|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
16.5.2007 20:23:58   
lunca2
Biba12 rada bi ti poamgala vendar ne poznam nobene, ki dela na sodišču. Res bi ti bilo bližje in bi bila prej doma. To je prednost za ostalo pa ne vem.

Kaj kej počnete? Moj user posted image bo gledal nogometno tekmo na TVS2 jaz pa sem šla mal za user posted image pol pa bom šla mal počivat.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 16.5.2007 20:26:25 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
16.5.2007 23:32:44   
Anonimen
Lunca..a za računalnikom pa ne počivaš? user posted image  Ej..a si še vedno tam doma kot včasih?

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
17.5.2007 6:36:22   
Anonimen
Jutro. Midve sva že pokonci. user posted image  Od pol šestih. Matr, drug teden ko ma moj zjutri sploh ne bo rabu budilke, ga bo kr Ela zbujala za v službo. user posted image  Ponoči sem pa šla spat šele ob polnoči, pa kr nism mogla zaspat, pa se je potem Ela zbudila in tud ona ni zaspala nazaj do dveh. Fino, ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
17.5.2007 7:42:49   
Anonimen
Jutro!!

Kako ste?? Jaz sem bolj user posted image .. Ful slabo sem spala...user posted image Celo noč sem tuhtala, kaj naj nardim. al naj zamenjam službo al ne.. Stuhtala itak nisem še nič...user posted image Nimam pojma...

Eh, grem mal delat, mogoče bom mal pozabla..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
17.5.2007 7:57:57   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Lunca..a za računalnikom pa ne počivaš? user posted image  Ej..a si še vedno tam doma kot včasih?

Dobro jutro!
Še vedno sem doma na T.F.K..user posted image Tko zdele se grem pa oblečt ker greva z očitom h stari mami neki poiskat. Upam, da bo danes kej user posted image , ker kaže že tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
17.5.2007 8:09:47   
Miss Piggy
Hellou! Da se mal javim. Zdele zlivam prvo rundo kofeta vase, upam, da čimprej prime, ker imam deloooo, veliko dela....ker sem včeraj zabušavalauser posted image .

Ah sej bo....sonček se neki kaže, ja res je!!!!user posted image user posted image user posted image

Hoti, naš se tud zbuja okrog šestih, star je 14 mesecev, tko da- sprijazni se...user posted image

Pol ko začnejo pa v vrtec hodit, bi pa spali.user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
17.5.2007 9:54:29   
Bubamaraa
dobro jutro...

evo jaz in Danaja sva se zbudile...kolk je pasalo...user posted image

Vglavnem punce upam, da se danes vidimo....user posted image user posted image user posted image ..edino, če bo dež naju ne bo....user posted image

Biba jutri jaz peljem....user posted image user posted image user posted image ...te pokličem popoldne, da se zmeniva....user posted image

grem se zbrihtat in pol k eni prijateljici na kufeeeeee....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
17.5.2007 12:40:41   
lunca2
Romana26 jz mislm no upam, da danes ne bo dežja. Kdaj pa zveš za izpit?

Kje ste dečve se kr potepateuser posted image ? Jaz sem še doma ker čakam, da pride user posted image iz službe to pa bo okol 15-ih pol pa bova šla mal na obisk h stari mami in njegovim staršem v Trbovlje pa v trgovino in na user posted image . Že kumi čakam!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
17.5.2007 12:46:47   
Anonimen
Midve greva zdele probat mal od ponoči nadoknadit, potem pa ven! user posted image  Se vidmo! user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1684
17.5.2007 12:54:17   
lunca2
A ste vidle tale post na RR? Kaj pravite na to?
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1538838

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
17.5.2007 13:14:20   
Anonimen
Lunca tud jaz si mogoče želim user posted image bolj kot user posted image , ampak to je čisto čisto malo.. Isto kot si moški ponavadi želijouser posted image , se ženske želimo user posted image . Moje mnenje je, da je to zato, ker si lažje predstavljamo da bi imeli otroka, ki je punčka (v primeru ženske) ker bi se znali z njim bolj poistovetiti, bolj bi jo razumeli....vse skupaj.. Ampak da bi si pa želela user posted image tok, da user posted image ne bi hotla....user posted image user posted image user posted image user posted image Pol sploh ne bi mela otrok.. ker to je pa res čist 50-50..user posted image Ma takšni ljudje so men bolani... in mi je žal za njih..user posted image user posted image user posted image da se obremenjujo s takšnimi stvarmi...user posted image Škoda besed za takšne ljudi...user posted image user posted image

Romana
ok, zmenjeno..user posted image user posted image

o, kuk se je pa v LJ zdele uscal.. groza.. mam čisto temo v pisarni.user posted image user posted image Pred pol ure sem bla pa še zunaj na user posted image , smo na user posted image sedele..user posted image user posted image Aja, pa na hit sm si kupla eno majčko..user posted image Ful lepo.. so mi ble dolg časa že te majčke všeč, pa sm bla zihr d mi ne bo pasala, ker sm pač bol obdarjena..user posted image Ampak se mi zdi da je user posted image sicer ma ful dekolteja, tko d morm zdej še en modrc kupt, k je bol odprt...user posted image

Aja, kaj pa mislte glede nakupa telefona (rabljenga)?? Pa da mi ga kar po pošti pošlje?? Slike mi je poslal, ful od blizu slikan, pa je vse ok.. pa garancijo mi je tud skeniru.. tko da zgleda da je vse kul.. sam ne vem..user posted image Moj telefon kr neki nagaja zadnje čase.. Naročnina mi pa šele oktobra poteče, tko da si morm kupt en telefon do takrat..

