|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
17.5.2007 15:26:25   
Bubamaraa
no ti bom posnela prvo sezono vsaj 12 delov...pol pa naprej...ok?

na kufe pa le prlet...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
17.5.2007 15:27:36   
kapesanta
OK se vidmo

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
   [Brisano sporočilo]
17.5.2007 16:20:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1703
17.5.2007 22:35:43   
Anonimen
Sam na hitro se javim. Kofetkanje uspelo, madona se nas je zbralo več, ko je dež padal, kakor pa če je sonce. user posted image  Ela je zaspala danes brzinsko in še vedno spi. Sploh ni nobenga šuma slišat iz spalnice, tako da jo hodim gledat vsake tok. user posted image  Sej se ji grem kr pridružit počasi, pa upam da bo spala vsaj do ene petih, pa potem še naprej do osmih. user posted image  Bi blo fino, a ne? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
17.5.2007 22:47:13   
kapesanta
ja fajn ne? me smo pa pobegle domov, smo modro izkoristile pavzo med dežjem, pa ga sploh ni blo več... Ah čist men podobno. Sem pa na ta račun prišla do novih kavbojk (za 15eur v Kirki - nikol si nisem mislila da bom kdaj tam kupovala, zdej pa sam tam dobim kej dost velikega za mojo rit user posted image ).
Aja - še eno prošnjo mam - ma katera doma kaj smrečic od špara viška? jaz zdaj s polno paro zbiram za nove oranžne brisače - moram priznat da sem čist nanje padla... Po želji dam v zameno mercatorjeve pike (stare in nove), pa še kako tušovo zvezdico bi sigurno najdla. No evo - zdaj že fehtarim okrog - res se mi kisajo možgani....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.5.2007 7:30:58   
Anonimen
ojla punce..

Kapestanta, bom jaz pogledala če jih mam.. ne vem al sem jih zadnjič vzela al sem jih kar tam pustila..user posted image Pa so fajne te brisače drugač? Pa cena?? A maš oranžno kopalnico, da sam takšne kupuješ, al pač čist tako?

Sem slišala, da vas je ful blo včer na kofeti.. bravo..user posted image user posted image user posted image user posted image

no, imejte se lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.5.2007 11:05:46   
Anonimen
ja madona, mal sonček posije, pa ste vse zunaj....user posted image user posted image user posted image Ma, saj prav.. Js grem tud zdele na eno user posted image .. Se grem sproščat...user posted image Sm vsa živčna kr mi služben mail ne dela, in ne morm nč delat. Ok, zdej mi je ena druga sodelavka sprintala moje maile in poslala po faksu.. Tko da lahk vsaj neki naredim..

Drugače se pa morm mal pohvalit: mam nove telefon...user posted image user posted image user posted image user posted image Ve ga pa nimate...user posted image user posted image user posted image

Ajde, gremo na sončka..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.5.2007 15:15:15   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: biba12
Ajde, gremo na sončka.. user posted image

če pa piha user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.5.2007 15:24:09   
Anonimen
Midve se ravno ven odpravljava. user posted image

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.5.2007 15:38:41   
F*S*M
Ojla kako ste? Men dons mal špilauser posted image

sem kot angelca dons user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.5.2007 15:59:44   
lunca2
Lep pozdrav!

Biba12  kater telefon pa imaš?

Zjutraj sva šla z user posted image v Burger bar na user posted image . Zdej pa je zaspal, ker ima ponoči službo, jaz pa sem prišla do računalnika. Res je spet lep user posted image dan upam, da bo cel vikedn lepo vreme.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.5.2007 20:19:49   
lunca2
Dober večer dečve!

A vse gledate BB? Jaz ga ne gledam že nekaj časa več, ker mi je vse ratal brez veze. Moj user posted image je šel okoli 19 v službo jaz sem se že user posted image in najedla zdej pa mal na RR berem poste in brskam po internetu. Kaj pa kaj ve počnete ?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.5.2007 21:53:36   
ta.nja
No lunca2, mi smo se tudi user posted image  in najedli. Anej pa že eno urico veselo user posted image . Z user posted image  pa si bova zdajle na dvd- ju ogledala film Tokio drift.

