|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
12.6.2007 10:06:09   
kapesanta
ROZICA - jaz bi tud mela sliko od poviška (mogoče mi še kdaj prav pride)
HOTHIEN - mi imamo Kiddy Life Pro - obnese se super, je pa od 9-36kg, tko da kupiš enega in ga imaš za vedno. Če imaš slučajno nesrečo, ti ga brezplačno zamenjajo. Se mi zdi da je trenutno v Arielu v akciji... Če želiš, ga lahko preizkusite.
BIBA12 - bravo, čestitke...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu rozicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
12.6.2007 10:57:25   
Anonimen
Romana, vem da prideš, pridem jaz tudi, me je čebelca klicala. user posted image

Kapesanta, sej midva mava namen kupit najprej 9-18, potem pa unga do 36 kg, sam en veva še katerega. Te variante mi niso všeč, da bi jo že sedaj dala v unga do 36 kg. Sploh pa ga ne mormo še probat, ker še ne sedi, bo še kr neki časa v lupinici, ziher še do septembra najmnaj. hvala vseeno. user posted image

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
12.6.2007 11:55:13   
mtina

Žan ima Romerja in je prav fleten - iz Tobija manj "baje" ven vidijo - pa drag je ko pr...  Mi smo s tem zadovoljni. Ima dva, ki sta različne kakovosti. En je bil 20 evrov več - mali v tistem sploh ne švica - v poceni varianti, pa ga vsakič ožemam, pa ponavadi tečka, ko mu je vroče. Tobi je baje tudi fajn. Za varnost naših bambinotov je le fino da poskrbimo.

Čez kake pol urce gremo pa mal ven, ker je sicer napovedan dež, pa da bomo vsaj malo zunaj danes.

Mi smo se pa videl!

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
12.6.2007 11:56:10   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

moja diplomska se pa pravkar vežeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

joj k sm vesela..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   popoldne jo nesem na faks in upam da mi bo ratal dobit datum 28.6. za zagovor... Ker je edini "frej".. itak je vse tok polno, da vprašanje če bo šlo....user posted image

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
12.6.2007 12:04:38   
F*S*M
Oj

mily kje si ti? A imaš v četrtek na zavodu kak seminar? Jaz ga imam ob 11:30 na temo zaposlovanje v državah članicah EU, pa ti.

Drugače pa bomo mi v četrtek v Trbovljah tako da se mogoče kej vidmo sam kaj ko bom jaz visela na zavodu, pa še not bota mogla bit, ker bo dež, ker ne verjamem da ga bo mami glih vlekla po Trbovljah razen če bost šla po tamalo v šolo.

ok mejte se čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
12.6.2007 12:06:36   
F*S*M
A pa še to

MARK vse naj naj za 11 mesecev

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
12.6.2007 13:06:26   
mtina
Ali katera ve, kje lahko kupim Lego Primo "kocke" - "igrače"?

Hvala

Sonce!!!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
12.6.2007 14:32:30   
Bubamaraa
Če se je kateri kaj kolcalo morm povedat, da smo s Čebelco in Hijenco vas opravljale....user posted image user posted image user posted image

smo pokofetkale in je bilo prov super...pa v Trbovljah ni šel nič dež.... tle v Zagorju je pa lilo, da sem misla, da se je oblak strgal....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
12.6.2007 14:37:27   
Anonimen
aha, zdej pa vem....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
12.6.2007 15:11:47   
lunca2
Biba čestitke in upam, da ti uspe iti na ta datum zagovarjat diplomo. Bom držala pesti.user posted image user posted image user posted image
F*S*M a si bla ti dopoldne v ZD pr zobozdravniku s Filipom ?
Rozicaa imaš Z.S.

Midva z user posted image sva pršla iz Ljubljane sva se mal zaplejala do Eleclerca in naju je kr lepo pralo, ko pa sva v ljubljano pa vse suho no kasneje pa je začel deževat in  prideva nazaj v Hrastnik pa sije sonce. To vreme je res noro.
Jutri grem na CTG.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 2485
12.6.2007 15:28:13   
F*S*M
Lunca, nisem bila pri zobozdravniku s Filipom ampak pri zdravniku, sej sva se pozdravli, otroški pedijater je zdej tam kjer je bil včasih zobozdravnik, tako da ne boš na prazna vrata trkala ko boš z ažbetom prišla prvič na sistematskigauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sva se šla pokazat in moremo sirup pit še do nedelje

ok čao

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
12.6.2007 15:43:03   
lunca2
F*S*M jz sm pa misla da je tam še vedno zobozdravnik. user posted image user posted image user posted image Dobr da si povedala res.Veš me je tista svetloba mal zmedla in te nism prec prepoznala. 

