak ste uživale.user posted image

Tak, zdaj grem pa jaz tudi še malo na sončka z mojim škratkom.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 205
29.4.2007 10:16:07   
issa
oj borovnička,...
ja same 3 smo bile,pa smo se mele kar lepo,no jaz sem se ,.upam da tudi ostale,..user posted image user posted image
v glavnem sem vidla dva srčkana malčka in eno malo večjo navihančko!!
ja naslednjič pa se nam le pridružita,da nas bo več,..user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj na hitro pospravljam da se bomo potem malo šli potepat,..mogoče gremo malo  v fram k sorodnikom!
nič lepo se imejte in uživajte na sončku!!!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 206
29.4.2007 12:11:33   
LEA27
oj punce mi smo vceraj prišli s pogreba z bosne-moj dragi je bol bogi jaz pa se še kar držim-upam,da ste se mele lepo na srečanju in da ga boste ponovili!naslednjič sma zraven lepo bodite in lep dan!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 207
29.4.2007 13:50:06   
majas
Ojla!
Mi pa imamo danes pikinik zunaj tako da bo prav luštno.
Samo enkaj se sonček skriva pa veter je začel, hm upam da ne bo kaki dež še kje? Sploh nisem nič vremena poslušala.

LEA27 sožalje obema!

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 208
29.4.2007 21:51:35   
majas
Čer!
Tako piknik je uspel, le jaz sem malo utrujena ker sem nonstop skalala sem in tja, pa je tega zamnjkalo pa ono, potem tamala lačna in sitna... tako da se zdaj samo še umijem in zlezem v posjtlo.
Mi bolj odgovarja če smo mi na kaki piknik povabljeni user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 209
30.4.2007 10:07:46   
issa
dobro jutro!
no danes pa kaže malo slabše vreme,..no ja vsaj dežuje nena!!!no mi smo spali kr vredu le da naju je hoto že ob 6 zbudit,no malo prej,tako da smo ga k nama vzela pa smo še malo podremali vsi trije,....mislim da je to naštudiro,...zgodaj rogovilit da ga ata in mama vzemeta k sebi na cartanje,.....user posted image  ah ti naši user posted image  so tako brihtni!!!!!user posted image user posted image user posted image

ja majas se čisto strinjam s tabo,....user posted image user posted image user posted image

lea sožalje  obema tudi iz moje strani,se opravičujem da sem tako pozna!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 210
30.4.2007 12:15:57   
klaja
Tudi iz moje strani Lea iskreno sožalje!

Midve pa sma zboleli. Sem vedla kaj bo, saj je blo na plavanju tako mrzlo, pa še ful prepih je bil in naju je doblo. Meni se je zdelo, da bom zmrznila, ko sma prišli ven iz vode. Sicer pa nama gre zdaj že na boljše, pa atiju tudi, ker se je še on nalezel, edino za v četrtek dvomim, da boma šli na plavanje, bom še vidla kako bo.

Drugače pa, če nama bo časovno zneslo, se vam bova tudi medve pridružili na naslednjem  sladoledu. Upam, ne bom pa nič prehitro rekla.

Zdaj pa gremo uživat ven na sončka, jutri pa se gremo malo potepat. Smo si izbrali kar prekmurje in ga bomo malo raziskali.

Pa kako slikico lahko prilimate od srečanja, da vas vidim (madonca sem radovedna).

Lepo bodite!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 211
30.4.2007 21:46:56   
majas
Evo slikice mi je končno uspelo ...

Tukaj  se je moja tamala že zaljubila v Reneja od Tanyke user posted image

user posted image

To pa so (od leve proti desne) Rene od tanyke in njena hčerka Lara, Potem moja Kaja in mali od isse

user posted image

me pa se nismo slikale zato ker nas boste spoznale naslednjič ko se boste pridužile srečanju
user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 212
30.4.2007 21:50:09   
majas
Danes pa smo se mi potepali po Evroparku sem iskala ene pametne črne hlače pa je vse tako drago ali pa sploh niso lepe tako da brezveze. user posted image
Potem pa sem se potolažila z kepico sladoleda user posted image

Jutri pa apwt praznik..pa je že maj tukaj..joj kako hitro letijo meseci

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.5.2007 21:11:02   
issa
čer!!
no pa smo le dočakali maj!! Danes je bil praznik in je bilo zelo pusto in prazno tu okoli naših blokov,...verjetno so počivali od kresovanja,user posted image user posted image user posted image ..
mi smo se danes kar odpravili k mojim na kosilo,.ko se je pa moj ata tako ponudo da nam bo stregel,pa smo se pustili razvajanju,user posted image user posted image user posted image ,..edino malo naju je stisnilo ko smo se peljali k mojim in smo sred poti zagledali eno prometno,..no pri tistem ovinko pa je tako skos nekaj......
jej končno slikce,..tamali pa so pravi manekeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ja no klaja upam da se nam boš naslednjič res pridružila,saj več nas je lepše je!!!sicer pa se le hitro pozdravite!!

