|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
26.3.2007 10:11:17   
Angellina
Jutrooooooooooooooooooo!

Jooooj mam za nadoknadit! Čez vikend te ni na rr, pa si čist aut user posted image .
Mi danes nismo spali sploh nič user posted image . Ga je pa zato zdele uzela magla user posted image .
Ko ste zbudi, Hoti, pa tut midva pršibava ven.

Mily super, da je Nika zdaj bolje. user posted image

Elis@ a dans boš pa kej šla veeeen? Mmmmm? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
26.3.2007 10:44:57   
pikicaa
Elis@ se je na čveku nekaj hvalila, da gre pucat in pospravljat.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 452
26.3.2007 10:53:18   
Anonimen
Angelca, ker te ni na MSN user posted image , ti tukaj slovesno javljam, da se gremo midve rihtat za ven. Taaaaraaaaaaam!!! user posted image

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
26.3.2007 11:16:29   
lunca2
Ojla dekleta!

No pa smo le dočakale sonce. Tudi meni prija, da ni tist kisel in zaspan dan. Tako imam vsaj voljo do česa.HEHE.
Midva z user posted image imava danes šolo za starše in sicer priprave na porod. Začne se ob 12, me prav zanima kako bo. Že kar komaj čakam.

Ko sem bila pred časom v šoli za starše smo imele predavanje o zdravi prehrani, dojenju in naslednji dan telovadba pa še to smo bile 4.  user posted image

Nič lepo se imejte in uživajte v sončnem dnevu.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 26.3.2007 11:17:55 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
26.3.2007 11:34:09   
ta.nja
No, če greste pa vse ven  na sončka, gremo pa še mi user posted image .

Se vidmo. user posted image
Čao

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 455
26.3.2007 11:57:00   
mily
user posted image  Jst sem vam pa vsem fovš user posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 456
26.3.2007 13:45:51   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Pa da še malo pri vas počvekam. No najprej, da se predstavim: jaz sem bila včasih tudi Zasavčanka, zdej sm pa Savinjčanka user posted image  Živela sem v Hrastniku, no zdej so pa moji v Zagorju. No tko. Tam pa tam vas včasih berem pa sm rekla da morm tu tudi kako kosmato napisat user posted image  Jaz drugače spadam pod Marčevke- imam 1 leto starga malčka.

Angie: Dobra PRDA ni kaj user posted image user posted image  sam tangice bi pa lah kdaj pa kdaj zamenjala, da neboš skos v enih user posted image user posted image user posted image  Kak si šiši? No zdej boma pa lah mal bolj pogoto tu gor čvekale, če drgač ne, kaj pravš?

Fajn bodte   paapaa

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
26.3.2007 14:08:56   
ta.nja
Pozdravljena med Zasavčanke Žaži! user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
26.3.2007 16:13:06   
Angellina
O žaži user posted image ! Si nas le našla, super super. V soboto je bilo fino, le moje slike so brezvezne, tko, da upam, da mi pošlješ kaj utrinkov, ki jih je ujela tvoja fotografinja. Pa torta je bla res enkratna, kapo dol peku!

Tangice mam vsak dan druge, le barva je ista. Bula!

Matr je dans pihal!

Eeee sem si pa šminko kupla v dm-u in ko sva pršla domov, mi jo je Mark hotu pojest user posted image . ga je čist fascinirala user posted image . Ko pa sem se namazala, mi je jo je hotu pa iz ustnc polizat, tko, da sem se mogla it umit user posted image . Ne razume tale moj falot, DA MOJA FACA NI UŽITNA!!!

Pravkar se zaletava vame, tko, da moram it.

Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
26.3.2007 20:11:33   
tea
Sam da vas pozdravim! Sem komi uspela najdit čas za net- se moji fantje kopajo. Bomo spet imeli poplavo v kopalniciuser posted image , potem pa mami veselo na delo. Smo bili prej popoldne zuni- otroka in moja malenkost, pa nas je dobil dežuser posted image . Sem skor letela domov z enim v vozu, z drugim pa za vratom. Mislm, pa to pr mojih letih in strašni kondiciji, ki jo premoremuser posted image . Sem pihala ko donfrca. Ojej, ta velik sin nag po stanovanji laufa, bejžmo mami!!!