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
12.6.2007 16:28:09   
Angellina
Hellou babike user posted image

Se spravljam jst do računalnika kt da bi šla na Triglav user posted image . Po pravic povedano mi ne potegne več...me je očitno minila RRmanija user posted image . Pa saj ni čudno...nič ni heca..ah kr neki.

Na morju nas je prepihalo, nascalo in celo malo ožgalo user posted image user posted image user posted image ..itak nas čudake je treba totalno deformirat, ker smo se morja itak abnormalno veselili in le zakaj  bi nam bilo vreme naklonjeno, a ne user posted image user posted image user posted image

Hja in pika na i je konec moje porodniške. Papa tipkovnica, miška in okno v virtualni svet user posted image . Jutri začnem z službo in po pravici povedano, se tega zelo veselim. Po drugi strani, pa me noro zvija v trebuhu, ker to pomeni poldnevno ločitev od mojega sinka user posted image user posted image user posted image .

Bom zvečer tu pa tam malo pošnofala po rrju, pa se kaj javim.

FSMjevka hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image ...kak to, da si se spomnila? Lepo od tebe user posted image

Hijenca I miss you. Lupčka Eli.

Punce uživajte, tebi Lunca, pa želim kratkega kot se le da (porod seveda) in veliko veliko cartanja user posted image

ČauBau

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
12.6.2007 17:02:19   
lunca2
Angellina hvala! Lepo, da si se oglasila smo te pogrešale.

A mogoče katera ve kje v wordu se nahajajo okvirji (v starem sem vedla kje so, so ble neke rožice, vijuge, .....) zdej pa ne vem več kje so kr jih nism uporabljala rabila pa bi za neko vabilo ? Ali pa če katera ve kje se najdejo na internetu ?

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
12.6.2007 19:55:38   
Bubamaraa
babe pa smo na 100. strani..... user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
12.6.2007 21:39:40   
Miss Piggy
Čeeer!

Da se še jaz mal javim pa mal pojamram. Ponoči nismo nič spali, ker je ta večji božček tok kašlu, pa ga je bolelo in je zajokal na vsake 5 minut. Pa sem bla zjutri zanič. Pol pa še dragi po kosilu dobi idejo, da bi šli v Lj., domov smo prišli ob sedmih, jaz mam bombo u bajti, zdej  sam še čakam, da mali zaspi, da grem u mižale. Še tipkam glih komiuser posted image .
Pa ne vem, al me neki kuha al kaj- cel dan nisem nič jedla- dobesedno. Se mi kar želodec obrača ko potuhtam na hranouser posted image . Kak virus bouser posted image .

Uf sem napisala romanuser posted image .

Biba, čestitam za diplomsko!!!user posted image user posted image user posted image

Angie, ful smo te pogrešale!!! Ful te je lepo spet brat!user posted image

Grem spaaaaaat. user posted image

Nočko!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2491
12.6.2007 21:45:26   
lunca2
Tko dekleta tud jz grem počas spat, sm utrujena ker sva bla tud dons v Ljubljani jutri pa greva na CTG.

Dejte mi povedat na kuk minut in koliko časa trajajo pravi popadki ?

Lahko noč vsem skupaj in lepe sanje vam želim!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
12.6.2007 21:57:06   
F*S*M
Lunca zdej tako je prvi popadki čist odvisn ena jih ima na 2 uri ena na uro, al pa na pol ure lahko pa je tko kot pri meni na 10 min in smo šli plus tega da mi je voda odteka en večer prej pa jo je bilo tako malo da sem mislila da mi je ušlo in sem lepo še eno noč dalje prespela zjutraj ob sedmih pa se je začela akcija ki se je končala s CR pozno zvečer.

