|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
12.1.2008 9:41:18   
mala_pikica
Pozdravljene mariborske nosečke. Že dolgo se nisem oglasila na tej temi. Moj PDP je 30.1.08 in že nestrpno pričakujemo, če se bo kaj začelo. Upam, da ne bom čez porodni termin. To je moja druga user posted image , doma imamo že eno user posted image  staro 3.5 leta, sedaj pa pričakujemo user posted image . Roditi grem jaz v MB, sem tudi prvič in lahko rečem, da imam pozitivno izkušnjo. Si bom pa tudi jaz mojo user posted image  zapomnila po user posted image  zgagi, ki mi nagaja že od 20t. Pa trebuh mi otrdeva že od 27t, zadnje tedne oz. dni pa mi otrdeva nonstop tudi ponoči, tega v 1.user posted image  ni bilo. Sedaj sem začela 38t in bom začela danes piti čaj iz malinovih listov, kar 2 skodelici na dan, upam, da bo pomagalo. Sem pa imela včeraj CTG, ki je bil vredu. Drugače pa našo dete nonstop miga, je še ginekologinja rekla, da je zelo živahen, tako, da na srečo nimam težav s štetjem gibov. Zatekam tudi ne čisto nič, pritisk tudi vredu 90/60, pridelala pa sem do sedaj 8.5kg.

Vsem, ki ste postale mamice iskreno čestitam, ostalim pa čim lepšo user posted image . LP

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
12.1.2008 12:39:16   
Janey
mala-pikica kje si kupila malinove liste?? V lekarni jih ni

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
12.1.2008 18:51:29   
nana35
Pandica,vse se lahko še spremeni,samo upam lahko,da bo Klemen pridno spančkal...in jedel na 3-4 ure.Saj midva oba zaspiva ponoči,ko ga hranim,tako da sploh ne vem koliko poje in koliko spi,ne morem držati oči odprtih,on pa malo poje,potem pa zaspi,ko pa ga prebudim,pa dalje papca.Res pa najino dojenje ful dolgo traja .tudi po 45 minut,največkrat po pol ure,velikokrat pa tudi več.Imamo vmes spalne vaje.

Drugim pa pošiljam lep pozdrav,tako topel kot je bilo danes vreme v Mariboru za ta zimski čas.

:))

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
12.1.2008 20:50:41   
mala_pikica
Janey, ta čaj se dobi v lekarni Lah na taboru. lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
13.1.2008 10:04:54   
kekec in mojca
A anonimna je pa kar poniknila? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
13.1.2008 17:09:59   
willma
Mojca, meni se zdi da ta dva posta skupaj pašeta:

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ok, jaz se vdam, ne bom več ugotavljala, anonimna, ker nimam pojma, katera si. Bobekova je rekla, da ni... Te pa res ne vem. Ostanejo le Mojce...

Joj, kak boš huda, ko zveš, katera sem user posted image Saj če ne bi tak površno brala, bi že vedela.... user posted image

Ja, pa nekatere ostale tudi poznam, čisto vseh res ne....

Evo, zdaj pa raje neham, ne bom vas več jezila, ker se itak še kar nekaj časa ne bom mogla izdat.

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Sem prišla malo pogledat, kaj se tukaj dogaja, da dobivam neka čudna ZS user posted image

Mene še dooooolgo ne boste našle na tej temi user posted image .

Uživajte vse user posted image .

Aja, Mojca, tu te nekdo tak heca, kot si ti ostale (in mene med njimi) glede spola tvoje-ga user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
14.1.2008 19:50:28   
Janey
Ja babuške kam ste se poskrile?? Je bila tema že na drugi strani. Porka madonauser posted image user posted image user posted image

Midva sva bila danes pridna...sma postlco naštemala v spalnico...in vse nabavila do zadnje pikice na seznamuuser posted image user posted image zdaj pa samo še čaaakaaaamooooouser posted image user posted image še točno 3 tedne...pravijo da bo prejuser posted image user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
14.1.2008 21:39:12   
Vrtnica79

Oj nosečke! Kako se kaj imate? Jaz kar malo pogrešam bušija, čeprav mi je tudi zdaj prav lepo. Sem vam prilepla slikico naše Vane za malo luštov po dojenčkuuser posted image user posted image user posted image .
Kaj anonimna se vam še ni razkrilauser posted image  Zdaj že mene firbec matra kdo se skriva za tem??????????

Čmrlika, kje pa si se ti izgubila?

