|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
3.6.2007 22:20:12   
Bubamaraa
čer...user posted image

Brina sej boš nardila anglo...nč bat...

Lunca medve se tud še nisva dobile,da bi kupila knjigo..pa se menimo ž zelo dolgo.... tko,da povej res kdaj boš kej po Trbovljah hodila,da se dobimo...sam Jutri in v sredo me ni cel dan...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.6.2007 7:28:51   
kapesanta
jutro
zaspan pozdrav s Kisovca

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.6.2007 8:32:04   
Anonimen
ojla punce..

Matr, če bom hotla tole vse prebrat od petka, lahk tko pol šihta sam tole berem..user posted image A se vam je zmešal čez vikend al kaj????user posted image .. no, d grem kar po vrsti:

F*S*M: tista punca, k je umrla, je najina soseda.. user posted image user posted image Fora je, d so bli naši takoj zraven, kr so bli par metrov stran od nesreče, sam je bla takoj nezavestna.. No, pol je bla skor 14 dni v umetni komi, v petek je pa umrla.user posted image user posted image . Sploh ne morš verjet, da je tok mal potrebno, pa se to nardi.. Fora je bla, da je "kriv" njen bratranec- z skuterjem se je peljal in jo nekako zbil - itak ne vemo točno..user posted image user posted image user posted image user posted image Pač, sam neroden padec, druga ne morm rečt..

Lunca2: teb pa res ni treba skrbet za kg.. Ker ti garantiram d boš mela 14 dni po porodu isto kilažo k prej.. Sej si skos taka k šmarn pajk..user posted image user posted image Boš vidla d bo tko..user posted image aja, pa ful so ti lepo darilo zavili... user posted image user posted image user posted image po moje bo ful vesel... Kaj ti bo pa on kupu, k boš rodila??user posted image user posted image Si mu kej predlagala??user posted image js sm mojem povedala že kak let nazaj kaj more nardit, ker drgač bom slabe vole..user posted image user posted image user posted image user posted image Hočm d nadaljuje tradicijo, k jo je mel moj oči, k sma se midva z bratom rodila...user posted image Če ne bo hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Romana26:  kaj je zdej mala?? Si kr doma? Nič v službi?? Tisto parcelo sva pa tud midva mal gledala, sam je tok majhna, da ni za nikamor.. Pa še preveč sosedov zraven.. Praktično na eni strani cesta, na vseh drugih pa sosedi.. Men se to glih zmeša..user posted image user posted image midva mava zdej idealno parcelo, če naju vprašaš.. Ful na samem.. sicer je zraven en vikend in dve hiši, ampak oboje dost stran, da ti nobeden ne gleda na teraso kaj delaš..user posted image Je pa čist tok stran, da se lahko pozdraviš, če si pa slabe volje pa še to ne...user posted image Idealno zame...user posted image user posted image

Brina:  a je bla lepa poroka pol?? Midva sva skos planirala d bova šla, sam nazadnje sva bla pa ful na tesnem s časom, pa še mal je šel dež in nisva šla nikamor.. Jih je pa baje blo ful..user posted image

Kapesanta:   js si tud želim vidim slikce od hiške, da vidim kakšno fasado imate sedaj...user posted image

No, zdej k sm vas prebrala do konca, grem pa še mal delat.. user posted image user posted image pa pa

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.6.2007 9:03:24   
lunca2
Dobro jutro!

Biba sam res se nam je čez vikend mal zmešal s čvekanjem.user posted image user posted image user posted image Pa ti vsaj ne bo dolgčas in boš lahko brala, ter se zraven še nasmejala.user posted image Ja upam, da bo vesel darila, bom sporočila. Men je že kupu zapestnico kombinacija rumenega in belega zlata mi je full všeč. Kako tradicijo, kaj pa je naredu tvoj oči ko sta se rodila ? (če ni skrivnost) veš sm firbecuser posted image .  Le pejt mal delat sam velik pa ni fajn.user posted image

Kapesanta dej posliki hišo in prpopi sliko gor, da še ostale vidmo kako fasado maš zdej. Da mal pohvalmo.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.6.2007 9:32:02   
ta.nja
Hej!

Naš Anej je pa danes spal dvanajst ur in to od devetih zvečer do devetih zjutraj. Sem ga hodila gledat če fant sploh še diha al kaj.

