|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
15.3.2008 21:56:19   
*bubi*
Janey user posted image  cartat, cartat, cartat.... in ko zadrema, zadremaj še ti. Upam, da si to lahko privoščiš. Saj bo minilo. Ja, hudo je in imaš občutek, da je vsak dan isto ali slabše. Ampak boš videla, da bo minilo in bo postalo prav lušno. Mi smo bili tudi po 2 uri skupaj razviti, ko sem bila cel dan sama z majčkenim bubijem, nisem delala druga kot skrbela za njega. Dostikrat sva bila sama, daleč od domačih, user posted image  pa je delal po 12 ur (ali podnevi ali ponoči) in me velikokrat razveselil s klicem, da mora podaljšat. user posted image  Pa tisto leto je bila huda zima in nisva mogla nič ven.

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi bil jutrijšnji dan vsaj malo lažji!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
15.3.2008 22:27:24   
Janey
bubi HVALA...že drugičuser posted image user posted image
joj...če me po par urah ta jok tako ob živce spravi, da bi se nekam zaprla in si nekaj v uhe vtaknila..zdaj je KONČNO zaspal. Sej ne morem verjet kaki balzam je ta tišina. Upam, da bo jutri bolje. No če nebo, pa vsaj nebom sama in je hitro lažje. Pa upam, da bo spet sonček, ker pol bomo spet cel dan okoli na zraku. Danes sem bila sicer celo dopoldne zunaj in je blo ok, popoldne na sprehodu pa je tut jokcal.
Sepa tolažim s tem, da so več ali manj vsi dali to skozi in da to pač mora bit...prej ko pa se bom "navadila" na ta jok (ki boli ko pes) prej mi bo lažje. Sej smo še maliuser posted image user posted image

danes se ni niti enkrat nasmehniluser posted image revček...je pa vsaj v bani užival. A so se vaši tut radi kopali? Jakec je cel blažen in kar ne more dihat ko ga v vodo namočimo...kak uživa ej...bi ga kar cel dan mel v bani...ko vidim te lepe očke...

zdaj grem pa pod tuš pa nina nana, da spravim not vse

lahko nočko

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
15.3.2008 22:28:42   
Blacky30
Oj, punce! Tukaj pa ena izgubljena duša, nisem se imela nič časa javljat. Ta teden je bil res naporen, sem bila v nenehnem pogonu in posledica tega je, da imam ful bolečine spodaj med nogami. Komaj hodim in imam ta vikend samo za počivanje, da se k sebi spravim. Je velika verjetnost, da so te bolečine povezane z nenehno hojo in nič počivanja, ne?

Sicer pa sem spet en prehlad skozi dala v zadnjih 10 dneh, tak da ni konca mojim težavam. Sicer temu ne bi ravno rekla težave, ker so malenkosti proti temu, kaj ene doživljajo. Vseeno sem se do prejšnjega tedna počutila super v svojem telesu. Zdaj pa me te bolečine morijo, pa upam, da bodo minile.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
15.3.2008 22:31:10   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ojla punce
Danes ko je tako turobno vreme,se mi zdi da smo vsi nekako leni.Jaz se itak cel dan počutim slabo(slabosti),pol pa še spim zlo malo ponoči in sem čez dan katastrofa.Ponavadi se ponoči zbudim,pa mi je slabo.Glede uz,pa mislim da so pri Aneji meni naredili tri,pa tisti ctg na koncu.Vsi ostali pa so za plačat(so sedaj ti 3d, al pa 4 d aktualni),samo pri meni odpade,zato ker nočem spola vedetuser posted image

Midva tudi ne želiva vedeti spola, pa sva šla na 3D in 4D, no, nisem šla posebej, ker to dela kar moj g., ampak spola se ni videlo oz. ga je g. videl, midva pa nikakor. Tak da ni panike, da bi kaj preveč izvedela.user posted image user posted image  Imamo doma DVD posnetek UZ, pa sem ga že 3x pogledala, pa se res nič ne vidi.user posted image

Sicer pa imam tudi jaz to srečo, da meni naredi UZ na vsakem pregledu.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 15.3.2008 22:32:07 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
16.3.2008 8:13:53   
*bubi*
Jakec je cel blažen in kar ne more dihat ko ga v vodo namočimo...kak uživa ej...bi ga kar cel dan mel v bani...ko vidim te lepe očke...