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.5.2007 21:58:55   
lunca2
ta.nja ta film je svetovn no vsaj men je bil. Še zdej ne vem zakaj bi me rada spoznala a ker sem tu taka čveka al kaj?user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
18.5.2007 22:15:19   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

ta.nja ta film je svetovn no vsaj men je bil. Še zdej ne vem zakaj bi me rada spoznala a ker sem tu taka čveka al kaj?user posted image

Zdej mi pa noče odpisatuser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.5.2007 22:31:30   
Slončica
Evo Lunca ti jst odpišem...
Kako si,še mal pa boš mela pikico v rokah.Te že kej matra?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
18.5.2007 22:35:53   
lunca2
O vsaj ena mi piše ostale me ne marajo user posted image user posted image user posted image . Sej se hecam.
slončica sej res že komi čakam da se rodi in da jo bom držala v rokah. Malce so mi začele zatekati noge, kaj hujšega pa še ni. No včeraj zvečer sem imela rahle krče in trd trebuh, kaj naj bi to pomenilo?

Neč grem počasi user posted image , upam da bom lahko zaspala saj je moj user posted image danes v službi in se ne bom mogla stiskat.user posted image

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 18.5.2007 22:39:46 >

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
18.5.2007 22:38:49   
Slončica
Mogoče si pa že bliz..ne vem men so malo vn vlekli,ji kr ni blo za rodit.Če bi njo čakal bi jo še kr nosilauser posted image ..
A voda ti kej odteka,po kaplicah mislm?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
18.5.2007 22:41:07   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

A voda ti kej odteka,po kaplicah mislm?

Mislm da ne, vem pa tud ne.
A veš da splon ne vem kakšna je barva te vode? A je prozorna al rumena?user posted image Pa kakšen je občutek?

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 18.5.2007 22:44:00 >

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
18.5.2007 22:46:37   
Slončica
Evo spravla v red,neki mi je zaštekal..Glede vode pa hm men se zdi da je bla bl ko ne prozorna,pa nekatere pravijo da ma vonj po mandelnih..ne vem

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
18.5.2007 22:48:00   
Slončica

IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Evo spravla v red,neki mi je zaštekal..Glede vode pa hm men se zdi da je bla bl ko ne prozorna,pa nekatere pravijo da ma vonj po mandelnih..ne vem
Men so predrli mehur pa se je kr ulil iz mene,tko ko da bi si 1.5 l zlila med nogeuser posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
18.5.2007 22:49:23   
lunca2
Sej v sredo mam pregled pri ginekologu pa ji bom povedala, da sem sedaj imela prvič rahle krče in bo vidla kaj bo rekla. Upam da me bo sedaj že kaj dala na CTG al kaj je žeuser posted image   A te je kej bolel ko so predrli mehur?
V Trbovljah pa sem se tudi že zmenila z babco Martino, da bo zraven pri porodu.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 18.5.2007 22:50:36 >

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.5.2007 22:54:43   
Bubamaraa
čer...

evo jaz sem malo prej prišla domov...sem bila pri sestri na rojstnemdnevu in se je malo zavleklo vse skup...

in kako ste kaj???

danes je bilo v Trbovljah v parku zelo veselo....so imeli maturantje zaključek.... sva šle z Danajo, da je dobila balon na helij....pa srečale sva mtino in sva na hitro eno rekle....

nč punce lahko noč...grem še mal po forumu počekirat pol pa spat...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.5.2007 22:56:31   
Slončica
A še nisi bla na CTG ju?A maš F. za ginekologinjo?
Ne nč ne boli ko ti predrejo mehur,men so umetne našibal pa sem se zvijala kako uro pol pa so mi že EA prklopl pa je blo kul..

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
18.5.2007 22:58:11   
Anonimen
Čer.
Lunca, ko ti predrejo mehur nič ne boli, men je sam počil, ampak se je še vedno nabirala plodovnica in mi ga je še G predrl. Je pa prozorne barve plodovnica.
Krči so pa povsem normalni, jaz sem jih mela že od sredine decembra (rodila 7.2.), to se samo maternica pripravlja na porod, nič posebnega. Razen, če bodo postajali vse močnejši in redni, potem pa so najbrž popadki.
Mene je tud skrbel, če bom vedla, da so popadki. Verjemi, prave popadke orenk čutiš in ni variante, da bi bila še v dvomih. user posted image

Mi mamo pa jutri piknik user posted image , punce iz sosednjega foruma mamo čvekovski piknik in sva midve z mily organizatorki! user posted image  Komaj čakam!
Lepo se mejte pa izkoristite sončka jutri!
pa pa, h

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.