Zdejle sta pa prišla moja starša in prinesla kosilo zraven, tako da mi danes ne bo treba nič kuhat. Bomo jedli rižoto. Toooooooo user posted image . Mami mi lika cunje, jaz pa lepo za računalnik in na rr če je kej novga.

Lp

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.6.2007 9:36:18   
lunca2
Ta.nja fajn da je Anej tako dolgo spal. Me veseli. Kuk pa je sploh star ?
Včasih kr odgovarja da ni treba kuhat pa da ti starši kej pomagajo ponarediti.No sej midva še nisva na svojem ampak vem da je tako sploh če maš majhnega otroka.
U rižota NJAMI! Bi pršla kr h teb na kosilo.user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.6.2007 9:49:31   
kapesanta
dobite slikce - bom popoldne poslikala in prilimala (upam da se bom spomnila user posted image )

l.p. Mateja

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.6.2007 9:50:18   
Anonimen
js pa danes nimam pojma kaj bi mela za kosilo.. Najbrž itak ne bom spet nič jedla.. Tle bom mela kar sendič za malco, pol domov pa dons itak pridem šele okol 6, tko, da mi itak ne bo nič pasal.. Matr, boma pršparala..

Sem že zadnič tuhtala, da bi kupla mikrovalovno, da bi naredila prejšn dan kosilo in pol bi lahk sam na hit pogrela.. Ker ob 6 zvečer ne bom kuhala..user posted image Kaj mislte?? Dela katera tkole??

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
4.6.2007 9:57:28   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

dobite slikce - bom popoldne poslikala in prilimala (upam da se bom spomnila user posted image )

Jupi že kumi čakamo na slikce.user posted image

Sam BIBA morš neki toplega v dnevu pojest veš ni fajn za želodec to da ješ sam sendviče pa tak. Vidva kr lepo kupta mikrovalovno pa boš kdaj skuhala prejšn dan in na hit pogrela sej tok škodljiva pa spet ni. Tud pr nas tko včas nardimo.user posted image Mami je v službi men pa se ne da zmer kuhat in se znajdem. HEHE

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
4.6.2007 10:18:19   
Anonimen
js nikol nič toplega ne pojem...user posted image user posted image Enostavno ni časa, al mi pa ne paše.. Sicer mi glede na moje kile to sploh ni vidit, ampak js res ful mal pojem...user posted image user posted image user posted image

Npr. : Do zdajle sem pojedla banano (ponavadi še to ne) in spila belo kavo.. Ob 11 grem na malco bom pojedla en sendvič z žemljo in spila še eno belo kavo.. In po vsej verjetnosti bo to tud konec.. Razen zvečer pred televizijo še mal lubenice...user posted image user posted image user posted image Ko pridem domov ob 6 se mi ne lup kuhat, pa tud lačna nisem, ker nikol nisem zvečer jedla..user posted image user posted image

No, ampak k me pa človek pogleda pa itak misli, da sem skos v hladilniku...user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.6.2007 10:21:14   
nemsis
Lunca hvala bogu nam ni treba več na Pediatrično. Je očitno bilo na začetku dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.6.2007 10:21:40   
lunca2
Ah dej dej. Sej vem da zlo mal poješ tud včasih nisi velik ku sm bla pr teb gor. Ampak morš neki toplga pojest zarad želodca res.

Eros fajn, da vama ni treba več gor hodit in da je sedaj vse uredu. Me veseli.

Jaz pa zaenkrat še hodim gor ampak zdej sm napredovala in hodim že na tri mesce.user posted image user posted image user posted image Sej hmal me bo prstavu na onkološkega ampak mi ne diši neč kje hodit. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 4.6.2007 10:23:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
4.6.2007 10:26:10   
ta.nja
Ej lunca a veš kuk je fajn da prideta in mi pomagata, da jaz še kaj drugega naredim.
Anej bo pa 8. junija star osem mesecev. Tako da je že kar velik fant. Še mal pa bo treba v službo.

Biba ti si kar kupi mikrovalovno, je kar fajn zadeva. Tudi midva sva jo kupila samo zato, ker on pride pozno domov. Pa dam samo noter in mu pogrejem.

