|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
21.5.2007 10:39:40   
Miss Piggy
Lunca, po moje bo porod zate mala malca! Sploh pa bomo tle gor vse navijale zateuser posted image .

Go Lunca, go Lunca, go Lunca, go Lunca, go Lunca!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.5.2007 10:46:19   
lunca2
Hvala Elis user posted image .
No sej ko bom rodila bom sporočila bibi12 in ona vam bo povedala kolk kg  ima in kako velik je.user posted image Sem se že dogovorila z bibo12 da vam bo posredovala informacijo. user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 21.5.2007 10:47:18 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.5.2007 12:49:11   
kapesanta
A gre še katera na srečanje LLL? Jaz bom tud šla, me je kolegica spomnila. Ampak men je rekla da je ob 15?!? Al sem si pa jst tko zapomnila, čist možn...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.5.2007 13:19:48   
mily
Čao zasavke. Da se še tle mal na brzino javim, ko sem glih vidla, da se za kofe mente. A to danes? mislim zdele že grete?

No, sej jst tko ne morem, ko mam Niko spet neki bolano. Sicer je že danes mal boljš, včeri je mela pa še mal vročine. V soboto je bla pa čist hripava in brez glasa. Sej jo je Hoti slišala, a ni mela čudn glas? user posted image  Ko en star dec.

Sam to sem še mislala. Lunca ma ne sekiri se že v naprej s temi popadki. itak jih vsaka doživlja na svoj način in se nima smisla že zdej obremenjevat. Mogoče pa boš ena tistih srečnic, ki jim gre vse tuk na hit, da glih komi, da pridejo pravi čas v porodnišnicouser posted image .

Sem pa vidla Tea, da si ti tut dobila uno inekcijo, da si zaspala vmes. To sem tut jst dobila, ker se mi je porod tko vleku in sem mela že od začetka močne popadke na 2 minuti, pa so mi dali, da se (kao) spočijem. Ma men je blo pa prav OK po njej. No mal sem bla zadeta, ampak do potiskanja, sem se že čist zbrihtala.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.5.2007 14:12:26   
kapesanta
He he Mily - LLL ni 3xL ampak srečanje lige za dojenje. Srčno pa upam da bo srečanju sledil še kakšen kofe, ker mi ga že mal manka.
Upam da bo Nika hitro ozdravela....

l.p. Mateja

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.5.2007 14:20:05   
lunca2
mily tud jz želim Niki hitro okrevanje.user posted image user posted image user posted image

Sam dons bo pa res spet lepo in toplo user posted image vreme. Kuk je to fajn!
Upam da bo cel teden in še dlje tako.user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.5.2007 14:48:24   
mily
Hvala! MA sej je že boljš. Ji grejo že neumnosti po glavi in to je dobr cahnuser posted image . Upam da bo tuk, da bova lahko šle jutri zraven, ko imamo z vrtcem končni izlet v živalski vrt.

Aja LLL pol ni kofe v L? user posted image  Ma nisem še nikol slišala da tut to obstaja. Zanimivo no, kje pa je to? Mogoče mi bo kdaj še prav prišluser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.5.2007 15:03:47   
kapesanta
http://www.erevir.si/Moduli/Clanki/Clanek.aspx?ModulID=7&KategorijaID=1&ClanekID=376
pa sploh ni samo za doječe mamice ampak tudi za nosečke.
zdej pa šibam

baj

l.p. Mateja

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.5.2007 19:20:39   
Bubamaraa
Jst sm pa važnaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

ker sem NAREDILA IZPIT!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

sem tolk vesela, da ne morem povedat.....zdej pa še en izpit pa diploma..... pa sm zmagala......user posted image user posted image user posted image

drgač sva pa prej z Bibo mal pokofetkale po službi... sva mal počvekale, pojamrale in se prov luštn mele.... pol sem pa z Danajo šla na sladoled in na pijačko... zdej pa vsak cajt v banjo in upam, da kmal spat!!!!

