Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.12.2007 20:12:34
|
|
|
|
Marusah
|
Pozdravljene... Kako ste kaj, vas kaj zebe? Komaj čakam, da bo konec te zime... pa se dobro še začela ni. Sem šla danes malo do mesta pogledat, pa je vsepovsod taka gužva. Hvala bogu, da sem letos že prej poskrbela za vsa darila, ker ne vem kako bi zdržala v tej norišnici. Tako, da imam že vsa darila zavita in čakajo pod posteljo, da jih dam pod smrekico. Čmrlika jaz sem si hlače kupila v H&M, majčke pa polovrčke pa si kupujem kr navadne, samo pazim, da so bolj dolgi modeli. Ti samo pojdi malo po trgovinah. Na srečo je sedaj taka moda, da so vse majčke čez rito, tako da ni problem. Se ti res ne splača kupovat dragih nosečniškim majčk. Jaz sem pa končno kupila voziček Sma ga z mojim lubekom slučajno videla v pikapolonici, pa sma ga kr vzela. Pa še znižan je bil, ker je lanski model... pa je še ena skrb manj IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Jaz pa sem se včeraj imela tako super z Zalo. Se dobimo vsak teden mamice v Europarku na čveku in kavici, da "malo" poklepetamo. Včeraj nas je bilo 9 mamic + dojenčki Si lahko zamislite kako je zgledal lokal nabit z 9 vozički Smo prav uživale in se nismo dale motit, ker je to že naša rutina. Komaj čakam, da se spet vidimo. ...a zato so povečali Europark...se mi je zdelo malo sumljivo, da bi ga zaradi trgovin . Lepo pančkite...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.12.2007 20:27:01
|
|
|
|
petea
|
Čmrlika, temna barva nosečniških oblačil tudi mene grozno odbija. Sem pa v H&M in C&A našla tudi že kakšno lepo barvno oblačilo. V MB imamo še vsaj tri trgovine z nosečniškimi oblačili: La vie (Brezje), Benetton in Ma-mi (Svetozarevska cesta). Morda tam kaj najdeš. Jaz tudi večinoma prakticiram z večjimi majicami, ampak kakšna nosečniška pa le pride prav (malo je drugače oblikovan del okoli trebuha in prsi, kasneje je fajn za dojenje). Saj moramo biti tudi lepe, mar ne?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.12.2007 20:42:02
|
|
|
|
nana35
|
Seveda nas zebe če smo zunaj!!Notri v hiši pa je prijetno toplo. Ravnokar sem iz Europarka,res je,prava norišnica je.Komaj dobiš parkirišče,potem pa se vsi nekaj tiščijo po trgovinah,saj dalje kot ddo Interspara nisva z mojim niti prišla! Kupila sva nekaj darilc in po hitrem postopku šla domov.Na izhodu iz garaže pa še hujše kot ob vhodu,gužva taka,da komaj ven prideš iz garaže. Marusah,pa lepo da si prišla do novega vozička in čestitke za dober nakup!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.12.2007 15:20:49
|
|
|
|
nana35
|
Malo višje nas bom prestavila!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.12.2007 16:18:49
|
|
|
|
Marusah
|
Mariborske nosečke, jaz bom vikend imela bolj pester, tako da ne vem, če bom kaj veliko na RR, zato vam želim vesele praznike... Naj bo novo leto 2008 nekaj posebnega - polno sreče, ljubezni, cartanja in uresničenih želja! Maruša
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.12.2007 19:19:36
|
|
|
|
nana35
|
Hvala Marusah! Bom pa tudi jaz napisala ob tej priložnosti čestitko vsem na naši temi!! Želim vam prelep Božič v krogu vseh ki jih imate radi in lepo Novo leto 2008!! Srečno!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.12.2007 19:29:31
|
|
|
|
Vrtnica79
|
No, če že izrekate voščila bom pa še jaz priskočila, vse najlepše vam želim in seveda obilo zdravja ter medsebojnega razumevanja!!!!!!!!!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 23.12.2007 19:39:20
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Malo višje nas bom prestavila!! Jaz tudi . Kaj ste vse že v božičnem vzdušju in nimate nič časa Pandica, hvala da si mi povedala za oni napitek iz sezama . Kar prakitciram in mleko kar teče, teče........... Nana35 še malo pa boš imela v naročju . Jupiiiii- želim ti vso srečo !
