nana35
|
Čmrlika,saj če so čestitke podobne ali enake ni pomembno,saj bo vsak eno dobil. Jaz sem pa še bolj inovativna kot ti!!In to tako zelo,da sem kar kupila čestitke!! Važno,da jih napišem z dobrimi željami.Sem pa bila tudi jaz zelo umetniški tip,no,saj sem še,ampak zadnje čase nič kaj posebaj.Vedno sem dobro aranžirala,pa super risala,slikala,imela ideje,ustvarjala kaj...zdaj pa sem v temi!Upam,da se dar še kdaj povrne!! Jaz si nisem za ta letni čas kupila res nič,hlače imam od prej,od poletja oz.jeseni,kavbojke,ene črne debelejše hlače in ene poletne.Pa majice imam s kratkimi rokavi!!Samo se znajdem,pa spodaj oblečem kako majico z dolgimi,čez pa kratko,saj se zdaj vse nosi!!Dvojne hlače mi je posodila prijateljica,ki je rodila januarja,pa tudi nekaj majic z dolgimi r.in kak pulover.Se nisem preveč z modo obremenjevala to leto,se bom naslednje.Pa letos razen nosečniških oblačil(tiste malenkosti) nisem kupila nobenega oblačila.Če imaš možnost si je najbolje sposodit,izbire pa res ni bog ve kake po teh naših trgovinah.Če ti ni predrago lahko pogledaš v trg.Lavie v Brezju.No,tam jaz nisem nič kupila,ker so cene zasoljene.Saj boš videla,nekako že bo. Pandica,ja veliko neprijetnega se ti lahko zgodi,včasih se mi je zdelo,da mimo mene nič zlepa ne gre.Pa smo vse preživeli,res da ni bilo lahko,za je bilo,res in tudi marsikdaj sem se zjokala,bolj nad kruto usodo,kot nad čemerkoli...Ko si jezen že na vse...No,ampak enkrat pride čas tudi zate ibn moj je tudi prišel!!Čeprav si nisem upala niti pomisliti,da bo kdaj zame tudi posijal sonček!Pa je!!In tako bo tudi za vsako drugo,ene rabimo več,druge manj časa,važno je,da se vse uredi!! In res še 7 dni!! Lepo da se še dobivate na kavicah,upam,da se bomo tudi me januarčice,čeprav bom naenkrat postala decemberka! Lepo bodite!
< Sporočilo je popravil nana35 -- 20.12.2007 13:30:06 >