|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
11.5.2007 14:41:20   
Anonimen
Aurora, a se ti zdi, da se nama bo Romana danes pridružila?? user posted image user posted image user posted image Punca si je res očitno dala duška..user posted image  user posted image   Dej mi še ti povej kak avto al pa voziček maš, da bom vsaj tebe najdla...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 19:27:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
11.5.2007 20:47:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

me smo že doma, prav prijetno je bilo čvekati z vami punce. mormo še kdaj ponovit user posted image

se strinjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
11.5.2007 20:53:28   
Bubamaraa
evo jaz sem se tudi glih do računalnika prikopala....

morm povedat,da me je Biba12 še domov pripeljala...tko,da se je splačalo posneti ji 2.sezono PB.. sam glej,da mojga Fisha pustiš pri miru!!!user posted image user posted image user posted image

imele smo se super...Danaja pravi, da kje sem pustila Zaljo in Kalin...user posted image user posted image user posted image user posted image ..Tisti "R" ji še malo problemov dela....user posted image

sedaj pa ena ideja::::

glede nato,da moje ljube Zagorjanke pravijo, da imamo vedno srečanje v jutranjih urah smo se odločile, če bi enkrat se zmenile popoldne in da se dobimo npr. vse v Trbovljah, ker je to neka sredina za vse.... In upam,da se bodo vse upogumile in prišle..... user posted image user posted image user posted image user posted image .. Kaj pravite????? Samo, da se res zmenimo in pridemo kar v kompletu!!! tko, da sedajnajprej z datumom na plan...Predlagite pol se bomo pa pofočkale!!!!

Jaz npr predlagam naslednji četrtek to se pravi 17.05.2007 ob cca.16.30!!!!

tko  sedaj pa z idejami na plan!!!!

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
11.5.2007 21:22:05   
F*S*M
To bi pa nama bolj zlafal, ker ob običajni uri naš Filip spi, tko pa lahko prideva brez problema

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 22:13:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
11.5.2007 22:22:36   
Bubamaraa
auroraa sprašuješ e zakaj je ta Fish tako lep??? Odgovor je preprost: ker je moj!!!user posted image user posted image user posted image

kje pa so dons vse Trbovke????user posted image

nobene ni na spregled.....user posted image

Hotuljaaaaaaa,Angiiiii, Čebelca, Elisa, Mily  itd........ kje ste babe????user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
11.5.2007 22:29:47   
Anonimen
Jaz sem tuki, zmatrana v nulo. Sem peglala, zdej je pa še moj dragi mal likalnik prevzel. user posted image  Saj nikjer ne piše, da je to sam žensko opravilo, a ne? user posted image
Jagode mava v hladilniku, pa jih ne upam jest. user posted image  Zarad Ele, jasno.
Ančkaaaaaaaaaaaaaa, povej kak je blo v službi? Si ga kej srala? user posted image
Mily, kaj je zdej s tvojim decom- to gre na uno drugo temo drgač. user posted image
Rožicaa, superca, da ste doma in zdravi! Upam da se kej kmal vidmo, da greva na kako kavo in koga prešimfamo. user posted image
Romana, ti si taka čveka, sam čvekala bi, pa po gostilnah hodila, isto kot čebela. user posted image  Baj d uej, bzzzz a mata jutr najina mulca dejt? user posted image
Ja, zarad mene se lahk zmenmo popoldan. Če se bom hotla z vami družt, bom prišla, drugač pa ne. user posted image

Nočko! user posted image  h

Neposredna povezava do sporočila: 1558
11.5.2007 22:41:09   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ja, zarad mene se lahk zmenmo popoldan. Če se bom hotla z vami družt, bom prišla, drugač pa ne. user posted image

Nočko! user posted image  h

da te ne bom slučajn jutr po parku lovila....user posted image

bula user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
11.5.2007 23:08:55   
Anonimen
Kaj je zaj babe? Vidm da sam kofetkate user posted image

Angie: A ti že delaš? Kaj dogaja pr teb?

Romana: Mi še hraniš knjigice?

Neposredna povezava do sporočila: 1560
11.5.2007 23:32:55   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Romana, ti si taka čveka, sam čvekala bi, pa po gostilnah hodila, isto kot čebela. user posted image  Baj d uej, bzzzz a mata jutr najina mulca dejt? user posted image

No bomo vidl jutr, kdo po prvi zavil v gostilno. Tale L je že cajt, da zaprejo, drugač mi bo že user posted image iz user posted image tekla.

Ja Taj jutri še nima zmenka, se je pozabu dogovort, lahko se pa jaz namesto njega. Tko da kr poveja kje in kdaj!

Jo Romana, teb je pa res dolgcajt.
V glavnem midva v četrek prideva, če lahko user posted image user posted image user posted image

LAhko noč.

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
12.5.2007 8:09:49   
mily
Jutro punce.

Joj ste naklofale med tem časom ko me ni blouser posted image

Jst sem čist za to, da se kdaj tut popoldne dobimo, čeprav bom 17. spustila, ker ima moj user posted image  RD. Mater mam že starga decauser posted image

Hoti ma čist me sekira tam na uni temi. Sem se pa včeri zmenla s tastom, da naju pelje, tko da dont vori user posted image . Zdej še samo za sonce držimo pesti.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
12.5.2007 8:17:18   
Angellina
Jutroooooooooooooooooo!

Kuga je zej babe žabe?!

Jaz sem tok vesela tooooooook: do lune in nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Včer sem se mela krasno na uvajanju.
Komaj čakam, da grem junija delat, ker vidim, da sem res z srcem pri tej stvari. Z šefico smo se celo smejale in je blo full sproščeno. Zelo je preprosta, razumevajoča..všeč mi je, delo mi je všeč, vse mi je všeč...jupiiiiiiiii!

