Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 11:46:43
|
|
|
|
Marusah
|
Pozdravljene... A mogoče katere ve kako je kaj z našo Nano in njenim ? Verjetno se skus sam cartata Upam, da se bomo mi tut kmalu! Janey jaz pa grem v četrtek do dr. Miglarja, da se zmenim za pregled v Avstriji. Mogoče se pa zna zgodit, da se srečamo Lepo bodite!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 12:33:40
|
|
|
|
barbaw
|
Pozdravljene! Jaz sem sicer bolj na majčicah kot tukaj, ampak me zanima, če je katera kupovala voziček v Avstriji in kje. Bila sem sicer samo v toysu in nimajo bog ve kake izbire, poleg tega pa imajo recimo en model pa samo v eni barvi, čeprav vem, da obstaja še v 3. Ful sem zbirčna glede vozičkov, saj imam slabe izkušnje od prvega . Gledala sem babyweltove vozičke in čakam od firme odgovor glede barve za določene modele. Imeli pa bi roza ali malinast voziček lahko v kombinaciji z rdečo. Hvala za pomoč.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 12:49:29
|
|
|
|
nana35
|
Pozdravljene! Evo,sem še tu,sem ok,lepo da ste me pogrešale,brala še nisem nič,se opravičujem,ampak obljubim,da bom!! Sem vredu,Klemen pa tako ali tako je super!!Počutiva se dobro in se počasi privajama,saj sva včeraj končno komaj prišla domov.Se bom pa danes še kaj oglasila.. Lepo bodite,vsem skupaj en objem in pozdrav!!Pa upam,da ste vse dobro seveda,pogrešala sem vas!!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 13:35:08
|
|
|
|
frutka_
|
Vidim, da se kar veliko MB odloča za porod v Feldbachu.Najbrž imajo več alternativ poroda. Glede vozičkov in nakupov v AUT. Po mojem mnenju se ti ne splača gori kupovat, če ni glih neka full akcija. Veliko izbiro vozičkov ima v SLO pa še s servisom in uveljavljanjem garancije nimaš letanja (če bi slučajno bilo kaj narobe). - Baby Centerhttp://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=7&ParentClassID=7
-
- Buši
- Sončekhttp://soncek.si/si/vozicki-g1537.shtml
-
- Mami (uvoznik za Peg Perego)http://www.mami.si/si/
-
- vse te trgovine imajo fajn stvari in ogromno izbiro
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 13:47:24
|
|
|
|
Blink1
|
Zelo veliko izbiro vozičkov so imeli vedno v Kiki v Gradzu.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 14:35:15
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Ok, jaz se vdam, ne bom več ugotavljala, anonimna, ker nimam pojma, katera si. Bobekova je rekla, da ni... Te pa res ne vem. Ostanejo le Mojce... Blacky, spomnim se te po nicku, ampak tak v resničnosti pa nimam niti približno pojma, kam bi te dala. Upam, da se bomo letos več videvali vsi skupaj... Razmišljam, da bom šla v bolniško. Danes sem zvedla, da ne smem koristit dopusta... razen v času počitnic. Pol pa nič, ne vem, zakaj bi se zajeb...., ko mi itak več ni za hodit v službo. Nonstop sem utrujena, slabo mi je ful pogosto, trebuh mi otrdeva, ponoči ne spim glih najbolje... Ginekologinja mi je rekla, da bom dobila bolniško od 18. naprej. SAmo sama si še moram dat žegn... Čeprav imam star voziček še doma in še v enem kosu, sem si privoščla novega... Baby welt... Ful sem navdušena, tamali pa tudi. Hoče nonstop noter sedet in že sanja, kako bo on držal dojenčka v naročju, jaz pa njega vozla v vozičku...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 14:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, jaz se vdam, ne bom več ugotavljala, anonimna, ker nimam pojma, katera si. Bobekova je rekla, da ni... Te pa res ne vem. Ostanejo le Mojce... Joj, kak boš huda, ko zveš, katera sem Saj če ne bi tak površno brala, bi že vedela.... Ja, pa nekatere ostale tudi poznam, čisto vseh res ne.... Evo, zdaj pa raje neham, ne bom vas več jezila, ker se itak še kar nekaj časa ne bom mogla izdat.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 15:27:00
|
|
|
|
bobek05
