|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
15.12.2007 19:28:27   
nana35
Marusah,ravno včeraj sem rekla,da bi najraje vzela eno tableto in spala 3 tedne potem pa šla rodit!!user posted image Seveda je prelepo,ko je ženska user posted image  in čudovito je ko čutiš brcike in dojenčka nasploh,ko se dotakneš trebuha in čutiš telesce v sebi...in komaj čakaš da ga primeš in vidiš...ja res,moški so veliko prikrajšani, dobro je le ,da tega sploh ne vedo. Zato ne razumem po eni strani,kako jih sploh lahko imajo tako radi potem,ko pa nimajo istih občutkov kot mame,ker jih samo čutijo včasih z roko in vidijo,kako trebušček poskoči...v resnici so moški kar dobra bitja,če vzgojijo v sebi te občutke. Marsikatera ženska jih ne bi mogla...

Glede pediatra,je baje dovolj,da ga izbereš ko rodiš.Drugače je bolje,da ti to pove kaka novopečena mamica na našem forumu.

Jaz imam v torek ctg,tako da bom slišala svojega user posted image ,UZ pa mi je naredil zdaj v torek,sicer bolj brzinski,ker so pacientke spodaj čakale,midva pa sva šla v 1.nadstr.v porodnišnici,pa ni bilo časa za dodatna vprašanja.

:))

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
15.12.2007 19:48:49   
Marusah
Moški so res ena zakomplicirana bitja, le kdo bi jih razumel user posted image  Na srečo je mati narava tako poskrbela, da tudi očki ob prihodu novega člana čutijo naklonjenost in neizmerno ljubezen...

Po TV ni nič pametnega, pa malo brskam po internetu...sploh ne vem kakšen voziček naj kupim user posted image  Bom drugi teden šla še malo čez mejo pogledat, če imajo kaj pametnega. Ti verjetno že imaš vse pripravljeno.

Joj, sem šla po čaj v kuhinjo, pa sem pogledala skoz okno - kako je lepo!!! Če ne bi bila prehlajena bi šla na sprehod...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.12.2007 22:26:25   
nana35
Marusah,res je vse imam pripravljeno za mojega user posted image ,ker se nikoli ne ve...Edino varuško še moram kupiti,pa mislim,da bo vse pri hiši.Za voziček nisem komplicirala,važno mi je bilo da je lahek,da se fajn zloži,da ima malo večja kolesa,je kombiniran in da se ročaj da prestaviti na obe strani. Sem pa dobila tudi še enega ki je super lep,le da je za potem,ko je otroček že večji,tako za sprehod po gozdu...tega bom imela verjetno pri mami,če ga bo pazila,pa da ne bomo prevažali vedno vseh stvari.

Jaz nisem nič v Avstrijo hodila,moj dragi ni kompliciran tip,jaz pa ravno tako ne,pa sva vse nakupe opravila pri nas.Bi pa jaz tudi šla kdaj čez,če bi bil on za to,pa ni ravno neki nakupovalec in sem skoraj vse opravila sama.In pri tem sem neskončno uživala.Bila sem kar vesela,da lahko gledam,obračam stvari,kupujem oblačilca...z mojim bi bil samo križ.

Verjetno pa imaš tudi ti že kaj pripravljeno,jaz zase vem,da sem že imela v takem času.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
16.12.2007 11:02:53   
karmi25
hej user posted image  MB-čanke,

sem iz okolice, ne čisto iz mb, pa vseeno upam da me sprejmete medse.

user posted image  sem drugič, prvič smo dočakali 29.11.2006, zdaj pa čakamo na 24.7.2008

lp vsem

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
16.12.2007 11:10:37   
Marusah
Dobro jutro...

Zima, zima bela.... user posted image user posted image user posted image  Je tako lepo pogledat skozi okno!

Nana sej tut jaz ne kompliciram preveč. Mi je čisto vseeno kak voziček je, samo, da je funkcionalen. Pa Peg perego al pa quinny nočem imet, ker se mi zdi, da ga tu v MB ima čisto vsaka mamica user posted image  Pol pa vidiš mamice ko grejo na sprehod, pa ima 5 komadov enak voziček, po pomožnosti še iste barve user posted image  Verjetno so res dobri vozički, da vsi odločajo za nakup!

