|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
25.3.2007 10:15:56   
Bubamaraa
Angi kje si pa včeri hodila....si štrajkala????user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.3.2007 10:36:56   
lunca2
Lepo pozdravljene ZASAVKE!

Pa smo se spet prebudili v kislo deževno vreme.user posted image In kako ste kaj danes?
EROS tako kot ti je napisala Biba12 jaz ne delam na Pediatrični kliniki ampak dela moj user posted image . Res pa je, da poznam kar veliko osebja iz Pediatrične ker sem se dvakrat zdravila na hematološko-onkološkem oddelku (leta 1998 in 2001).
Dr. Sever ne poznam moj user posted image pa jo pozna in mi je rekel da dela na neonatalnem oddelku. Zakaj pa te zanima?

Aja pozabila sem napisati EROS, da te na videz poznam!user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 25.3.2007 10:41:49 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.3.2007 13:05:53   
nemsis
Lunca2 za dr. Sever sem te spraševala, ker je najina pikica po rojstvu na neonatalnem oddelku 10 dni in jo je zdravila dr. Sever. Je zelo dobra in prijazna zdravnica in doma velikokrat pomislimo nanjo, ko pogledamo našo princesko. Kakšna je sedaj in kakšna je bila ko je bila bolna in se je borila za življenje. Daj svojemu user posted image  reci naj jo pozdravi v imenu lanske pacientke.
A na videz me poznaš? Meni se pa niti ne sanja, kdo si.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.3.2007 13:14:31   
lunca2
EROS  na videz te poznam, večkrat  te vidim zunaj na sprehodu z hčerkico in možem. Če se ti mogoče kaj sanja sem hodila včasih z rutko na glavi po Hrastniku. Napisala pa sem tudi knjigo z naslovom Mami, ali bom umrla.

Me veseli, da je sedaj s hčerkico vse dobro in da je zdrava. A imata še kaj kontrol na pediatričniki kliniki?

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.3.2007 13:18:50   
nemsis
Lunca2 mislim da te tudi jaz sedaj na videz poznam.
Glede kontrol - nimava jih več. Imeli sva potem po odpustu še dve kontroli in na drugi kontroli se je hvala bogu pokazalo, da je vse v redu. Po veliki zaslugi omenjene zdravnice. Sva ji z mojim dragim res hvaležna.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.3.2007 13:27:18   
Bubamaraa
Lunca  jaz se pa spomnim tvoje zgodbe..ker sem jo prebrala.... res lepo napisano in občudojoče....user posted image

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.3.2007 13:40:04   
lunca2
Romana26 HVALA!user posted image

A si iz Hrastnika? (Upam, da ni nič narobe če te tikam)

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.3.2007 13:49:40   
Bubamaraa
ne sej tle se pa itak vse tikamo.....user posted image

ne nisem iz Hrastnika(sem Zagorjanka), sam se spomnim ko sem enkrat čist tko nekaj v googla vtipkala in mi je vrglo en kup strani in med njimi tvoja zgodba...mislim, da sem ene zgodbe iskala....

in ko sem prebrala tvojo zgodbo sem nakoncu jokala, ker res lepo napisano in res lepo, da si tako močno voljo imela in tudi zadnji stavekk: nikoli ne obupaj in se vdaj v usodo mi še dandanes odmeva v glavi, ker se ga pomalem tudi sama držim....

Sem pa res prebrala zgodbo in bi tudi z veseljem knjigo.... mi lahko poveš kje se jo dobi...user posted image

a te lahk vprašam sam koliko si stara???(upam, da ni preveč osebno vprašanje)

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.3.2007 13:54:17   
lunca2
Knjigo se da dobiti v knjižnicah in vem, da tudi knjižnica v Zagorju jo ima. Ker pa sem izdala knjigo v samozaložbi se jo ne da kupiti v knjigarnah ampak le pri meni.user posted image
Stara sem 23 let. (ni preveč osebno vprašanje)

Neposredna povezava do sporočila: 409
25.3.2007 14:05:00   
Bubamaraa
no potem se bova pa zmenile za kako kavo pa bom knjigo kupila prek tebe...user posted image

ker sem velika ljubiteljica knjig in sploh avtobiografskih....user posted image ...in takšna knjiga pri meni zmerom prostor najde....

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.3.2007 14:22:39   
Anonimen
Midva sva pa ravno kosilo pojedla, zdej pa čakam, da moj user posted image  pogleda motorje user posted image , pol pa Prisoooooooon breeeeaaaaaaaak! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 411
25.3.2007 14:24:36   
lunca2
Romana26 ni problema. Knjigo sem res napisala čisto sama le lektorirali so mi jo v založbi, kjer sem jo dala natisniti (pa še to niso ne vem kako popravljali le slovnico). Na začetku sem pisala kot dnevnik v bolnici, ko sem se dobro počutila in ko sem imela voljo ali pa ko nisem mogla spati in nato so me tovarišice na oddelku vprašale če bi bila pripravljena napisati knjigo in tako se je začelo ampak je kar dolgo časa trajalo, da sem vse spravila skupaj.user posted image
Ampak mi je le uspelo in moj zdravnik - onkolog dr. Jazbec je bil zelo ponosen, da je njegova pacientka napisala knjigo. Sem pa tudi napisala kar veliko člankov v različnih revijah (Jana, otrok in družina, okno, viva,...)