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ok, jaz se vdam, ne bom več ugotavljala, anonimna, ker nimam pojma, katera si. Bobekova je rekla, da ni... Te pa res ne vem. Ostanejo le Mojce... Joj, kak boš huda, ko zveš, katera sem Saj če ne bi tak površno brala, bi že vedela.... Ja, pa nekatere ostale tudi poznam, čisto vseh res ne.... Evo, zdaj pa raje neham, ne bom vas več jezila, ker se itak še kar nekaj časa ne bom mogla izdat. kekec in mojca, po tvojem telefonskem klicu, sem še jaz morala priti gledat kaj se dogaja da vidim, če res kje nisem jaz ta noseča anonimna te pa ena redno žajfa... in verjetno boš res huda, ker bo na koncu nekdo, ki si ga boš najmanj mislila jaz ti ziher javim, ko bom, ok?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 15:29:24
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ok, jaz se vdam, ne bom več ugotavljala, anonimna, ker nimam pojma, katera si. Bobekova je rekla, da ni... Te pa res ne vem. Ostanejo le Mojce... Joj, kak boš huda, ko zveš, katera sem Saj če ne bi tak površno brala, bi že vedela.... Ja, pa nekatere ostale tudi poznam, čisto vseh res ne.... Evo, zdaj pa raje neham, ne bom vas več jezila, ker se itak še kar nekaj časa ne bom mogla izdat. Kekica, glede na zgornji post anonimne je verjetno ena od tistih, ki si jih že vprašala, pa so zanikale To bo še smeha.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 15:34:46
|
|
|
|
bobek05
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka N&N jaz sumim bobekovo Blacky tebi pa še enkrat čestitke, bova imeli julija veliko dela! punce laskate mi, ker sumite mene, ampak jaz take skrivnosti v življenju ne bi mogla zadržat zase... ko bomo spet začeli (namig: LETOS!) delat na tem, bom že 3 mesece prej skakala na forumu Nosečnost
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 18:59:50
|
|
|
|
willma
|
Frutka greš tudi tokrat v SG rodit ali že razmišljaš o čem drugem? Jaz bi naj šla spet v Ptuj, moj mi je zabičal, da nimam kaj v krutem MB za iskat in ga mirim, da so se spremenili. Sem se odločila, da bom spet dala obema (MB in Ptuj) priložnost, da me prepričajo. Prvič so me v Ptuju, me prav zanima kdo me bo tokrat.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 19:36:54
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Pozdravljene! Evo,sem še tu,sem ok,lepo da ste me pogrešale,brala še nisem nič,se opravičujem,ampak obljubim,da bom!! Sem vredu,Klemen pa tako ali tako je super!!Počutiva se dobro in se počasi privajama,saj sva včeraj končno komaj prišla domov.Se bom pa danes še kaj oglasila.. Lepo bodite,vsem skupaj en objem in pozdrav!!Pa upam,da ste vse dobro seveda,pogrešala sem vas!!! Nana lepo, da si spet med nami Zdej pa hitro poslikaj svojega sončka in prilimaj slikice v album...da nam malo lušt narediš
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 20:13:26
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Eh, anonimna, sploh ne bom huda... Vesela sem za vsako nosečnico, ki jo poznam, pa sem se mislila še tako veselit s tabo. Pa četudi mi zdaj nagajaš in nočeš povedat, kdo si... Pa saj ne, da bi površno brala, samo roko na srce, se mi ne ljubi več. Saj slej ko prej se boš razkrila... Je pa zanimivo bilo ugotavljat, kera si. Wilma, tudi jaz razmišljam, da bom šla v SG... Bomo videli, kaj bo čas prinesel. Kruti Maribor? Pa saj ni tak hudo krut, no... Po moje je vsepovsod enako, veš.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 21:13:18
|
|
|
|
frutka_
|
Nana čestitam za dojenčka Pogrešaš kaj svoj trebuh? Jaz še sumim naslednje, vi pa jih izločajte: malika (samo ona ima dva, anonimna piše da ima enega) kamejka urška od AJ (KM ti jo vidiš, ni ona?) vse Mojce Evo, vse slike sem pregledala in roko dam v ogenj da je ena od njih!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.1.2008 22:07:02
