|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
13.5.2007 22:19:37   
Anonimen
DANES JE PA MOJ ALJAŽEK SHODIL..ČISTO ZARES user posted image

Marku pa bravo za 10 mesecevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
13.5.2007 22:25:25   
mily
Čer še od mene. Sem bolj pozna, ker je računalnik šele zdele frejuser posted image

F*S*M vse naj naj Filipu za prvo svečko user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
13.5.2007 22:27:38   
mily
Žaži sva verjetno istočasno pisale. user posted image

Četitke tudi tvojemu Aljažu za prve korake. Da bi naredil še veliko kilometrov!user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
14.5.2007 8:17:41   
Angellina
Daaaaaaaaaaaaan! user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej se v Markovem imenu vsem skupaj zahvaljujem za čestitke user posted image

Danaja BRAVO za noč brez pleničke user posted image user posted image user posted image

Žaži rec Aljažu da mu mi tle vsi čestitamo user posted image . Bravo Aljaži, ti si res super fant user posted image

Filip vse najboljše za prvo svečkooooo user posted image !
Mamici FSMjevki, pa tudi čestitke user posted image

Mi smo včer praznovali RD od moje babi. Organizator, kuhar in strežnik sem bla jaz, tko, da so me fajn zmučli. Najbolj kretensko je blo to, da sem pripravila tok hrane, da bi z njo nasitila 3 krat več ljudi, kot jih je pršlo, ker se je babi bala, da bodo lačni user posted image . Še dobro, da je nisem poslušala, ker po njenem, bi bilo potrebno še več hrane in pijače user posted image .

Grem še mal rr prečekirat, pol pa kuhat.

Čao

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
14.5.2007 8:21:22   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: maks

Angellina: ti kr tle pišem, ker boš prej brala user posted image .Full dobr, da ti je v službi všeč; saj sem rekla, da bo tko, ker so tam vse luštne in full prijazne; dela je pa tko dost, da ti dolgčas ne bo! Sem vesela zate!user posted image  Še dva meseca in boste pihali prvo svečko!Bravo! Zdaj pa je Maks sitko in moram it.Lp

Ja tut sama sem vesela, da je tako. Jaz mam mal strah pred neznanim, sam sej zmer pol kr nekak gre...sej mora it, tko pač je. Tok boljš pa je, če te delo veseli in mene definitivno.
Jap mali polžek raste kot konoplja user posted image user posted image user posted image .
Lupčka Maksolinu. user posted image

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
14.5.2007 8:28:22   
maya2
Romana26: evo mi je končno ratal se javituser posted image , ja je kar pasalo mal počvekat v petek, a ne? moram rečt da imaš reeeeees lepo vzgojeno hčerkouser posted image (sej vem kaj boš reklauser posted image )... tnx za linke, sem letos kar pri balonih ostala, bo pa prav prišlo za naslednje leto!
Ko boste imele pa spet čas za kakšno pijačo, pa sem seveda za!

LP

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
14.5.2007 9:02:39   
lunca2
Dobro jutro!

Kako ste kaj ? Jaz sem dobro. Vesela sem, da bo spetuser posted image , sej jutri al kdaj pa bo psolabšanje in bo bolj mrzlo.user posted image Jaz že perem cote pol pa morm v user posted image . Ko pridem domov pa si bom skuhala en  user posted image , da se ornk zbrihtam. user posted image

Čestitke Filipu za prvo upihnjeno svečko in čestitke F*S*M ko se ja izčrpala na ta dan pred enim letomuser posted image
Žaži čestitke Aljažu za prve samostojne korake , le tako naprej pa čim manj padcev. user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
14.5.2007 9:04:07   
moci
žan in mtina čestitke za 7 mesecev user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
14.5.2007 9:12:25   
Anonimen
ja a vsi praznujete al kaj????user posted image user posted image user posted image Čestitke še od mene, za vse!!!user posted image user posted image

Ja, evo, eni smo pa spet v službi.. jezni kot user posted image .. eni ljudje so res prasci, sam to lahk zdele rečem...user posted image user posted image Najraj bi jih user posted image ...

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
14.5.2007 9:39:16   
Bubamaraa
zdej pa grem kr od začetka, da ne bom kej pozabla.....

