|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
31.5.2007 9:41:48   
F*S*M
oj,

lunca a vidva sama živita al pri tvojih? A veš do zdej sem skoz mislila da žvita pri tvojih sam ko ti tolk pucaš pa peglaš nisem več prepričana.

Drugače pa greva midva zdele mal v dolino v Trbovlje ne bova hodila sva bila včerajuser posted image user posted image user posted image , ne šala sam nama ne bo zneslo

mejte se čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
31.5.2007 9:45:47   
lunca2
F*S*M, da še živima pri mojih, ker nisva dobila niker stanovanja, sva pa na čakalni listi na občini in na Domex-u, ampak jih je še kar nekaj pred nama. Imava svojo sobo ampak pomagam mamic, ker je v službi, da ji ni treba toliko delati. Sej enkrat je treba začeti, da se navadiš ko greš pol na svoje.user posted image Mal jo razbremenim in pomagam kolikor se da. 

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
31.5.2007 9:52:38   
Anonimen
ojla..

Ja, lunca, ti res mal preveč pospravlaš...user posted image user posted image Matr, tok jaz ne pospravlam, pa mava svoje stanovanje...user posted image Zdej pa ne vem al sem taka packa, al kaj??user posted image

Evo, jaz pa spet v službi.. Učer je blo prou fajn. sm ob 11 pršla v službo, ob 12 sm šla pa na malco.. Pol sm pa kar lahko zdržala do 4.. Dons mam pa ful občutek da je že petek..user posted image user posted image user posted image Očitno bo treba jutr bit domauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
31.5.2007 10:27:16   
lunca2
Biba veš čas mam veselje za pospravlat ampak to je redko. Morm sobo pospravt pa spucat prah, če bi slučajn ostala drug tedn v bolnic. Sej drgač mi bo pa mami spucala al pa user posted image . Ni panikeuser posted image . Mam dost pomagačev. Zdele sem dala plišaste igračke prat ker se je na njih nabralo že kar precej praha.user posted image
Treba spucat prede pride user posted image . Vem, da nisi packa, to lhka rečem kr te poznam, sej pol ko maš svoje je mal drgač.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
31.5.2007 11:00:25   
lunca2
Tako dekleta jaz sem si premisla, bom za vikend pospravljala zdele pa grem no čez slabo urco grem z user posted image v Ljubljano. Bom šla mal po trgovinah on pa v službo. Pol pa zvečer skupi domov ga bom kr počakala. Ma zdej vikend za delat cel dan in bom mela čas za pospravlat.user posted image

Lepo se mejte in izkoristite lep sončen dan!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
31.5.2007 11:01:57   
Miss Piggy
Po moje lunco daje gnezditveni nagon. Jaz sem zadnji mecec skoz pucala - namest da bi ponoč spala, sem pucalauser posted image .

Kok je s kofetam dons?

Aja, pa dobro jutro!!!Dober dan. Kakor za kogauser posted image .

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
31.5.2007 11:15:00   
lunca2
Elis mogoče je pa res to kar praviš.user posted image user posted image user posted image No vidiš sej jz pa tud še 23 dni do PDP. Matr zdej pa res že kr odštevam dneve.  Drug teden pa spet CTG in v petek ginekolog.

A mogoče katera ve kdaj v Trbovljah ne delajo CTG kateri dan ? A je to sreda al četrtek ?user posted image POZABUuser posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
31.5.2007 11:31:16   
ta.nja
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

Pa je res moj user posted image  napisal listek. Bomo vidl kaj bo.

A je blo kej? Sm vidla da je nekdo v Trbovljah dobil 6+1. Jaz sem dobila 4. No nekaj je tako da bomo še pisal.user posted image

Mi smo dobil ... user posted image

a sem žih tvoja prijateljica user posted image user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
31.5.2007 13:55:03   
Miss Piggy
Ste vse na terenu?user posted image

Nč, jaz grem pa zdej ven...user posted image

Pa-pa!user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
31.5.2007 21:21:28   
Miss Piggy
Ojej! Danes še lunce ni nikjeruser posted image .

Luncaaaaaaaaa! A si šla rodit?

Punceeeeee!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2035
31.5.2007 21:56:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@
Punceeeeee!!!

Pššššt! Da mi ne boš user posted image  zbudila. Je komaj nazaj zaspala. Upam da ne bo spet žurka ponoči. user posted image
Čebelca, čakam slikico! user posted image A že kej diši pri vas? user posted image
In Romana, si se nahodila, al si kej petrigala? user posted image
user posted image
Zdele mi pa moj user posted image kapučino kuha. user posted image Mmmmmmmmmm, grem uživat!