Pa si ga probala skopat, ko je jokal zaradi krčkov? Mogoče pa bi ga voda sprostila, če masaže ne pomagajo. Ja, pa kake dodatne roke tudi ful prav pridejo, da malo nosijo in cartajo user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
16.3.2008 8:14:49   
*bubi*
Imamo doma DVD posnetek UZ, pa sem ga že 3x pogledala, pa se res nič ne vidi.

Ja, Blacky, potem pa med nogicami nič ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
16.3.2008 9:00:21   
Janey
Dobro jutro.
Mi smo eni veliki smolniki...naš mali je fasal nahod in kašelj...mater ej. Zdaj končno malo spančka..jaz mam pa cel kup stvari doma za porihtat.

Lepo nedeljo vam želim...hitro bežite ven, da ujamete sončka.

čao bao

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
16.3.2008 9:00:54   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, Blacky, potem pa med nogicami nič ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala do solz

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
16.3.2008 10:15:23   
kekec in mojca
Dobro jutro drage moje.

Janey, glede krčkov ti je Bubi dala en krasen nasvet - pa ga skopaj, ko se joka. Mogoče ga bo res to sprostilo.

Meni se zdi, da živiš nad taščo, a ne? Zakaj je malo ne izkoristiš, da ti v tistem najhujšem obdobju joka malo popazi Jakca? Saj to ni znak slabosti, pa tudi ona si ne bo mislila, da si slaba mama, vedela bo, še kako dobro se bo spomnila, kaj pomeni to obdobje....

Pa Bubi... tebe bom pa za ušesa! user posted image user posted image user posted image Zdaj vsi vemo, da ima Blacky punčko! user posted image user posted image user posted image Eh, Blacky, ne se na to ozirat. Mojemu Kekcu je lulček zrastel - ne boš verjela - šele v 7. mesecu. user posted image Tako da sem zanj tudi kupila nekaj bolj punčkastih žabic...

Mogoče jih bomo lahko tokrat uporabili, ne vem. Me zanima, katera bo ugotovila, kaj imam. Zvedli bomo itak naslednji mesec. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
16.3.2008 12:56:01   
Janey
Ja kopali bi se pa najbrž res lahko.
Je tašča spodaj ja, samo včeraj je ni bilo. Pa tut če bi bila ji ga najbrž nebi dol nesla.Pa ne ker bi se počutila, da sem slaba mama ali karkoli...ampak nisem imela živcev, da bi še njeno pametovaje poslušala. je sicer super ženska, ampak ima eno usodno napako zame...jaz ne prenesem pametovanja in nasvetov na način: zakaj pa ne poskusiš....(ker lahko na drug način rečeš)..vedno mi pač da občutek češ to pa naredi. In tega ne maram. Zadnjič enkrat me je spravla tak daleč da sem se pol v jezik vgriznila ker sem ji skoraj rekla če jo še vsako jutro pokličem da mi pove kaj naj otroku oblečem.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
16.3.2008 13:18:11   
lyra*
hellow babe!

A imate še kaj prostora,da se vam jaz pridružim???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
16.3.2008 13:38:32   
Janey
lyra dobrodošla. Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image koga novega smo vedno veseli...saj se pridružuje nečemu najlepšemu

