kekec in mojca
|
Uh, Blacky, ti pa si komentirala za vse nazaj, a ne? Pridna, pridna, saj maš kar nekaj za nadomestit. Kar se tiče spola, je pri nas tako, da mi je do sedaj bilo vseeno, kaj bo, zdaj pa si kar naenkrat želim imeti... ma ne, nič ne bom povedala. Če se mi bo želja uresničila, se bo, če pa ne, bo pa tudi ok. Lyra, za kavico se vsake tolko dogovorimo, zdaj smo se zmenle, da jo bomo enkrat imele popoldan, da še lahko tiste pridejo, ki delajo. Če se poznamo? Večinoma se, vse pa ne. Pa še to smo se spoznale samo preko RR. Midve z Bubi recimo, sva celo blizu doma, pa rade se tudi mava, a ne tako, Bubi? Mi je kar všeč, ko mi direkt pove, kaj si misli. Drugače pa, Lyra, ko boš vedela za PDP, javi, da te dam na seznam. BUšica se nič ni oglasla več. Kje se potepa? Janey... kako so danes krčki? Malo prej sem v eni starejši reviji Moj otrok (4 leta stara) brala, da ta neutolažljivi jok ni posledica krčkov, ampak tega, ker otrokovi možgani ne zmorejo "razmisliti" o vsem, kar se mu je dopoldne dogajalo, ker še niso dovolj razviti. Eh... ko nihče ne ve, kaj in zakaj pride do tega, potem pa vsak po svoje pametuje... Kam je pa Willma pobegnila? Trnuljčica in Čmrlika... vidve sta tudi poniknili!
|