med vikendom je pa ful dogajal... v petek je mela sestra rojstni dan, v soboto je praznovala od prijateljice hčerka in v nedeljo smo mogli mal počit....user posted image

kej novga??? user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.5.2007 21:08:15   
Miss Piggy
Romana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.5.2007 21:09:25   
Miss Piggy
Jaz pa nisem dobila "Cars" posteljnine v Hoferju danes. Je baje takoj zjutraj vse šlouser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1761
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 22:07:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.5.2007 22:47:08   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Jaz pa nisem dobila "Cars" posteljnine v Hoferju danes. Je baje takoj zjutraj vse šlouser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla ob devetih, pa so mel še eno princesko, tri nemote, pa še neki, tko da po moje Cars- ov sploh ni bilo. Ker tok hiter pa tud ne morjo vse prodat.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.5.2007 23:49:05   
Miss Piggy
A tko? Možno ja. Sam trgovka je rekla, da so jih mel, ampak so šli tko hit- da so vsi sam princeske pa avtomobilčke hotl metuser posted image . Trije nemoti so bili pa tudi ob štirih popoldanuser posted image .

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.5.2007 7:31:34   
mily
Jutro zasavke!

Romana čestitke za izpit user posted image . itak smo vedle, da boš nardila.

Elis@ a drugač si že kupla kako posteljnino v Hoferju? Al pa kira druga? So normalne mere? Ker jst sem hotla enkrat Niki kupit eno in še sreča, da so ble ene uzunih razstavljene, ker je bil povšter ogromen. Zdej al sem sam takrat tkole naletela, pa je drugač kul, al majo oni neke svoje standarde.

Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.5.2007 7:35:48   
Anonimen
Romana k bi ti vedla kake muke sem jaz včeraj preživljala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko sem šla od tebe me je že itak mal lulat tiščal.. ampak sm si mislna, sej grem itak direkt domov, bo že... joj, k sm se zmotla..user posted image user posted image V hrastniku je bla prometna smo stal več kot pol ure...user posted image user posted image user posted image Tok sm bla na konc, d sm že gledala gor po gozdu kam user posted image nej grem...user posted image Ampak itak, kam boš šou nasprot kemične???user posted image user posted image Adijo pamet, ti povem...user posted image Sem prletela domov, vrgla torbico, telefon in kluče po tleh in letela....user posted image user posted image user posted image   Ni boljšga...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.5.2007 9:27:20   
tea
Jutro!!

Dejte mi mal pomagat. Mi mamo v nedeljo zabavo za Jaškov 1.rojstni dan, pa še vedno nisem naročila torteuser posted image  ker se ne morem odločt kje naj jo kupim. Sem strašno sitna, kar se tega tiče in zame ni nič dobro. A je že ktera imela torto iz slaščičarne Piškotek v Šmartnem? Jaz sem samo njihovo drobno pecivo probala, pa je blo res dobro. Ajde, punce, s predlogi na dan!!
In, je bla včeri ktera na LLL- srečanju? Mi smo bli v Ljubljani, pa nisem mogla pridit. Mi je res žal, da je blo tko.
Mejte se lepo, greva z malim mal na sprehod, pa k Štorman vprašat za torto...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.5.2007 9:37:39   
Miss Piggy
Tea, jaz ti ne znam pomagat - sem jo do sedaj vedno sama naredila, bom mela pa jaz naslednje leto isti problem, ker ne mislim več sama pečt torte.user posted image user posted image

Hijenca, Bombažki so pripravljeni!user posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.5.2007 10:18:51   
pikicaa
Romana user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za opravljen izpit

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

Neposredna povezava do sporočila: 1769
22.5.2007 11:06:34   
Angellina
Romana čestitke za ispit user posted image user posted image user posted image user posted image . Na koncu si...bravo punca user posted image user posted image user posted image user posted image

