|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
27.3.2007 23:38:04   
Anonimen
Elisa: Mislim da nisva bili skupaj v porodnišnici- rodila sem v Celju.

Hothien: Ma nee, jošk pa ne bo noben gledu, razn mojga dragega. Pa cela plaža na morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No letos ne vem če bojo kaj pasl oke na mojih joškah- dojenje jih je spremenilo v uporabljene vrečke od čaja user posted image user posted image  no sej zato bojo pa preostale telesne točke lahko gledali. Fitness dela čudeže.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
28.3.2007 10:34:50   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: žaži
Angie: Hvala za skrb, ampak z menoj je čist vse vredu.....za zdaj user posted image  Me pa zanima nekaj- katere kategorije še obvladaš?? Naštej par teh. Kajti jaz jih imam kar nekaj v rokavu, to bi mogla že vedet, saj si že preizkusila moje sposobnosti user posted image user posted image  Veš da sm vsestranska ženska, sedaj pa sploh- turbo mama!
Neeeeeeee sej neb noben vedu da so tiste joške sam moje- as nora da dam tiste razgaljene slike gor me ja RR skensla s foruma. Pa še kak očka bi si ga po vsej možnosti mal požoku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko bom mela kej bolj v NUNA STILU bom mogoče prpopala.

Žažula umiri se malo user posted image .

Ostale pa paste! Hormoni so na pohodu! Korakajo pa čez  podmejo prot Trbovlam. Paste se je jih!!! Jst že koplem lukno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
28.3.2007 12:43:59   
kapesanta
kapesanta, ampak jaz bi te MOGLA poznat , sicer sem 32, v šolo sem pa hodila z letnikom 74. v teh nekaj letih v LJ, sem zgrešila večino ljudi - pol pa grimam "iz kjerga filma je že tale " no, pa saj bom počasi osvojila nazaj
- Cofek - verjetno se poznamo, vsaj na videz - jaz moram priznat, da se še sošolk in sošolcev ne spomnem vseh... Očitno mi OŠ ni bla tolk všeč, da bi si kej zapomnila... Se bomo vidle pa pomenle, pa ni hudič da ne bi skup prišle.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 503
28.3.2007 13:28:50   
Miss Piggy
Angellina, a si ti dons mogoče okrog 12h na K4 vozičkala. Z svetlo modrim vozičkom, črno bundo al jakno do kolen, ...

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 504
28.3.2007 13:43:31   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Angellina, a si ti dons mogoče okrog 12h na K4 vozičkala. Z svetlo modrim vozičkom, črno bundo al jakno do kolen, ...

Noup user posted image . Sva šla pa z Markom do parka in nazaj z triciklom. Se Marku full fino zdi, da zna šofirat. Sam pššššš ne mu povedat, da jaz rajdam  user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 505
28.3.2007 13:54:15   
Anonimen
Jaz pa sem se predolg odločala ač bi šle midve z user posted image  ven al ne, da sem si premisla in ji glavico z oljem namazala, zdej je pa sonček posijal, pa ven ne mormo. user posted image  Ah, klinc...

tea, teb sem pa mahala iz avta, pa si taka kot jaz, nič ne vidiš. user posted image

Bli smo sam pri zdravniku, smo šli popija pokazat, pa še ni OK, gremo čez 14 dni nazaj. user posted image

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
   [Brisano sporočilo]
28.3.2007 17:27:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
28.3.2007 17:50:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

hothien - kake luštne fotke user posted image  user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
28.3.2007 18:09:43   
Bubamaraa
punce živjo.......

evo mene garača iz službe.....user posted image

Hotka lepe slikce....ful je fletna mala princeska....pa nisem pozabila ti lsike poslat iz Evroparka, sam čas si morm vzet.... jih dobiš...

Žiža a tvoje je v SV zaposlen... ker moj je tudi...sam hvala bogu, da še ni šel na Kosovo, ker bi ga ful pogrešala...sam sej vem, da je služba služba...user posted image

in kdaj je srečanje????? ker jaz sem jutri frej...v Atlantis ne gremo....ker gremo v soboto....edino, če bomo šli v Celje potem nisem frej....

povejte, če ma katera jutri kej cajta....

čao

Romana

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
28.3.2007 18:32:47   
kapesanta
jaz sem frej - kr povejte kdaj in kje

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
28.3.2007 18:38:02   
ta.nja
user posted image   jaz sem tudi frej

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 511
28.3.2007 18:54:50   
Anonimen
Angie: Jaz sem čist umirjena user posted image user posted image user posted image  Pol jaz nisem v nevarnosti za napad hormonov, uf hvala bogu user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj delaš stara? A kej pučeš, no dej mal spuč stanovanje, ko že tak dolgo nisi nč user posted image user posted image user posted image user posted image  Če pa ne boš mela dost, pa lah prideš še k men, pa ti bom takoj naložila nekaj dela. Pol ti bom pa še kako belo kavo skuhala če se boš iskazala user posted image  Če boš pa še vedno čutila potrebo po ročnem delu, me boš lahko pa še zmasirala, sm potrebna. Masaže, da ne bo pomote user posted image