majas-kako ste kaj vedve z kajo?

pa pri vas tanyka?

no se vidi da mi je ob večerih tako rahlo dolgčas,.mali že smrči,dragi pa se mu je kr pridružil in sta skupaj zavzela celo posteljo,...tako da bom jaz verjetno šla kr v anejevo posteljo,..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 214
2.5.2007 9:17:29   
majas
Jutro!
Mi smo bili včeraj cel dan pri mojih. Kaja je pridna. Mi ravno skače v naročju da komaj kaj napišem.
Kaj boste kaj danes počele ko je tko grdo vreme.
pa lep dan vsem

user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 215
2.5.2007 21:41:37   
Arabela
Hojla Štajerke!!!

Mi pa samo piknikiramo.. enkrat pri prijateljih, pa pri babicah in dedkih... doslej je vreme držalo...smo pravi potepuhi, izkoriščamo dneve skupaj saj je ati na dopustu....
Če bo pa grdo vreme pa se bomo šli kopat. user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.5.2007 10:23:21   
majas
Arabela kam pa se hodite kopat? Tudi moj ima dopust pa bi mi plavanje tako pasalo! Ampak nevem kam s tamalo...

Tudi jaz najbolj uživam ko pečemo zunaj...

Ja danes pa je grdo vreme!  user posted image   upam da vsaj dežja ne bo...

user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.5.2007 17:40:56   
issa
pozdravljene!!!!
ja danes pa ni kaj prida vreme,tako da se bomo kr doma bolj držali,...
majas eni se grejo z malimi kopat v fontano,..jaz pa sem bila v rogaški,..
pač tam ko je dovolj topla voda,..
em ja kaj počnete ko pa je tak zaspani dan?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.5.2007 20:16:21   
Arabela
Ja mi hodimo na Fontano... ponavadi dobim za roj.dan pa ostale priložnosti karte pa izkoristimo...
Midve pa sva danes sadili rožice, pa malo kosili travo (malecka v kenguruju...user posted image )... jutri pa bo verejtno res na sporedu kopanje zaradi dežja..

Lahko noč pa eno bolho za pomoč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 219
3.5.2007 21:30:08   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Lahko noč pa eno bolho za pomoč...

...če ša ze bolha piči pa mene pokliči user posted image user posted image user posted image

Jaz sem cel dan lenarila, nič naredila, samo kosilo skuhala pa cote obesila,a jooj joj... Je bil res tak zaspan dan da kar joj...

Ob 17ih pa sem šla malo na zrak, da sem vsaj tamalo mal prezračila...ker ji je prav mankalo.

Sem si mislila da boste omenile Fontano ja, hvala... Bom tudi jaz mojemo rekla da bi se rada kopat šla,bi bilo prav fajn. Sam potem še moramo obroč kupiti...

Lahko noč***

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.5.2007 7:20:18   
Arabela
Da se še tu pohvalim... spali smo celo noč, celo noč, celo noč!!!! Po štirih mesecih!!! JUHU!!!user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.5.2007 10:05:05   
issa
pozdravljene!!
no upam da bo danes kaj bolje kazalo glede vremena,samo že zdaj je oblačno,..user posted image user posted image user posted image ,..hm pa malo bomo te šli na zrak,se je neki prehlado naš gospodič,..em pa neke bele pikice ima na notranji strani ustnic,..ve kera mogoče kaj je to??
arabela- bravo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image jaz tudi komaj čakam da me bo to doletelo,..user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.5.2007 10:16:27   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Da se še tu pohvalim... spali smo celo noč, celo noč, celo noč!!!! Po štirih mesecih!!! JUHU!!!user posted image user posted image user posted image

o super! user posted image user posted image tdi mi smo bili danes pridni razen ob 2.30 sem morala samo dudo dat potem pa do 9ih...  zdaj pa šibam  user posted imageuser posted image ...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.5.2007 10:25:55   
issa
ma vsi mate tako pridne otročke,.....hmm očitno je naš po meni,.user posted image user posted image user posted image
no ja mi se samo 2x zbudi ponoči,.....samo glih takrat ko mama najbolj zaspi,user posted image user posted image user posted image user posted image
no danes smo rekli da se gremo potepat malo po mb, prej še v Ruše skočimo pa v selnico pol pa gremo v evrota malo,.....
močno upam da se mi bo stanovanje kr samo pospravlo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.5.2007 20:15:37   
LEA27
oj še od mene!kaj delate kaj v tem dežeku?jaz sem šla omare pospravlat pa mi je malo čas mino!drugače pa smo ok malecko malo zobeki mantrajo!upam,da bo jutri kaj lepše vreme ker v stanovanju me je groza bit!
lepo se mejte!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?