kekec in mojca
|
Wilma, a grema ugibat: Bubi je zanikala. Teni ni, se je že oglasla. Frutka je že javno razglasila, da je noseča, ne vem, zakaj bi tukaj bila anonimna. Pa še julija ima rok. Wilma odpade. Je tudi že javna. Dvomim, da bi Mehurčica tako hitro imela novega... Sončece24 še ni imela izkušenj z MB porodnišnico. Ostanejo še Seven, N&N, Bagi, Ro-la, Moyca... vem, da sem jih še nekaj pozabla, samo se trenutno ne spomnim, katere... Willma, pomagaj!!! Naštej še tiste, ki so bile v naši stari gardi! Anonimna, ti pa povej, če sem te že omenla ! (Sumim na N&N, ker se mi zdi, da je bila zadovoljna z MB porodnišnico!) Glede Feldbacha: sama ne bi šla tja rodit, ker tam nimajo intenzivnega oddelka za novorojenčke. Če se otročku kaj zgodi in potrebuje pomoč, ga odpeljejo s helikopterjem v Graz ali pa celo na Dunaj. Saj ne, da bi sama pričakovala kakršnekoli zaplete, vendar, kaj pa, če se res kaj zgodi? Si ne predstavljam, da bi moj otrok bil nekje v Avstriji, meni pa se niti sanjalo ne bi, kje je in kako je z njim. To je definitivno minus, ki je pri nas prevladal.
|