Neposredna povezava do sporočila: 460
26.3.2007 22:16:20   
cofek
Čer!
da se malo javim po dolgem času - sploh ni časa, kar naprej ena akcija, pa še porodniška se izteka - me je prav strah kaj bo potem user posted image .Smo pa zadnje časa bolj malo na sprehodu po Trbovljah tko da...
poleg tega sem pa čist avt - glede PB in teh zadev...
Lunca - tudi mi mamo AŽBETA!!!user posted image user posted image user posted image maja bo star eno leto in če res drži, da z imenom določiš tudi karakter otroka, ti moram povedat da so fuuul face (pridni, nori na hrano, kuhinjske pripomočke in vodo).

je že deset user posted image a vam tudi tko cajt leti?

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 461
26.3.2007 22:54:18   
Miss Piggy
user posted image Hello!!! Jel me netko trazio......? Dons sem se sla spomladansko pucanje- beri praznjenje omar. Zabila sem celo dopoldne in na koncu sem se komi odpovedala enmu puloverju, eni trenirki in dojim hlacam - pa se od tega so bile ene nosecniskeuser posted image . Vedno grem tko odlocena praznit te hudiceve omare, pol pa kr ne morem....Mar bi sla na soncka. Ko pa sem se spravla ven, je pa zacelo padat.user posted image

Kako kaj ve. Vidim, da se nas je kar velik nabral - Zasavk, mislim. user posted image
Sploh nisem vec na tekocem kdo je s kje, kdo koga  pozna,....
Nic, grem se enga pokurt pred spanjem. Nocko!user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 462
26.3.2007 23:04:32   
Anonimen
U madona, midva z user posted image  pa se vztrajno bližava koncu 2. sezone PB. user posted image  Jao, kaj bova pa potem počela zvečer ko user posted image  zaspi? user posted image
Grem zdej otroka prestavit v spalnico, ker je v dnevni zaspala. Nočko babe!

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
26.3.2007 23:32:07   
Anonimen
Angieeeeeeeeeeeeeeeeee kje siiiii? A že spiš? Ja itak user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdaj boš spet mela kake nočne orije pa boš tut mal na netu počvekala? Ob večerih mislim.
Sicer pa me zanima-  punce kok ste kaj stare in kolko so stari vaši dojenčiji????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
27.3.2007 8:11:20   
Angellina
Oj stara. Ma deeeeeeeeej nehi, kake nočne orgije user posted image . Js mam ja sina k ne ve, da se ponoč spi! Po mojem se je dans zbudu večkrat k tvoj Aljaž v celmu mesecu. Pa pr men je spal bdw, ker se mi je ob polnoči že rolat začel. Mah upam, da bom kej boljš volje kot sem trenutno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
27.3.2007 8:37:24   
lunca2
Dobro jutro!

No pa je spet lep sončen danuser posted image . Včeraj sva bila v šoli za starše in smo poslušali predavanje o prehrani in negi user posted image . Bilo je kar zanimivo a kaj ko povedo veliko premalo. Še dobro, da imam doma zdravstvenega tehnika, ki dela z dojenčki in seveda ta forum, kjer sem prebrala že veliko o tem. Sicer pa je kasneje praksa največ.

Jaz sem stara 23 let in še z user posted image čakavauser posted image . Noseča pa sem 28 tednov.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 27.3.2007 8:39:32 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 466
27.3.2007 8:50:25   
Miss Piggy
Žaži, jaz sem stara zaenkrat še 24 let, moja dva dojenčija pa 4 leta in 1 leto.

