Angellina
|
Ojlaaaaaaaaaaaa! Jaz sem bla zdele 3 urce sama in sem kot prerojena. Možek je šel z Markom k tašči, jaz sem se pa v red spravila in malo pospravila. Upam, da bo Mark vsaj zvečer zaspal, pa tut če ponoč rogovili. Želim si vsaj film pogledat, pa tople sendviče bom pripravila, enga Ica bi ruknila, pol pa v miževo deželo. Sam če bo tko kot včer, bom namesto sendvičev grizla svojo roko. Zaspal ni namreč do pol desetih, spal kako urco, pol se je pa itak začela nočna žurka. Neki smešnega, da vam povem. Babi mi je prej rekla, da je bila pri njej kolegica in ji je prinesla kavo brez kokaina . Sem planila v smeh in ji rekla, brez kofeina misliš, ona pa: ja sej sem sam mal črke zabekslala . Ja črke že, sam slišal se je pa, ko da drgač žlampa kavo z kokainom Zdej jo bom še par dni hecala, tko smešen zgleda, k zatrjuje, sej kokain al pa kofein, sej je vseen Lunca, upam, da si se mela lepo in da si se fino napokala. Ko se je meni bližal čas poroda, mi je Romana rekla, da so popadki podobni menstrualnim krčem. Čist res je bilo tako, le da je bila bolečina močnejša. Ampak, da se pregurat, nč bat. Reci si, da si z vsakim popadkom, bliže temu, da vidiš svojega sončka. In vredno je, vredno je slehernega trenutka, ker nič ni lepšega na tem svetu, kot biti mati. Hoti, mily....predvidevam, da ste bile super gostiteljice in da ste uživali. Romana si kej peska pojedla ? Mirno noč vsem skupaj, razen bibi, le ta naj se fino spari zvečer in razmnožuje dolgo v noč ČauuuuuBauuuuuuu Angie
|