Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.10.2007 17:54:23
|
|
|
|
koala
|
No, kolikor sem videla na forumu Rodili smo, se Pandica že carta z svojo princesko. Tako da še tukaj Pandica iskrene čestitke.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.10.2007 19:35:24
|
|
|
|
Janey
|
Dočakala siiiii....želim vam veliko cartanja in nežnosti. Uživajte
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.10.2007 20:17:28
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Tudi sama ti tu še čestitam, Pandica. Mehurčica, zdaj si pa ti na vrsti, a ne?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.10.2007 23:25:26
|
|
|
|
mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Tudi sama ti tu še čestitam, Pandica. Mehurčica, zdaj si pa ti na vrsti, a ne? Upam, ja!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 15.10.2007 8:47:20
|
|
|
|
Laubica
|
Hojla končno sem prišla do računalnika No jaz upam da ne bom delala do poroda -ali pač Hvala za ponudbo -samo zdaj tik pred zdajci ne mislim več nobene vzet -sem se od marca jezila z temi puncami -pa so same neresne tako da bom pol za nekaj časa zaprla No naša Pandica je rešena Od novemberke Katje mala Klara je še vedno zelo kritična,saj tam pod rodili smo piše vse kaj se ji je dogajalo,zdaj je pa še ena rodila in še ena šla not ,tako da naše novembrke nenormalno prehitevajo ,no držimo pesti za vse da bo z njimi ok Kako pa ste ve drugače -jaz nocoj nisem čisto nič spala križ me boli za umret -čeprav me moj vsak večer masira nič ne pomaga
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.10.2007 20:25:47
|
|
|
|
Laubica
|
Moram vam sporočit da je ŽE 6 NOVEMBERK rodilo 7 čaka na porod Groza kam se jim takoooo mudi(otrokom mislim)
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.10.2007 12:31:53
|
|
|
|
ursyka21
|
Haaaaaaaaaaaloooooooooo! Ženske kje ste? Pandica daj malo poročaj no, kako se imate?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.10.2007 13:59:55
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Verjetno ste že opazile, da je Mehurčica že mamica...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.10.2007 21:39:58
|
|
|
|
Laubica
|
JAAAAA SUPER in še tukaj ji čestitamo,no ona pa ni rabla takoooo čakat kot Pandica,zdaj pa mislim da sem jaz na vrsti -če se motim mi povejte
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 22.10.2007 9:47:32
|
|
|
|
Laubica
|
Ja kaj je zdaj ste vse zaspale zimsko spanje-nobena se nič ne javi se vedno sama z sabo pogovarjam
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 22.10.2007 15:32:29
|
|
|
|
madejka
|
Že35 kolko še? Na tvojem podpisu je že enih par dni -14 dni Morm mamica prit sem na nosečniški forum, da se ne boš sama menla. Mi javi, ko se tu vpišem, da sem noseča 42 tednov Kak se počutiš? Tud tak zmatrana kot jaz? Al še 100x bolj? Vreme je čisto brezvezno in me čisto dol tišči. Naš mali pa tud že kar naprej spi. Danes je spal prvič celo noč - od desetih do šestih! Pa sem bolj nenaspana kot ponavadi... pišuka nisem navajena tak dolgo spat
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 22.10.2007 19:04:50
|
|
|
|
Laubica
|
Madejka-ni že več dni 14 dni vsak dan menjam .Veš prav pogrešam vas punce ker se nobena od nosečk noče pogovarjat,sem pa ressss utrujena in počutim se kot povožena žaba.Lepo da je celo noč spal-boš mogla šablono shranit še za mojga če slučajno nebo spal -samo moj bo takooo priden da bo že 1 dan ko pridemo domov začel celo noč spat -če verješ .Pa javi nam se še kaj
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 24.10.2007 16:10:34
|
|
|
|
sanwebdra
|
No, pa se tudi jaz spet malo oglašam. Sem se že poskušala, pa mi je nazadnje, ko sem napisala celo porodno štorijo, napisalo kaj drugega kot: ERROR. In sem ponorela… No upam, da bo tokrat uspešneje in za ziher pišem kar v Wordu. V nedeljo smo se končno preselili – še zdaj ne morem verjeti, da nam je končno uspelo. Z enomesečno zamudo!!! Ja, naša JULIJA se je rodila 26 dni prezgodaj (13.9.), ker mi je odtekla voda. Ob treh zjutraj sva se odpravila v bolnico (kjer mi je na sprejemu izkušena babica povedala, da čuti glavico – kar je bilo nemogoče in sem zahtevala UZ, saj je na preteklih dveh UZ-jih naša šefica še vedno sedela – in glej ga zlomka, res je bila medenično vstavljena), ob petih sem dobila popadke, ob sedmih sem osebje »svinjsko prijazno« prosila, da mi dajo nekaj proti bolečinam, pa so mi povedali, da je jutranja izmena končno prispela. In sem se sama premetavala iz postelje v porodni sobi na prenosno in potem še na tisto v operacijski sobi – kar je pri popadkih, kjer ti zateguje prste v nasprotno smer zelooooooooo fajn. Pa dobro. Pol ure kasneje se je Julija rodila. Vsem novopečenim mamicam želim čim več cartanja in čim manj prečutih noči, tistim, ki pa še niste rodile, pa čim lažji porod in vse lepo v prvem mesecu. Aja, pa še nekaj – OČETJE LAHKO PO NOVELI ZAKONA KORISTIJO OČETOVSKI DOPUST V PRVIH ŠESTIH MESECIH OTROKOVE STAROSTI in ne več samo do 77. dneva. Lepo se imejte … Mariborčanke!