Grem pa čez mejo zato, ker moram še v Ikeo po par stvari, pa boma sproti še malo v Toysa skočila pogledat. Tudi moj možek ni ravno ljubitelj nakupovanj, tako da tut pri nas jaz v večini primerov vse nakupujem. Ampak take velike stvari kot so pohištvo pa žal mora z mano user posted image  
Za našega user posted image  mi manjka samo še voziček in take drobnarije, kot so kremce, dude, planice za enkratno uporabo,... to pride na vrsto januarja - pri decemberski plači user posted image  

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
16.12.2007 11:11:44   
Marusah
Karmi25 dobrodošla med nami! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
16.12.2007 20:57:22   
Rubin.
Najprej dobrodošli novi nosečki. Zgleda da smo nekje na kupu, jaz imam rok julija. Bomo me dalje vlekle vrv, ko bodo ostale že cartale user posted image .

Kako pa je z izbiro pediatra za user posted image ? Kdaj se moraš zmenit z zdravniki, če te vzamejo? 

Fajn je če se že prej pozanimaš, za pediatra, malce povprašaj okoli katere so zadovoljne in pokličeš, če še sprejemajo, ker vsi ne. Je pa zelo pomembno, da imaš zaupanje v pediatra in da si vzame čas za tebe (ko imaš polno vprašanj) in seveda za user posted image .
Zadnjič smo bili pri našem pediatru zaradi vstopa v vrtec male mis, pa mimogrede omenim, da julija pričakujemo novega člana, pa mi reče pojdite se kar prijavit, ker imam do junija že vse polno.
Tako, da ti jaz predlagam, da kar pokliči v amb. in se naroči, če ga boš iskala ko se otrok rodi, mogoče ne boš mogla priti do željenega pediatra.
Povprašaj malo na forumu dojenček, katera je zadovoljna, pa pokliči tiste amb.

Ja to vreme tudi meni odgovarja, končno (upam vsaj da bo ostal do takrat) bel božič. Tamala je ful navdušena nad snegom, komaj jo dobim v hišo user posted image .

Mejte se....

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
16.12.2007 21:21:27   
nana35
Karmi,dobrodošla,seveda te sprejmemo,več nas je,lepše je!!

Marusah,glede vozička:Ne da jih imajo skoraj vse mamice,pa da so iste barve,tudi hudičevo dragi znajo biti!!Če tako premisliš koliko in kaj vse potrebuješ za user posted image ,pa še trgovci tako hudo to izkoriščajo,da je za user posted image  vse drago, potem bi morala kupovati že takrat,ko še nisi noseča,da ne bi bilo vse naenkrat.Potem pa seveda moraš čakati skoraj do konca,ker prej ne kupuješ in se stroški samo kopičijo.In na koncu niti ne uporabljaš stvari tako dolgo,pa navsezadnje jih še dalje podariš...vsaj jaz bom.Tako da meni se zdijo cene za te nekatere znamke zelo navite.Ja,imeti pa moraš!

Rubin,jaz bom zgleda dobrega pediatra zgrešila,ker mi zaenkrat ni da bi še to mislila.Upam,da bom kasneje s tistim ki ga dobim tudi zadovoljna,ali pa računam da mi bo katera kakšnega dobrega zrihtala.Navsezadnje sem nekoč delala v Zdravstvenem domu,tako da bom kako vezo poskusila poiskat!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
18.12.2007 11:34:06   
Čmrlika
Ja kaj pa je zdaj to? pa saj ni tolko snega. da bi vas vse zametlo?user posted image  Kje ste ženske? Upam, da ste vse okitokiuser posted image ...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
18.12.2007 11:52:49   
Rubin.
Nekakšno zatišje vlada tu na RR. Sicer če pogledam gor, vidim da jih je kar veliko prisotnih, samo zgleda da se nobeni ne da pisat user posted image .

Jaz imam jutri drugi pregled in mi bo tudi določila  PDP, če bi bilo po moje bi bil 22.7., na najino obletnico poroke, pa še tak fajn datum se mi zdi, ker je mala mis rojena na 2.8., pa jaz imam RD 22.6. same dvojke. No vam jutri javim.

