|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
6.5.2007 18:42:38   
altati
a 4 križe je velikuser posted image ?
jaz se še danes počutim stara 16 let..pametna nisem nič bolj, edino kil imam večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
6.5.2007 18:45:47   
Anonimen
Enako user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.5.2007 19:32:55   
lunca2
Dekleta vidim, ad pridno čvekate pa saj imate prav. Vreme se je pa zelo skisalo. Pri nas v Hrastniku je že user posted image . Popoldne sva šla z user posted image na user posted image v Trbovlje. Malo prej sva pogledala en film in verjetno bova še enega. Kaj pa naj drugega?user posted image
F*S*M
učiteljico glasbe Simono poznam ker je tudi mene učila v osnovni šoli. Marine pa se ne spomnem mogoče če bi jo videla bi vedela katera je.
altati a tudi meni pošlješ prosim geslo za album na Z.S. prosim. jaz nimam gesla za album tako, da ga lahko pogledaš.user posted image Dobrodošla med nami.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.5.2007 21:19:43   
ta.nja
mtina - kje se potepata z Žanom, da vaju ni nič videt user posted image  ?

Lp

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.5.2007 22:28:22   
Anonimen
Heloooooo!

Kaj Romana piknik....hmmmhmmm...zanimivo...js bi šla tudi user posted image  Sam je hudič k nimam še prevoza, no do takrat bi ga skor da mogla met. Sam bom še voznik začetnik pa...uuf raje ne. Ej Angie..ti bi šla....deeeej noooo. Bo pomoje kr fajn. Pa če bi šle me tri, bi blo prav supr ...ha kaj pravte???? Lah pa še katera od zasavčank.. dejte no punce...se bomo mal družl, pa počvekal. Obožujem druženje in spoznavanje novih ljudi.

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
7.5.2007 7:19:28   
Anonimen
Dobro jutro!

Mi zdele kofetkamo, potem pa šibamo v LJ, mamo ene opravke, nato pa v Pikapolonico pogledat kak vozek bomo kupil, da si ga čist ogledamo in če bo Ela zadovoljna z njim, gremo drug teden po njega. user posted image

Sicer pa čestitke moji malčici za 3 mesece!

user posted image

pa pa, h

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
7.5.2007 8:21:48   
mily
Jutro punce. No da se še tle mal oglasim, po dolgem času. Ste medtem tuk napisale, da se mi niti ne da prebrat user posted image

Hoti, a vozek menjate al kok? A sem spet kej zamudla?? Danes sem te sanjalauser posted image

Pa še to, morem pohvalit mojo NIko, da mi že dva dni spi sama v sobici in na lastno željo user posted image  Joj kok je čudn, ko je nimam zraven sebe!

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
7.5.2007 8:22:36   
mily
Aja, pa čestitke mali Eli, za ŽE 3 mesece. user posted image user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
7.5.2007 8:30:53   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

mtina - kje se potepata z Žanom, da vaju ni nič videt user posted image  ?

Lp

Hojla!!!

Bili na morju! user posted image   SUPER!!! 

Danes pa že v ustaljenih smernicah naprej.

A Anej je že pa v hojci? Fino.

Se vidimo kaj, upam. user posted image

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
7.5.2007 8:36:29   
Anonimen
ojla, ojla, ojla punce!!!!!!!!!!!

Pa je spet ponedeljek, spet smo v službi..Danes mi še računalnik ni hotu delat, tok je zmatran..user posted image user posted image Men je pa tud mal pasal..user posted image

ROMANA 26; škoda d nism prej vidla.. bi se pa res oglasla...user posted image A sprejemaš € al še kej SIT-e?? Mam še cel šparovc kovancu.. mogoče bi pa zbrala tist drobiž skup-sej, kaj pa je to, 2 MIO??user posted image

FSM: Marina ma Ažbeta??? Nisem vedla.. Pa mi je povedala, takrat k se je rodil, pa sm itak pozabla.

LUNCA2: Kak voziček pa maš? Kero firmo?? Tok d bom vedla, če bom kje tvojega user posted image vidla brez tebe, ker ga itak ne bom poznala..user posted image A so bli tvoji na našem koncu včeraj al se mi je sam zdelo, da so tvoji??user posted image

HOTHIEN: kak to da kupujete nov voziček?? a se je Ela tega naveličala??user posted image

No, imejte se skrajno lepo.. jaz grem pa mal delat..user posted image

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
7.5.2007 8:40:22   
mtina
Tanja, a je Anej bolje?

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
7.5.2007 8:48:00   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

in če bo Ela zadovoljna z njim

Sigurno ji bo všeč. Zdej ti novi so super barve. 

user posted image   user posted image   Čestitke za rojstni dan!!!  user posted image user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
7.5.2007 8:48:27   
tea
Jutroooo!

Pa je vikend spet mimo in je malce več časa za RRuser posted image  Moram mal pojamrat- me je včeri tak heksnšus v vrat zagrabu, da tut vstat nisem mogla. Sem mislila, da bo čez dan kej spustilo, pa ni nič. Kvečjem slabi je blo. In me moj user posted image  prepriča, da greva k zdravniku. Vam verjetno podatek, da je moja kartoteka prazna pove, da je moral bit res hudo. Ko sem s postle vstajala, so mi solze tekleuser posted image  In veste kaj mi gospa doktor reče?! Ja lekadol vzemte, pa toplo brisačo si ovijte okrog vratu. Da bi jo..... No, potem sem pa končno dobila kolegico, ki je fizeoterapevtka in je rešila zadevo. Je bolel ko stouser posted image , ampak glavo že lepo obrnem. Potem me je pa še na štrom prklopla in sem mislila, da sem se na nov rodila. No, pa dost jamranja!
Tale vreme čez vikend je bil pa res bol kisel, a ne? Smo šli zato v soboto popoldne v džunglo, včeri smo bili pa na rojstnem dnevu, tako da smo preživel. Zgleda da bo moj bolj aprilski.
Zdej greva pa z Jaškom na zajtrk. Pridne bodte in se kej vidmo!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
7.5.2007 9:19:05   
Angellina
Hoti, reci Eli, da ji čestitam za 3 mesečke user posted image . Pa lupčka ji dej v mojem imenu user posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
7.5.2007 9:32:45   
lunca2
Dobro jutro!