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Dvomim, da mi Urška tega ne bi povedala... al pa vsaj namignila... Dajte povedat raje, kaj naj naredim - slabo mi je za bruhat, čisto sem že obupana, ker zvečer ne morem zaspat, saj se mi nonstop dviguje, pa zgaga me peče... In če ležim, je vse skupaj samo še huje. Malo prej sem spila kozarec cedevite, zdaj pa bi najraje . Donat ne pomaga. Do 5. meseca slabosti, pol pa zgaga - po tem si bom najbolj zapomnila to nosečnost. Danes sem izvedla slabe novice - namreč dopusta ne smem koristit v tem letu, tako da mi 10 dni propade... Tako sem se veselila, da preneham delat s 1.3., zdaj bom pa čakala na 16. ... Al pa tudi ne. Se zna zgodit, da se bom res odločla za bolniško.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.1.2008 9:28:56
|
|
|
|
willma
|
Wilma, tudi jaz razmišljam, da bom šla v SG... Bomo videli, kaj bo čas prinesel. Kruti Maribor? Pa saj ni tak hudo krut, no... Po moje je vsepovsod enako, veš. Na Ptuju je bilo prav lepo, za micenga so se prostovoljno javile, da mi ga pomirijo, ko je toliko jokal. Ena sestra si je vzela čas za mene, tudi, ko je že njen čas za službo potekel, druga je prišla k meni v sobo, ko sem malo pojamrala, da mi je mal dolgčas brez cimre se je vsedla k meni in z menoj podelila njene izkušnje o otrcih in porodih,... Glede na to kakšna psihična razvalina sem bila po porodu, nevem, če bi vzdržala v MB, glede na to kaj se tu dogaja, vsaj kar se tiče pričanja drugih deklet. Do SG pa mi je cesta nekako dopusta ne smem koristit v tem letu Zakaj pa ne? Sori, nisem bila nikoli "klasično" zaposlena, pa se mi zdi smešno, da ti nekdo ne dovoli tvojega dopusta koristit. Saj ni tako, da ne bodo zmogli brez tebe, to bi še razumela, ampak saj jim je jasno, da se bodo, če hočejo ali nočejo, morali brez tebe znajdet.
< Sporočilo je popravil willma -- 10.1.2008 9:32:07 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.1.2008 11:27:51
|
|
|
|
nana35
|
Marusah,Klemna imam poslikanega,ob prvi priložnosti ga dam v album!!Ti pa še malo,ne?? Midva sva dobro,zdaj moj sonček spi,potem ga podojim in to bo to.Moram povedati,da je zelo priden otrok in zelo redko joče,zelo sem vesela da je tako,tako vsaj veš kdaj mu kaj manjka.Ga pa samo dojim in kar lepo shajava,njegova teža narašča in prav je tako. frutka,trebuha ne pogrešam čisto nič,po resnici,me je samo oviral,zdaj pa počasi bo!Malo me bolijo šivi od CR in seveda trebuh,ampak gibljem se lažje kot prej. Še vam pišem!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.1.2008 16:07:57
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Midva sva dobro,zdaj moj sonček spi,potem ga podojim in to bo to.Moram povedati,da je zelo priden otrok in zelo redko joče,zelo sem vesela da je tako,tako vsaj veš kdaj mu kaj manjka.Ga pa samo dojim in kar lepo shajava,njegova teža narašča in prav je tako. Joj, Nana, ko bi le moj otrok bil tak... Ko se spomnim, kakšen je bil Kekec, ko ni nič spal... jaz pa tudi ne... Lepo, da vama je dojenje steklo. A krčki vaju kaj mučijo?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.1.2008 19:56:04
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Na Ptuju je bilo prav lepo, za micenga so se prostovoljno javile, da mi ga pomirijo, ko je toliko jokal. Ena sestra si je vzela čas za mene, tudi, ko je že njen čas za službo potekel, druga je prišla k meni v sobo, ko sem malo pojamrala, da mi je mal dolgčas brez cimre se je vsedla k meni in z menoj podelila njene izkušnje o otrcih in porodih,... Ampak verjameš ali ne, to se je zgodilo tudi meni. Ko mi je Golobova rekla, da ima Kekec razvojno motnjo (levi ledveni prekat širšega od desnega), se mi je podrl svet in si je ena sestra vzela pet minut časa, posedela pri meni v sobi in me potolažila, da to ni nič hudega. Pač, verjetno je vse odvisno od časa, ki ga imajo sestre. No, tolažila ga ni nobena, to je res. Ravno danes sem se pogovarjala s sodelavko, ki je rodila v SG in je rekla, da tamkajšnja porodnišnica ni nič posebnega in da se mi zaradi udobja ne splača it tja, ker ga baje ni. No, nam bi bilo mogoče malo lažje, predvsem zaradi varstva ta starejšega... Babica bi ga lahko imela cel dan v varstu, pri tem uživala, pa še v svoji hiši bi bila...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.1.2008 21:49:47