Sem mislila, da bo danes kaj bolj mrzlo (po napovedi -7 st.), pa se mi zdi kar prijetno na sončku, tamala ful uživa. Se je včeraj prvič letos sankala, pa user posted image  smo naredili. No jaz sicer nisem najbolj za zimske radosti, ampak kaj čemo, prioritete in mišljenje se kaj hitro spremenijo, ko imaš user posted image .

Pobožajte svoje bušije in jim povejte kakšno lepo zimsko pravljico.

Se beremo.....

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
18.12.2007 18:04:37   
Pandica
Ja, res je zatišje na naši temi. Pa po pravici povedano res nimam veliko časa za rač.

No, danes sma imeli drugo posvetovalnico in moja punčka lepo napreduje user posted image  
Nič ni lepšega slišat kot to, da je z tvojim otročkom vse vredu.

Zdaj pa čakam, da se zbudi, da greva ritko previt in se podojit. Joj, zdaj bo lakota user posted image  

Lepo bodite vse in lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
18.12.2007 22:34:38   
nana35
Rubin,veliko sreče na pregledu!!
Pandica,tebi pa tudi želim veliko lepega s tvojo pupo in sem vesela,ker lepo napreduje!!

Zdaj pa še moje informacije,da jih delim tudi z vami!
Danes sem bila na ctg,user posted image  je spal,ampak se je dovolj premikal za izvid. Pregledal me je drugi ginekolog po ctg-ju,no delal mi je UZ,ker sem povedala,da se z mojim g.nisem nič fiksno zmenila glede poroda,kdaj bi me naj naročil zaradi CR.Pogledal je plodovnico,zmeril user posted image ,pogledal posteljico...in na koncu prišel do zaključka da pridem rodit 27.12.ob 8.00.Tako da se je iz mojih današnjih "še 27 dni" spremenilo na borih "še 9 dni".Jutri že 8!!Pravi,da je vse ok,da naj pridem tešča in da bo moj g,ki je takrat dežuren (seveda se je z njim posvetoval)naredil CR.Torej se bo zgodilo še letos!!Zdaj pa razmišljam še o anasteziji ali spinalnem bloku,da bi bila budna.Imam še malo časa za razmislek. Bomo videli,kaj se bom odločila.Se je pa obrnil z glavico navzdol,čeprav to v mojem primeru ni tako pomembno saj gre pri drugi luknji ven.user posted image
Mislim,da sem napisala vse.Razen tega še,da je zdaj težek 3230g in velik za 37 tednov.Tako da bo čez 9 dni imel po njegovo(od ginekologa mnenje) že 3500g.

Seveda se še kaj javim.Lep pozdrav!!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
19.12.2007 10:32:56   
Marusah
Nana35 to bojo letos lepi prazniki user posted image user posted image user posted image ...polni crklanja in stiskanja.

Jaz sem tudi včeraj mela UZ in ja naš user posted image  tudi že pravi "bajsek", je težek že 2200 g (32 tednov)user posted image

Rubin hvala za odgovor. Grem danes, ko ima moja prijatelica posvetovalnico z user posted image  z njima, pa bom vprašala, če me bodo februarja vzeli.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
19.12.2007 10:47:21   
Čmrlika
Hojla!
Nana35-za to pa se je splačalo malo zatišja na temi imet..user posted image
Saj ne morem verjet, kako ti preskakuješ dneve...user posted image user posted image user posted image
Super, saj veš, jaz sem ti tako ali tako želela, da se čimprej zgodi. In sem ful vesela zate. Res!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, ti se pa le zdaj še malo odpočij, pa pripravi,(čeprav dvomim, da imaš še kaj user posted image ),pa predvsem uživaj v pričakovanju! Na novega leta dan, pa se boš že ziher doma carkljala z user posted image ......in boš na user posted image
Lep pozdrav vsem ostalim...
Vrtnica 79-kje pa si se ti zgubila?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
19.12.2007 12:27:07   
nana35
Marusah in Čmrlika,to bodo zelo lepi prazniki,verjetno najlepši v mojem življenju!Ampak žal še ne bomo doma,ker po CR si tam vsaj 6 dni,če je vse ok,na oddelku pa že bom in ne več na intenzivni negi!!Tako da upam,da bo moj user posted image  lahko pri meni!!
Se pripravljam,ampak bolj psihično,mislim,da me malo stiska...pa saj bo. Saj to sem si želela.Vem Čmrlika,da si stiskala pesti zame,vidim pa da dovolj močno, saj kot vidiš se je uresničilo!!

