|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
1.6.2007 15:44:50   
lunca2
Jz bi šla na tvojem mestu vseeno k zdravniku, veš pa že sama.Dej si vsaj mrzle obkladke gor.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
1.6.2007 15:53:37   
Bubamaraa
Lunca luštno darilce....user posted image

Hotka kakor je rekla Lunca, da sam že veš....sam za špilat se ni...In res si daj obkladke gor...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
1.6.2007 16:05:58   
Anonimen
Ja sej sem jih mela. Prec sem dala pod mrzlo vodo, še gor pr mamic, zdej doma pa mam tud gor, sam oteklo je itak že. Eh bo že. Sam da ni desna roka, da lahk še z miško upravljam. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
1.6.2007 16:13:31   
lunca2
Led si dej gor ne pa mrzlo vodo.

Kua pa ostale pravte na daril?user posted image sam romana je povedala komentar.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 1.6.2007 16:14:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
1.6.2007 16:36:50   
mily
Čao. Joj morem se umešat, da skurcam Hotkouser posted image . Bejš k zdravniku no. Kake fore maš no. Ne greš, ker lahko dobiš longeto in ne boš mogla Ele držat. A zdej jo pa lahko?user posted image  Ne se hecat s takimi stvarmi, ker ti je lahko kej not počlo. Tko se je men nardil enako in tut jst sem bla tkole fajn trmasta, da nisem šla in sem lepo prenašala bolečine še več kot en mesec, predno me je mami zvlekla na slikanje.( tut jst sem lahko čist vse delala z roko) In imela sem počeno kost, ki se je že napol posvoje zarastla. Zdej ful velikokrat čutim notri bolečine, sploh ko kej težkega primem. Tut Niko sem včasih težko nesla. Da ne omenjam kako me boli, ko se naštimuje k dežju user posted image . Resno no, spoki se!

Lunca ful je lepo darilo. user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
1.6.2007 16:51:22   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Čao. Joj morem se umešat, da skurcam Hotkouser posted image . Bejš k zdravniku no. Kake fore maš no. Ne greš, ker lahko dobiš longeto in ne boš mogla Ele držat. A zdej jo pa lahko?user posted image  Ne se hecat s takimi stvarmi, ker ti je lahko kej not počlo. Tko se je men nardil enako in tut jst sem bla tkole fajn trmasta, da nisem šla in sem lepo prenašala bolečine še več kot en mesec, predno me je mami zvlekla na slikanje.( tut jst sem lahko čist vse delala z roko) In imela sem počeno kost, ki se je že napol posvoje zarastla. Zdej ful velikokrat čutim notri bolečine, sploh ko kej težkega primem. Tut Niko sem včasih težko nesla. Da ne omenjam kako me boli, ko se naštimuje k dežju user posted image . Resno no, spoki se!

Se podpišem pod tole!user posted image Pri moji stari mami je isto.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
1.6.2007 17:09:48   
lunca2
Punce a mate kako idejo kaj nej večerjam ? Jz sploh ne vem večuser posted image Bol ku tuhtam manj vem.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
1.6.2007 17:52:49   
kapesanta
Lunca, jst bom jedla mlečni gres. Upam da sem ti pomagala... Moji predlogi so še: mlečni riž, topel sendvič, čokolino ali pa kakšen jogurt.
Darilo je pa super, ideja in aranžma. A maš še kakšno slikico od obeska, da jo daš na ogled?

Pa da še mal povem kva nam dogaja:
Prejšnji vikend smo bili v živalskem vrtu, mali je blazno užival. Ker sem to predvidevala, smo kupili kar letne vstopnice, tako da bomo zdej vsak frej vikend šli mal pogledat - majo kar pestro, vsak vikend imajo organizirano kaj za otroke (upam da Rok ni premajhen za to).

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
1.6.2007 17:58:47   
kapesanta
takole je bil naš Rok navdušen nad prascem....
user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
1.6.2007 18:05:22   
lunca2
Si dala dobre ideje. Jutr bom jedla mlečni gres, dons sm si kr jajco spekla pa zraven paradajz.user posted image Jutr pa mlečni gres pa mam že večerjo za jutr. Fajn!

Veš moj je skuz govoru, da si bo kupu zlat obesek za na verižco in sicer A, ker bo najin sinek Ažbe. Je reku da boma šla en dan ku bo frej v Trb. in da si kup. Jz pa sm mela včer v Lublan cajt ku je bil na šiht in sm mu kr kupla zlato črko A v krogcu.user posted image Slike pa nimam od obeska.