Filipu vse naj naj za prvo svečko.....user posted image

Žaži tudi tvojemu korenjaku za prve korake in mu želimčim več  varnih korakov in čim manj padcev na ritko....user posted image

Maya2 samo, da so dobila...Sej takšne in drugačne ideje pridejo zmerom prov....

Biba12 kaj si pa ti tako jezna???? Tako luštna punca pa takohuda..To mi ne gre skupi!!!!

Angi tebi morm še rečt, da velik uspehov pr uvajanju in velik poštenega odnasa na delovnem mestu, ker verjem, da je ta največ vreden...

Čebelica kje si pa ti kej?????

Punce jaz sem vglavnem slabe volje, ker mam dons izpit pa nič ne znam....Sem kr vse pozabila..pa še obdelala nisem vse...user posted image

In moja princeska Danaja morm povedat, da je od petka do danes vsako noč brez pleničke in vsako jutro se zbudi suha.....sem tolk vesela, da ne morem povedat.....user posted image user posted image user posted image

grem se učit.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
14.5.2007 10:02:49   
ta.nja
Žan user posted image  za sedem mesecev.
Romana držim pesti za izpit.

Anejko bejko

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
14.5.2007 10:32:12   
lunca2
Biba12 kaj so te pa v službi tako razkurili, da si slabe volje? Naj te pomiri lepo sončno vreme.
Romana ti se kr pejt lepo še mal user posted image pol pa ti bomo držal pesti da boš znala in seveda nardila še ta izpit. Veliko sreče!user posted image user posted image user posted image

Sem šla prej v trgovino in vam povem, da je na user posted image peklensko vvroče kaj šele bo popoldne. Meni je sedaj še bolj vroče ko imam trebušček, res že komaj čakam da se rodi user posted image .

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 14.5.2007 10:34:10 >

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
14.5.2007 11:02:50   
F*S*M
ojla punce

najprej vsem hvala za čestitke. Praznovali smo v soboto in se imeli full super. Naše dete se je takoj zapodilo v torto in jo je skoz jedel bil je tako cartik. no še ena fotka
user posted image

user posted image

midva tudi čestitava žaži in njenemu korenjaku za prve korake

no druga mi ne pride zdele na pamet nič mejete se čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
14.5.2007 11:28:16   
Anonimen
F*S*M: ful luškana tortica..user posted image upam d je bla tud dobra tok k zgleda lepa.. sam pa ni lepo od tebe, d mi tle torte razkazuješ, k pa mal hujšam...user posted image Sej vem, da si ti kazala filipa, sam js sm vidla sam torto...user posted image user posted image

Romana: a ti rabiš očala???user posted image user posted image

Lunca: niso me v službi razkurli..user posted image Ampak najin predragi zidar...user posted image user posted image user posted image Najraj bi vse skupaj odpovedala, ker se ne drži niti osnovno tistega kar smo se zmenil.. Pa tok je nesramen, aroganten.... gggggrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhh..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Matr, komi čakam, d je tegale konc, pa da ga naženem...user posted image Proklet user posted image ..

Ma, nič, grem na eno user posted image na sončka.. mogoče bo bolš..user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
14.5.2007 12:25:13   
lunca2
Biba12 to pa res ni fajn. Matr tile zidarji, pa nasploh enkateri delavci so grozni. Upam, da vama bo čimprej zrihtu kar ma in da spoka. Sam naj naredi tko kot je treba. Ti kr pejt na eno user posted image in mal ven na zrak in bo mogoče res bolje. Malo pozabi na zidarja čeprav vem da je težko.
F*S*M res je lepa torta in tudi Filip je zelo lep fantek. A vi ste doma na Dolu?

Zjutraj sem se zbudila in so se mi zaluštali makaroni s krompirjem tako, da sem jih kar danes naredila za kosilo, res da ni ne vem kaj ampak je zunaj tako vroče da se mi ne da kuhat ne vem kaj. Jaz in user posted image v trebuhu sva se že najedla ker sva bla lačna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
14.5.2007 13:51:39   
mtina
Hoj!

Še dobro da imam vas, da sem se spomnila, da smo 14. in da moj mali fant praznuje.

agagaga  bababa  tako se vam on zahvaljuje za čestitke.

Danes je pa res vroče, samo kaj se gre ta veter?

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
14.5.2007 13:56:36   
lunca2
mtina čestitke tudi tvojemu sineku.user posted image

Mene pa zanima, če mogoče katera zbira ali je zbirala slike od kraljestvo živali ?