V četrtek jaz ne morem, ker mam popoldan uvajanje (če in pe). Pa nič zato, ve kar fajn kofetkajte user posted image .

Moj zlati enozobi sinček, je danes star 10 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image  Jooooj kok je že velik fant user posted image ....kot bi mignil, se bo za vogalom mečkal z Elo od Hotulje in se fajtal z Tajem od Čebele, ker se ne bosta mogla zmenit čigava pupa bo. Sploh če bo Ela kaj po mamici in si bo za zavajanje fantov na glavo nadela pentljo za aranžiranje! Potem, bo pa sploh boj za njeno roko...pentlja baje dela čudeže user posted image .
V glavnem dragi moj sine...jst te mam tooooooooook rada in sem vesela, da rasteš v tako zdravega, veselega in smešnega fanta! user posted image

Aja Žaži, še ne delam, junija začnem. user posted image user posted image user posted image  Kak si, drgač?

Neposredna povezava do sporočila: 1563
12.5.2007 8:40:22   
mily
O Angelina super, da ti je delo všečuser posted image . To je v današnjih časih že prava redkost.

Pa čestitke Marku za 10 mesecev user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
12.5.2007 9:01:38   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina
.... se bo za vogalom mečkal z Elo od Hotulje in se fajtal z Tajem od Čebele, ker se ne bosta mogla zmenit čigava pupa bo.

Sej bomo vidli kdo bo zmagu.

Drugače pa čestitke Mark.

la la la

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
12.5.2007 9:40:25   
lunca2
Dobro jutro!

Midva z user posted image sva danes malce dlje spala, ker sva prišla bolj pozno zvečer domov.user posted image Danes pa ne zgleda da bo lepo vreme.user posted image

Čestitke Marku za 10 mesecev.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 1566
12.5.2007 10:32:46   
Anonimen
user posted image
Čestitke malemu Marku za user posted image user posted image  mesecev!

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
12.5.2007 15:23:19   
Miss Piggy
Čestitke malemu princu za 10. mesecev!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
12.5.2007 15:35:19   
maks
Angellina: ti kr tle pišem, ker boš prej brala user posted image .Full dobr, da ti je v službi všeč; saj sem rekla, da bo tko, ker so tam vse luštne in full prijazne; dela je pa tko dost, da ti dolgčas ne bo! Sem vesela zate!user posted image  Še dva meseca in boste pihali prvo svečko!Bravo! Zdaj pa je Maks sitko in moram it.Lp

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
12.5.2007 19:34:29   
Bubamaraa
Marku čestitke za 10.mesec....user posted image

drgač vam punce pa morm povedat, da je Danaja danes prvo noč spala brez pleničke in ostala celo noč suha....user posted image user posted image user posted image ..sem ful vesela....

zjutraj smo bili v Ljubljani v H&M- ju sem spet ostala brez €..sam je pa moja princeska spet nekaj novih stvari dobila.....user posted image

grem jo skopat....user posted image user posted image user posted image

kje pa ste vse??????

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
12.5.2007 19:41:21   
Anonimen
Za MARKA in njegovo fletno mamico!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1571
12.5.2007 20:31:57   
Čebelica - trot
O DIjaniK se je uspelo registritat..
Pozdravček!

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
12.5.2007 20:33:09   
lunca2
Dober večer dekleta!

Kako ste kaj in kaj ste kaj danes počele? Jaz sem dobro.  Z user posted image in njegovima staršema smo šli malo na izlet v Novo Mesto in smo šli jest v mc donaldsa in zapeljali smo se na grad Mokrice mal pogledat, ker še nismo bili. Bilo je lepo in user posted image vreme, čeprav je zjutraj kazalo da na bo user posted image . Imeli smo se super. Moja starša pa sta šla s prijatelji za vikend v Podčetrtek tako, da sva sama doma imava apartmauser posted image . Pol bova mal evrovozijo gledala ampak ne vem če do konca bova verjetno prej user posted image .user posted image

Romana26 čestitam, da ste preživeli noč brez pleničk le tako naprej. Pridna Danaja.user posted image

Lep večer še naprej!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
13.5.2007 20:55:23   
Anonimen
A danes pa ni nobena nič pisala? user posted image  Ste ble vse na sončku? No, sej mi tudi. Od 10ih zjutri do pol petih popoldan smo bli skoz na terenu. Najprej smo šli v Evropark, user posted image  je šla tud in je preveč laufala po soncu in norela in je kr mal vročinskega šoka doživela, revca mala. Je čist omagala v senčki, tud sedet ni mogla.
Potem smo bli pr nas na kosilu, pa pr starših od mojga, pa še na sprehodu po Trbovljah, pa še z mtino smo kofetkali (limonadili pravzapravuser posted image ). user posted image  Sam me je prej pa kr panika, jaz ja ne bi smela limonade pit, so vsi agrumi prepovedani, če dojim. user posted image  A mislite, da jo bo kej zvijal? user posted image  Upam, da ne.
Aja, tea ali rožicaa, a je katera od vaju poskusila kdaj dat vajin vozek v cliota? user posted image
Nč, gremo gledat LOST, pa pa! user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
13.5.2007 22:12:48   
Miss Piggy
Vem, da malce pozno, vendar smo se cel dan potepali, zdej sem pa hit peglo spustila, k sem se spomnila:

Filipu in njegovi mamici F*S*M čestitam za prvo upihnjeno svečko!!!

user posted image

Nočkooooooo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Partner in porod
M_mojca

Je bil vaš partner z vami pri porodu?

Da (82%)

Ne (18%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!