Tea v šmartnem imajo fantastične torte.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.5.2007 12:14:13   
mily
O punce, jst sem čistuser posted image  spet. Mam niko spet bolano. Tokrat sem na srečo naletela na Vahterja, ki se mu je zdelo čudno, da je Nika skos bolana. Jo je dal naprej na teste, ker sumi na mononukleozo. Kaj je to me ne spraševati, ker še sama točno ne vem in sem zdel čist paf. Mi gre skos kr na jok, čeprav sem po eni strani vesela, da se je tole zdej nardil in sem glih na Vahterja naletela. Drugim se očitno ni zdel nič tazga, da je otrok bolan na 3 tedneuser posted image user posted image . Po drugi uri grem nazaj, da vidim rezultate, ko sva mogle prej kri dat. Držte pesti, da se kmalu pozdraviva.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.5.2007 12:17:04   
Bubamaraa
punce hvala za čestitke....sej sem res ful vesela....user posted image user posted image user posted image ...ker ne bi bila psihično več sposobna iti na ta izpit!!!!!! tko, da sedaj samo še zadnji, ki je najbolj zaj****!!! sam sej bo.....

Ja ko je Čebelica šla v Hoferja je kupila moji princeski posteljnino od princesk za rojstni dan!!!!! komaj čakam, da bo julij!!!!user posted image user posted image user posted image

Biba 12 sej res, sem čist pozabla, da mi doma nimamo wc-ja!!!!! user posted image user posted image user posted image ...sama si si kriva!!!! user posted image user posted image user posted image  

a me vzameš jutr zraven do Ljubljane?????? sej se itak slišva danes!!!

tea mi prisegamo na jogurtovo od Saške iz Zagorja in sploh ne grem drugam!!!!!! resnično je najboljša!!!!

Hijenca kje se stepaš?????? sem danes s tvojim lubijem govorila....user posted image ..pa je bil kr ponosen, ko sem mu povedala, da sem slišala kako je priden bil zjutri, da si ti malo zaspala.... user posted image

Angi kako kaj tvoje uvajanje????? maš kej inf. za mene o tistem, ko sva zadnjič govorile!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.5.2007 12:18:59   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: mily

O punce, jst sem čistuser posted image  spet. Mam niko spet bolano. Tokrat sem na srečo naletela na Vahterja, ki se mu je zdelo čudno, da je Nika skos bolana. Jo je dal naprej na teste, ker sumi na mononukleozo. Kaj je to me ne spraševati, ker še sama točno ne vem in sem zdel čist paf. Mi gre skos kr na jok, čeprav sem po eni strani vesela, da se je tole zdej nardil in sem glih na Vahterja naletela. Drugim se očitno ni zdel nič tazga, da je otrok bolan na 3 tedneuser posted image user posted image . Po drugi uri grem nazaj, da vidim rezultate, ko sva mogle prej kri dat. Držte pesti, da se kmalu pozdraviva.

mily držim pesti, da se tvoja princeska pozdravi in, da se ne bo več ponavljalo..... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za srečo...

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.5.2007 12:48:25   
tea
Angi, verjamem na besedo....ampak a so res sooočneuser posted image  Ker če pa česa ne maram, je to suha torta. Sem tak siten tip, veš?

Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.5.2007 12:55:28   
lunca2
Oj dekleta!

Men pa do zdele ni delal internet user posted image user posted image user posted image . Pa še sama sem doma tko da mi je blo kr mal dolgač po vas. No za kosilo sem že prpravla sam pečt bom dala pol. Mam še mal časa.user posted image

Romana26 čestitke za opravljen izpit. Zdej sva pa na istem. Še en izpit in diploma.Kdaj pa imaš sedaj naslednji izpit ?
Biba12 a kej veš kdo se je zaletu pa če je vse ok? Sam si dobra vseeno da si zdržala, ker je težko.
Mily upam, da se Nika hitro pozdravi. Ko boš izcedla za rezultate pa sporoči. Bom držala pestin da ni nič hujšega.user posted image user posted image user posted image Sej še dobr da je bil tak zdravnik ku da vsaj kej pregledat in se mu zdi nekaj čudno.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.