|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
1.6.2007 10:58:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2
Mel smo jo v začetku maja pa upam, da bo še kaka.user posted image

Kaj?????????????????!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Js nič ne vem...user posted image user posted image user posted image

Aja, edin če je po drugi strani žlahte,... pol pa ni panike...user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
1.6.2007 11:04:57   
lunca2
Biba po očitovi strani je bla ohcet. Ženil se je od očitovega strica sin (sej je to nečak anuser posted image )men to ne gre glih od rok kaj je kdo. user posted image

No za tebe Biba vem kaj sva si v žlaht.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 1.6.2007 11:06:57 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
1.6.2007 12:27:06   
Anonimen
aha, še dobr.. user posted image sm mislna da česa ne vem...user posted image Ja sej zdej si pa že ti kej na vrst???!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
1.6.2007 12:49:41   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

aha, še dobr.. user posted image sm mislna da česa ne vem...user posted image Ja sej zdej si pa že ti kej na vrst???!!!user posted image user posted image

Midva se zaenkret ne boma neč ženila.user posted image Ni €.user posted image Če bi se ženila ne bi blo nč večjega ampak bi šla kr na občino in to je to.user posted image
Sej se lhka vidva tud že, sta tud že kr neki časa skup pa tko.user posted image
Al pa Lucija?user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 1.6.2007 12:52:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
1.6.2007 12:53:09   
Anonimen
ja pa ja..user posted image user posted image user posted image Js ne mislm nobene žlahte "fujtrat".....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2055
1.6.2007 12:55:30   
lunca2

ja pa ja..user posted image user posted image user posted image Js ne mislm nobene žlahte "fujtrat".....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sma že dve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kuk časa sta res vidva skup?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
1.6.2007 12:58:24   
Anonimen
user posted image 3,5 let... od tega skup živima 3 leta..user posted image user posted image Sma bla pač hitra, nimaš kej..user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2057
1.6.2007 13:03:56   
lunca2

user posted image 3,5 let... od tega skup živima 3 leta..user posted image user posted image Sma bla pač hitra, nimaš kej..user posted image

Midva sma tud skup 3,5 let. PA od tega že tud žvima cca.3 leta skup. No pa boma mela že user posted image . Sej men ni neč žal user posted image pa tud prav da mu ni. Se zastopma in tko je.
Se vid da smo u žlaht da sma me tle čvekamo.user posted image user posted image user posted image

No dekleta, Elis kje ste zdej, dons pa sm tle pa te ni.user posted image Učir si me pa pogrešala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
1.6.2007 13:05:50   
Anonimen
al se pa druge čveke bojijo vskočt v "najino" temo...user posted image user posted image Mogoče so pa v službi in pridno delajo user posted image ... Ja, ja,.. sej grem jaz tud...user posted image še 1,5 ure...user posted image user posted image user posted image

Lunca, ti pišem na ZS, da ne bojo babe jezne...user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
1.6.2007 13:24:51   
lunca2
Mogoče pa res delajo.user posted image Sej ti tud nimaš več velik do konca, men vsaj dolgčas ni ku mam eno za čvekat. A vidva greta pa mal zapravlat dons? Sej prou! Treba se mal € znebit da jih ne bo preveč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
1.6.2007 13:38:20   
Anonimen
preveč jih ni nikol...user posted image jih tko hitr zapravma, d včasih kr glava boli...user posted image Ampak, sej, sam enkrat se žvi, ni tko?user posted image Ja, mal grema za oblečt pogledat če bo kej, pa mal grem pogledat ene omare pa mal tuhtam d bi mikrovalovno kupla,... Zdej odkar sem na šihti, moj user posted image je sam hrenovke pa jajce... (no, sej drugače je pa vsak dan pri guliverju).. In sem tuhtala d bi kupla mikrovalovno, d bi lahk prejšn dan skuhala, pa si pol sam pogreje.. Sam ne vem kako se to kaj obnese???user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
1.6.2007 13:57:01   
lunca2
Sam res ni nikol preveč €, včasih jih je še premal user posted image . Prou maš da se enkret žvi in takrat si mormo prvošt kej ker pol si ne mormo več ku enkret umremo al pa ko zbolimo. Pa tud u grob nč ne nesemo.