Romana: Ja moj je v SV. In sva z mojim fantkom saaaaamaa user posted image

diijo se mogoče pol kaj oglasim pa kako bedarijo spet naklaftram   paapaa

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
28.3.2007 18:59:20   
Bubamaraa
žaži oprosti, ker sem zgoraj napisala žiža...user posted image ...zdele sem videla, da sem te mal preimenovala....je mogoče tvoj geslo dobiti, da pogledam, če te poznam....Ker, če je tvoj iz Trbovlej, ga moj ziher pozna, ker tudi iz Trbovelj prihaja....

jaz vam za jutri še javim,....ker je vse odvisno od tega, če me bo moj dragi peljal v celje....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
28.3.2007 19:31:34   
Anonimen
Jaz tud frej! user posted image  Pa Angelca je tud frej! user posted image  A bo vreme za zunaj sedet? V L spet? Ob 11ih, 12ih? Povejte. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 514
28.3.2007 19:40:16   
Anonimen
HIJENCA, jaz bi tud rada vidla tvoje slikice...user posted image    user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
28.3.2007 19:46:02   
Anonimen
Romana: Nč hudga das me preimenovala. Sm navajena vseh nadimkov in preimenovanj user posted image  Ne moj ni iz Trbovelj. Jaz sem se preselila k njemu v Savinjsko dolino. Če veš kje je to? user posted image  Čez hrib.

Me nekaj zanima, mimogrede: Ali katera ve kako je s socialno denarno pomočjo? Midva živiva skupaj kot izvenzakonska partnerja in baje men ne pripada ta mesečna pomoč, ker moj presega tisti cenzus za par evrov. matr sem jeznaaa. Svinje. Sej ni čudn da je tok samohranilk- pa še več jih bo če bojo take gupe zakone sprejemal. Tko da jaz nimam drugega kot otroške. Sprašujem pa vas zato, ker v Zasavju to najbolje vete ko je tok nezaposlenih.

Neposredna povezava do sporočila: 516
28.3.2007 20:12:13   
tati2
Ja žaži maš prov, če živiš s partnerjev v skupnem gospodinjstvu in njegova plača presega cenzus na število družinskih članov, potem ti ne dobiš nič socialne podpore.

Takšna je pač naša država in tako podpira žensko z otroci, ki so nezaposlene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
28.3.2007 20:18:38   
Bubamaraa
žaži vem kje je savinjska dolina... ker bi se rada tja preselila....sam še nobemne pametne nepremičnine nisem najdla...drgač pa bi šla takoj tja živet..... ja drgač pa imaš prov...naša država je svinarija....za kozlat...take zakone, da bo na konc tko, da bogati bodo še bolj bogati, reveži bomo pa še večji reveži.....svinarija....

a geslo dobim??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
28.3.2007 20:19:34   
mtina
Midva sva tudi fraj, pa še cel dan sama doma.

Kaj pomeni L?  Ob 11 ali 12 bi bilo super.

LP

Sonce!!!

(odgovor članu tati2)
Neposredna povezava do sporočila: 519
28.3.2007 20:27:09   
Anonimen
Kaj pomeni L?

V Lazarevcu, tam smo se nazadnje dobile. user posted image

Romana, prideš?
Ančica, kaj pa ti?

Pa ostale, ta.nja, kapesanta, ostale? user posted image

< Sporočilo je popravil hothien -- 28.3.2007 20:28:45 >

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
28.3.2007 20:38:11   
Bubamaraa
Hijenca še nič ne vem.....ker se morm s Sašotom zmenit, al greva v Celje al ne....sej javim še dons....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
28.3.2007 20:57:45   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
verjetno se poznamo, vsaj na videz

na videz skor ziher (tko kot najbrž pol tega foruma) user posted image

no, mene jutri ne bo, ker delam - pa fajn kofetkiteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
28.3.2007 21:05:14   
ta.nja
pa kdaj se zdej dobimo - ob 11 ali 12 user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 523
28.3.2007 21:36:57   
Miss Piggy
Mene ne bouser posted image . Mi ne klapajo ne cas ne kraj. Ob 12h moram po mulota v vrtec, od L do vrtca rabim pol ure, ce skor laufam. Verjemte mi, sem mela dons neki na obcin za uredit in sem pol letela u vrtecuser posted image , pa sem porabla pol ureuser posted image . Pa a ni neki dez spet napovedan? Ocitno se bomo me spoznale sele enkrat poleti, ko boste kofetkale prej al pa poyno poopoldne-  ker bo ob 12h prevroce.user posted image

user posted image  je bil ful bogi na sistematskem. So tolk rinl u njega, on pa ma lih obdobje, ko se vsazga boji. Pa tak cudn pristop majo - kr neki...Dobr, da tole ni bolj pogost.

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 524
28.3.2007 21:48:25   
Bubamaraa
mene tudi ne bo, ker gremo v Celje..... najprej gremo na Krekovo banko, ker mi je ati že ful dolgo nazaj vzel krdit...pa smo ga izplačali..in smo dobili obvestilo,da smo ga preplačali,da naj pridemo,da nam vrnemo denar...sam me prov zanima kaka bo vsota....user posted image ....pomoje je to kakšen izgovor,da bomo novega vzeli al kaj....user posted image

pol pa mal v City center....user posted image user posted image user posted image user posted image

tko, da jaz pridem naslednjič....user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Prostorož
_Anja_

Ali poznaš ta projekt, ki skrbi za obnovo otroških igrišč?

Ja, sem že slišal/a (17%)

Ne, nikoli (81%)

Ja, sem se že udeležil/a (2%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!