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
14.5.2007 14:09:50   
Anonimen
evo, sem že nazaj iz user posted image in sem že boljš vole.. še eno urco, pa grem domov- dons grem mal prej...user posted image user posted image

LUNCA: ne mi luštu delat.. js mam tud ful rada tole.. ne rabim čist nič zraven..user posted image

Js pa zdele jem mrzlo rižoto- ja.. user posted image Ker nam še vedno niso kupli mikrovalovne...user posted image očitno je ful velik strošek..user posted image

Ma, nič.. grem še mal delat..user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1593
14.5.2007 15:48:42   
lunca2
Biba12 sam bi se pa res spufal če bi vam kupli eno mikrovalovno pečicouser posted image . Madona so škrt.

Kako je dekleta, kaj počnete? Ste kej pridne. Moj user posted image mal počiva je prišel pred slabo uro iz službe pol bova šla pa v Trbovlje na user posted image . Ko ne bo več tuk vroče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
14.5.2007 20:40:09   
Bubamaraa
čer...

jaz sem prišla  iz izpita, ki me je totalno zmučil....ampak res..kolk pa ta prfoksa zahtev...da se mi je rolalo...user posted image user posted image user posted image

upam samo, da sem naredila, ker ne vem, če bom sposobna še 1x iti čez vse to...res....user posted image

jutri pa služba....se mi sploh ne da...bi kr doma bila...res...user posted image

mtina tvojemu Žanu čestitke...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
14.5.2007 20:49:28   
mily
Čauči punce. A ste pregorele danes? Uf je blo vroče a ne? No jutri se bo itak vse spremenilo in bomo lahko naslednjih par dni samo doma čepele, ker bo dež.

Angellina! Sporočam ti, da imaš nekak čuden vpliv na mojega otroka. Danes mi je namreč rekla: Mami ti si smešna! Ne rabim razlagat, da sem  takoj na tebe pomislalauser posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
14.5.2007 20:50:37   
mily
Joj prehit odpošljem.

Romana upam da si nardila izpit. Kak maš pa filing? Ma sej si, čene bi že prec vedla no.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
14.5.2007 21:09:22   
Angellina
Mily user posted image user posted image user posted image user posted image . To to user posted image user posted image user posted image user posted image Nika mami je res full smešna user posted image user posted image user posted image !

Mtina čestitke Žanuuuuu user posted image user posted image user posted image

Romana, sem mislila nate, upam, da ti je ratalo.

Mami FSM krasna tortica user posted image user posted image . Filip je že tko velik fant!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
15.5.2007 0:33:20   
Anonimen
Helooo punce!

Hvala za lepe želje za Aljaževo hojo user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo čim manj bušk in padcev.....ga pazim...zelooo.

Angie: Sm zelo vesela zate, da si dobila službo reees fuuul. Kdo pa Marka pazi ko si ti na uvajanju? Kje pa bo v varstvu, ko boš šla v službo? Za rojstni dan si bla pa pridna...itak....kot vedno. Blagor se tvojmu možu. Ma supr ženo...lušno, karizmatično, pridno, marljivo, pametno...uf uf uf..To je pa že kičasto nooo...kar priznaj user posted image user posted image user posted image

Romana: Zelo zelo zelo zelo fajn je da nima pupika več pleničke user posted image  Suprca! Zdej je že ornk baba...sam na žalost se ni za kaj dolgo rešila plenic. Kajti čakajo jo..vendar malo manše user posted image user posted image

FSM: Zelo lepa tortica!! Je bila okusna??

Jooj punce učer sm šla pa malo bolj spoznavat RR in sm crknila skor od smeha, kake majo eni.....ZA POSRAT   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tam na temi spolnost jaoo jaooo
Ok grem spat..je ura cajt    paapaa

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
15.5.2007 8:55:00   
tea
FSM- ste meli lepo tortico.In kje ste jo kupili?
Ma, sej ne morem nič napisat, mam Gregija doma in ves čas sitka in hoče zraven pisatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Otroška trgovina na internetu 2.del
nada56

Kaj najraje bi kupovali preko interneta?

otroška obutev (6%)

otroška oblačila (22%)

otroška oblačila in obutev (6%)

otroška športna oprema (29%)

vse troje in igrače (37%)

Število vseh glasov: 140

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!