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 23.12.2007 22:47:31
|
|
|
|
Pandica
|
Vrtnica79 malenkost. Ti še me kar pokliči, da še ti povem kakšne "vraže", če neboš kaj vedela, ok? Mi2 z Zaliko pa sma bolani Jaz z vročino, kašljam in kiham ko zmešana, grlo me full boli in zdaj mi je še mala zbolela. Pa še nobenih tablet ne smem prav vzeti, ker se polno dojima. Boga moja mala punčka Držite pesti, da se mi čimprej pozdravi in nebo kaj hujšega. Zdaj pa grem v posteljo k Zaliki se cartat Nočko
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 24.12.2007 7:34:23
|
|
|
|
nana35
|
Hvala Vrtnica za lepe želje in pikapolonice za srečo,res je že blizu!!In komaj čakam,čeprav me je malo strah...ampak bo.Mora biti!! Kakšen napitek iz sezama??Jaz bi tudi vedela rada za naprej!! Pandica,vama pa želim,da se čimprej pozdravita.Zato dobi vsaka po enega za srečo!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 24.12.2007 8:48:49
|
|
|
|
Janey
|
Dobro jutro punce. Prišla sem vam samo zaželet lepe praznike, veliko daril, nasmehov na obrzih vaših bčižnjih, sreče, radosti, veselja in energije. Pa kaj dobrega za pod zob. Lepo praznujte.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 24.12.2007 13:16:08
|
|
|
|
Pandica
|
Zdravo bejbe Zalika danes nima več vročine tako, da sem full vesela zanjo. Jaz pa imam 37.8 C , mi kr narašča. Ne pomaga nič ta Lekadol, druga pa itak ne smem vzeti za zbijanje vročine, ker dojim. Eh, samo, da je moja mala pupa vredu, jaz pa bom že Nana35 še 3 dni? Ojoj, kako bo to hitro minilo. Nič te naj ne bo strah, boš videla, da je to nekaj najlepšega, ko dobiš otročka na prsi in ga prvič vidiš po tem zelo dolgem času, ko smo jih nosile pod srčkom Aja, sezamov napitek: 2 oz. 3 čajne žličke sezama daš v 2 dcl oz. 3 dcl vode in pustiš to vreti 20 minut. Nato tekočino spiješ in sezam poješ, pomaga za mlekeca. Dobiš naval mleka, no ponavadi pomaga. Jaz si ga zdaj trenutno več ne kuham, ker je mlekeca dovolj in sem potem še samo bolj premočena, če ga pijem. Vesele praznike vsem
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 24.12.2007 17:57:34
|
|
|
|
nana35
|
Pandica,saj komaj čakam,da dobim k sebi,verjamem,da je to najlepši občutek na svetu.Ko se pa bo zgodilo,ko bom vedela še v resnici,kako je pa bom opisala,če semi si to tako predstavljala in kako se počutim. Strah pa me je le pred neznanim,operirana sem bila že večkrat,tega me ni strah.ne vem pravzaprav česa...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.12.2007 11:59:21
|
|
|
|
Vrtnica79
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.12.2007 12:32:11
|
|
|
|
malab
|
Vsem skupaj želim Vesel božič in veliko lepih daril. Mene je fant presenetil in mi je pod jelko nastavil velik pisan tovornjakec, ki je prva igrača za najinega še nerojenega otroka. Noter v tovornjakecu pa je bilo poooolno sadja za mene. Ful me je ganlo. Je to normalno, da v tretjem mesecu že komaj čakaš na rojstvo otroka in se ti vse skupaj že zelooo vleče? Lepo praznujte, z nasmehom na obrazu.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.12.2007 18:20:47
|
|
|
|
nana35
|
malab,vse to je normalno,če si otročka želiš!!Jaz ga nestrpno pričakujem že od 1.dne!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.12.2007 20:46:04
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Nana35 a jutri je tvoj dan D???????? Vso srečo ti želim in čimprej pridi nazaj
