|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
14.6.2007 12:54:46   
kapesanta
He Capyka, pol si pa res zmagovalka - karavana pa še ta veliko montano.... a boš pol hiše s sabo nesla? A mate še šotor?
Joj sej res - a si dobila šotor? Jaz sem prepozno brala in seveda pozabla it pojnga - grem danes pogledat, če jih mogoče še majo... A je zakej?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
14.6.2007 13:34:17   
Anonimen
joj, capyka, k bi ti mene vidla kaj vzamem sabo na morje.. bi te kap.. user posted image No, ti bom kr na hit naštela seznam za cca. 14 dni:

2 kratke hlače
2  hlače 3/4
1 dolge hlače
1 pulover
6 majčk
japonke
1 brisačo za plažo
1 brisačo za kopalnico..

in to je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam kam dat.. user posted image Tko da ti lahk rečem da ne pretiravat.. Karavan + montana????user posted image user posted image A grete za 2 meseca???user posted image

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
14.6.2007 13:47:43   
lunca2
Biba kua pa kopalke user posted image user posted image user posted image . Sam sej res ne rabš velik več kot si napisala. Kr je pol že navlaka pa itaq ne nosiš. Na morju ponavad kopalke pa kr kako kiklco, zvečer pa hlače pa majčko.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
14.6.2007 14:11:41   
Anonimen
ja, no kopalke tud vzamem ponavad...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včasih celo dvojne...user posted image user posted image user posted image

Ma, mal se hecam.. itak midva mava ful mal prostora k greva vedno z motorjem... ampak hočem povedat, d sm tud jaz vedno mislila, da če nimam pol omare s seboj, da ni ok.. Ampak ni čist tko.. Tud s tem se da preživet..user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
14.6.2007 14:13:46   
mtina
user posted image   user posted image   Me kar zanima kako bo, ko bomo mi začeli pokat ...   user posted image   user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
14.6.2007 14:13:59   
Capyka
Ja sem šla šotor kupit. Ja tolkl fajn zapakiran, da ga bomo kar na plaži ofnal...user posted image

Sem šla brat za nazaj... pe sem res tko napisala ko da bom pol bajte s sabo vzela...user posted image  Ma ne, samo s sabo bom vzela posteljico + jogi za Saro, pa voziček, pa že to zasede kar precej.. Glede montane je pa tko, da imamo precej veliko, ne majhne.   V bistvu bi lahko vse spravl v avto, ampak bomo bolj komot, ker ne bi rada na zicih nič imela, ker se bom jaz prestavljala iz zadnega na sprednega, ker itak bo treba Saro animirat. user posted image

Biba, saj če nimaš kam dat, je druga. Itak da ko sva šla z avionom, sva mela sam en kufer, pa je blo čisto okej. Ampak spati na svojem povštru, to je pa luksus... user posted image user posted image user posted image

lp
j.

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
14.6.2007 14:40:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Capyka
Ampak spati na svojem povštru, to je pa luksus... user posted image user posted image user posted image

Halo??? Ti to resno?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Capyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
14.6.2007 14:47:58   
Capyka
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

IZVIRNO SPOROČILO: Capyka
Ampak spati na svojem povštru, to je pa luksus... user posted image user posted image user posted image

Halo??? Ti to resno?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jap....user posted image user posted image user posted image  Sedaj, ko sem dopolnila 30 let, me vse neki boli in špika... Nč, u penzijo bo treba... user posted image user posted image user posted image

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
14.6.2007 15:06:13   
F*S*M
Dejmo se mal smejat

Letališče je šele začetek!!!

Leto 2008 in tujec (T) pride v mesto in vpraša kako bi lahko prišel do
nekega hotela, ker je že utrujen in bi rad prespal. Na križišču zagleda
policaja (P), pristopi ter ga vpraša:

T: Oprostite, ali mi lahko poveste, kje je najbližji dober hotel.

P: Ja ni problema, sicer pa so pri nas vsi zelo dobri, le eni so se boljši
od drugih.

T: Jaz bi rad le najbližjega.

P: OK, najbližji je le 500 m daleč.

T: Kako pa pridem do tja?

P: Enostavno. Pojdite po tej Janša cesti in na naslednjem križišču
zavijete v desno na Janšino ulico, na prvem križišču pa na desno na Janšin
drevored in čez 100 m ste na Janšini ploščadi, tam pa spet na desno do
Janšinega bulevarja in tam še naprej. Na desnem vogalu je Grand Hotel
Janša.

T: Koliko Janš pa imate tu v tem mestu?

P: (začudeno) Enega seveda, našega ljubljenega vodjo Janeza Janšo.

T: No, malo me čudi to, da grem samo desno, da pridem do hotela, ki je kot
vidim na moji levi, in to takoj zraven naju.

Policaj ga zabodeno pogleda in mu reče:

P: No, ker ste tujec naj vam razložim, pri nas v Janšolaniji in v tem
mestu Novo Janševo, je prepovedana uporaba besede levo in tudi gibanje je
strogo v desno. Zapomnite si SAMO V DESNO in vedno boste na pravi poti.

