|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
4.5.2007 19:37:21   
Anonimen
ene 2 mio € bo čist dost

ti posnamem 2.sezono pa, če se ne bova videle ti pošljem magar po pošti!!!!

Ti si pa tko skromna punca...user posted image

A bi res to lahk nardila za mene??user posted image  Lahk se pa zdajle oglasiš na palačinke??user posted image

< Sporočilo je popravil biba12 -- 4.5.2007 19:38:17 >

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
4.5.2007 19:54:42   
Bubamaraa
pa bi jih res jedla.....sej, če ne bi bilo dežja bi se še v avto usedla in prila, tko pa se mi ne da....user posted image

ti sporočim št. TRR-ja, da boš vedla kam nakazat....user posted image

lahk se pa jutri zjutri v Zagorju na kufeti dobiva, ker morm iti v dolino...pa če maš avto pa prid do Tik-Taka...user posted image (da prineseš gotovino user posted image ) in ti dam 2.sezono...user posted image

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 4.5.2007 19:57:06 >

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
5.5.2007 8:30:05   
F*S*M
Jutro,

tolk čvekamo da nas je kr na drugo stran vrgl.

nič grem dalje

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.5.2007 9:08:50   
Anonimen
Jutro!
Midve greva pa čez kako urco mal ven, ker če bomo spet cel dan doma, se nam bo vsem trem zmešal. Sinoči je bila Ela neznosna, potem ko si šla, čebelca, je blo še slabše. Jokala, ne na zizi, ne na rokah, ne v ležalniku, ne spat, sam tistih 5 minut v čebričku je bla tiho. user posted image
No, ko je končno zaspala, je blo bolje (ob pol osmih že), sam je celo noč nekam nemirno spala. Upam, da bo danes bolje, zdele kr zgleda dobre volje. user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.5.2007 10:05:12   
lunca2
Lepo pozdravljena!

Vidim, da kar pridno čvekate, upam, da ne bo user posted image , saj bi šla popoldne z user posted image mal ven oz. v Trbovlje na obisk h tašči in tastu, ter na kavo.
Hothien a ti lahko tudi jaz pošljem kakšno sliko za pomanjšati? Lepo prosim če mi najprej poveš  v katerem programu jih pomanjšaš in če je kaj posebnega za nardit, bom poizskusila sama če pa ne bo šlo pa te bom prosila, HVALA!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.5.2007 10:28:36   
Miss Piggy
Čao pupe!
Mi bomo pa danes in do nadaljnega kar doma, sta otroka bolana. Tavečji ma vročino in vnete oči, tamali pa poleg vnetja oči še bronhitis. V ponedeljek moramo nazaj k zdravniku, saj se bojimo, da bi prišlo do pljučnice. Sem dobila 8 različnih zdravil in sem morala doma kar neki časa študirat za koga je katero zdravilo in za kaj...
Upam, da bosta kmalu zdrava.
Zdaj pa nazaj veselo na delo. Fajn bodte, se potem pri kavici še kaj oglasim.
Cmok!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
5.5.2007 10:48:45   
Anonimen
Vsem bolnim otročkom čimprejšnjo ozdravitev,vsem ostalim pa lep dan.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.5.2007 11:19:19   
mama52
Pozdravljena Lunca2!
Jaz pa nisem zasavčanka, pa me boste morda vseeno sprejele na klepet. Bo šlo?user posted image
Zanima me, kako to, da si se odločila dati bodočemu Slovenčku ime Ažbe?  To je do zdaj tako redko ime, da sem mislila , da bo moj Ažbe še dolgo edini. No, me veseli, da temu ne bo tako. user posted image Me prav zanima, od kod tvoja izbira. P a še ena zasavčanka ima Ažbeta - imam prav?
Lep dan vsem

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.5.2007 13:33:41   
F*S*M
OJ,

zdele me je pa mama52 ful presenetla da je Ažbe redko ime, no pri nas v Hrastniku se mi zdi da jih je kot listja in trave zadnje čase, kar dve znanki imata Ažbeta ki sta slab mesec narazen, pa zdej še Lunca, pa se mi zdi da so še eni 3 ziher. Tako da se mi ne zdi tako zelo redko.