|
|
|
|
nana35
|
kekec in mojca,krčev ni preveč,res tu in tam,sva pa imela težave v porodnišnici,ker sem dobivala dvojne močne antibiotike v žilo in takrat pa je jokal in se mi je res smilil.Tako,da sem mu mogla dati nekaj za pomiritev,v P je dobil linex,jaz pa sem ga tu in tam malo razvajala s kapljicami proti krčem.Ampak se ni navadil.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.1.2008 22:51:15
|
|
|
|
Pandica
|
Pozdravljene! Mene pa moja princeska tako okupira, da ostane zelo malo časa za računalnik. Je tako scartana in razvajena, da bi bila samo cel dan po rokah, drugače je grozn jok. Spi pa tut skoraj nič ne čez dan, razen v vozičku al pa v avtu Nana35 super, da vama je steko dojenje Se spomniš, ko sem ti rekla, da bo vse ok? Evo, zdaj pa imaš tut ti svojo Koliko je zdaj star Klemen? Ker sem pogledala ticker pa še imaš kr naštimanega nosečniškega Ja, pokaži nam ga in pripopaj gor kakšno slikico. Pa povej nam kako je bil porod Vrtnica79 kje pa si se ti izgubila? Kako je Vana? In kako Lataša? A ima mala kaj krčev? Zdaj se morama enkrat zmenit, da se kaj vidimo, kaj praviš? No, lepo bodite in si pišemo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.1.2008 9:03:12
|
|
|
|
arabela*
|
hoj,punce.Da se vam malo oglasim.Še delam,pa nimam toliko časa bit na rr.Saj bo drug mesec bolje,ko bom na bolniški(če rata) .Slabosti so malo ponehale,sedaj pa čakamo na prvi pregled.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.1.2008 15:24:31
|
|
|
|
nana35
|
Pandica,pozdravljena! Ja ticker je kakršen je,ne da se mi spreminjati,ker ni veliko časa.Poskusila bom zdaj slike dol z aparata potegnit,da vidite mojega miškota.Če bo šlo,ker počasi se misli zbudit,kolikor ga poznam,to je na 3-4 ure. Dojenje nama gre,ja,hvala bogu.Klemen pa je danes star 15 dni in sva se prijavila ravno na posvetovalnico kar tu na Teznu,da imam bližje. Vsem skupaj veliko sreče in lepe pozdrave vam pošiljam,berem vas vsak dan,ampak pišem kolikor lahko.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.1.2008 20:06:23
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Vrtnica79 kje pa si se ti izgubila? Kako je Vana? In kako Lataša? A ima mala kaj krčev? Zdaj se morama enkrat zmenit, da se kaj vidimo, kaj praviš? Ja, vidiš- prenos misli . Včeraj nisem nič čitala ta forum, pa sem se danes vseeno spomnila na tebe in te poklicala ko sma bile z Vano blizu tvojega doma. Mi smo vredu, Vano hvalabogu nič ne šraufa . Tudi zrastli in zredili smo se lepo. Joj, zaj pa morem it ker me že Lataša kliče da je že končala svoje podvige v kopalnici . Zdaj pa me čaka še Vana da jo skopam in počasi spravim spat. Lepo ajajte..............
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.1.2008 23:33:52
|
|
|
|
Pandica
|
Vrtnica79 Ja, škoda, da se nama danes ni izšlo srečanje. Mene že tut zanima kakšna je tvoja pupika in komaj čakam, da se tut mi2 spet vidima in malo poklepetama tako kot v starih časih. A se spomniš, ko smo bili skupaj na morju? Joj, kje se že ti časi, kajne? Nana35 te pa je tak priden Klemen, če ti spi po 3 oz. 4 ure Meni moja skoraj nič, razen to kaj zacuma pri meni na zizi, pa pustimo to. Se že sama čudim od kje ima takšna mala pupika toliko energije, da vzdrži cel dan gor brez spanja. Ne vem po kom ima to, verjetno po atiju, ker jaz sem prava zaspanka ampak odkar je Zala na svetu vedno manj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.