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.6.2007 10:30:33   
lunca2
O še malo pa bo imel rojstni dan. Lepo. Jaz bom pa 8.junija glih v 38. tednu user posted image , če ne bom prej rodila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
4.6.2007 10:37:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nj
Biba ti si kar kupi mikrovalovno, je kar fajn zadeva. Tudi midva sva jo kupila samo zato, ker on pride pozno domov. Pa dam samo noter in mu pogrejem.

Pa čist vse not pogreješ?? user posted image Tud npr. kak krompir???user posted image Si sploh ne predstavlam..user posted image

Kje pa delaš ta.nja?? Boš ful časa od doma, al kako?? Kr js grem zjutraj ob 6 od doma in pridem ob 6 zvečer.. si ne predstavlam met user posted image ...user posted image user posted image

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
4.6.2007 12:17:55   
ta.nja
V mikrovalovni ne pogrejem vsega. Pogrejem samo kakšne juhe, golaž.. krompirja ne.
Ti biba a ti nimaš user posted image ?  Nisem zasledila.

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
4.6.2007 12:54:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja
Ti biba a ti nimaš user posted image ?  Nisem zasledila.

Ne, ne... samo user posted image ....user posted image user posted image user posted image   Se kar tko mal štulim na tale forum...user posted image user posted image Sicer pa glede na to, kolk časa sem že tukaj, bi že očitno lahko kaj imela... Ampak zaenkrat še ne bo nič..user posted image

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2292
4.6.2007 14:14:17   
mily
Neki sam probavam. Delite se kot da me ni user posted image . Da vidim, če mi uspe normalno fotko naštimat.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
4.6.2007 15:10:49   
kapesanta
O Mily, uspel ti je dobo fotko narihtat. Pa če si al te pa ni.....

l.p. Mateja

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
4.6.2007 15:32:17   
mily
Ja mi je uspel. Mam vedno neke probleme glede tega. Sej zmanjšat mi je ni problem, sam ponavadi je taka čudna, da se sploh ne vidi kaj je gor. Kr neki kvadratki so. Zdele je pa kr ok uspela. Je zdej ne smem neki časa menjat, hehe.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

Neposredna povezava do sporočila: 2295
4.6.2007 15:37:29   
kapesanta
tisti kvadratki ratajo če zmanjšaš na preslabo resolucijo... jaz v Office picture manager-ju kar pod "resize" določim maksimalno (a je 73x73?), pa so slike vse super.

Evo punce v album sem dala slike od hiše - samo z dvorišča in s strani, od spredaj jo bom pa kasneje slikala s hriba, ko grem v Zagorje.

l.p. Mateja

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
4.6.2007 15:43:21   
Anonimen
o kapesanta, ful lepo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kje pa je ta hiška, da si jo pridem še v živo pogledat??? Da mal pofirbcam..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2297
4.6.2007 16:28:53   
mily
Ja, sej dam tut jst na 73x73. Drugač itak ne prime. Ne vem kaj delam narobe no. Pa ok, sej zdej mi je poratal.

Sem pa pogledala hiško. Prav lepa je user posted image . Se jo bom drugič am vzela, ko bom šla mim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
4.6.2007 16:39:56   
lunca2
Kapesanta ful dobr je bajtica uštimana pa tud stil je mal drgačen. Ful dobr.user posted image Kje si dobila ta program za zmanjšat slike a na internetu?

Aja vam moram povedat, da je bil user posted image zelo zelo presenečen in vesel duser posted image . Je rekel zakaj kupujem ko ne hodim v službo in nimam denarja, da mu veliko pomeni, da mu bom rodila user posted image .

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 4.6.2007 16:42:14 >

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
4.6.2007 17:09:31   
kapesanta
Lunca2 - tooooo, super da si zadela z darilom. Glede programa - je iz Microsoft Office 2003 (po mojem proffesional).
Biba12 - prva hiša nad pizzerijo Polna luna - sej ko jo bom s hriba slikala ti bo jasno... (prej je imela stene iz opečnatih fasadnih ceglov in salonit streho).

Ja hvala glede hiše, me veseli da vam je všeč (pri vsem dnarju, kje šel v to bajto mi prou paše, ko vidim da je fajn izpadel).

l.p. Mateja

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.