Drugače Lunca že maš vozek, naša Janja prodaja onga plavga, zdej si je omislila peg - a, onga črno roza varjanto, tako dao onga prodaja.

no nič novga glih popoldne gremo v Trbovlje, ata na tekmo rudar - olimpija midva pa k babici, pol pa če le ne bo dežja en krog po trbovljah.

Nič mejte se čao

(odgovor članu mama52)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.5.2007 13:41:05   
ta.nja
Hej!

Prišla od zdravnika, Vahtar pravi zelo hud prehlad. Ponoči je jokal, kašljal . V ponedeljek morava dati spet vodo. Najbolj ga moti ker se ne more odkašljati. Mu dam flaško, on začne kašljat in mi vse izbruha. Za znoret.
Pa sej bo bolje.

Ojla mama52 user posted image

Lp Tanja

Anejko bejko

(odgovor članu mama52)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
5.5.2007 15:12:07   
Anonimen
Lunca2, seveda mi lahk pošlješ slikce, ti bom na zs moj mail dala. user posted image

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.5.2007 15:15:45   
Anonimen
Dalija, lepo da si se mal javila in hvala za lepe želje.

Midve sva ble dopoldan zunaj, potem pa nas je dobil dež in je pikicaa z mano vedrila, dokler ni oči prišel po naju z Elo. user posted image  Upam, da je mal lufta nucal, da danes ne bo tok sitna.

Elis@ in ta.nja, upam da se vajini malčki čimprej pozdravijo! user posted image

Zdej greva pa z mojim kofetkat! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.5.2007 16:17:20   
lunca2
Midva sva že bila pri tašči na obisku in tudi na user posted image sva šla s prijatelji. Mogoče bova šla še kaj proti večeru bova videla kako bo.
mama52
tudi mene veseli, da si se nam pridružila. Iz kje pa si če ni skrivnost? Za ime Ažbe se je odločil user posted image in meni je bilo takoj všeč. Res je malce bolj redko, sem gledala na statističnem uradu. user posted image Dogovorila sva se da ne bova imela vsakdanjega in pogostega imena.
Hothien imaš Z.S.
F.S.M. jo danes je tekma v Trbovljah in sem se takoj spomnila tvojega user posted image . Vseeno hvala za informacijo ampak sva že kupila voziček pred časom, ko so bile tiste hude akcije. Imam pa kombinacijo sivo-rumeno.user posted image
ta.nja upam, da se bo kmalu pozdravil. Ubožček mali. user posted image user posted image user posted image Meni se bolani user posted image zelo smilijo pa še povedati ne morejo kaj jim manjka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.5.2007 19:02:25   
mama52
Sem iz najbolj osovraženega mesta v naši domovini - torej ljubljančanka. Pa malo gledam po forumih in sem naletela na tegale. Prav luštno čvekate in si svetujete!
Jaz imam dva že odrasla sinova in pri obeh sva želela imena, ki niso prav pogosta in so slovenska. Starejši je Jernej ( po domače Nejc), mlajši pa Ažbe (kadar me zjezi Ažo). F.S.M. pravi, da je v zasavju kar nekaj Ažbetov, no, me veseli! Morda bo v bodoče več takih pravih naših imen. Ažbe pride od Ožbej - tudi ni slabo!
Če se morda ne "slišimo" več - čim manj boleč porod in veliko veselja z malim rakcem Ažbetom,  pa - Ažbeti so navihančki user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.5.2007 21:11:37   
Bubamaraa
mama52 dobrodošla....user posted image user posted image user posted image

vglavne tale vreme nas je malo zamorilo....prej sva  šla na ocvrte lignje in sem se prov nažrla...in zdej imam spet slabo vest...user posted image ..sam kaj, ko jo mam zdej,ko jo nisem dobila prej....user posted image

a vse gledate BB, ko nobene ni tle????user posted image

(odgovor članu mama52)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.5.2007 21:17:44   
Miss Piggy
Ohoj! Jst ne gledam, kdaj pa kdaj poškilim, da sem na tekočem.user posted image

Mama52, helouuu!!!

