Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.12.2007 16:17:53
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Nana35 ČESTITAM TI ZA SINČKA
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.12.2007 19:33:05
|
|
|
|
Marusah
|
Nana35 pa si ti tut dobila darilo od Božička Čestitke za sineka!!!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.12.2007 22:56:15
|
|
|
|
muzika
|
Glede na to, da sem zelo porodko tukaj, vam že sedaj želim vse lepo v novem letu. Naj se vam izpolnijo vse skirite in manj skrite želje. Mislim pa, da vse vemo, katera je največja. lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 28.12.2007 10:16:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
Nana35-Čestitke! Zdaj pa lepo počasi okrevat, potem pa uživat s Klemnom. Lepo se cartajta, pa veliko , da gresta čimprej domov!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 28.12.2007 19:52:48
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Nana35, iskrene čestitke ob rojstvu malega princa!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.12.2007 10:17:47
|
|
|
|
Marusah
|
Dobro jutro...še zadnjič to leto Lepo zajadrajte v novo leto .... pa se tipkamo drugo leto
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.12.2007 14:53:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
Srečno v novo leto vsem skupaj, pa lepo praznujte!!!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.12.2007 18:48:33
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Srečno novo leto vam želim, obilo cartanja z vašimi in predvsem zdravja! Srečno 2008
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.1.2008 10:37:37
|
|
|
|
Janey
|
Srečno 2008...vse lepo vam želim.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.1.2008 14:01:08
|
|
|
|
Marusah
|
SREČNO 2008!!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 2.1.2008 1:14:03
|
|
|
|
arabela*
|
evo,tudi mene tukaj.Ni še potrjen datum poroda,tako da to naknadno javim.Po moje nekje avgust-september.Lp.sara
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 2.1.2008 12:01:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
saraya-dobrodošla! pa upam, da se kmalu prebudijo tud ostale mb nosečke,vedno manj nas je...Ne vem, kam so se zgubile?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 2.1.2008 16:21:03
|
|
|
|
Marusah
|
Jaz sem še tuki !!! Samo zdej so bili prazniki, pa ni bilo toliko časa za računalnik. Smo bolj okrog hodil Drugače pa ni nič novega. Končno sem se spravila prat cotike in planice za našga . Sam kaj ko se tak počasi suši. Na žalost v stanovanju nimamo prostora za sušilni stroj Do februarja bom glih vse pooprala in posušila Saraya dobrodošla
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 2.1.2008 17:40:47
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Oj, saj jaz še tudi kaj pogledam k vam nosečkam. In vidim da vas je zelo malo aktivnih. Ja kaj so vas prazniki zdelali Mi se cartamo in uživamo. Upam da tudi ve! Lepo se imejte.............
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 2.1.2008 18:52:13
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Tudi sama vas redno berem, samo sem prelena za pisanje. Tudi počutje ni glih najboljše. Ful me boli glava. Nove nosečnice, dobrodošle. Joj, bo letos še veselo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 2.1.2008 21:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Nove nosečnice, dobrodošle. Joj, bo letos še veselo. Hvala, Mojca Jaz sem tudi bolj nova. Bo res še veselo, še posebej, ko izveš, kdo sem
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.1.2008 10:27:16
|
|
|
|
Marusah
|
Zgleda, da nas je res Nana na tem forumu gor držala Sedaj, ko je ni, se nobena več ne javi... Nana hitro pridi nazaj . Jaz se počasi odpravljam v mesto. Ker se dan D hitro pribljižuje moram opravit še nekaj nakupov. Za imamo v glavnem vse. Zdej moram pa še zase nakupit stvari za v porodnišnico. Lepo se imejte...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.1.2008 12:41:28
|
|
|
|
kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Nove nosečnice, dobrodošle. Joj, bo letos še veselo. Hvala, Mojca Jaz sem tudi bolj nova. Bo res še veselo, še posebej, ko izveš, kdo sem Iiiiiiiiiiiiiii, a poznava se? Joj, zdaj pa te grem iskat, ker me bo drugače razgnalo od radovednosti! Čestitam!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.1.2008 13:45:37
|
|
|
|
muzika
|
Vidim, da odkar ni Nane, je ta tema bolj klavrna. Res pa je, da tudi sama kaj dosti ne prispevam k temu, da bi se strani čimbolj obračale. No, pa vsaj ni problem prebrat vsega, kar je napisano. Upam, da ste lepo pričakale novo leto, sedaj pa s pogumnimi koraki stopajmo naprej. Še 13 dni do mojega velikega koraka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.1.2008 15:04:13
|
|
|
|
Maja T.
|
Pozdravljene iz MB! Tudi jaz sem iz MB, sicer sem na forumu avgustovk 08, ker imam takrat rok našega (3.8.08) in se bolj ali manj z istimi "simptomi" spopadamo, sem pa se tudi pri nas Štajerkah oglasila, ker imamo verjetno iste G., vse bomo verjetno v MB rodile in bom zelo vesela, da se vam pridružim, da podelimo takšne ali drugačne izkušnje iz MB. Rada bi vsem , ki ste že rodile in pa seveda tudi tistim, tako kot jaz, še nosimo naše po .
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.1.2008 17:46:45
|
|
|
|
Marusah
|
Maja T. dobrodošla med nami
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.1.2008 18:04:22
|
|
|
|
arabela*
|
oi,spet se vam javlam.Čestitke vsem novim nosečkam.Boste vse v mb rodile?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.1.2008 17:24:54
|
|
|
|
Marusah
|
Saraya jaz sem se odločila, da grem rodit v Avstrijo. Ne vem zakaj ne bi izkoristila možnost, če smo doma tako blizu meje. Je pa baje taka razlika med MB in porodnišnico v Feldbachu, da si niti ne moreš predstavljat Sem se pogovarjala s kar nekaj mamicam, ki so prvega rodile v MB, drugega pa v Avstriji, pa so vse rekle, da ni primerjave.... pa so me nakako prepričale. Še mesec dni, pa bom tudi jaz lahko povedala svoje izkušnje
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.1.2008 17:51:38
|
|
|
|
barbaw
|
Pozdravljene! Tudi jaz sodelujem pri drugi temi, ker sem majčica. Sem pa rodila prvič v MB in bom tudi drugič, saj nimam slabih izkušenj in se mi ne zdi potrebno riniti drugam. Kako pač kdo želi. Edino kar mi je bilo zoprno v porodnišnici je, da se čas vleče in da sem hotela domov. Kar pa je povsod enako.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.