|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
10.5.2007 21:01:01   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Romana user posted image , pa je bla taka panika zarad koz. Jih boš pa za kazen drugič talala.

pazi se me naj naslednjič Hotka.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
10.5.2007 21:01:28   
mtina
He he he, ve ste čveke ...  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
10.5.2007 21:40:49   
Anonimen
A potem nimaš vodenih kur, mislim koz? user posted image  Kura si ti! user posted image  Ti kr prste stran od mojga deca, da nom jaz tvojem povedala! user posted image
Midva greva pa gledat naslednji del 24. user posted image  Zraven pa fejst na ušesa vlečeva, kaj se dogaja v spalnici, če najin čmrlj pančka. user posted image
Fajn bodte! Mily, teb grem pa še neki na mamo napisat, na uno piknik temo!

lp, h

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
10.5.2007 22:31:33   
Bubamaraa
Hotka ti kr upi mojmu povedat.....user posted image

Drgač pa da neki naročim Aurori in .... jutri pridem v Zagorje v park ob 16.30 minut... Parkirala bom pri Piramidi.... in se dobimo v parku...user posted image

zdej se grem pa mojmu lubiju posvetit, ko je prišel domov.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
10.5.2007 22:35:22   
mily
Kaj je zdej, a nobena ne gleda evrovizije? Men se ne da in sam našo čakam, da lahko grem pol spat. Moj pa gleda. Res ne vem iz kirga razloga mu je to tko fajn gledat. Mene sam zanima kako obleko bo mela.

Hoti sem ti odpisalauser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
11.5.2007 7:41:15   
Anonimen
Romana, te raj ne bom motila po ZS-ju, ker vidim da maš delo..user posted image  user posted image user posted image   Tko da ti kar tle povem, da prletim dons..user posted image Ob 16.30 pred Piramido.. Dej, se kr tam dobimo, ker te bom itak sam po avtu poznala.. d ne bom hodila k tak user posted image tam po parku..user posted image OK??

Lunca,   kar star je že naš user posted image - 5 let je bil.  Drugače pa super da je vse ok s tabo- sej sm itak vedla d je tko...user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 8:27:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
11.5.2007 8:58:41   
rozicaa
Živjo!

Midva z Lukcem sva včeri zvečer prišla domov iz bolnice..... user posted image  jupiiiii

Mily - ko sva  si še tipkali tlele je bil je kolkr tolk ok..... pol pa to ne morš verjet če ne vidiš v slabi uri je ratu total ampak res čist adio..... tko da sm takoj klicala brata od mojga (k j bil moj Bojan v Lj. in bi blo prepozn) da j pršu po naju in gasa v bolnico..... k sm ga nesla, so roke in noge kr visele od njega user posted image  popolnoma zdehidriran od buhanja in driskanja user posted image ..... mi je blo toooolk žal, da sm zjutri k sva bla na pregledu poslušala dohtarco, "naj greva kar domov pa če bo slabi al pa vročina 38+ naj prideva nazaj"   namesto da bi šla že takoj not na infuzijo....... tri dni sva rabla in tri flaše infuzije, da sva mal pršla k sebi....... hvala bogu, da se je dans zjutri zbudu ok...... tko da, grem čez par urc k tašči po mojga malega Jakoba, da pride domov (ga nisem vidla že celih štiri dni.... komaj čakam, da ga objamem in k sebi stisnem user posted image )

Čim manj viruskov vam želim, in velikooooo sončka user posted image

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
11.5.2007 10:28:16   
lunca2
Dober dan!