Romana, a tole zagorjanko poznaš?

Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.5.2007 21:20:38   
Bubamaraa
Ja poznam....user posted image

sam je kr dosti mlajš od mene....drgač pa jo poznam tko iz ceste...se je pa ful spremenila....in včasih je mela dolge lase...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.5.2007 21:25:19   
Miss Piggy
A je v kakšnem zagorskem kafiču natakarca?

Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.5.2007 21:26:35   
Bubamaraa
Mislim da ne...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.5.2007 22:07:30   
lunca2
Jaz tudi ne gledam BB. Z user posted image sva šla okoli 18 malo ven oz. v Trbovlje h tašči in tastu, nato pa s prijatelji v Klek. Jaz sem se pa pizze najedla. Matr bom morala malce manj jesti, da se ne zredim preveč. Upam, da bodo šli kilogrami po porodu hitro dol.user posted image Zdej pa greva gledat film in sicer TAXI4 upam, da je user posted image .

mama52 ti kar ostani pri nas in debatiraj zraven.

Dejte mi povedat kaj ste naredile, da vam niso zatekale noge?
Meni so začete zatekati. Ali ste dobile kakšno kremo ali kaj drugega?

Lep večer še naprej vam želim!

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 5.5.2007 22:08:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.5.2007 22:26:26   
mama52
Lunca2 - nasvet stare gospeuser posted image - črtaj vso!!!! sol z jedilnika, salame, suho meso in pa veliko pij - vode, se razume. Pa kolikor se le da, na sprehod, pa mal nosečniške telovadbe...! Joj, kot bi poslušala mojo že pokojno ginekologinjo in mamo - skupaj! No ampak pomaga! Potem pa kakšno hladilno kremico, pa naj ti dragi zmasira nogice, pa na stolček jih nasloni. Boš povedala, če pomaga. Je pa kruta, je! Zame je bilo najhuje tisto odrekanje suhomesnatim izdelkom.
Ah ja, pa hvala za dobrodošlico!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.5.2007 22:29:57   
F*S*M
Lunca ti ga bohaš, kaka krema, prvo pravilo pri zatekanju je:
- ne jej slanih stvari oz. čim manj slano
- ne jej paštet, suhih salam
- čim več počivaj in imej noge dvignjene
- pij dovolj vode, da greš čim večkrat na wc
druga pa se ne spomnim vglavnem nič takšnega ne smeš jest kar je slano in da zadržuje vodo v telesu

ok drgač pa tale BB je za kozlat, kake majo, dons sem gledala ker je moja sestrica pri meni in je želea gledat pol jo je pa ako zvil in že spi od 9 še Filip mi ga je bohu, nič mejte se čao grem spat

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.5.2007 22:45:05   
ta.nja
No Anej je pa vendarle zdajle zaspal. Joj kok se je matru, je tok jokal. Ta user posted image  user posted image  prehlad. Nos ma čisto zabit in to ga najbolj moti. Sem bila že tok živčna, da bi najraje kar zajokala, pa me je rešu moj user posted image  in šel on z njim spat. Naj bo hitro boljše.
Zdaj grem spat pa še jaz preden se spet zbudi.

Lunca2 - tvoj bejbi bo pa kmalu pršu na plano, a ne?

Lahko noč  Tanja

< Sporočilo je popravil ta.nja -- 5.5.2007 22:47:54 >

Anejko bejko

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
6.5.2007 9:57:01   
Bubamaraa
dobro jutrooooooo...

kaj boste kej počele danes??? Mi smo mislili iti v Voljčji potok, pa je vreme tako čudno, da zgleda da bo vse odpadlo....user posted image

kje ste punce...ker se nekatere čedalje manj oglašate...sploh spet pogrešam moje Zagorjanke....user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
6.5.2007 11:15:30   
Miss Piggy
Mi bomo danes cel dan doma user posted image . Raje ne riskiram kakšne pljučnice pri tamalmu...user posted image
Mal bom peglala, pa upam mal več zabušavala na RR. Kokr mi bojo moji trije fantje pustiluser posted image .

Ja enih res ni več skor nič tle gor. Gremo babe...NA RAPORT!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.