Neposredna povezava do sporočila: 2036
31.5.2007 22:08:21   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: hothien
Čebelca, čakam slikico! user posted image A že kej diši pri vas? user posted image

Slikca bo zdele enkrat. Dišal pa ne bo nič, se mi ne da. Jutr mogoče.

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
31.5.2007 22:32:51   
Bubamaraa
kaka slikca???? user posted image

firbec me matra....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
31.5.2007 22:34:19   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

In Romana, si se nahodila, al si kej petrigala? user posted image
user posted image

ja smo se mal nahodili...bilo je super... Danaja je dobila medlajo, ker je hodil del poti...in je bila zelo ponosna...zdelepa spi kot top..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
31.5.2007 22:41:00   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

kaka slikca???? user posted image

firbec me matra....user posted image

Teb se jih neki poslala na mail.
Hoti bo pa dve prilepla sem gor, Taja in Elo. (jz ne znam).

la la la

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
31.5.2007 22:43:23   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

to itak vem.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2041
31.5.2007 22:52:09   
Čebelica - trot

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

to itak vem.....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 2042
31.5.2007 22:58:41   
Bubamaraa
da mi ne bi slučajn tiste moje fotke kazala okrog..user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2043
1.6.2007 7:20:37   
Čebelica - trot

da mi ne bi slučajn tiste moje fotke kazala okrog..user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sem jih že dala razvit, tko, da jih bojo vsi vidli. user posted image user posted image user posted image user posted image

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 2044
1.6.2007 8:34:16   
Anonimen
ojla punce

tale naš RR je čezdalje bolj v pizuser posted image .. Nobene nove teme, nič za brat....user posted image men se bo zmešal od dolgega časa...user posted image Sm odprla par novih tem.. pa ni nobenga efekta... Še mal pa bom odprla še eno "anonimno" temo.. user posted image kaj takega "sočnega", da bom lahk vsaj kaj pol brala..user posted image user posted image

In punce, kako ste drugače?? Kaj imate v planu za vikend?? Midva greva najbrž danes mal v Celje v šoping, jutri bova mal spala, pol bova šla na eno user posted image ali dve....user posted image user posted image Pol pa morva mal pospravit, popoldne greva pa itak na poroko.. (oz. spremljamo poroko z motorji)user posted image .. Pol popoldne pa upam da bova še mal poležavala...user posted image user posted image user posted image user posted image

no, imejte se lepo

Neposredna povezava do sporočila: 2045
1.6.2007 9:26:02   
mily
Jutro punce.
O mamo sivo vreme. Nič lušn ni. Midve z Niko sva že iz trgovine. Sem spet kupla še 1584585 stvari ki jih ne rabim in sem komi vse prvlekla do domauser posted image .

Smo šli pa včeri v Celje (Hoti zato te nisem poklicala za popoldanski kofeuser posted image ). Je mami mela v sredo RD in smo ji nesli darilo. Si je moj končno vzel popoldne frej.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
1.6.2007 10:04:26   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Ojej! Danes še lunce ni nikjeruser posted image .

Luncaaaaaaaaa! A si šla rodit?

Elis ne nisem še šla rodit. Me prec pogrešaš an, ko edin jz še tle čvekam na veliko.user posted image user posted image user posted image
Učiri sem šla z user posted image v Ljubljano. Jz sm šla mal po trgovinah on pa je biu v službi. Pol sm ga počakala in sma pršla domov okol 22. Danes je pa tud že šou u službo majo derčeve dneve in potem ma popoldne službo, soboto in endeljo pa cel dan. Tako, da mi bo dolgčas a si bom že najdla del.user posted image
Biba kdo pa se ženi? A kej poznam.user posted image Kje si odprla nove teme ?

Kake slikce? Dejte jih prlimat da jih vidmo. Matr sm firbec.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2047
1.6.2007 10:41:00   
Anonimen
LUNCA: ej, nimam pojma kako mu je ime..user posted image user posted image Ici mu pravijo, mel je pa včasih reševalnega psa.. Mislm d je z Janjo prej hodu.. F*S*M bo vedla. user posted image Sej ga gremo čist tko spremlat. Nč posebnga.. Če bo dež, pa itak da nas ne bo...

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2048
1.6.2007 10:47:04   
nemsis
Lunca Iztok se ženi, Ici ga kličejo, včasih pa je delal v pizzeriji Vaka (če se je še spomniš).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
1.6.2007 10:50:11   
lunca2
Aha se spomnem Vake in se mi zdi da vem kdo je Ici. Lepo lepo še ena ohcet. Upam, da bo pr naši žlaht tud še kaka ohcet. Mel smo jo v začetku maja pa upam, da bo še kaka.user posted image

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.