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
16.3.2008 14:03:52   
kekec in mojca
Lyra, dobrodošla, seveda se nam lahko pridružiš!user posted image In čestitke za nosečnost. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
16.3.2008 14:18:20   
*bubi*
Lyra, čestitke za dvojčke!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2264
16.3.2008 14:22:32   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Glede seznama - za nove ne bo tako zanimivo, bolj bo za tiste stare RR-jevke... ki določene anonimne poznajo! user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz sem takoj opazila razliko pri anonimni, a čeprav sem tu od pamtiveka, nobene z nickom "bubi" ne poznam. Verjetno je nekoč imela kak drug nick, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2265
16.3.2008 14:29:09   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

k in m jakec ima še vedno ta trdi kakec in ga spravljamo ven po obrokih. Z nogicami pritiskamo proti trebuščku, on kriči, kakec pa gre ven po milimetrih....še vedno...se gremo potem ko ati pride domov k zdraviku. Bošček je..nepenehoma samo pritiska in nič se ne premakne. Tu pa tam mu uspe celo prdnituser posted image user posted image user posted image če bi to vedela, da to mleko trdi kaki povzroča ga mam raje cel dan na rokah ko ga zvija kot pa zdaj to...ker je to huje..in vsakič se mu strga tam pri ritki in mu teče kri. Boček moj mali...samo bi ga cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ob takem trenutku se tepem po glavi zakaj nisem še malo vztrajala za dojenje, mogoče bi pa šlo in se zdaj to nebi dogajalo...ampak glede na to, da sem brez kakršne koli težave ostala brez mleka, čeprav sem si še črpala tiste malenkosti in mu jih dajala ko jih je bil dovolj za en obrok. Bomo videli kaj bo danes rekla pediatrinja. Upam, da nam da kake kapljice al pa kaj, da se pokakamo.

Grema spet malo telovadit..upam, da se spet malo pokakama.

Ubogi Jakec! Meni je enkrat pediatrinja rekla, ko je tako matranje trajalo 5 dni, da mu naj 6. dan zjutraj, ko se zbudi (ob 6h, mora biti zgodaj in obvezno na tešče) dam za pit toplo prekuhano vodo, sladkano z glukozo, ki jo kupiš v lekarni. Kar eno žličko na 1 dcl menda in sem tako naredila. Spil je takoj in tudi kakali smo potem čez 5 ur normalno, brez matranja. Verjetno se mu naredi čep in ne gre ven, ko pa končno uspešno pritisne, pa je prevelika sila in mu poškoduje zadnjik. Revček ubogi! Poskusi, če ne bo nič druga pomagalo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
16.3.2008 14:33:40   
Blacky30
Jaz se tudi ne bi sekirala okoli imena. Je res logiš, da bo veliko drugih mamic imelo enako ime, če pa pride do tega naključja, da se mamici poznata, pa ravno tako ne moreš nič spremeniti. Verjetno si ne bosta izmislili drugega imena, ki vama ni všeč tako kot prvo samo zato, ker ga nekdo, ki ga poznata, že ima.

Če bomo mi dobili user posted image , bo Teja, če pa bo user posted image , pa najverjetneje Teo, čeprav to še ni dorečeno. Za punčko je fiksno, ker to imava izbrano že iz prve user posted image . Prvemu je ime Nejc in me nič ne moti, da je to tretje najpogostejše ime v SLO, pa naj bo, vsaj vem, da imamo ime, ki je marsikomu všeč.user posted image  No, bistvo pa je, da je meni.user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
16.3.2008 15:15:07   
lyra*
Ja jaz sem z dvojčkiuser posted image A ma še katera tukaj dvojčka ali pa ju pričakuje???

malo mi je kr smešno,ko se vse tako poznate žeuser posted image
A ste se že pogovarjale za kakšno kavico???
user posted image user posted image
Komaj pridem pa že gnjavim za kofe

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
16.3.2008 18:26:03   
Marusah
Še ena izgubljena duša se po dolgem času javlja user posted image  Enostavno ne pridem do računalnikauser posted image  Sem večino časa sama z Lovrom, ki pa čez dan bolj malo spi. In tisti čas ko spi pa porabim za hišna opravila...

