|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
29.5.2007 22:16:15   
ta.nja
user posted image

Anej spije flašo mleka zjutraj in pa zvečer. Nimam pojma koliko mleka bi mogu spit na dan. Na sistematskem mi ni nič rekla. A ti misliš da ima Žan premalo?
Elis@ ti si pa fansi user posted image . To bi men prav prišlo, ko bi kuhala. Že sedaj se mi kaj zažge, kaj bi še blo.

< Sporočilo je popravil ta.nja -- 29.5.2007 22:19:15 >

Anejko bejko

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
29.5.2007 22:27:09   
Miss Piggy
Joj ta.nja, sem bila danes pridna- sem cel dan kuhinjo glancala. user posted image

Pa user posted image na kišti spet neki dol vleče, pol pa ne dela tko hit k treba.user posted image
Zato prenosnik...user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
29.5.2007 22:28:35   
Miss Piggy
mtina, spije kokr mu paše, ane. Sej z drugimi stvarmi dobi dovolj. Prsilt ga pa itak ne morš, da bi pil...user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
29.5.2007 22:34:41   
ta.nja
Elis@ zelo si bila pridna user posted image . Bravo. Jaz pa še čakam na tisti preblisek, se nikakor ne spravim počistit kuhinjo.

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 2004
29.5.2007 22:38:45   
Miss Piggy
Ja, sem prov ponosna sama naseuser posted image . Jaz preblisk dobim večkrat za kej pospravit. Sam kaj, ko me pr generalki zmer na po poti vse skup mine...user posted image user posted image user posted image user posted image Sam dons mi je ratal. user posted image

Jutri bo pa kopalnica na vrst, če bo dež,, če ne pa VEEEEEN!!!!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
30.5.2007 8:38:24   
lunca2
Dobro jutro!

Kot vidim Elis ti je poratalo.BRAVO!user posted image user posted image user posted image Jaz upam, da bo dons kej lepš vreme, napovedano je bomo pa videl kaj se bo izcimilo. Midva z user posted image greva tud mal v Trbovlje ko se naspi, ker je iz nočne. Sam laptop je pa res zakon drgač. Jaz mam enga starga ampak dela. Zdej se mi je priključek za internet pokvaru tko da morm it v info da kupm novga in da uštimam.user posted image Ker če je user posted image doma težko pridem do interneta na tem računalniku. user posted image user posted image user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 2006
30.5.2007 11:03:37   
lunca2
Ste ble učir predolg pokonc čveke zdej pa spite an?user posted image user posted image user posted image Al pa me nobena več ne mara user posted image .

Men je dolgčas in nimam kej delat, res že komi čakam da se rodi user posted image , da se bom ukvarjala z njim in bo čas hitreje mineval. Dons mi ni treba nič user posted image , ker bova jedla zunaj. user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
30.5.2007 13:09:17   
ta.nja
user posted image

Midva z Anejem sva pravkar prišla domov. Sva se potepala po Litiji, šla v Merkur po namizne prte, vazo, rože. Potem v Zagorje v DM po plenice in robčke. Nato pa sem šla k kozmetičarki si populit obrvi. Me je bolelo ko user posted image .
Sedaj pa Anej spi, jaz pa seveda takoj  zauser posted image . Zdejle grem pa user posted image  obaro, da ne bo user posted image  lačen.

Lp Tanja

< Sporočilo je popravil ta.nja -- 30.5.2007 13:10:41 >

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
30.5.2007 16:48:13   
mtina
Ta.nja: ne ne, nisem mislila, da dobi premalo, ko piše, da naj spijejo 500ml mleka dnevno, nisem vedela ali so mlečni obroki, ali je to mleko. Premalo ziher ne poje, saj veš kakšen je. user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
30.5.2007 17:53:22   
lunca2
Midva sva šla u burgerja jest in na user posted image . Zdej pa komaj čakam LOTO sma oba pisala. Upam da bo kaka 6 user posted image user posted image user posted image . A ve ste kej pisale ?

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
30.5.2007 18:39:35   
ta.nja
Pa je res moj user posted image  napisal listek. Bomo vidl kaj bo.