Upam, da bo danes user posted image , ker imam dežja že vrh glave.  Jutri moram it v laboratorij, v sredo imam ginekologa in v četrtek pa pregled v Ljubljani. Bo kar pester ta teden. Upam, da bo vse uredu. Kaj kej počnete? Midva z user posted image sva malce prej ustala, zdej morm dat pa cote prat, pol pa še ne vem kaj bom počela. Moj ima danes nočno.
Hothi tudi jaz čestitam Eli.user posted image user posted image user posted image
Biba12 ja moja dva sta bila včeraj v vašem koncu si prav videla.user posted image Šla sta čestitat Niki za rojstni dan saj v soboto ko so praznovali nista mogla, ker sta bila na poroki. Voziček, ki ga imava ni nobene firme saj se nama ni zdelo pomembno. Na njem piše saxxouser posted image saj zdi se mi je pa kombinacija sivo-rumen (rumene so le obrobe).

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
7.5.2007 10:28:34   
Anonimen
evo, en del zaključen, gremo v nove boje..user posted image še pol ure in bo malca...user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca2: sm mislna, d maš kako kako uno firmo, k jo že na daleč vidiš, zato sm uprašala.. npr. quinita že na daleč vidim, pa sploh še ne poznam tok teh stvari..user posted image Pol bom mogla pa kr po barvih gledat.. user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
7.5.2007 10:41:26   
rozicaa
Ojla punce user posted image ... vidm, da kr pridno klofate tlele gor.....

Zuni sije sonček tko, da se znamo kej zuni videt me vozičkarce a ne user posted image ....
Mi smo šli pa v petek v Lj. (Baby c. itak - k v Trbovljah niso mel) po harmoniko za našga Lukca in zdej on veselo poje kuža pazi pa vleče harmonko ko, da b se z njo rodil..... to ne morš verjet, kolk je posrečen user posted image  vsekakor ga bo treba vpisat v glasbeno...... vse kar je glasbe na temo harmonika obožuje user posted image  - Slapovi in njihova Bilo je v maju mu je pa zakon..... kr ponori, k jo sliši user posted image ..... so ga že prvi dan v porodnišnici s tole podoknico zastrupel user posted image

Jakobu raste drugi zobek..... pa smo mel vročino (vzeli Calpol in ekola - spet flekci po ličkah) in eno bolj slabo prespano nočko.....no zdejle pa že veselo po stanovanju s hodalico šiba.... user posted image

Tea - pa ne, da j tvoj dragi celo noč tolk na teb ležu, da s heksnšus dobila....... user posted image ..... (mal heca.... verjamem, da te boli k sto hudičev, dej pocajti se hitr).... tele dohtarji so pa itak za en klic.... če nimaš kakih vez se ti bolj slabo piše in si sam številka user posted image

Hotie - dej lubčka še namest mene tvoji princeski....... pa sej res.... zakwa pa nov vozek kupujete?

Grem malega spančkat dat k se že fulll menca...... se vidjamo

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
7.5.2007 11:24:27   
Anonimen
očitno vse zanima, zakaj hothi kupuje nov voziček, ona nam pa zanalašč noče povedat...user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rozicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
7.5.2007 13:31:34   
lunca2
rozicaa sam imaš prav, če danes nimaš vez pri zdravniku si samo številka, edino če greš samoplačniško tam je pa drugače. user posted image Kaj češ tako je danes, je pa res zelo žalostno.user posted image
Biba12 midva nisva kupila firme ker se nama zdi brezveze dati toliko denarja za voziček. Tega, ki ga imava je uredu in sva zadovoljna. Sestavljen je že in nama je všeč, pa tudi stabilen je in material je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
7.5.2007 13:44:59   
Miss Piggy
Ojla babe! Ste pa pridne!!! Najprej čestitke mali princeski Eli za dopolnjene 3 mesece!!

Mi smo bili danes pri zdravniku. Hvalabogu sta tamaladva že bolje! Tavečji gre lahko že v vrtec, tamali je bolje, sam bomo še vseen doma. Še vedno hrope in bom raje previdna.

Sem hotla eli eno slikco prlimat, pa ne znam oz. neki noče...user posted image BTW, do sedaj sem imela Internet explorer, zdej mam pa Mozillo. A je tle kej drgač?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
7.5.2007 13:49:35   
Anonimen
Klinc vas gleda k nobena nč ne odgovori!! Pol pa ne bom nč več spraševala k ste tok lene user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
7.5.2007 13:50:10   
Miss Piggy
????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
7.5.2007 13:52:56   
lunca2
Žaži ti kr upraši kej ti bom odgovorila no če si tud mene misla.user posted image
Elis ja mozilla je isto kot explorer le da je malce bolj zaščitena.user posted image Me veseli, da sta sinčka bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
7.5.2007 14:08:24   
Miss Piggy
Zakaj mi pa pol slikce ne delajouser posted image ?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
7.5.2007 14:14:32   
Čebelica - trot

Čestitke Ela.
Pa ne več mamici nagajat, raj dej očku.

la la la

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.