|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
14.6.2007 8:41:56   
mily
Misliš? Če smo enkrat že neki mel, pa je bil vhod tle. Sej majo tut tako dvorano not, za predavanja pa tko.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
14.6.2007 8:43:03   
mily
Pa ti bom že dala da mi ni za vrjet user posted image . Bula.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
14.6.2007 8:47:16   
Anonimen
Če greš v dvorano, je spredaj, zavod za klulturo ma pa pisarne zadaj. Vprašala je za Zavod za kulturo.

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
14.6.2007 8:49:07   
mily
Njahi no ga srat, sej ni važn, bova že našle, sej ni daleč user posted image . Tam ko bojo sami zgubljenci, tja moreva it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
14.6.2007 8:50:16   
Miss Piggy
A ni ena predavalnica z zgornje strani, k se z enosmerne not vid?

Kaj pa mate to? Zdej mi je pa žal, da se nisem na zavod prjavlauser posted image .

Hoti, možno je da pridem na kovo, ni pa nujno. Ne vem kake plane ma ati z nami danes user posted image (zdele spi iz nočne).

Mali hudiček je začel plezati na sedežno, pol pa skoz neki skače - ga ne smem spustit izpred oči- me kr pr srcu špikne, ko se čist na konc usede, pol se pa smejiuser posted image .

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
14.6.2007 8:53:01   
mily
Elis@ sej če maš tako željo it, lahko greš namest meneuser posted image . Ne, sej pomoje če greš te ne bojo potrajbal. Maš pa tut pred delavskim na parkingu zaposlitveni sejem, kjer se spoznaš z delodajalci.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
14.6.2007 9:00:06   
Miss Piggy
Ah, bom raj še mal doma z otroci, pol pa v šolouser posted image . Upam...

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
14.6.2007 9:28:35   
lunca2
user posted image

Elis
pejt pu kako knjigo pa se mal izobražuj.user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra si da se ti bo dal brat, men se še učit pa diplome ne da pisat kaj šele da bi brala knjige. Kako revijo še mal prelistam pa preberem če je kej zanimivga knjige pa odpadejo. Še svoje nisem prebrala.user posted image
A ti boš šla v šolo al kaj ?

Dons pa zgleda da bo spet lep, topel in user posted image dan.
A se bo katera popoldne sprehajala po Hrastniku z  user posted image ? user posted image  

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 2533
14.6.2007 9:36:50   
Miss Piggy
Joj lunca, ko bi ti vedla, kok jaz rada berem, sam mora bit taprava knjiga. Nazadnje sem prebrala vse od Dana Browna kako leto nazaj, pol me je pa RR zasvojiluser posted image .

Rada bi šla na faks sam me je strah...Pa vem, da sem sposobna za tak podvig, sam pol bo treba tale RR mal ukintuser posted image . Sem se pač bolj zgodaj odločila za družino in nisem šla študirat. Sej mi ni žal user posted image , sam želja je ostala...

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
14.6.2007 9:38:25   
lunca2
Aha pol si pa pridna za branje men se še tiste knjige ki smo jih mogla brat ni dal sm kr povzetke brala.user posted image user posted image user posted image

Kaj pa bi šla študirat ? Kaj te veseli ? Naj te ne bo strah le pokorajži se če si želiš iti študirat.

Neposredna povezava do sporočila: 2535
14.6.2007 9:39:11   
nemsis
Lunca jaz imam v načrtu popoldne oz. bolj pozno popoldne sprehod z user posted image . Vendar samo če ne bo imela vročine spet. Mi je včeraj zakuhala, danes zjutraj pa brez vročine. Bomo videli kako bo  oz. če si ne bo naš ati kaj zmislu.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
14.6.2007 9:46:51   
lunca2
Aha upam, da tko tud ostane se pravi brez vročine. user posted image No bom vidla kake volje bom in če bom mela čas bom pršla kej na zrak. Napiš tukaj kdaj bosta šli kej ven. 

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
14.6.2007 11:03:40   
Capyka
Zdravo punce,

men se bo sfuzlal.user posted image  Pokam za na morje in očitno bomo mogl tovornak najet... user posted image user posted image user posted image  Pa če vse rabim... al pa vsaj mislim, da bom nucala... user posted image

V glavnem, lepo se mejte, uživite na sončku in v čveku!

lp
capy

< Sporočilo je popravil Capyka -- 14.6.2007 11:04:34 >

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
14.6.2007 11:09:06   
Anonimen
js tud ful rada berem...user posted image user posted image user posted image

Zdele mam sploh dobro knjigo : IŠČEM IMPOTENTNEGA MOŽA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Capyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
14.6.2007 11:10:30   
Anonimen
capyka, lepo se mej na morju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Midva sva tud mislila it, pa sem pravkar ugotovila, da ne morm dopusta jutr vzet, ker že itak nobenga ni v pisarni.. Edin če bova šla šele popoldne?!??!?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
14.6.2007 11:18:49   
kapesanta
Capyka lepo se mejte na morju. Mi smo tud lani hudiča pa pol vlekli s sabo, za vsak slučaj... mene čaka pakiranje jutri in bo sigurno spet kriza - še dobro da imamo karavana....

