|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
13.6.2007 13:48:59   
pikicaa
lunca2 jaz sem en mesec pred porodom imela popadke do konca na listu pa jih nisem nič čutila. Mi je sestra rekla, da bom še isti dan prišla rodit. Tamala pa se je rodila še čez rok.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
13.6.2007 16:14:28   
Miss Piggy
Lunca, jaz sem se, ko so se začeli pravi popadki, komaj oblekla za v porodnišnicouser posted image .
Pa me je tud ful skrbelo, če bom vedla kdaj it...ko se bojo začeli pravi popadki, boš vedla, če ti pa plodovnica prej odteče, pa tud.user posted image

Tko kot prav kapesanta- še noben ni ostal not.user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
13.6.2007 16:40:06   
Anonimen
No, a pride katera jutri ob 17ih na kofe?

Zdej pa šibava ven, ma Ela zmenek s Tajem. user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2503
13.6.2007 16:41:14   
kapesanta
ja sej tole s popadki je res zanimivo - men so se tudi že kazali na tistih izpisih kar lepi, jaz pa jih nisem čutila, ko pa sem šla not in so me dali na CTG, pa se popadki sploh niso izrisali, mene je pa zvijalo ko user posted image . Tud sestra mi ni znala pojasnit kva to dogaja...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2504
13.6.2007 16:45:52   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ej, nobena te ne šmirgla. No jz pa grem jutr na kofetka s tabo, če že nobena druga noče!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
13.6.2007 17:15:28   
kapesanta
Hoti, jaz se pogojno prijavim - odkar delam na 8 ur, ne upam nobene stvari več obljubit, ker ponavadi glih takrat ko se vse zmenim neki vmes pride. Bi pa pasal, res bi po dolgem času....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
13.6.2007 19:43:12   
lunca2
O kapesanta je pa kr pridna.user posted image   A že v soboto greš na morje ?

Upam, da bo kej prej pršu na svet, ker sem že kr malce nervozna.user posted image
Dobr da mam vas da vas mal berem povete kej in svetujete in tko ne tuhtam skoz kdaj bo pršu user posted image na svet. user posted image

Drug tedn pa spet na CTG če ne bom prej rodila.user posted image user posted image user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
13.6.2007 20:19:46   
mtina
Lunca:  user posted image
Jaz sem šla 10. 10. na pregled, saj mi je trebuh otrdeval točno na pet minut. Pa me dajo na CTG in mi je risal popadke, čez list ... pa nisem nič čutila; potem naslednji dan je bilo teh popadkov na CTG-ju pol manj, pa še risalo jih je bolj malo. Na petek, 14. 10. sem bila zjutraj na CTG-ju, ki ni risal nobenih popadkov, na pregledu pri ginekologinji in je rekla, da bolm šla kakšen dan prej rodit ... tisti petek sem skakala po City centru, bila pri svojih doma in utrujena odšla že ob 20.00 spat. Nakar se ob dveh zbudim za lulat in se odlušči čep, odteče voda - še vedno sem bila brez svojih popadkov ... od 7.00 mi dajo umetne, ki so bili na tri minute v začetku, nato pa na dve minuti. proti koncu je bilo že tako, da sploh ni bilo pavze vmes - vsaj meni se je zdelo ... ob 11.08 pa je že zajokal mali Žan. Jaz imam s porodom lepo izkušnjo in mi ni bilo hudo. Tudi v Trbovljah so zelo lepo poskrbeli zame.
Šla sem pa 10 dni prej rodit: 3600g in 54cm.

user posted image   Sedaj se lahko smejim, ja.    user posted image

Lp, tina

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
13.6.2007 20:21:46   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Zdej pa šibava ven, ma Ela zmenek s Tajem. user posted image

jaz ne bom mogla.......user posted image user posted image user posted image user posted image

sem tako slabe volje, da ne morm povedat....... je Danaja zbolela...  včeri zvečer je mela vročino, da nes pa je dobila še drisko..... in sem čist slabeee voljeee......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
13.6.2007 20:29:10   
mtina
Mene v L. ne bo (ja, ja saj vem; nič čudnega), saj so se moji (bivši) učenci spomnili name in me povabili na valeto, ki je jutri ob 18.00.
Nič se smejat, saj vem, da so se razredničarke in ne oni. user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
13.6.2007 20:46:01   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26
je Danaja zbolela... 

user posted image

Za Danajo, da se čim prej pozdravi.  