Rozicaa me veseli, da je z Lukcem sedaj vse uredu in da sta doma. Najlepše je doma.
Elis lepo, da si mislila name. Me veseli.
ELis, Romana26, Biba12 in Mily me veseli, da mislite name ko grem na pregled. Ste mi kot neka opora. HVALA! To je nekaj nejlepšega. Me je vedno strah oz. imam takšen čuden občutek ko grem na pregled v Ljubljano pa čeprav vem, da nima biti kaj narobe in da sem zdrava kot ribica.user posted image

Tako malce prej sem prišla od frizerja, sem se šla postrižt bolj na kratko. Med vikendom pa me bo user posted image pobarval na modro-črno. Komaj čakam user posted image . Zdej pa cote perem.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu rozicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
11.5.2007 10:36:37   
Anonimen
Lunca, dej se probi enkrat za spremembo pa mal bolj na svetlo pobarvat.. Ne pa vedno črno pa rdeče.. A misliš da ti ne bi pasal??user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
11.5.2007 10:52:39   
mily
Evo, jst sem zlikala en ogromen kup cot in zraven pogledala film The Pursuit Of Happyness. Ga je gledala kira? Joj sem na konc jokala zraven.

Rozicaa, sej sem si mislala, da sta mogla it, ker se nisi nič več javla. Ja dehidracija pride res zlo zlo hiter in boljš je it mal prej, kot kasnej, da je otrok še kukrtuk pr seb. No važno da je zdej ok in sta doma. Zdej se bo pa še doma mal pocrkljal, da pride k še mal bolj k seb.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
11.5.2007 10:58:49   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Lunca, dej se probi enkrat za spremembo pa mal bolj na svetlo pobarvat.. Ne pa vedno črno pa rdeče.. A misliš da ti ne bi pasal??user posted image

Zdej sm barvo že kupla. user posted image Zaenkrat se bom še tko. Mela sem vmes na črno pobarvan pa živo rdeče pramene. Glede svetle barve ne vem če bi mi pasala.user posted image Povej kako svetlo si misla?
Veš vmes sem že razmišljala,da bi si dala pramene različnih barv tko kot ma moja mami če si jo vidla (rdeče, blond, svetlo rjave pa še kakšna barva bi bla možna).user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 11.5.2007 11:00:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
11.5.2007 11:09:26   
Miss Piggy
Jaz bi bla tud blond!!!!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
11.5.2007 11:25:31   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Jaz bi bla tud blond!!!!user posted image

Jz pa čist blond ne bi bla, ker vem,da mi ne bi pasal.user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
11.5.2007 11:28:50   
Miss Piggy
Temno blond, s svetlejšimi prameni...hmmmmmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
11.5.2007 11:40:50   
lunca2
Meni blond ne paše, tebi pa mogoče bi. je za probat veš, sej se lhka pol nazaj pobarvaš.user posted image

Ste vidle je naša Alenka Gotar pršla v finalni izbor.user posted image Sm bla zelo vesela, da smo po dolgem času zopet v finalu. Čestitke Alenki, le tako naprej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1541
11.5.2007 12:00:45   
ta.nja
user posted image

Z Anejem sva bila danes pri zdravniku in je rekel da je že toliko boljše da nama ni treba več hoditi vsak dan na inhalacije. Sem bila tok vesela user posted image kot tale smajli. Zdaj sem pa jaz zbolela, me boli grlo, glava, kašljam - za znoret. Zunaj pa tok user posted image  sije, da bo treba iti malo na sprehod.
Lunca2 pobarvaj se tako kot si želiš, verjamem da ti bo pasalo.
Rožicaa samo da je sedaj z Lukcem dobro.
Brina_3 hvala za geslo, upam da je s kolenom vse u redu.
Mtina potem pa kar na morje , če je Žan tak zaspanec  na morju. Mu zrak pomaga kaj?

Lp Tanja

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 1542
11.5.2007 12:11:10   
lunca2
ta.nja me veseli, da gre Aneju na bolje. Sej smo držali pesti zanj.user posted image user posted image user posted image

Sam je res zunaj lepo vreme, bi prou pasal it mal ven na user posted image . Jz čakam, da pride user posted image domov iz službe popoldne pa bova sigurno šla kaj v Trbovlje na user posted image .

Dejte mi povedat a ste dale svoje stvari za v proodnišnico v nahrbtnik ali v manjšo potovalko?