Jaz sem pa že skor pozabla kako se bere - med nosečnostjo sem bla še popoldneve na šiht, po porodu pa tko ni časa. Pa pisat s kulijem sem tudi pozabla...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
14.6.2007 11:20:50   
lunca2
capyka lepo se imej na morju in uživajte. Bi šla kr s tabo. user posted image

Biba lepo da tud ti rada bereš. Men je pa to taka muka sej preberem kak članek al pa če me kej zanima drgač pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
14.6.2007 11:21:10   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

js tud ful rada berem...user posted image user posted image user posted image

Zdele mam sploh dobro knjigo : IŠČEM IMPOTENTNEGA MOŽA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So druge od Gaby Hauptman še boljšeuser posted image user posted image user posted image (upam, da sem prav napisala)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
14.6.2007 11:23:39   
lunca2
A mate kako idejo kaj nardit za kosilo ? Kaj bote kej ve kuhale ? Za jutr tuhtam kaj bi nardila pa nimam idejeuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2544
14.6.2007 11:30:44   
Miss Piggy
Lazanjouser posted image .

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
14.6.2007 11:42:34   
Capyka
Hvala, upam, da bo vreme lepo.

Kapesanta, saj mi imamo tudi karavana, pa se je ob mojem spisku user posted image  malo zamislil in šel včeraj kupit prečke za na avto, ker bomo taveliko montano vzel.... user posted image

Za južno pa ne bom nič pacala, bom kar od Guliverja naročila pico in hambi. user posted image

Ma jaz sem sveto obljubila, da bom med nosečnostjo končala šolo (pa ja), itak da sem visela v službi, sedaj pa moja mala user posted image  nič ne spi - ne podnevi ne ponoči. Tenx got da jo je minilo vsaj tisto 7-8x nočno, že dri tni se budi 2-3x user posted image user posted image user posted image .

Lp
capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

Neposredna povezava do sporočila: 2546
14.6.2007 12:24:36   
lunca2
A dela katera musako (meso+krompir)? A ima katera recept ? Tuk se mi je zaluštala, da jo bom nardila jutr al pa še dons nkol se ne ve.user posted image

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
14.6.2007 12:31:27   
mtina
http://www.kulinarika.net/portal.asp   Tukaj so dobri recepti ...

Drugače pa jaz na olivnem olju in čebuli prepražim soljeno mleto meso.  Potem olupim krompir, katerega nastrgam na kolobarje. Potem pa zlagam v pekač: olje, krompir, meso ... tri plasti: na vrhu je meso.  na koncu še polijem s kislo smetano, ki jo vmešam v jajco. in pečem na 250 stopinj, dokler ni pečeno. user posted image   Pa je svetovna!

Jaz danes kuham zelenjavno juho in cmoke.

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
14.6.2007 12:32:33   
tea
Joj, punce nimam čist nič časa za RRuser posted image  Čez dan se motim z otrokoma, ki BTW postajata čezdalje bolj zahtevna, zvečer je pa čas za mojo rekreacijo. Se vsak dan spravim al na trim al pa v Klek. Ker to je pa višek, da ne morem spravit stran tiste 3 kile viškauser posted image  Mislm, sem prou jezna. Sej veste, morje bo vsak čas tuki, jaz zgledam pa grozn v kopalkah. Se tolažim, da bom mela zraven otroka, pa da se bo videl zakaj tisti šlauheciuser posted image  Še en teden in Brela PRIHAJAMO!!!
Se moram mal pohvalt, jutri grem pa na koncert Il Divouser posted image . Mi je moj user posted image  kupu karto za rojstni dan, tko da gremo mal s prijateljicami uživat.
Hoti, če želiš ti posodim pouch, da ga neseš k šivilji. Baje ni problem v izdelavi, ampak v primernem materialu. Takega jaz lani nisem nikjer dobila- sem hotela narediti trak.
Nič, moja fanta je treba spravit spat, zato čau-čau

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
14.6.2007 12:47:52   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

http://www.kulinarika.net/portal.asp   Tukaj so dobri recepti ...

Drugače pa jaz na olivnem olju in čebuli prepražim soljeno mleto meso.  Potem olupim krompir, katerega nastrgam na kolobarje. Potem pa zlagam v pekač: olje, krompir, meso ... tri plasti: na vrhu je meso.  na koncu še polijem s kislo smetano, ki jo vmešam v jajco. in pečem na 250 stopinj, dokler ni pečeno. user posted image   Pa je svetovna!

Jaz danes kuham zelenjavno juho in cmoke.

Hvala za recept!

Sej na kulinariki sem že pregledala recepte in je res fajna stran.user posted image Zanima me če katera kako drugače pripravi musako, zato sem vprašala.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.