issa
|
ojla!!!! ja jaz mam spet oba svoja doma!!in sem jih več al manj cartala tako da sem morala na pač nadoknadit,.... Ja največja kriza je bila ta,da ko sta v nedeljo prišla domov mali sploh ni hot bit zraven mene kam je šal ata se je tamali priplazil za njim,.tako da je pol trajalo da je skapiro da sem tudi jaz tu.... no ko pa je bil večer in smo se odpravljali spat,sem pa spet bil najboljši povšterček in najbolša stvar za cartanje,..(se je tak k meni stisno) ja so mi povedli da je bil zelo krza ob večerih,(sma ponavadi vedno sama),.tako da je bilo veliko joka,.... pri meni pa je bilo tudi kriza,ko sem se ponoči zbujala ob tistih časih ko je hranjenje ali pa sem včasih pogledla v posteljco,kot ponavadi da vidim če je odkrit,...ja sem ga res zeloo pogrešalo,nekam čudno mirno in tiho je bilo. ampak je pa vseeno pasalo,tak čez dan,...bi bila vesela če bi se to ponovilo,ampak samo za kakih 5 ali 6 urc,več ne!! drugače pa sem danes spekla jabolčno pito in je seveda mali gospod probal ,hmm ugotovila sem da je pravi sladkosnet,tak kot njegov ata,.. majas saj bo tudi kaja začela jest gosto hrani,ko bo pač pripravljena,pač čez dan ji pri hranjenji ponudi kako žličo gh,..pa boš vidla da bo pol pravi jedec,... drugače pa tudi mi jemo vse kar mama in ata,smo tudi hitro začeli uvajat(tudi pri 4 meseci) sicer je rabil skoraj mesec da je sploh prav začel jest,samo pol ko je pa prišel na "žmah" pa je odpiro kar sam usta pa čakal kdaj bo kaj prišlo,.. No čvekice kako se kaj imate drugače?
|