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
11.5.2007 12:14:40   
ta.nja
Jaz sem dala svoje stvari kar v nahrbtnik.user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
11.5.2007 12:29:53   
Anonimen
lunca: kaj pa vem.. tist k ma tvoja mami se mi zdi ful lepo, sam je pa bol za starejše- pa ne mislm s tem, da je tvoja mami stara...user posted image Sam tko, ne zdi se mi glih za 20 letnico (par let gor -dol)user posted image user posted image Kaj pa vem.. mogoče bi si dala temno rjavo, pa pol ene 2-3 odtenke svetlejše pramene??user posted image Mislm, ne vem.. tko kot ti mislš da bi ti pasal.. D ne bo pol cela žlahta govorila, da sm te jaz prisilila..user posted image user posted image

Kaj je zdej romana?? A tvoj user posted image sploh še diha, al si ga čist izmučla??? Ti user posted image babji..user posted image user posted image Boš ja pol tok zmatrana, d ne boš mogla € preštet...user posted image

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
11.5.2007 12:37:40   
lunca2
Biba12 sej tole kot si rekla ni slaba ideja, sam temno rjava barva je moja naravna barva las in zaenkrat še nebi mela temno rjave. Vem, da je tak kot ma moja mami bolj za starejše. Mogoče bi si mogla dat jz kr črno podlago in pol živ rdeče pramene al pa celo glavo bolj svetlo rdečo. Kaj pa vem, sploh nimam nobene idejeuser posted image
Zdej zaenkrat bom modro-črna pol bomo pa še vidl kaj bomo spackaluser posted image .
Neč te več ne vidm tle po Hrastniku, še dobr da si tle gor da lhka kako rečemo. Te že nism vidla 100let.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
11.5.2007 12:59:55   
mtina
Lunca: jaz sem imela v kovčku, saj sem sabo vlačla kopalni plašč, ki mi je prišel ful prav in vse skupi stlačit v nahrbtnik - ni šlo. user posted image

Anej user posted image  zate in mami. Samo da je bolje.

Lp

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
11.5.2007 13:09:40   
Anonimen
Lunca: tok mal sm v hrastniku. Oz. ko sem sem v portotu na user posted image , al v klubu, al pa pr arhitektu. Ostalo me pa dejansko res ni..user posted image Ni cajta. Mal čez 5 pridem domov, pol je pa ura takoj 6. učer sva se šla mal z motorjem pelat, dons se dobim u Zagorju z Romano in Auroro.. Če bom kmal bova verjetno skočila še v Celje... Sobote itak prehitro minejo, nedelje sm pa ponavad doma pr mamic... tko da res ni časa...user posted image pa sej tud tebe ni vidit.. Včasih sem te še v avtu kje vidla, zdej pa niti ne vem kak avto mata.user posted image

Romana nehi skakat po user posted image ............................user posted image user posted image

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
11.5.2007 13:14:33   
lunca2
Biba12 zdej imava črnega cliota novga, ne čist ta tanov model ampak prejš model sam da je maska spredaj in zadaj drugačna. Registrska tablica je sedaj spodaj ko je bila prej na havbi. user posted image
Kak avto imata pa vidva zdej?
Sam gre res hiter teden naokoli še meni pa sem doma, kaj šele teb ko prideš domov pozn.

Tud jz ne vem če bom lhka vse stvari spravla v nahrbtnik bom kr vzela malo potovalko pa bo!user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 11.5.2007 13:15:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
11.5.2007 13:25:49   
Anonimen
Midva mava še kr A6, jaz pa vsak drug dan mal avto zamenjam... pač vzamem tist avto, za katerga zjutraj najdem ključe.user posted image user posted image   Tko da jaz škoda da ti povem s čim sem danes v službi, ker bom v ponedeljek zihr s katerim drugem.. user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ena "vzgojna po zadnji plati" je opravičljiva...
agnes

kadar me otrok pripelje do tega (15%)

ker včasih nič druga ne zaleže (24%)

ker občasno nikomur ne škodi (8%)

le v izredih okoliščinah (35%)

ni nikoli opravičljiva (19%)

Število vseh glasov: 540

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!