Uživajte in pobožajte vaše buščeke! user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
15.1.2008 9:39:20   
Čmrlika
Hojla tud od mene po dolgem času...user posted image  Ja draga moja Vrtnica79, Nana 35, pa še ktera, tistih "mojih" vas nikakaor ni blo tu gor za dobit, to raskrivanje nekaterih za mene novih, pa tud ni blo moje področje, pa neka radovednost in hudo zanimanje me tud ne dajeta, pa sem se bolj na mojih majčicah zadrževala...Lepo, da ste vse vredu pa vaši user posted image  tud...
Nana- a je Klemen že v Albumuuser posted image  ??
Vrtnica-tvoja Vana pa raste nimaš kaj, kaka lep baba je....user posted image

Jaz sem se včeraj zvečer vrnila s kratkega dopusteka v termah olimia, in moram povedat, da sem te 4 dni ful uživala pa moja user posted image  kot je zhledalo tud, madona je kr z mamico plavala user posted image , sicer ne vem najbolj kteri stil je ubrala user posted image , se mi pa dozdeva da žabico, kravl, pa delfina kr skupaj user posted image user posted image user posted image , tolki je brcala.user posted image
Je blo res fajn, pa tak sem se naplavala...V petek smo imeli tud pregled in je vse OK, zaprti smo ,maternica raste, user posted image lepo tikataka...edino kilce so za moja merila malo preveč porasla, čeprav je sestra rekla, da za 25 teden točno po knjigi user posted image user posted image user posted image
No, toliko od mene, pa se pišemo, če boste dost tud tu gor visele...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
15.1.2008 10:44:48   
kekec in mojca
Vrtnica79, Nana 35, pa še ktera, tistih "mojih" vas nikakaor ni blo tu gor za dobit, to raskrivanje nekaterih za mene novih, pa tud ni blo moje področje, pa neka radovednost in hudo zanimanje me tud ne dajeta, pa sem se bolj na mojih majčicah zadrževala...Lepo, da ste vse vredu pa vaši tud...
Nana- a je Klemen že v Albumu ??

No, saj zato je bila že enkrat odprta nova tema o mariboskih nosečkah, ker se nekako začenjajo naši interesi križat - nekatere že imate otroke, nekatere pa še ne in se naše težave, pa tudi zanimanja več ne ujemajo toliko. Ampak se je moderatorka odločla, da je treba tisto temo zapret user posted image  in da moramo tukaj nadaljevat svoje čveke. Mogoče se zato tudi ne javlja toliko novih nosečnic iz MB, ker enostavno to ni to.

Po drugi strani je pa tudi fajn, ko prebereš nekaj o otrocih in vidiš slikice (btw vrtnica79, tvoja pupika je ful luštna!!!), pa vidiš, kaj te čaka...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
15.1.2008 10:58:36   
Čmrlika
user posted image Kekec in mojca- Brez zamere, da ne bo pomote, mene to ful ni motilo, samo vključit se nikoli nisem znala, oziroma da bi kaj pametnega povedala , mi je nekako zmanjakalo...Sem pa vse prebirala, pa sploh ni problema, kr vse mamice in user posted image  bomo tu gor, pa nam bo lepo, pa vsaj dogajalo se bo nekaj. Pa izkušenj že mamic nam  nosečkam nikoli ne bo preveč...user posted image user posted image Pa še moderatorka bo Srečna...user posted image  Sem jaz bila tista ki sem odprla temo nosečke Maribor- pa so mi jo zaprli...Grdobe!user posted image
Brez zamere, res!
Lp

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 1611
15.1.2008 12:05:41   
nana35
Čmrlika,klemen je v albumu,geslo je Klemen,ker je zaklenjen.
Vrtnica,tvoja Vana je pa že kar velika?Koliko je zdaj stara?

Ravno si črpam mleko,pa težko pišem,gremo potem malo ven,pa se moramo drugim prilagodit za sprehod...

Vse lepo pozdravljam,pa se javim,ko bosta obe roki prosti.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
15.1.2008 13:44:12   
Čmrlika
Nana35- verjetno še ti nihče ni rekel, kako krasnega sinčka imaš, ne? user posted image
Zelo lep dojenček je...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
15.1.2008 16:04:38   
kekec in mojca
Eh, ne, Čmrlika, saj ni bilo nobene zamere... sploh ne. user posted image A ti si bila tista, ki si odprla novo temo? Nisem vedla...

Nana, tudi sama sem pokukala v tvoj album... ful luštkan dojenček, res! user posted image Joj, komaj čakam na mojo štručko... Pa mali Kekec tudi. Ves čas me sprašuje, če bomo zdaj dobili dojenčka. Najprej sem mu rekla, da po novem letu, zdaj pa po veliki noči...

Zadnjič me je vprašal, zakaj dojenčki tako dooooooooooolgo rastejo v trebuščku. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
15.1.2008 17:52:21   
nana35
Čmrlika,meni je moj user posted image itak najlepši na svetu,kot je vsaki mamici njen otroček,saj to je jasno.Meni se zdi prečudovit.No,saj tudi je.In samo moj...saj boš videla,tudi ti boš dobila najlepšega user posted image na svetu!

Kekec in mojca,kdaj pa dobiš ti svojega user posted image ??Aha,sem pogledala,čez 89 dni.Kekec ima prav,tudi mene zanima zakaj moramo tako dolgo čakati na naše sončke,ki rastejo v trebuhu??Tudi meni se je zdela cela večnost.No,zdaj pa je tukaj!!Klemen,ki je,spi,kaka,lula,gleda...raste...ja,je to lepo.

