|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
25.3.2007 15:47:21   
ta.nja
A zato ima moj nečak tak legn v življenju - zato ker je rojen 19.5. user posted image  user posted image . Ma sej je prav.

Anejko bejko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 426
25.3.2007 15:49:16   
lunca2
Če so pa za številko 19 samo fajne stvari se je pa vredno potrudit in rodit na 19.user posted image
Bomo vidl kako bo.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 427
25.3.2007 15:54:10   
Bubamaraa
punce dejte kej povedatttttttttttt.....

jaz sem tako zaspana postala, da je kr joj.......user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 428
25.3.2007 16:01:42   
ta.nja
potem pa kar spat, pa še glava te ne bo več bolela user posted image , ali pa spij kakšno user posted image pa bo precej boljš.

Anejko bejko

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 429
25.3.2007 16:04:05   
lunca2
Zdele si mi dala pa dobro idejo. Tud men se je zdele zluštala user posted image . Si jo grem kr skuhat. Pa pomoje bi tud pasalo kakšno tuširanje ali lenarjenje v kadi.user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 430
25.3.2007 16:05:41   
ta.nja
pozabla povedat lunca2 - lepo ime sta z user posted image  izbrala za fantka.  Ažbe user posted image , mi je zelo všeč.

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 431
25.3.2007 16:06:32   
Bubamaraa
evo Danaja prav, da gre z mamo in atam v Trbovlje...Tko, da zgleda, da bom sama doma ostala....in pomoje bom šla ležat...ker lekadol še ni zagrabu....user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 432
25.3.2007 16:10:12   
lunca2
Boga. Sej ti bo kr pasal mal miru da boš lahko počila veš. Izkoristi priložnostuser posted image .
Hvala! Tudi nama je všeč ime in je redko zato pa sva se odločila zanj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
25.3.2007 17:45:37   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja
Aja pa še čist tih morm bit user posted image .

Pa se Anej tega tud drži? user posted image  

Komaj čakam kakšnen čvek, mi tulk  manjka!!! user posted image   Pa sonce!!!  user posted image

V Benetkah je bilo SUPER! Pa še sonce je ves čas sijalo. user posted image   Kar nisem mogla verjet.

Kakšno vreme bo ta teden? A sončno?

Vas še berem, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 434
25.3.2007 18:01:23   
ta.nja
mtina - Anej se ga bolj švh drži user posted image
Tina samo da si uživala user posted image , a Marko in Žan sta preživela dan brez tebe user posted image ?

vreme - jutri bo pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo   user posted image

Lp

Anejko bejko

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 435
25.3.2007 18:03:27   
Bubamaraa
punce mene je celo glava mal nehala boleti.....user posted image user posted image user posted image

pa Danajo pogrešam.....user posted image , komaj čakam, da pride domov.....user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 436
25.3.2007 18:05:50   
ta.nja
uboga Romana. A ne, da najprej komaj čakaš da ostaneš malo sam, potem pa spet komaj čakaš da pridejo domov user posted image .

Lp

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 437
25.3.2007 18:13:23   
Bubamaraa
ja sam čakam, da pride Danaja....user posted image user posted image user posted image

pa jutri pride Sašo domov....jupi...to bo veselja.....user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 438
25.3.2007 19:28:57   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja
Tina samo da si uživala user posted image , a Marko in Žan sta preživela dan brez tebe user posted image ?

Sta šla k tašči. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   Pa ti deci.  user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da se s katero jutri vidimo vsaj med suhim delom dneva. Pa cel teden bo "pokozlan" - kr nek dež. user posted image  
Kaj pa kavica v kakšnem Sparu???  user posted image

Lp

Sonce!!!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 439
25.3.2007 19:34:09   
tati2
Til a si še pri zdravih a si slučajno zbolela. Jaz mam cel teden cajt in se lahko komot na kavi dobimo, sam sej veš jaz sem boga in ta teden nimam avtomobila.