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
14.6.2007 15:36:36   
lunca2
Policaji kot policaji.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mal stvari pregledujem če je kaj za smeti in mal glasbo poslušam. Zunaj je pa tako lepo vreme a je prevroče. Sem šla prej v trgovino in na pošto pa je kr vroče zunaj tako da se bom danes kr notri zadrževala. Jutri zjutraj pa moram h ginekologinji, ko bom pršla domov bom pa musako nardila upam da mi bo uspelo.user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
14.6.2007 19:58:21   
lunca2
A bote dons gledale trenja ? Bo kr zanimiva tema no vsaj zame je.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
14.6.2007 22:00:46   
Anonimen
Danes ste pa vse zahinavle, pa sem hotla za pijačo dat. user posted image  Smo šle pa zato s čebelco na sladoled pizzo! user posted image

< Sporočilo je popravil hothien -- 14.6.2007 22:01:06 >

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2562
14.6.2007 22:04:48   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Smo šle pa zato s čebelco na sladoled pizzo! user posted image

U kuk je bla dobra.

Ti Lunca, a še nisi šla rodit? Vidim, da maš še veliko časa, kr izkoristi ga, ker pol ga ne bo več user posted image user posted image user posted image

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
14.6.2007 22:23:28   
Anonimen
A ne? Jutr gremo pa na grmado! user posted image  Ampak vsaka svojo! user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
14.6.2007 22:27:49   
Bubamaraa
Jaz pa upam, da bo mirna noč in, da gremo jutri v Lendavo.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
14.6.2007 22:28:01   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

A ne? Jutr gremo pa na grmado! user posted image  Ampak vsaka svojo! user posted image

Ok, jaz sem za.

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
14.6.2007 22:30:08   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Jaz pa upam, da bo mirna noč in, da gremo jutri v Lendavo.....user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti, da bo vse v najlepšem redu.

la la la

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
14.6.2007 22:52:55   
Anonimen
Tud midve z Elo drživa pesti za Danajo in Romano, da ga ne bo srala. user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2568
15.6.2007 6:52:14   
ta.nja
user posted image

Jaz pa zdejle pokam za v Radence, gremo do nedelje mal plavat. Upam da bo lepo vreme in da ne bom kaj pozabila doma user posted image . user posted image  je šel danes zjutraj službeno v Maribor, tako da moram jaz samo priti do Mariborja potem gremo pa skupaj. Da bi bil samo Anej priden v avtu pa bo vse OK.
user posted image  bova pustila kar doma pri sosedi, mi je že sedajle mal hudo kako bom brez njega user posted image .

Nč mejte se lepo, grem nazaj pokat.  Tanja

user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
15.6.2007 7:39:09   
kapesanta
hja, itak ko maš kej v planu ti propade - včeraj mi je sicer poratal pridit v Trbovlje, sam me je moj odložu v centru kjer sem imela opravke. In ker je imel on svoje in predno smo vse pošlihtal in se dobili, je bla ura že šest... Mu raj sploh nisem omenla, da bi šla še na babji čvek....
Mogoče čez 14 dni, če bote spet popoldne user posted image .

Včeraj sma že v grobem spokala - moj se je zelo navdušil nad idejo Capyka-mena in gre baje danes gledat za prtljažnik za našo garo. V praksi se je moj "kratki" spisek izkazal kot zelo velik kup. Veliko so krive nove brisače, pol pa še brisače za plažo in jih je skupaj 2x več kot cunj od vseh treh. In jaz bi imela še kopalni plašč. Pa stolček. Pa zaboj igrač. Pa hojsnico. Pa voziček. Pa rolerje. Pa....

Ne vem kako so naši ta stari hodili na morje s fičoti ipd avti.

l.p. Mateja

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
15.6.2007 8:16:17   
Miss Piggy
Jutro!!!

Pri nas je vsako leto tako. Se mi zdi, da pol stanovanja s sabo na morje peljem, pa vem, da bi se dalo brez pol stvari "preživet".user posted image Ampak jaz ko začnem pakirat, ne znam nehatuser posted image . Letos bom bolj pridnauser posted image .user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
15.6.2007 8:55:34   
Bubamaraa
Evo mi smo se zbudili in se počasi zrihtamo in gremo v lendavo....

Upamo, da bo vse uredi... Ker je Danaja brez vročine in brez driske.....tko, da upam, da pri tem tudi ostane....user posted image

čvekice moje lepo se mejte...pa kej tuhtite name...

Hothien jutr pozdraveim v tvojem imenu Mukico.... Pa zelooooo sem važna, ker bom spoznala našo najbolj sexi guzo na RR-ju!!!!!user posted image user posted image user posted image ..tko, da Tanikaa prihajam jutr.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
15.6.2007 9:05:49   
lunca2
Lepo pozdravljena dekleta!

Jaz sem prišla od ginekologinje in sem imela zdnjič tukaj kontrolo od sedaj naprej imam samo še v Trbovljah. V sredo greva z user posted image na CTG in verjetno mi bodo delal tud amnio. Če bom odprta že kej je rekla ginekologinja da bom ostala noter in bojo kr sprožl popadke.

Romana uživajte in se imejte lepo. Bom mislila nate dej tud ti kej name.user posted image
Ta.nja le glej da ne boš kaj pozabila doma in tudi vi uživajte in se imejte lepo.
Čebelica-trot veš tud sama bi že rada rodila a mali Ažbe noče in noče vn.Upam da se bo začel kej dogajat pred sredo ker me je strah tiste amnio.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
15.6.2007 9:10:02   
Miss Piggy
Lunca vse bo OK!!!user posted image user posted image

Romana uživaaaaaaaaaaaj!!! Pa mal prekmursko bando zasavsko nauč, da ne bom rabla slovarja na čveku! user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
15.6.2007 9:43:15   
kapesanta
Ja Lunca, a pol si ti čistnčist zares pripravljena rodit? mene je čist nakoncu taka panika zagrabla, da če bi mi kdo omogoču da ga not obdržim, bi se takoj za to odločla...

l.p. Mateja

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.