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 8:29:44
|
|
|
|
Inigo
|
živjo! tu nova mariborska !!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 8:48:35
|
|
|
|
nana35
|
Očitno moramo res nadaljevati tukaj.Meni se zdi da če je ta tema zaspala,bi naj zaklenili to temo,ne tisto,ki je delovala. Pa brez zamere.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 11:08:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hojla! nana35 prav imaš. to bi dol zaklenli, ne pa moje nove teme... ma, bom si zmislila eno čist mimo novo temo, pa bomo tam...Punce, kje ste? No, srčno upam, da se bodo vse mariborčanke prestavle sem... Včeraj sem imela NS in sem presrečna, ker je moja pikica, kot pravi dr,Pelkičeva lep dojenček... pa še prej pride, kot so sprva rekli!! JUHU!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 11:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj,Čmrlika,nana35.Si bomo kako novo temo zmislile za čvekanje. Ali bomo kar tukaj ostale. Kdaj pa pričakujeta vedve
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 11:37:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
Teja27- sem kaj pobrkala, al imaš ti roj dan danes? Vse naj naj ti želim.... pa saj lahko kr tu stanemo, da bo ta adminček vesel, in miren...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 11:43:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj,hvala.Res mam danes roj.dan. Pa so skoraj vsi pozabili na mene Samo tamala mi je zapela,ko sem jo v vrtec peljala <<vse naj boljše za te,vse naj boljše draga mami...<< Mi je kar dan polepšala,pa ti tudi. Hvala še enkrat.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 12:20:39
|
|
|
|
koala
|
U Teja27, vse najboljše pa izpolnitev vseh tvojih želja. Čmrlika, no vidiš da je vse kot mora biti. za tvojo pikico. Mislim, da je najbolje da kar tukaj ostanemo. Aja glede mitinga, meni je vseeno povejte kdaj pa se bom najvrjetneje prikazala, meni edino tam od 12.30-13-ih ne odgovarja, prej in pozneja pa, čeprav bi mi nekoliko bolj odgovarjalo dopoldan.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 12:21:53
|
|
|
|
nana35
|
Pozdravljene! Jaz pričakujem 13.1.,če pa po UZ pa 1.1.08. Ja,vse najboljše tudi od mene Teja27 za rojstni dan.Kako pa kaj Čmrlika,kdaj pa ti pričakuješ ?? Pridne bodite,upam,da se bodo tudi druge sem preselile!Lp.Se še danes kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 13:51:21
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ja včeraj smo na nuhalni dobili za teden hitrejši datum-27.4,prvi datum po prvem pregledu pa je bil 4.5. kaj mislite, meni se zdi, da bi temu aprilsskemu bolj zaupala, je le kr nekaj meritev, pa se mi zdi da bi lahko bil natančnejši...Pa saj niti ni važno, kdaj bo..čeprav si jaz želim da bi blo čimprej... zgleda da se ene tri lahko dobimo dopoldne, ne? meni gre sicer oboje skoz... Lep dan vsem...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 13:53:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
Inigo- kaj nam boš pa ti lepega povedala? Kolko si noseča, kdaj bo veseli dogodek, se nam boš pridružila,na kakem klepetu v živo?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 13:54:36
|
|
|
|
Janey
|
Teja vse naj naj...veliko lepega ti želim
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.10.2007 14:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala,vsem za lepe želje. Ste pa vse ful prijazne. Upam,da se bomo res kmalu dobile na Nana35,ce ti drži trmin po UZ,se lahko zgodi,da boma skoraj isti čas v porodnišnici. Sicer pa kdo ve,preseneti nas lahko slej ko prej Samo,da je vse ok z
|
|
|
RABLJENE IGRAČEmisolinkaAli bi svojemu otroku kupili rabljeno igračo?DA (
70%)
NE (
30%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!