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
30.5.2007 18:46:48   
Bubamaraa
živjo punce!! kje ste????

jaz sem bila v službi pol sem šla pa v City park, da sem sebi malo cunj nakupila..ker sem prov sklenila, da grem sama, ker če mam Danajo s sabo kupim njej vse, sebi pa nič....in to se že dogaja skor 3 leta...tko, da sem si danes dala duška...V massu sem si kupila super japonke pol sem pa kr v H&M-ja šla in si nakupila 2 kratke hlače, ene do kolen in ful majšk za poletje... se je fl spalačalo.. pa seveda sem tudi Danaji neki mogla kupit in svojemu dečkotu... Sem dobila prov dobre tričetrt hlače...

pa, da se pohvalim, da grem dane na 5moških.com..... user posted image user posted image user posted image ....komaj čakam...ker vem, da se bom spet skoraj poscala od smeha...ker ko sem šla na 5žens.com sem skor umrla od smeha...res je tolk dobr...user posted image user posted image

kje sta pa Čebela in Hotka????? Spet v L-ju stole grejeta....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
30.5.2007 19:01:29   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

A je blo kej? Sm vidla da je nekdo v Trbovljah dobil 6+1. Jaz sem dobila 4. No nekaj je tako da bomo še pisal.user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
30.5.2007 19:59:34   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

A je blo kej? Sm vidla da je nekdo v Trbovljah dobil 6+1. Jaz sem dobila 4. No nekaj je tako da bomo še pisal.user posted image

Mi smo dobil ... user posted image

< Sporočilo je popravil mtina -- 30.5.2007 20:00:31 >

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
30.5.2007 20:12:33   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26
kje sta pa Čebela in Hotka????? Spet v L-ju stole grejeta....

KAko si pa uganla?

Drugač pa 5 moških.com ZAKON!

la la la

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
30.5.2007 21:38:45   
Anonimen
Hej babe!
user posted image  Joj kak se meni spi. Že sinoči sem šla ob pol desetih spat, zdej bi pa kr spet šla.
A za jutri smo kej zmenjene? user posted image  Kdaj pa?

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2016
30.5.2007 21:41:32   
Miss Piggy
Mene tud zanima...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
30.5.2007 22:12:53   
Anonimen
Jaz bi načeloma raje vidla popoldan. Ob 16.30? user posted image  Kakorkoli, sam povejte.

Neposredna povezava do sporočila: 2018
30.5.2007 22:20:29   
Miss Piggy
Ja popoldan se pa mogoče še prmajem...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
30.5.2007 23:48:21   
Bubamaraa
Jaz popoldne ne morem, ker imam z Danajo z vrtecom pohod na Klančiše... tko, da mam zjutri čas...user posted image

so mi pa bile 5.žensk.com boljše od moških....user posted image ...sej tud moški niso slabi.... user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 2020
30.5.2007 23:54:55   
F*S*M
no pa še ena, ki je komi pršla domov iz trbovelj, vam morem povedat da mi je Javšnik bil full fajn, ko sem bila taprvič na 5. moških je bil tastr cavazza in je full zamoril sceno, sam javšnik pa rula

ok zdej grem pa spat

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
31.5.2007 8:08:54   
Anonimen
Jutro!

Za nami je preču(dovi)ta  noč! user posted image  Spala je od osmih pa do polnoči, pa od pol treh do pol šestih. user posted image  Vmes pa veselica. user posted image  Fino, ne? Zdele pa spet isto pesem poje, kot ponoči. user posted image
Glede kavice, zmente se kokr hočte, jaz mam dopoldan opravke in bi sicer načeloma lahko prišla, moj si bo že sam kosilo skuhal (beri pogrel). Sam povejte kdaj, da se bom tko rihtala. Mily, tit ud prideš, ne? user posted image
Če bi ka katera bla za popoldan (Elis@, teb sem itak kofe dolžna), se pa lahk vseen zmenmo, smo tko al tko pop tud zunaj z user posted image .

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
31.5.2007 9:17:07   
Anonimen
No, vidim da se niste nič javile. Jaz grem ven, če katera pride, naj me pokliče na mobi.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
31.5.2007 9:32:43   
mily
Čao punce.

Ja kaj zdej?? user posted image  A pol danes ni kofetka? Hoti, ti si že šla??? Kok se ne moremo zmenit za uro? A ni ponavadi ob 12.30?

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
31.5.2007 9:37:19   
lunca2
user posted image

Jaz sem prišla od ginekologinje. Mi je naredila ginekološki pregled in rekla, da nisem še nič odprta, user posted image pa je že obrnjen prav se pravi da ima glavico spodaj.user posted image
Je rekla če čutim kaj popadkov in če sem jih čutila na CTG pa sem rekla da ne. Vprašala sem če je to kaj narobe in je rekla da ne ampak da jih ne čutim, ker imam prag bolečine zelo velik. Tako, da misli da me nebi smelo preveč boleti pri porodu. BOMO VIDELI!user posted image

Vidim, da bo danes lep user posted image dan. Prou fajn. Moj user posted image gre popoldan v službo jaz pa morm mal user posted image in user posted image . Pol pa v zlatarno tle v Hratniku če ima kakšen lep zlat obesek za user posted image . Vprašala bom če se da narediti po  naročilu dojenčka ali kaj podobnega. user posted image

Lepo se imejte in se kaj javite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.