Ok več ti ne bom razlagala a pa še to če bo šlo za taprave popadke se ti bo čas med njimi ziher krajšaluser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa če misliš da jih imaš čaki da bojo na 10 min

a čep se ti je že odlušču, jaz sem imela čisto lepega tako belo prozorne barve, lahko pa je še rjav ali pa zelen, in to je v bistu taka sluz kot pri smrklju iz nosa samo da jo je full več, tako ko se bo čepodlušču ti lahko voda odteče v parih minutah al pa še nekaj dni ni nič user posted image user posted image user posted image

matr sem te potolažla, vglavnem draga moja Lunca zdej me pa resno poslušaj

UŽIVAJ ŠE TE DNI PRED PORODOM KER POL NE BO VEČ MIRNIH NOČIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
13.6.2007 7:30:25   
kapesanta
Lunca - a te še vedno panika daje - sej ni še noben user posted image  not ostal. Moja zgodba: men je tudi prej voda odtekla kot so se začeli pravi popadki. Zvečer me je začelo nekak tako mal šraufat, kot če bi se pripravljal na drisko al pa taki rahli menstrualni krči. Pol proti jutru sem šla pa na vc in se mi je ulila voda. Pa smo šli proti bolnici, nisem bila ubogljiva in doma čakala na popadke na 5 minut, ker je bil moj preveč živčen - bi ga skor pobral ko sem predlagala da me slika pred odhodom... Čepa se mi je pa mogoče tudi takrat odluščil, ker ga prej nisem porajtala. sploh imaš še 10 dni časa in lepo počaki na vrsto user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
13.6.2007 7:49:53   
lunca2
Sej čakam na vrsto pa upam da bo kej preko vrsteuser posted image user posted image user posted image . Ne sam uprašam na kolk so pravi poapdki. Jaz imam rahle krče občasno ampak zelo zelo poredko.

Tko zdej grem pa zajtrkovat pa se oblečr in šibama na CTG.user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
13.6.2007 7:59:45   
Anonimen
Jutro!

Eh, take rahle krče sem mela jaz že od decembra user posted image , rodila pa 7.2. 6 dni čez rok, pa še to so jo frkljo malo zbezali ven, sama ni hotla pridit. Ne vem kaj je čakala, pa že skor 4 kile je mela.user posted image user posted image

Sicer pa čakam, da me žbelca pokliče, ker gre ven, mi mormo pa tud v DM pa v Spara it.

A za jutri velja, punce? Ob 17ih v L-u? user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
13.6.2007 8:42:00   
Anonimen
dons je pa res tak popoln dan...user posted image user posted image user posted image

Takoj k sm pršla na šiht, si natočim ta veeeelllikkkooo user posted image .. Postavim na mizo, neki iščem.. in itak.. zbijem šalco po tleh, po seb, po mizi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Po tleh na hit pobrišem, mizo tud, odstranim papirje... ampak hlače....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cele mokre, itak se bo flek poznal...user posted image user posted image user posted image
Matr, eni smo res štorasti...user posted image Tko d če bo šlo danes tkole naprej, je boljš da grem domov pa spat, pa kovter čez glavo..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2497
13.6.2007 12:33:33   
lunca2
Dons je pa res lep user posted image in zelo vroč dan. Se bomo kr doma skrival in šli proti večeru mal ven.

Biba
ma ti si hecna user posted image user posted image user posted image . Sej bo bolš, mamo take dneve da smo štorast.

Midva sva za danes opravla CTG. Popadki bili zelo pogosti in na skali 12 ampak jaz jih spet nism neč čutla. Me je sestra kr mal čudn pogledala ku sm rekla da nč ne čutm. user posted image Rekla je da nej greva na sprehode, hodim po stopnicah da se bo zdej počas pa že začel kr so taki popadki in pogosti.user posted image V petek pa grem h ginekologinji.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
13.6.2007 12:38:54   
Anonimen
o lunca user posted image user posted image user posted image user posted image .. Matr, ti še vedla ne boš kdaj boš rojevala..user posted image user posted image Fajn, fajn.. Itak bi blo fajn, da bi čim manj bolel.. user posted image In kolk naj bi bli tist popadki k jih maš zdej, manjši od tistih pravih???user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
13.6.2007 12:51:25   
lunca2
Biba to pa ne vem. user posted image Se tud sama sprašujem pozabla pa sem vprašat. Tam na listu je itaq skala sam do 12 pol pa je kr zmanjkal lista. user posted image user posted image user posted image Sam na tej št. 12 sm mela vsake tolk časa je kr blo velik teh popadkov na 12.

Bomo vidl kak so taprav popadki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.