Anonimen
|
ojla punce.. Matr, če bom hotla tole vse prebrat od petka, lahk tko pol šihta sam tole berem.. A se vam je zmešal čez vikend al kaj???? .. no, d grem kar po vrsti: F*S*M: tista punca, k je umrla, je najina soseda.. Fora je, d so bli naši takoj zraven, kr so bli par metrov stran od nesreče, sam je bla takoj nezavestna.. No, pol je bla skor 14 dni v umetni komi, v petek je pa umrla. . Sploh ne morš verjet, da je tok mal potrebno, pa se to nardi.. Fora je bla, da je "kriv" njen bratranec- z skuterjem se je peljal in jo nekako zbil - itak ne vemo točno.. Pač, sam neroden padec, druga ne morm rečt.. Lunca2: teb pa res ni treba skrbet za kg.. Ker ti garantiram d boš mela 14 dni po porodu isto kilažo k prej.. Sej si skos taka k šmarn pajk.. Boš vidla d bo tko.. aja, pa ful so ti lepo darilo zavili... po moje bo ful vesel... Kaj ti bo pa on kupu, k boš rodila?? Si mu kej predlagala?? js sm mojem povedala že kak let nazaj kaj more nardit, ker drgač bom slabe vole.. Hočm d nadaljuje tradicijo, k jo je mel moj oči, k sma se midva z bratom rodila... Če ne bo hudo... Romana26: kaj je zdej mala?? Si kr doma? Nič v službi?? Tisto parcelo sva pa tud midva mal gledala, sam je tok majhna, da ni za nikamor.. Pa še preveč sosedov zraven.. Praktično na eni strani cesta, na vseh drugih pa sosedi.. Men se to glih zmeša.. midva mava zdej idealno parcelo, če naju vprašaš.. Ful na samem.. sicer je zraven en vikend in dve hiši, ampak oboje dost stran, da ti nobeden ne gleda na teraso kaj delaš.. Je pa čist tok stran, da se lahko pozdraviš, če si pa slabe volje pa še to ne... Idealno zame... Brina: a je bla lepa poroka pol?? Midva sva skos planirala d bova šla, sam nazadnje sva bla pa ful na tesnem s časom, pa še mal je šel dež in nisva šla nikamor.. Jih je pa baje blo ful.. Kapesanta: js si tud želim vidim slikce od hiške, da vidim kakšno fasado imate sedaj... No, zdej k sm vas prebrala do konca, grem pa še mal delat.. pa pa
|