Iyra dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
16.3.2008 19:02:48   
Blacky30

Misliš? user posted image user posted image  Uf, bi bil moj vesel tega. Meni je načeloma vseeno. Pa da vidimo, kaj bo julija.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
16.3.2008 19:03:26   
Blacky30

Misliš? user posted image user posted image  Uf, bi bil moj vesel tega. Meni je načeloma vseeno. Pa da vidimo, kaj bo julija.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
16.3.2008 19:46:36   
kekec in mojca
Uh, Blacky, ti pa si komentirala  za vse nazaj, a ne? user posted image Pridna, pridna, saj maš kar nekaj za nadomestit. user posted image user posted image user posted image Kar se tiče spola, je pri nas tako, da mi je do sedaj bilo vseeno, kaj bo, zdaj pa si kar naenkrat želim imeti... ma ne, nič ne bom povedala. Če se mi bo želja uresničila, se bo, če pa ne, bo pa tudi ok.

Lyra, za kavico se vsake tolko dogovorimo, zdaj smo se zmenle, da jo bomo enkrat imele popoldan, da še lahko tiste pridejo, ki delajo. Če se poznamo? Večinoma se, vse pa ne. Pa še to smo se spoznale samo preko RR. Midve z Bubi recimo, sva celo blizu doma, pa rade se tudi mava, a ne tako, Bubi? user posted image Mi je kar všeč, ko mi direkt pove, kaj si misli.

Drugače pa, Lyra, ko boš vedela za PDP, javi, da te dam na seznam. BUšica se nič ni oglasla več. Kje se potepa?

Janey... kako so danes krčki? Malo prej sem v eni starejši reviji Moj otrok (4 leta stara) brala, da ta neutolažljivi jok ni posledica  krčkov, ampak tega, ker otrokovi možgani ne zmorejo "razmisliti" o vsem, kar se mu je dopoldne dogajalo, ker še niso dovolj razviti. Eh... ko nihče ne ve, kaj in zakaj pride do tega, potem pa vsak po svoje pametuje...

Kam je pa Willma pobegnila? Trnuljčica in Čmrlika... vidve sta tudi poniknili!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
16.3.2008 21:18:15   
Janey
k in m vedno huje..zdaj je še šmrkav in kašljav..jaz sem pa ko en zombi..je tak lepo ko je malo priden in se pocartamo. Ma sej je ok drugače...ampak mene tako zvija v trebuhu ko ma te krče. da kr z njim čutim. Pa sej smo vse to dale skozi. Bo že mimo, sej smo že mesec dni stariuser posted image user posted image

grem spat, ker bom umrla od glavobola.

Neposredna povezava do sporočila: 2273
16.3.2008 21:46:44   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Pa Bubi... tebe bom pa za ušesa! user posted image user posted image user posted image Zdaj vsi vemo, da ima Blacky punčko! user posted image user posted image user posted image Eh, Blacky, ne se na to ozirat. Mojemu Kekcu je lulček zrastel - ne boš verjela - šele v 7. mesecu. user posted image Tako da sem zanj tudi kupila nekaj bolj punčkastih žabic...

Mogoče jih bomo lahko tokrat uporabili, ne vem. Me zanima, katera bo ugotovila, kaj imam. Zvedli bomo itak naslednji mesec. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res ste me nasmejale!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.3.2008 21:53:25   
Blacky30
Tak, pa sem prišla na zeleno vejo...user posted image user posted image user posted image , vse prebrala za nazaj in vse pokomentirala. Ja, taka je moja navada, nič mi ne sme uiti. Sem rada  na tekočem.user posted image user posted image

*Bubi*, nisi mi še povedala, če si imela kdaj prej kak drugačen nick? Res me firbec matra.user posted image

Pridno spančkajte, meni je počitek čez vikend pomagal, malo so se bolečine umirile, jutri pa spet v službo.user posted image  Pa saj, po drugi strani pa rada delam, rada grem malo ven iz hiše, da nisem skoz doma. Itak bom potem doma 2 meseca in pol pred porodom.user posted image

Janey, želim vam mirno noč, brez joka.

Ostalim nespečnicam pa tudi želim, da bi celo noč sladko spale.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?