Vidim, da ste vse nore na prison break. Midva z user posted image sva tud že vse dele pogledala in komaj čakava da bo v ponedeljek nov del. Sam je res full fajn ta nadaljevanka.user posted image Vsaj neki fajnga so dal.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 25.3.2007 14:26:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 412
25.3.2007 14:39:04   
ta.nja
Hothien, vidim da so tudi pri vas ta glavne motoristične dirke  user posted image .

Upam, da bo kmal konc - še par krogov. Pa sej mi ne gre tolk dirka na živce, ampak to, da če mu kej govorim me čist ignorira user posted image  , kot da me ni.  Aja pa še čist tih morm bit user posted image .

Pa sej bo user posted image .

Lp

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.3.2007 14:44:56   
Bubamaraa
lunca jaz tudi komaj čakam, da bo jutri že naslednji del zunaj...sem tudi že vse pogledala....user posted image user posted image user posted image

ko bom imela avto ti pa javim, pa se dobiva na kavi in, da mi prineseš knjigo...user posted image , kokr sem v zgodbi razumela in če me spomin ne vara se ti je bolezen začela pojavljati pri 15-ih letih...in se je še enkrat ponovilo???

in katerega junija imaš PDP???? kolk kej komaj čakaš da rodiš???

jaz bi pa tud zdele bila vesela, da bi moj TV gledu, pa ne morem, ker ga ni doma...in ga grozno pogrešammmmmmmm......user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.3.2007 15:12:50   
lunca2
Tako je prvič sem zbolela pri 15-ih in drugič pri 18-ih letih. Sem pa obakrat imela čisto do potankosti enako levkemijo. Ampak sem jo obakrat premagala, čeprav je bilo drugič težje in agresivnejše zdravljenje. Bilo je zelo hudo a življenje gre naprej in treba ga je uživati. user posted image

PDP imam 19. junija, že res kar komaj čakam da se rodi user posted image . Je pa pravi mali razgrajač niti minute ne da miru.user posted image

Tudi mojega user posted image ni doma je v službi danes cel dan in ga tudi jaz pogrešam. Upam da bo kmalu ura 20 da pride domov.

Neposredna povezava do sporočila: 415
25.3.2007 15:16:41   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

user posted image

PDP imam 19. junija

na ta dan je rojena moja sestra Urša.... Zjutraj sem pa ugotovila še da od Aurore hčerka rojena na 19.5, ki je pa rojstni dan od mje starejše sestre Nataše....user posted image

tko, da kr pojdi 19.6 rodit user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.3.2007 15:22:18   
lunca2
Aja lepo si to ugotovila. Pred časom sem govorila z znanko in imava na isti dan rojstni dan 14.8 le letnice druge in tudi ona je lansko leto rodila na 19.6.user posted image
Zanimivo je vse tole.

Se bom potrudila, da bo pogledal na svet 19.6 in ne prej ampak imam občutek da bo prej.user posted image Sam da bo zdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 417
   [Brisano sporočilo]
25.3.2007 15:26:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
25.3.2007 15:26:29   
ta.nja
Ti Romana, a  je tvoja sestra Nataša tudi doma v Trbovljah? Joj kaj se spomnem ko smo ble majhne, smo se igrale enkrat pri vas doma v Zagorju. Je blo zelo fajn.
Madona spet bi bla rada otrok, ki mu je glavna skrb igra user posted image .

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 419
25.3.2007 15:28:53   
Bubamaraa
Ja obe moje sestre so zdej doma v Trbovljah...user posted image

sam jaz se mu nisem pustila, da bi me v Trbovlje odpeljal...sem pa zavedna Zagorjanka.....user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   [Brisano sporočilo]
25.3.2007 15:30:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 421
25.3.2007 15:31:10   
Bubamaraa
aurora kje si pa to prebrala????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   [Brisano sporočilo]
25.3.2007 15:32:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
25.3.2007 15:33:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 424
25.3.2007 15:35:55   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

romana in lunca - mate resne pogovore, jaz vama pa s tem številkam morim user posted image

nič ne moriš...sam mene glava boli....tko, da morm vzet lekadol...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ali se prerekate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (24%)

2x tedensko (10%)

1x tedensko (15%)

1x mesečno (30%)

1x letno (13%)

nikoli (8%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!