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.12.2007 22:28:46
|
|
|
|
nana35
|
Ne še jutri Vrtnica,samo prej sem dan popravila,ker nisem vedela če še bom danes kaj na RR!Od jutri je še en dan!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.12.2007 8:32:30
|
|
|
|
Marusah
|
Dobro jutro... Pa je minil še en božič... upam, da ste lepo preživele božični večer. Midva z sma se tak najedla, da me še danes vse tišči Zgleda, da sem bila vse leto zlo pridna, mi je Božiček prinesel bundo Sem si jo zadnjič nagledala v trgovini, pa mi jo je bilo škoda kupit, ker jo to zimo še ne bom mogla nosit...pa mi jo je Božiček pod smrekico pustil Bo drugo zimo prav prišla... Smo pa skos nekaj okol skakali tako, da danes kar paše malo dama bit pred računalnikom. Moj dragi in otroci so se šli smučat na Pohorje, midva z pa danes počivama Malab meni se je tudi prve mesece tako vleklo.... se mi je zdelo, da nikamor ne gre čas. Zdej v zadnjih dveh mesecih pa mi tedni kar letijo... Ti kr lepo uživaj v nosečnosti, ker bo prehitro mimo. Vzemi si čas zase in za pikeca v trebuščku. Nana še čisto malo...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.12.2007 15:34:53
|
|
|
|
nana35
|
Marusah,ta božiček pa tudi vse ve in vse vidi,kajne??In ti je izpolnil željo.no vidiš.Meni jo je tudi! Ja,še čisto malo,niti 24 ur ne več.Ampak do poroda pa še ne vem ,koliko ur je. Mogoče je to letos moje zadnje javljanje,pa naj vam zaželim srečno novo leto 2008,veliko klepetanja še,veliko sreče z vašimi in ,da bi bilo vse lepo in da bi bile vse kar najboljše,držite pesti zame jutri,no saj ni treba močno,le spomnite se name,ko pa botako daleč,bom poskrbela,da vam bo Martinca sporočila!! Lepo se še imejte in bom pisala!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.12.2007 18:14:49
|
|
|
|
Marusah
|
Nana35, ena zate in ena za malega pikeca - za srečo jutri!!! Želim ti, da čimprej stisneš k sebi svojega in da čimprej okrevaš, da boš potem lahko nam delila nasvete...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.12.2007 9:22:09
|
|
|
|
Janey
|
Jutro pikice. Kako ste kaj? A ste preživle praznike ? Pri meni so pustili vidne posledice ene par kilc plusa bom kregana na pregledu...ampak je pa tako doooobrooo vsi ti keksi in sladkarije. Tako turobno vreme imamo danes...človeka kar nekam višje vleče ko sonček sije. Grem malo po mestu še po zadnje stvari. Lep dan
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.12.2007 11:04:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hojla mačke! Upam, da ste lep božič preživele in da so darilca lušna... Tudi mi smo papcali počivali... In danes se zbudim in prvo pomislim na našo Nano35...Držim ji pesti že celo jutro! ... S tabo smo!!!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.12.2007 15:41:07
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Nana35 zdaj verjetno že držiš v naročju ! Upam da si OK. Pa hitro okrevaj in se nam pridruži
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.12.2007 16:14:11
|
|
|
|
martinca
|
pozdravljene so ! vam moram sporočit da je nana35, danes okrog enih dobila v svoje naročje največji zaklad. sinčka Klemena, velikega 51cm in težkega 3550g. pravi da se dobro počuti, da jo edino šivi malo bolijo. se še kaj javim ko kaj več zvem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.