Marusah,lepo da je z user posted image  vse ok in čestitam za lepo težo in dobre rezultate na UZ.

Hvala.Lepo bodite še danes,ker je tak lepi sonček in pišite kaj.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
19.12.2007 20:41:02   
Rubin.
Drage mariborčanke, jaz pa se poslavljam od vas. Pazite na svoje sončke v trebuščkih, potem ko pa jih boste imele v naročju pa še bolj. Želim, vam lepo in mirno nosečnost, ter zdrave otročke.
Nam ni bilo usojeno user posted image .
Bilo mi je lepo v vaši družbi in pogrešala vas bom.

Voščim vam čudovite praznike....

Rubin.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
19.12.2007 20:53:50   
Vrtnica79
Ja, saj sem tukajuser posted image ! Samo ni več toliko časa za računalnik. Sploh pa ne zadnja 2 dni ko je Vana prehlajena. Revica ima tak zamašen nosek da komaj diha. In seveda tudi ponoči nič kaj ni spala, sem jo imela skozi na rokah. Pa tudi čez dan ni hotela nič biti v posteljici- se je začela kar jokat ko sem jo odložila. Upam da bo vsaj to noč malo bolje, čeprav dvomim. Jo čujem kak ima nosek zamašen.
Pol pa še morem tudi po stanovanju kaj naredit, pa zmanjka časa za vse ostalo. Pa še likanje me čaka- imam nenormalno velik kupuser posted image , pa se ne morem zraven spravituser posted image . Raje na hitro malo na RR skočimuser posted image user posted image user posted image .

Joj, kak sem vam zatežila zdaj. No, saj ni tak hudo- da vas ne prestrašim.

Lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
19.12.2007 20:59:20   
Vrtnica79
Joj, Rubin- žal mi je zateuser posted image user posted image user posted image !

Ampak punca, ne obupaj- za dežjem vedno posije sonce!!!!!!!!! Držim pesti da bo tvoje sonce čimprej znova posijalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

DRŽI SEuser posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
20.12.2007 0:08:10   
Pandica
Rubin žal mi je za tebe, da se ti je moglo zgodit nekaj tako strašnega user posted image

Vrtnica79  joj, boga Vana. Upam, da se čimprej pozdravi.
Sicer pa tudi moja nekaj kiha in kašlja, samo saj ni čudno, ko pa je en dan full minus zunaj, drug dan pa ne. Ojoj, to vreme, komaj čakam spet poletje user posted image
Pa še Zala se ne mara oblačit, se tako začne dret, ko jo oblačim, da je joj user posted image  
Ko pa pridema ven pa je po navadi mir.
A ti že hodiš kaj ven z Vano?

Nana35   vavvv, še tako malo pa boš tudi ti cartala svojo user posted image   Kdaj greš zdaj točno v P? Joj, škoda samo to, da boš čez praznike mogla biti noter, ne? Eh, po drugi strani pa se tolaži z tem, da bo ob tebi tvoj user posted image  , ki si ga tako dolgo čakala, da ti bo lažje pa bo, ne?

Moja je končno zaspala in zgleda bo zdaj spančkala nekaj časa. Sem jo ravno včeraj preveč hvalila, da mi vsaj ponoči kr lepo spi  in že ni več pridna user posted image  

Nič mamice lepo bodite in javljamo se bolj pogosto, a velja?

Mirno noč vam vsem želim  user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
20.12.2007 8:52:15   
nana35
Rubin,žalostna sem zate,upam,da ti kmalu spet posije sonček.user posted image  Do takrat pa pomiri svoj srček in pozitivno glej naprej...

Vrtnica pozdravljena spet v naši družbi!Upam,da bo Vana kmalu bolje,ker verjamem da ni prijetno,ko si vedno v skrbeh...