Angie, kaj pa tvoj špila ponoč, mislim a hoče jest, pit al igrat se....? Kolk je zdej že star?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 467
27.3.2007 8:59:01   
tati2
Žaži, jaz sem stara 27 let, Lara pa po 4.4. stara 11 mesecev.

Kolk si pa ti stara in tvoji otroci?

Neposredna povezava do sporočila: 468
   [Brisano sporočilo]
27.3.2007 9:32:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tati2)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
27.3.2007 9:35:30   
ta.nja
Ojej, kuk ste vse mlade  user posted image . A sem potem jaz najstari user posted image ? Bom pa oktobra 32let  user posted image user posted image  - sam mislem da mi ne zgleda user posted image , moj Anej je pa star skoraj 6 mesecev user posted image .

Sonček sije, gremo ven.user posted image user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu tati2)
Neposredna povezava do sporočila: 470
27.3.2007 9:41:24   
rozicaa
Ekola še ena zasavčanka med vami..... user posted image
Sam tolk, da vas pozdravim..... mali je glih kar zaspančkal.... tko da ma mami zdele mal cajta zase user posted image

Se vidmo na špancirju po Trbovljah..... gore dole user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 471
27.3.2007 9:53:32   
maya2
ta.nja: ne nisi najstarejšauser posted image , jaz bom septembra .... 32user posted image , naša miška pa bo maja 1 letouser posted image

lp

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 472
27.3.2007 9:59:36   
Anonimen
Daaaaaaan!

Jaz mam pa danes G! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Ma sej nisem vesela, ker grem razkazovat svoj cvet user posted image user posted image , sem že dvakrat driskala od treme al kaj. user posted image  Bi šla raje k zobarju. user posted image  Bi človek mislil, da sem se med user posted image  navadla vseh pregledov, a ne? user posted image

Mal vas hecam, zdej pa resno. Čakam mamico in ateka, da bosta pazila na user posted image , jaz pa se moram še stuširati in jo previti in tik pred z(d)ajci user posted image  še nahraniti. Itak pa upam da bom hitro nazaj. Potem pa veeeeeeen, na sončeka! user posted image

Ej žaži, povej mi, a si ti tud tok smešna kot Angie? user posted image

Jaz pa uživam še zadnje mesece v 26. letu , mam pa malo dojenčico user posted image  (glej moj ticker).

pa pa

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
27.3.2007 10:15:44   
Bubamaraa
punce morninggggg....

evo mene zaspanko....včeri nisem bila nič na računlniku....sam odgovorila sem na ene par zs-jev in to je bilo to....ker sem bila v službi...Potem smo šli v Trbovlje...ko sem prišla domov smo šli še k sosedi mal pol pa skopat in spat......user posted image

rožicaa in žaži dobrodošle.....

aja, da odgovorim še žaži....letos novembra bom stara 27 let, moja Danaja pa bo 18.7. stara 3 let...

Hijenca kar razpri svoj cvet in bod vesedla, da boš dobila zeleno luč za user posted image user posted image user posted image ......

Danaja še kar spi....user posted image naj se zbudi, da gremo vennnnnn....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
27.3.2007 13:08:18   
til
Žaža jaz sem mlada 26 let moj navihanček pa bo 30- ega 16m.

Midva sva šla pa dopoldne ven pa je blo tako lepo na sončku potem pa je kar naenkrat začel full pihat in nimam več pojma kako mojga falota oblečt enkrat full vroče mu odpnem jakno pol full popiha spet zapnem sem tako jezna kot user posted image . Pol je pa itak skoz smrkav, ker ne vem kaj naj mu oblečem. Komaj čakam da bo poletje pa bodi in hlačke pa gremo user posted image user posted image user posted image . Če sploh bo kaj s poletjemuser posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dostava hrane na dom
ksenija12

Ali kdaj naročite dostavo hrane na dom?

da, enkrat tedensko (8%)

da, enkrat mesečno (7%)

da, ampak zelo redko (33%)

ne, ni mi všeč (10%)

ne, je predraga (7%)

ne (drugo) (35%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!