kekec in mojca
|
Trnuljčica, oprosti, nisem videla za kavo... oz. danes sem bolj leteča, imela sem ful opravkov in dela. Pa še neka bolava sem (se najbrž vidi na aprilčicah - če pa me te zgodbe o neuspešnih nosečnostih v zadnjem trimesečju tako potrejo ) Sem ti že sama mislila predlagat, da bi se v petek dobile po G. Ampak glede nakupa te moram razočarat, ker se Interšpar odpre šele po 9. uri. Po drugi strani pa - če dobro premislim - bo najina G verjetno itak zamujala malo s pacientkami in lahko računam, da bom prišla na vrsto malo kasneje. Daj, se slišiva ko končam, pa se zmeniva v eni kavarnici v Europarku. Lahko greva na pozen zajtrk... Čmrlika, tudi tebe sem spregledala, sorry. Sicer ti je pa tak odgovorila že Trnuljčica. Jaz sem jih pridno štela v 28. tednu, ko sem dobila ta list, v 29. tednu še tudi nekaj, zdaj pa mi je važno samo, da se dete vsake toliko časa premakne in da ga čutim čez ves dan. Če se mi zazdi, da je kaj narobe, potem ga malo zmigam, pokličem Kekca, da začne pet v trebuh in reakcija je tu. Dete začne tako brcat... zadnjič je dobil Kekec brciko v glavo, pol je pa ves žalosten obesil nos in rekel: "Mami, v glavo me brca!" Se je že začelo tožarjenje. Drugače pa - ženske, hvala za info o potrošnem materialu. Tistih pleničk se spomnim, imeli so jih tudi na pediatriji. Neke Bambino so, če se ne motim... Sem se pa konkretno nasmejala Pandici in njeni pripombi o seksi spodnjicah - tistih mrežastih... Samo ta lekarna pa je ful čudna..... mislim, nekaj prodajajo preko interneta, pa sploh nikjer ne piše, kakšna je sestava teh kapljic Ej, Bubi, ampak jaz sem o lekarni pomislila ravno to, kar si ti napisala!!! Se nama vidi, da sva blizu doma... Kdaj se dobimo na popoldanski kavici? Zdaj pa grem spat. Upam, da bom lahko zaspala, danes sem ves dan lektorirala priprave za strokovnega. In ko sem šla še tretjič skozi njih (skupaj cca. 50 strani), sem jih našla še en kup . Pa finta je v tem, da jih je pred mano še slavistka 2 krat pregledala... hitro se ti lahko zgodi, da se napake spregledajo. Samo komisija jih pa potem vseeno vidi...
|