Vidm da je mali užival v ZOO. Pa se kdo ne ko pa je tuk živali tam na kupu. Jz sm zmer rada šla v ZOO.user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
1.6.2007 19:01:50   
mtina
Lunca, pojutrišnjem pa knusperle. user posted image   Jaz sem jih ravno snedla.

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
1.6.2007 19:06:38   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Lunca, pojutrišnjem pa knusperle. user posted image   Jaz sem jih ravno snedla.

Kua pa je tu knusperleuser posted image Madona sploh ne vem kaj bi lhka blo, sm za lunouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 1.6.2007 19:07:13 >

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
1.6.2007 19:11:22   
lunca2
Dečve sej vem da mate delo z user posted image . Jz pa kr tle gor dons visim mi je dolgcajt. Ko pa se spravim spat ste pa ve taglavne sam da se spokam.user posted image Pol čvekate ko mene ni prej pa se nobena ne javi.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
1.6.2007 19:25:07   
Miss Piggy
Ja lunca, veš kok je to... ko grejo otroci spat, imamo mamice žurko. Če ni atekov doma, da bi skup žurala, pol žuramo na RR. Simpl ko pasulj! Sej se boš ti tud kmal ulaufalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
1.6.2007 19:27:24   
lunca2
Sej vem ko se rodi user posted image je več dela. Sej vas čist zastopm da nimate časa ker je veliko dela z otroki, men je mal dolgčas in tle visim pa mal pišem. user posted image je v službi tako da sm sama. No sej dons upam da bom kej dali tuki na RR da še jz kako rečem z vami zvečer.user posted image Če lahko seveda?user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
1.6.2007 19:27:27   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Ja lunca, veš kok je to... ko grejo otroci spat, imamo mamice žurko. Če ni atekov doma, da bi skup žurala, pol žuramo na RR. Simpl ko pasulj! Sej se boš ti tud kmal ulaufalauser posted image user posted image user posted image

točn tko.....user posted image

Elisa si dobila kako cunjo????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2116
1.6.2007 19:54:17   
Miss Piggy
Ja lunca  fajn bi bilo, da bi nas blo mal več tle gor, drgač pa da ne boš mislila, da te obtožujem, da si skoz tle gor - bognedaj... Saj jaz tud iZkoristim vsako frej minutko, da mal skočim na RR. Tole že skor mal diši na zasvojenostuser posted image , recimo, zdele sem tamalga skopala, zdej grem pa še tavečjega. Vmes sem pa skočila  na RRuser posted image .

Romana, dobila nič - sem prišla pet čez pet, delajo pa do petihuser posted image , tko da grem jutri dopoldan čekirat, pa sporočim, če je kaj pametnega.user posted image

Sem pa najdla eno fajno rožco - palmico za v kot, cca 160 cm visoko. Mi je ful lepa, pa pocenuser posted image . Bom jutr atija pod roko prjela, da bo šel z mano ponjo. Dons mi ni ratal s tamalimadvema še to rožo domov vlečt. Upam, da me bo počakala.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
1.6.2007 20:05:59   
lunca2
Kje si to gledala? Kje v Trb. si to bla ime trgovine oz. kje se nahaja?

Neposredna povezava do sporočila: 2118
1.6.2007 20:17:19   
Miss Piggy
KBM outlet (Kristina), tam zraven kjer kebab prodajajo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
1.6.2007 20:18:32   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

KBM outlet (Kristina), tam zraven kjer kebab prodajajo.

Aha pa majo drgač kake cote pocen al kaj ?user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 1.6.2007 20:22:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 2120
1.6.2007 20:23:35   
Miss Piggy
Cote majo, sam kakšne - ne vem...Dvomim, da kaj uporabnega.user posted image Ko vidim sporočim, če me ne b katera že prehitela.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
1.6.2007 20:25:11   
Miss Piggy
user posted image user posted image user posted image Vidim ,da si popravila sporočiklo. user posted image user posted image user posted image

Imajo hlače po 1€user posted image . user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2122
1.6.2007 20:29:59   
lunca2
Sam se mi ne splača zdek kupvat kr mam čez 21 dni PDP. Bolš pol kej novga kupt. Upam, da ne bo treba.user posted image
Upam,da bodo šli kilogrami hitro dol in mi bodo prejšnja oblačila prav.user posted image
A ve ste po porodu šle nazaj na težko ki ste jo imele pred zanositvijo?

Neposredna povezava do sporočila: 2123
1.6.2007 20:31:38   
Miss Piggy
Lunca, jaz jih imam zdej še manjuser posted image user posted image user posted image . Sam telovadit bi blo treba mal začet...user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
1.6.2007 20:33:58   
Bubamaraa
jst se pa še zdej borim s kg....user posted image user posted image user posted image

imam še kar 5 kg viška..pa nikakor noče iti dol...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.