|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
10.5.2007 8:05:17   
mily
Jutro. Jst sem že oddala mojoj pupo v vrtec.

Romana jst se te tut nč ne bojim, ker smo že dal koze skozi, tko da lahk prideš tut pikčasta, pa bom vseen spila en kofe s tabouser posted image

A zdej bote pa v parku in ne v L?

Joj upam da ne bo deža no. Je tak čudn uzunih.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
10.5.2007 8:30:24   
Anonimen
očitno je vsepovod čudno vreme. Tud v LJ je oblačno.. Pa sem se tok veselila, da bom šla ven na user posted image , na user posted image .. pa očitno ne bo nič s tem..user posted image

Ja, jaz sem tud že mela koze, tko da me tud ni strah..user posted image Mam še vedno spomin na levi strani obraza..user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
10.5.2007 8:34:16   
Angellina
Jutrooooooooooo!

Tut midva sva že dolgoooo po konci. No Mark ni več, ker je pretle omagal. Zdej pa kuham, likalnik mam prižgam, sam likam še ne, rr čekiram (se je full zgodil, medtem ko me ni blo user posted image ), zdej pa so se mi začele še sline cedit, k je Čebela omenla da se prehanjuje.

mtina tenkju, ker sem te lahko zlorabla. Ne, res hvala user posted image

Zadnjič sem spoznala Eliso in moram rečt, da je zlo fejst punca, ki ima tok luštna in pridna otročka, da si zasluži en aplavz user posted image user posted image user posted image user posted image . Ta večji je pa sploh tako priden in OLIKAN, da sam stoj in glej. Bravo mami Elis@ user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa grem, k me tko nobena ne pogreša in se nobena noče društ z mano. Sej vem, Hoti ma še od predvčerajšnjem nočne more user posted image . Matr, zdej bi se me pa že lahk navadla! Hvala bogu, da se znam tut sama s sabo družit ain da se nama meni in meni vedno fuuuuuuuuuull dogaja user posted image .

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
10.5.2007 9:12:24   
Anonimen
Men tud full dogaja user posted image , čakam poštarja, potem pa ven, če vsaj deži ne bojo padali. user posted image

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
10.5.2007 9:33:03   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Auroraa v petek popoldne, če ti odgovarja, ker sem zjutri v službi.....user posted image

zmejen user posted image

gremo nekam, da bomo lahko zunaj s tamalima dvema

no lahko ti prostor zbereš....user posted image

biba12 jupiiiiii user posted image user posted image user posted image .... to so besede, da prideš v Zagorje na kufe.... (sej vem, da če ne bi imela 2.sezono PB zate, te ne bi bilo....user posted image user posted image user posted image ) pa ne pozabi €€€€€€€€.....user posted image user posted image user posted image

Čebelica sej bom tam okrog 11-ure v parku....

Angi jaz poznam od Elise mlajšega sineka in je tako priden, da komaj čakam, da našega snubca še spoznamo.....

Elisa kaj pa če bi ti res kar z babico prišla....user posted image

Hotka se pa koz boji, ker je ena velika bula....user posted image

mily pol bom s tabo šla kufe, ko bom cela pikasta....user posted image

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 10.5.2007 9:34:23 >

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
10.5.2007 9:49:25   
Anonimen

Hotka se pa koz boji, ker je ena velika bula....user posted image

Ne, v resnic se tebe bojim, ker si ti koza! user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
10.5.2007 9:52:56   
Bubamaraa
še nisem, sam še bom... ti si pa že bula....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
10.5.2007 9:55:13   
Anonimen
Pridem ob 11ih v park, te po rit naklofat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1508
10.5.2007 9:56:33   
Anonimen
biba12 jupiiiiii user posted image user posted image user posted image .... to so besede, da prideš v Zagorje na kufe.... (sej vem, da če ne bi imela 2.sezono PB zate, te ne bi bilo....user posted image user posted image user posted image ) pa ne pozabi €€€€€€€€.....user posted image user posted image user posted image

Sem že parkrat rekla, da naredmo en "sestank" popoldne, ker sem do 17 v službi. Pa me babe nočte poslušat...user posted image user posted image Poleg tega pa sploh ne vem če bi me sprejele brez user posted image , brez vozička, brez trebuha.. No, sej trebuh mam, sam ne user posted image ..

Neposredna povezava do sporočila: 1509
10.5.2007 10:02:51   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Pridem ob 11ih v park, te po rit naklofat! user posted image

no dokaž, da se me ne bojiš.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
10.5.2007 10:04:40   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Sem že parkrat rekla, da naredmo en "sestank" popoldne, ker sem do 17 v službi. Pa me babe nočte poslušat...user posted image user posted image Poleg tega pa sploh ne vem če bi me sprejele brez user posted image , brez vozička, brez trebuha.. No, sej trebuh mam, sam ne user posted image ..

ja itak, da se nam lahk vedno pridružiš in da te sprejememo....user posted image

sej trebuh mam tud jaz pa nisem user posted image .....user posted image

vglavnem jaz te sprejemem in to zelo lepo... sam ne pozab mi €€€€€!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 10:50:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1512
10.5.2007 10:52:20   
Anonimen

biba12 - kamot se nama pridružiš jutri user posted image

A psi se še lahko namakajo v ribniku al nič več?? Parkrat sva bla tam, takoj k so jih naredil... ker drugače bo umrl na soncu..