Pandica,v P grem 27.12.,točno čez en teden.Še 7 dni ,kot vidiš spodaj.Hitro bo minilo,zdaj pa res,ko se je številka kar precej znižala.Kar pa se praznikov tiče,seveda Novega leta,ker za Božič sem še doma,mi pa ni preveč hudo,saj ne bom sama...Bo vsaj moj pikec ob meni pa moj user posted image ,če mu bodo dovolili,kajne?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
20.12.2007 11:13:30   
Čmrlika
Hoj vsem!
Rubin- nimam besed, res ne , poleg tega sem sama to že doživela in vem kako je...pa tudi vse besede drugih so najbrž odveč...Tako da ti želim le, da čimprej pride trenutek za naslednjega user posted image  in za to ti držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image . Boš videla tvoj user posted image  bo poskrbel za to!
Upam da ne zameriš, ampak če želiš deli izkušnjo z nami, mogoče ti bo lažje?
Meni je blo ful, pa sem šele kasneje ugotovila, da mi je pomagalo govorit otem, čeprav mi je v tistem trenutku -takoj po dogodkih bila ful muka...
Vrtnica- sem se že vstrašla, da te ni kak dedek mraz al božiček ukradel..user posted image
Baje rabijo take pridne mamice za darila pakiratuser posted image
No, upam, da se kmalu Vana pozdravi, držim pestike tud vamauser posted image user posted image
Nana35-kak je, živčki že kaj dajejo?
Povejte babe, kaj je to normalno da imam v nosečnosti totalno pomanjakanje idej? Od kosila do daril...meni se bo zmešalo, sploh nimam pojma kaj komu...?

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 20.12.2007 11:22:10 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
20.12.2007 11:30:56   
nana35
Čmrlika,živčki že delajo ja,ne me raje niti spominjat! In kako prav imaš,sicer o darilih nisem še sploh razmišljala,če pa še imam tolikooo časa do Božičauser posted image ! Res pa je da pa sem pri idejah za kosilo čisto v temi in to vsak dan,pa razmišljam kaj vse sem že kdaj skuhala,pa mi ne grejo ideje v lonec.Če pa je še kaj bolj dolgotrajnega in za kar rabim več časa,pa mi sploh ni in take ideje kar hitro odrinem stran.Najraje bi kar kupila kaj skuhanega,spečenega,kako pizzo,pa kaj zmrznjenega,ampak me bi počasi moj user posted image čudno gledal.Ko pa ga vprašam ,kaj naj skuham,pa nima idej,si mislim,da je mogoče tudi on noseč??

Rubin,jaz sem polna samo slabih izkušenj,kar se tega tiče 2x IMN,3x SS, odstranitev pregrade na maternici, IVF 1x in hvala bogu,da je prvič uspelo. Tako,da razumem vsako punco,ki ji ni bilo usojeno.Ampak vse rabi svoj čas,moj je trajal 13 let.Sicer ne intenzivno ampak toliko let se je vse skupaj dogajalo,da smo prišli do današnjega stanja.Posveti se družini,ki jo hvala bogu imaš in počasi pojdi naprej.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
20.12.2007 12:03:11   
Čmrlika
Nana35- ti si faca, ej! kot da sebe berem, in mojuser posted image  je tudi noseč, no, hvalabogu, ni zahteven, in me ful razvaja, pa kaj na hoitro pripraviva skupaj pa včasih kaka pizza... Darila pa itak, da bom vsem darilne bone kupla user posted image  po moje 24. zvečer?!?user posted image  user posted image !!!  Da ne govorim, da sem včasih bla ful inovativna, in letos  sem se spravljala delat voščilnice do včeraj- ne vem če sem že omenila- nimam idej user posted image  in na koncu z muko nardila 12 ful podobnih! Joj, ej!
in jaz se tolažim, da je krivauser posted image ...

Povejte mi, kje ste si kupile kaj nosečniških oblačil? jaz sem v petek biila v C&a in H6m pa nič pametnega od zgornjih delov, same temne barve in novoletni modeli...halo? žive barve pa kratek rokav?
šla brez vsega...buši pa raste, in kmalu xl majice, s predolgimi rokavi, tud ne bodo več vredu!
Lep dan želim,

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.12.2007 12:55:55   
Pandica
Moja user posted image   spančka in da opravim svojo nalogo, da se vam malo javim user posted image

Nana35  še 7 dni?! Joj, veš kako hitro bo to minilo. Jupi, še malo pa boš tudi ti pestovala svojega user posted image   . In žal mi je tudi za tebe, da si morala dati skozi toliko neprijetnih situacij, da boš zdaj končno imela user posted image  .