Sonce!!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
13.6.2007 21:28:50   
Čebelica - trot
Hoti očitno bova spet sami.
Bova šle pa kam drugam, user posted image user posted image user posted image

la la la

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
13.6.2007 21:32:34   
Miss Piggy
Čebelca, jaz ti moram še vrnit bombažke- nisem pozabla!user posted image

En cmok Danaji, naj se čimprej pocajta!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2513
13.6.2007 21:36:02   
mily
Jst se pofočkam. Jutr mam neki na zavodu (F*S*M midve se tko še slišivauser posted image ) in bo tašča vzela Niko iz vrtca, pa tko morem v zgornje Trbovlje po njo. Bom Hotko poklicala še za 100% mal prej.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Neposredna povezava do sporočila: 2514
13.6.2007 21:41:22   
lunca2
Romana upam da se Danaja čimprej pozdravi.user posted image user posted image user posted image

Jz sm bla pa celih 14 dni brez MSN kr nism ugotovila napke zakaj se noče povezat zdej mi je pa user posted image zrihtu. Je blo na antivirusnem da nej se ne začene da nej ga kao blokira. user posted image user posted image user posted image Sam da je zdej zrihtan.

Sam smo pa res priden da smo že na 100 strani. Prave čvekeuser posted image user posted image user posted image

In kako kej drgač?

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 13.6.2007 21:42:33 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
13.6.2007 21:47:25   
Miss Piggy
Ah Lunca, bo...

Pa ti?user posted image

Tale RR tud men počas presedauser posted image , bo zgleda bolje, da grem po kakšno knjigo v knjižnico, pa mal brat začnem.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
13.6.2007 21:57:02   
mily
Jup, res smo se tle kr mal polenile. Jst še pridem kej prebrat kaj napišete, da bi pa jst, se mi pa pol ne da. Se vidi da se bliža poletje, ko bomo bolj kot ne vse zunih.

Elis@ ti je blo všeč danes v vrtcu? Men je blo prav lušn no. Nisem pričakovala. NIka je prej komi zaspala, je rekla kok je bil danes zanimiv dan user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

Neposredna povezava do sporočila: 2517
13.6.2007 22:00:37   
Miss Piggy
Ja super prireditev je bila. Kapo dol...user posted image user posted image user posted image
Najbolj mi je bil všeč del, ko so starši tekmovaluser posted image , sem se kr skrila, da se ne bi osramotilauser posted image user posted image user posted image .

Mi smo šli pol še na železniško postajo vlakce gledatuser posted image , sta bila oba fanta ful navdušena.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
13.6.2007 22:05:22   
mily
Heh, mislim da smo se vsi starši hotl takrat poskrituser posted image . Mojmu ni jasn, kok so lahko mamice očite naprale user posted image . Res je blo zanimiv.

Se morte enkrat it z vlakom peljat. Ko sem jst lani še hodla v šolo in sta me moja dva peljala, sta šla enkrat vmes na vlak do Zagorja in potem prec nazaj user posted image . Se je NIki ful dopadlo.

Neposredna povezava do sporočila: 2519
14.6.2007 8:03:01   
Anonimen
Jutro!

Vidim, da se kr kregate katera bo prišla danes na kofe. Easy, easy, sej lahko vse pridete. user posted image

Romana, eno bibo user posted image  za Danajo, da se čimprej pozdravi, da boste lahko šli čofotat.

Žbelca, me se itak vidmo, mily, ti me poklič, kapesanta, veš kje nas najdeš user posted image , ostale pa user posted image . Elis@, ti pa prideš, ne? user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
14.6.2007 8:22:35   
F*S*M
Jaz pridem zdele v Trbovlje, tako da popoldan ne bom še enkrat hodila, se vidmo drugič ok, drgač pa pridte v dolino iz zgornjih Trbovelj user posted image user posted image user posted image .

Mily se slišmo

A pa še to babnice, kje je vhod v delavskem v zavod za kulturo a uzadi tam kjer je radio al tuki vspredi na glavnem vhodu?

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
14.6.2007 8:28:14   
mily
F*S*M pomoje je tle uspredih pri glavnem uhodu. Sej bova vidle ljudi. Se zmenva da se tle spredih počakava? Pri bankomatu al kje bi ti, da se ne bova zgrešili?  Parkirišče sem vidla je tko zaprt, zaradi štantov.
Pa če boš mela čas, lahko pa potem po koncu midve skočiva na en kofi.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
14.6.2007 8:32:00   
F*S*M
Ja ni panike lej midva se zdele odpravljava od doma in greva k babici, tako da sploh ni panike kje se dobiva te bom poklicala ob 11 kje boš ok.

Kava pa obvezno user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
14.6.2007 8:33:20   
mily
Ja ok zmenjene.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
14.6.2007 8:39:49   
Anonimen
Vhod za zavod je zadaj. Spredaj maš sam kino in gledališke dvorane. user posted image  Tejle mily ni nič za verjet. user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.