Lepo bodite še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1615
15.1.2008 20:04:02   
Marusah
Pozdravljene sokrajanske nosečke in mamice...al kako se temu reče user posted image

Nana35 kakega srčka imate user posted image  Jaz bi tut takega imela user posted image ...še malo!!! Kako pa si ti? A je fejst hudo imeti CR? No, mislim okrevanje po operaciji?
Jaz sem danes imela pregled, pa se pikec še ni obrnil. Je še vedno z ritko dol in mi je rekla ginekologinja, da malo verjetno, da bi se še obrnil, ker je kr velik in težek - 3300 g.  Sej ga skus preganjam, pa rukam, da naj se obrne...pa mali nič noče ubogat user posted image  ja 3 tedne še ima čas - upam, da se premisli!!!user posted image

Vrtnica79, vaša pupika pa je tudi tak luškana! Mislim, da se je naš user posted image  kr malo zaljubil - tako dela po trebuhu, da mi bo vsak čas vn skočil user posted image  Mislim, da mu je vaša Vana všeč user posted image user posted image user posted image

Ja eni pa uživajo tako kot naša Čmrlika... user posted image  Edino pravilno!!! Kmalu bodo minili ti brezskrbni dnevi.

Lepo bodite!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
16.1.2008 15:16:01   
Vrtnica79
No, da se vam malo še tu oglasim. Ponavadi visim bolj pri "nas" decemberkahuser posted image .

Danes sem bila na poporodnem pregledu pri G. Mi je naredila tudi ultrazvok, ker sem po čišči še nekaj krvavela. Pa je to bila najverjetneje že menstruacijauser posted image . Vglavnem zdaj je vse vredu, za kontracepcijo pa mi je predlagala kondomuser posted image user posted image user posted image !

Vana bo 28. 02. stara že 2 meseca. Joj, punce kako čas hitro mineva. Se mi zdi da sem komaj rodila.
Drugače smo pa zdaj zdravi, ko je minil ta prehlad.

Marusah te pa ima naša pupa že skritega oboževalca, kaj!? No, saj bomo se pol ko rodiš lahko kaj dobili na kakem sprehodu, da se še v živo srečata.

Nana35 tvoj Klemen je tudi tak cart, pravi maneken!

Čmrlika a tak ti uživaš???!!! Ja, saj prav. Kar izkoristi zdaj ko sta še sama. Pol boš težje našla čas zase.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
16.1.2008 20:28:33   
nana35
Marusah,CR je kar boleč,priznam,raje bi imela naravni porod.Saj veš,vseeno je to operacija,po 8.urah pa moraš vstat iz postelje,čisto tako.Tako da okrevanje je kar potrebno,ampak vse se preživi,težko je samo tisti trenutek oz.tisti čas,zdaj je mimo.
Kmalu boš tudi ti imela svojega sončka!!Še malo,kolikor vidim...

Vrtnica79,a veš,da moja patronažna sestra kliče mojega Klemena maneken!! Res.Mogoče,ker je vedno tako lepo oblečen...user posted image

Zdaj pa mi že nekaj zizike napenja in moram malo mleka načrpat,da bom dala not kapljice proti krčem,ostalo bom pa podojila.

Lepo bodite in se beremo,pišemo...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
16.1.2008 21:16:22   
Marusah
Naj vam sporočim, da je ena od mariborskih nosečk danes postala mamica user posted image  
Srečka nosečka je rodila punčko Lano user posted image  

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
16.1.2008 21:19:20   
Marusah
Joj nana jaz upam, da si bo naš user posted image  premislil in se obrnil... drugače pa tako kot si rekla - vse se preživi. Sploh pa za naše sončke.

Me pa zanima par stvari o CR v Mariboru. A ti lahko na ZS pišem?

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
16.1.2008 22:40:51   
Janey
Danes smo mariborčanke dobile prvo februarsko pupo..srečka nosečka je srečnica, ki se že carta. Se nam že bližaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
17.1.2008 11:33:05   
Vrtnica79
Srečka nosečka  čestitam ti za tvojo pupiko Lanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
17.1.2008 15:07:11   
koala
NO, da se še tukaj malo javim, me je vrtnica malo požokalauser posted image .
Jaz sem super, skoraj se ne počutim noseča, glede skorajšnjega cartanja pa imam občutek, da bom šla po Pandičinih stopinjah, beri bom vlekla čez rok.

Pasrečki nosečki iskrene čestitke ob rojstvu princeske.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
17.1.2008 20:04:15   
kekec in mojca
Srečka nosečka, iskrene čestitke! Za mamico user posted image , za malo princesko pa  user posted image user posted image user posted image - da bo srečna in zdrava!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
18.1.2008 12:26:14   
Teni_
Kekec in Mojca - meni se pa dozdeva katera bi lahko bila. Bom pa zaenkrat čisto tiho - pa mislim, da se javlja pri septembrskih nosečnicah, pa še nekje v bližini mene.

No anonimna - a potrdiš?

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.