Čmrlika jaz sem si nosečniške hlače kupila vse v H&M, ker so mi imeli najlepše tam in še najbolj ugodne. Pa še par majic za dojenje tut v H&M. Drugače pa sem si kupovala majice kar navadne, samo bolj dolge, da so mi lepo prišle čez cel buši, je pa res, da sem imela "to srečo", da sem bila z največjim trebuhom v poletju tako, da sem oblekla samo pajkice, majčko in japonke. Ker čevljev itak nisem mogla nobenih obut, tako sem imela noge zatečene user posted image
Zadnji mesec nosečnosti, ko pa se je malo ohladilo pa tut anoraka nisem več mogla zapret, ker je bil buši prevelik user posted image  
Tako, da ne vem kako bi bilo, če bi bila noseča zdaj, ko je tak mraz zunaj user posted image in ne moreš hoditi okrog napol nag user posted image

Jaz pa sem se včeraj imela tako super z Zalo. Se dobimo vsak teden mamice v Europarku na čveku in kavici, da "malo" poklepetamo. Včeraj nas je bilo 9 mamic + dojenčki  user posted image    Si lahko zamislite kako je zgledal lokal nabit z 9 vozički user posted image   Smo prav uživale in se nismo dale motit, ker je to že naša rutina. Komaj čakam, da se spet vidimo.

No, lepo bodite in napišite kaj mariborčanke user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.12.2007 13:28:11   
nana35
Čmrlika,saj če so čestitke podobne ali enake ni pomembno,saj bo vsak eno dobil.user posted image Jaz sem pa še bolj inovativna kot ti!!In to tako zelo,da sem kar kupila čestitke!!user posted image user posted image Važno,da jih napišem z dobrimi željami.Sem pa bila tudi jaz zelo umetniški tip,no,saj sem še,ampak zadnje čase nič kaj posebaj.Vedno sem dobro aranžirala,pa super risala,slikala,imela ideje,ustvarjala kaj...zdaj pa sem v temi!Upam,da se dar še kdaj povrne!!

Jaz si nisem za ta letni čas kupila res nič,hlače imam od prej,od poletja oz.jeseni,kavbojke,ene črne debelejše hlače in ene poletne.Pa majice imam s kratkimi rokavi!!Samo se znajdem,pa spodaj oblečem kako majico z dolgimi,čez pa kratko,saj se zdaj vse nosi!!Dvojne hlače mi je posodila prijateljica,ki je rodila januarja,pa tudi nekaj majic z dolgimi r.in kak pulover.Se nisem preveč z modo obremenjevala to leto,se bom naslednje.Pa letos razen nosečniških oblačil(tiste malenkosti) nisem kupila nobenega oblačila.Če imaš možnost si je najbolje sposodit,izbire pa res ni bog ve kake po teh naših trgovinah.Če ti ni predrago lahko pogledaš v trg.Lavie v Brezju.No,tam jaz nisem nič kupila,ker so cene zasoljene.Saj boš videla,nekako že bo.

Pandica,ja veliko neprijetnega se ti lahko zgodi,včasih se mi je zdelo,da mimo mene nič zlepa ne gre.Pa smo vse preživeli,res da ni bilo lahko,za user posted image  je bilo,res in tudi marsikdaj sem se zjokala,bolj nad kruto usodo,kot nad čemerkoli...Ko si jezen že na vse...No,ampak enkrat pride čas tudi zate ibn moj je tudi prišel!!Čeprav si nisem upala niti pomisliti,da bo kdaj zame tudi posijal sonček!Pa je!!In tako bo tudi za vsako drugo,ene rabimo več,druge manj časa,važno je,da se vse uredi!!
In res še 7 dni!!

Lepo da se še dobivate na kavicah,upam,da se bomo tudi me januarčice,čeprav bom naenkrat postala decemberka!

Lepo bodite!

< Sporočilo je popravil nana35 -- 20.12.2007 13:30:06 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.