Če boš pa ti pršla v Trbovlje pa bom ful vesela, sam da mi ne bo dolgcaj, pa menda bo še vreme o.k.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 440
25.3.2007 21:16:59   
til
Tati moje zdravje je bolj tko visi na nitkiuser posted image  no dons je že mal bolš včeri sem bla pa čist fertikuser posted image  Nos zabasan, kašljala, kihala pa še kaj bi se našlo. Hvala bogu da vsaj Tilen ni nič pokasiral. No v sredo je napovedano že lepše vreme pa se mogoče oglasim. Pokliči še Mojco če si bo odtrgala eno urco časa user posted image . Se slišiva!

Kako je pa danes pri nas pihalo sem misla, da naju bo oba odneslo s Tilnom user posted image  pol urce sva bla zunaj pa sem misla da bom zmrzla in sva šla kar domov pol pa itak veste da notr nimamo kaj za delat in kako so otroci sitni. Pa mal rišeš pa kocke sestavljaš pa avtomobile voziš pol mu grejo pa že same bedarije po glavi ko je naveličan vsega pa roka v vtičnico, ki btw ve da ne sme sam tolk da me provocira pa odpiranje omar in predalov pa metanje igračuser posted image  . Upam, da se vreme res hitro porihta, da se gremo ven igrat v peskovnik, da ga lahko posedeš noter in bom mela cel dan mir. Vmes grem lahko še v trgovino pa se niti premaknu ne bo tko mu je všeč tist pesekuser posted image

Zdaj sem pa tok napisala, da se še men ne ljubi brat kaj šele vamuser posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu tati2)
Neposredna povezava do sporočila: 441
25.3.2007 21:25:22   
tati2
Tud me z Laro smo bile danes samo pol ure zunaj pa je bil tak mraz, da smo šle kar nazaj na toplo.

No Til, če prideš v sredo me vsaj v torek zjutraj pokliči, da povem Mojci in bo mogoče prišla. Smo pa bili danes popoldan pri Mojci na rojstnem dnevu, je tamala praznovala eno leto.

Joj kako čas beži!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 442
26.3.2007 9:02:54   
Anonimen
A greste kej na  user posted image ? Midve z Elo popijeva user posted image  (no, sam jaz) in se greva počasi rihtati in potem veeeeeeeeeen!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tati2)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
26.3.2007 9:06:06   
Anonimen
ojla punce..

Kako gre? Jaz sem že v službi, sedajle se ogrevam za delo..user posted image

Drugače me pa zanima, če poznate kakšne dobre in poceni zidarje v zasavju??? Imava kar nekaj stvari za pozidati, pa nobene ideje koga naj dobiva..user posted image Tko da če mate kakšne nasvete, prosim, na dan z njimi..user posted image user posted image

Drugače pa uživajte na sončku in ob kakšni user posted image ..

papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
26.3.2007 9:07:36   
tati2
Til, dej mi pošlji geslo, da mal slikce pogledam, sem mal ferbčna.

Neposredna povezava do sporočila: 445
26.3.2007 9:22:37   
mily
Jutro punce!

Pe ste se načvekale čez vikend. Midve z Niko sva zdele od dohtrjev. Je mela kontrolo in je že kr OK. eno uho je že čist vredi, drugo pa je še mel rdeče, zato se bo ta teden še crkljala pri meni doma. Komi čakam, da bova lahko tudi midve šle na sončekauser posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu tati2)
Neposredna povezava do sporočila: 446
26.3.2007 9:25:42   
Anonimen
Jaz sem te pa lih misla klicat, da mal vidim kako ste. Sam da ste bolje. user posted image  Pa sem misla, da se bomo kej vidle že.

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
26.3.2007 9:29:48   
mily
Ja, sej sem jst tut mislala, ko se že reeeeeees dolg nismo, pa je še ne upam peljat ven. Rajš potrpim še kak teden zaprta doma, kot pa da gremo vse jovo na novo. ker sem se pol zmenla z Niko, da letos ne zboli več user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
26.3.2007 9:31:53   
mily
Lejo, dej javi se februarkim na mami. Je veter rekla, da te pozdravlja in te pogrešajouser posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 449
26.3.2007 9:51:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Lejo, dej javi se februarkim na mami. Je veter rekla, da te pozdravlja in te pogrešajouser posted image

A res? user posted image  Že šibam!

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?