Neposredna povezava do sporočila: 1513
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 10:54:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 10:56:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1515
10.5.2007 10:58:10   
Anonimen

biba - drugač sem pa misla v centru v parku - ne v europarku user posted image

Uf....user posted image user posted image user posted image user posted image   ja, se vid da sem blond...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1516
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 11:01:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
10.5.2007 12:46:49   
Anonimen
misliš da res ne bi šlo????user posted image sicer mate pa zagorjani premajhno fontano za mojo mrcino...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1518
10.5.2007 13:18:58   
Miss Piggy
Ojla!
Angi in Romana, hvala za pohvale, mi je kr nerodnuser posted image . Drgač pa naš frtolin tud zna divjat, sam pravo družbo mora met. On se ravna po reklu - s komer si, takšen si...user posted image

Vsak čas bo oma tle, grem še mal prečekirat RR (celo dopoldne nisem prišla blizu kompa, da ne bom še kakšnih traum melauser posted image ), pol pa z omo kofetkat, pa mal na luft.

Uživajte maksimalno na sončku!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
10.5.2007 14:42:24   
Bubamaraa
Vglavnem jaz sem po Trbovljah koze raznašala.....user posted image user posted image user posted image

sej ne.... sej jih še nimamo...in možn, da jih tud ne bomo dobili....user posted image

Čebelica ti pa drugič, če si z mano zmenjena ne čvekaj tolk pop dolini, da morm pol že domov iti... Najbolj glasna si bila, da se ne bojiš koz, pol te pa sumljivo ni bilo niti v bližini parka....user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
10.5.2007 14:44:26   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

misliš da res ne bi šlo????user posted image sicer mate pa zagorjani premajhno fontano za mojo mrcino...user posted image user posted image user posted image user posted image

če se je lani eno soboto en zelo pijan dec notri celo jutro namakal, mislim, da bi tud tvoja mrcina notri šla....user posted image

sam ne vem kolk je po tem dogodku še pametno se tam namakat....pa kej roke stegvat....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
10.5.2007 19:45:29   
lunca2
Dober večer!

Vidim, da mate kr pestro debato o vodenih kozah. Tudi jaz sem jih prebolela ko sem bila majhna a sem se pred parimi leti zopet okužila z njimi. Zanimivo an? user posted image Sem vprašala pediatra in je rekel da se lahko ponovijo.

Drugače pa sem danes v Ljubljani na pregledu dobro zrihtala. Sem zdrava ko riba.user posted image

Biba12 bolš da se tvoja mrcina ne kopa v vodnjaku pred tik takom bo še druge mal poškropila, pa sej če bo toplo bo pasal. user posted image Kuk je sploh stara zdej? Sam ti pa morm priznat, da je zelo lepa.user posted image

Tako draga dekleta jaz grem mal počit, ker sem utrujena, sem mogla danes zjutraj ustat ob 5.

Lep večer še naprej vam želim!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 1522
10.5.2007 20:14:09   
Bubamaraa
Punce bi ve vedle kaj sem zvedela!!!!!!

to ni res.....user posted image

soseda mi je pvedal, da je njena vnukinja imela tako hudo alergijo na jagode!!! In ne koz!!!!

Sam je pa fora še vseen v tem, da so ji čakali, da jih dobijo, ker so bili na morju skupi z eno družino, ki so mogli iti iz morja prej, ker jih je njihova hčerka dobila.... Potem so pa takoj, ko so videli pikice mislili, da so koze....user posted image ..ker se je pa tudi inkubacijska doba ujemala s tem .....

tko, da moja Hijenca nč se  bat, ker nismo mogli kjer dobiti.... pa še s tvojim decom sva zdej spet bolj sigurna.....user posted image user posted image user posted image

Lunca super, da si tko fajn porihtala in, da si zdrava....user posted image user posted image user posted image ..sem ful vesela res....

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
10.5.2007 20:43:27   
Miss Piggy
Lunca, najprej en velik user posted image zate. Full sem vesela, da si zdrava. A veš, da sem danes mislila nate...

Romana, ne vem, kaj naj rečemuser posted image ,fajn no....user posted image user posted image user posted image , čeprav enkrat jih bo treba prbolet.

Babe, babe,...se vid, da je vreme zuni, ker smo ker mal lene ratale tle gor.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa ne vem, a bi šla nov del losta gledat, al se splača Eurosong gledat?
Kaj pravteuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1524
10.5.2007 20:57:04   
mily
Čao pupe.

Mdva se tut spravljava gledat Evrosong. Elis@, pa tut Lost je fajni, tko da ne vem kok se boš odločla. Se je neki popravu zadnjih par delov, ker prej je blo že tko nezanimiv.

Romana user posted image , pa je bla taka panika zarad koz. Jih boš pa za kazen drugič talala.

Lunca super da si zdravauser posted image . Itak smo vedli da siuser posted image .

< Sporočilo je popravil mily -- 10.5.2007 20:58:43 >

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Koliko ss ste imele?
metuljcek27

1 (79%)

2 (10%)

3 (3%)

4 (1%)

več (7%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!