Tko jz sm se že najedla zdej pa morm neke stvari uredit pol pa še ne vem kaj bom delala. Vrjtn bom mal tv gledala.user posted image Veš midva sma kupla mikrovalovko in je prou fajn. Tko se kej skuha prejšn dan pa se not kamot pogreje al pa na štedilnk sam je v mirkovalovk prej. Npr. rižota je velik boljša če jo pogreješ v mikrovalovk kr ni taka grezasta.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 1.6.2007 13:58:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
1.6.2007 14:05:34   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  o čveke čvekaste...... sem si prov cajt vzela, da sem zvedla kdo se ženi, kdo kaj kupuje, kdo se bo ženil!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

vglavnem glede ohceti se strinjam.... midva sva se odločila, da ko se bova tega sploh nobenemu ne bova povedala... pač bomo vedeli samo midva in najine poročne priče... šla bova na Ljubljanski grad... bomo podpisali in potem nazaj greden se vstavlili pri Kimovcu na kosilu in šli domov...ter doma povedali vsem, da sva poročena.... ker mi je res pkoda denarja, glede na to, da "upam", da kmal začnem zidati potem dat nevem kolk keša za ohcet, ko lahk za ta denar naredim že plato....user posted image ....če bi se pa poročila, bi imela pa taknš poroke kot jo je imela čebelica.... Bila je pa tako lepa nevesta in tako lepo je bilo, da dol padeš....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
1.6.2007 14:05:53   
Anonimen
Lunca, sm ti kr ZS poslala, kr drgač si bojo punce mogle cel popoldne frej vzet, da bojo vse prebrale...user posted image user posted image user posted image

No, pa uživajte vse čez vikend... Se skor 100% javim šele v ponedeljek, ker čez vikend nimam ravno časa tle gor viset...user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
1.6.2007 14:08:17   
Anonimen
o, moja romanca, kje se ti stepaš????user posted image user posted image user posted image user posted image

A tko bi se ženila???? Js pa ne...user posted image Js pa če bom kdaj mela poroko bom mela ornk... Vse ali nič...user posted image user posted image Nekje na otočcu al pa bahamih.... Ja, pa s konjem bom pršla na plažo.....user posted image user posted image user posted image user posted image JA, itak... zgleda d sm mal zadremala...user posted image user posted image   Prvo kot prvo, si morm deca najdit, k sploh ma tok jajc, d se poroči z mano...user posted image user posted image Tale k ga mam zdej očitno ni ornk dec...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
1.6.2007 14:15:52   
Miss Piggy
Helou!!! Hir aj em!user posted image

Danes sem se šla gospodinjo, da me nau jutr prah sekiral, ko imava z user posted image ko imava z dragim 6. obletnico poroke.user posted image

Zdej je pa tamali šel v mižale, ko zaspi, grem pa nekam, pa vam ne povem kam, da se mi ne bote režale...user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
1.6.2007 14:52:30   
lunca2
OOOOO Romana in Elis pa sta se le oglasli, da ne bova sam me z Bibo čvekali.user posted image

Danes ko je šel user posted image v službo sem nesla zaviti darilo zanj ampak zdej  ugotavljam in ne znam dati slike gor, da mi poveste če je uredu.  Kako nej prpopam sliko gor?

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
1.6.2007 14:57:58   
Miss Piggy
Lunca, u album jo dej, pol jo pa kopiraj. Jaz bi tko nardila no.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
1.6.2007 14:58:48   
lunca2
Elis hvala bom kr probala! Upam, da mi bo poratal.

Sm jo dala v moj album pa noče kopiratuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 1.6.2007 15:02:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2069
1.6.2007 15:06:40   
Miss Piggy
A maš v albumu zdej to slikco?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
1.6.2007 15:10:00   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

A maš v albumu zdej to slikco?

Mela sem jo pa sm dala kopiraj in pol tle prilepi pa ni hotelouser posted image , zdej sm pa kr zbrisala. Sm smotka an?

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 1.6.2007 15:12:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 2071
1.6.2007 15:14:00   
Miss Piggy
Dej jo še enkrat v album vrž, pa ti jo bom jaz poskusla nalimat.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
1.6.2007 15:17:07   
lunca2
Evo sm jo dala v album Lunca2 dej probi pa če ti porata mi morš povedat kako ti je men pa neuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2073
1.6.2007 15:17:09   
Bubamaraa
Lunca pol jo pa hitr dej še 1x v album in bomo v albumu pogledale....

Elisa povej kam greš??????? plissssssssss.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
1.6.2007 15:18:08   
lunca2
Romana26 kako pa daš drugače še lahko sm gor slikco. Ti si takrat tud dala neke pirhe če se prov spomnem. Kako ti je poratal?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.