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
17.5.2007 13:21:00   
lunca2
Biba12 jaz sem že parkrat naročila telefon prek interneta (bolhe). Videla sem samo slike in do sedaj nisem imela problemov. So bli lepo ohranjen kot na sliki in tud delal kot je treba. Uglavnem brezhibni. Men tud poteče naročnina oktobra pri simobilu in že julija lahko kupiš nov telefon, da ti ni treba doplačat. Sem se pozanimala.user posted image
Pr nas v Hrastniku še neč ne dežuje in upam da tko ostane.

Tud men je bolano, da načrtuješ user posted image in pol nisi srečen če ni pravi spol kot si si ga želel. Kr itak ne morš vedit kaj sta s partnerjem nardila.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 17.5.2007 13:22:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
17.5.2007 13:36:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2
Kr itak ne morš vedit kaj sta s partnerjem nardila.user posted image

Itak lahko veš.. sej veš.. če je on spodaj je punčka.. če si ti spodaj je fantek... če je od zadi je pa lahk kuža... pa pol če maš nogavice obute je tud menda punčka....user posted image user posted image user posted image user posted image   a si bla obuta al nisi bla???user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1688
17.5.2007 13:39:46   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Itak lahko veš.. sej veš.. če je on spodaj je punčka.. če si ti spodaj je fantek... če je od zadi je pa lahk kuža... pa pol če maš nogavice obute je tud menda punčka....user posted image user posted image user posted image user posted image   a si bla obuta al nisi bla???user posted image user posted image

Takrat ko nama je poratalo je bil on spodaj in nisem bila obuta, sem bla bosa.user posted image No če boma mela še kazga bom bla na vrhu in imela obute nogavice, da boma mela parček.user posted image

Sej itak nama je drgač vseeno kaj je sam da je user posted image zdrav!

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 17.5.2007 13:41:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
17.5.2007 14:05:41   
Bubamaraa

po tvoji teoriji bi jaz mogla met user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
17.5.2007 14:06:57   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

po tvoji teoriji bi jaz mogla met user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je pa dobra.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1691
17.5.2007 14:09:07   
Bubamaraa
če je pa res, da sva Danajo tko naredila...user posted image

hov-hov...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
17.5.2007 14:14:21   
lunca2

če je pa res, da sva Danajo tko naredila...user posted image

hov-hov...user posted image user posted image user posted image

Sej nimam nič proti tej pozi ampak ko je biba12 take spole oz. "diagnoze" postavla.user posted image user posted image user posted image

Jupi dons sm še eno knjigico prodala!user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 17.5.2007 14:19:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 1693
17.5.2007 14:41:42   
Bubamaraa
lunca sej medve se morva tud dobiti enkrat, da jo kupim....nisem pozabla, da veš...user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
17.5.2007 14:51:37   
lunca2

lunca sej medve se morva tud dobiti enkrat, da jo kupim....nisem pozabla, da veš...user posted image

Se bomo enkret na user posted image dubile pa jo bom mela sabo, OK?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1695
17.5.2007 14:54:45   
Bubamaraa
zmenjen....user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
17.5.2007 15:12:28   
Anonimen
mislm, romana, dobra si d se spomneš cca. 4 let nazaj... user posted image user posted image a si si pisala kako sta user posted image ?? Kr jaz se ne spomnem niti kako sva zadnjič user posted image , kaj šele, da bi vedla za 1 mesec nazaj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
17.5.2007 15:16:55   
Miss Piggy
Evo, to pa tud mene zanima....nekatere vejo kako, kdaj in kje so zanosile. Men se tud sanja neuser posted image user posted image user posted image . A mate kak blokec???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
17.5.2007 15:20:04   
Bubamaraa
najin user posted image je vsak tako čudovit, da vem točno kje in kdaj in kako....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
17.5.2007 15:23:24   
kapesanta
Romana, nč hudga če si pozabla, jst sm tud (drgač bi ti že na ZS kej težila) - no res bi imela vse dele, ker me res firbec matra...

Se grema z malim zrihtat, pol pa ven na sonček, če ga bo kej ostalo... Zgleda da mi bo clo na kofe poratal pridit, zaenkrat dobro kaže user posted image .

Hm, mene tud zanima, kako vejo... Že 10 minut tuhtam kako sma nazadnje, pa ne gre in ne gre...

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 17.5.2007 15:26:58 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Skupni dopust
polma

Stari starši hočejo z vami na dopust. Vi si mislite:

jupi, zastonj varstvo! (13%)

prav, fajn se razumemo, zakaj ne? (30%)

nisem za, ampak jih nočem prizadet , torej ja (11%)

oh, trpljenje, ne pa dopust (6%)

ni šans, to je naš dopust (40%)

Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!