|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
27.10.2007 19:00:07   
koala
Katy jaz sem jih do sedaj videla samo v H&M in sicer v tistem v centru mesta, ne v tem v europarku. Ja pa res da jih še nisem iskala. No trgovina z oblačili za nosečnice je tudi mama ali mami nisem ziher na svetozarevski, pa v C&A imajo tudi baje nosečniški oddelek.

Za kavico kaj pravite v torek30.10 ob 11ih v europarku?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
27.10.2007 21:08:42   
Vrtnica79
Čer!

Muzika, jaz sem iz centra- tam blizu SERŠA.

No za user posted image , pa bi res rada prišla. Samo ne vem kak bom kaj z prevozom. Moj je dop. v službi pa sem brez avta. Peš pa sem že malo kripl, čez most hodit. Pa še hčerko imam doma zdaj ko so počitnice. No, ve se kar zmenite točno kak pa kaj. Bom se potrudla prit.

Sem opazila da ste malo leneuser posted image user posted image . NO, malo se razpišite da bo bolj pestro!!!!!!!!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
27.10.2007 21:37:19   
muzika
Vrtnica, koliko staro dete pa že imaš?

Se mi zdi, ali smo od takrat, ko so nas združili, malo potihnile. Na novo odprti temi se je v enem dnevu nabralo par strani, tukaj pa.... Kot da bi bila  tema zakleta. Škoda, da je moderatora novo temo pridružil stari!

lp

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
27.10.2007 21:59:29   
Vrtnica79
Jah, pravzaprav ni več deteuser posted image  je že prava deklina. Stara je 6 let. Saj bi bila pridna če bi jo vzela zraven- bi samo poslušala in nič povedala. Je bolj sramežljive sorte, do oseb ki jih ne pozna.

Tudi meni se zdi da zdaj ko smo na tej temi je kar vse zamrlo.Bo že, če ne boma pa midve čvekale. Ti že imaš kaj otrok?

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
28.10.2007 8:26:20   
ursyka21
Ola babe!
Jaz tudi pridem na kavo. Torej v torek ob 11 uri?
V Evroparku. Samo kje nevem?
Vrtnica lahko te jaz poberem če želiš.

20.5.2007 SEM POSTALA LUČ ŽIVLJENJA MOJEMU SINU

Neposredna povezava do sporočila: 1105
28.10.2007 11:17:24   
Vrtnica79
Ursyka21, a se pelješ skozi mesto? Povej kje greš mimo, bi  me mogoče res lahko pobralauser posted image

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
28.10.2007 11:39:00   
Anonimen
Dober dan,sem bla malo leteča včeraj,danes pa moram it na praznovanje roj. dne.user posted image user posted image
Na user posted image pa lahko pridem v torek ob 11h.
Vrtnica79, vzami hčerkico zraven,bom tud jaz mojo pripeljala,stara je 4leta.Se bota že znašli,tak,da jima ne bo dolgcajtuser posted image
Ursyka21,ti pa ziher prideš s svojim malim korenjakomuser posted image user posted image

No upam,da se vidimo,pa da bojo zadosti placa meli za nas in naše trebuheuser posted image

Lep dan,vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1107
28.10.2007 15:10:08   
ursyka21
Vrtnica79 ne peljem se ravno skoz mesto ampak lahko pridem vseeno po tebe in hčerko. Mi je najmanjši problem.
Ja sabo ga bom pripeljala, razen če ga dam mojemu da ga da v poštarsko torbo pa ga nosi okoli.Mogoče bi še kaj zaslužo ko so penzije v torek user posted image . Joj kak sem smotana.
Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
28.10.2007 16:54:40   
koala
Vrtnica79, tudi jaz te lahko poberem ni problema.
Torej v torek v europarku? Zdaj pa povejte samo še kje.

Nisem vedela

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
28.10.2007 19:43:36   
Vrtnica79
Oj!

Hvala za ponujen prevoz. Zdaj pa ne vem keri je lažje če me pobereuser posted image  Koala, se ti pelješ čez mesto? Nebi rada komplicirala in delala poti drugim. Si lahko tel. izmenjamo pa se podrobneje pogovorimo.
Koala,ursyka21- vama pošljem ZS!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
28.10.2007 21:13:57   
muzika
Ojla!

Danes sem ponočevala. Domov sem prišla ob 2., zaspala ob 3., zbudila pa "že" ob 10 po stari uri. Še malo, pa me bo pobralo. Mislim, da se bom morala malo bolj prilagodit nosečniškemu življenju.

Kar se tiče user posted image , pa jaz kar vidim, da mojega "malega" ne bom jemala s seboj, ker ima 13 let in bo kmalu večji od mene. Pa saj njega ni problem pustit doma. Okdar sem v bolniški, kar sije od sreče, če pride iz šole in ne naleti direktno na mene.

Torej velja v torek ob 11. Bi se dobile v tistem novem delu v pritličju,  (jaz sicer tam še nisem bila na kavi in ne vem, kako se imenuje), kjer je igralnica in skoraj nasproti igralnice kafič? Mogoče bi bilo to vašim otročkom všeč. Samo nimam pojma, kako se kafič imenuje, fajn pa bi bilo, da bi vedeli ime.

Kaj pravite?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.10.2007 7:47:27   
koala
muzika, misliš ALcapone pizzerijo? To je najbližje igralnici. Meni je vseeno.
Dajmo punce, izberite lokal.

Nisem vedela

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.10.2007 11:01:16   
muzika
A to je picerija? Pol pa je mogoče to, kar jaz mislim, v 1. nadstropju. Joj, se nič ne spoznam na ta novi evropark. Kaj pa vem, če bi šle glih na pizzo, pa že ob 11.-h?! 

lp

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.10.2007 13:27:48   
Vrtnica79
Dan!

Ja, jutri ob 11 uri torej v Evroparku. Jaz pridem z koalo, če me bo pobrala tam ko sma se zmenleuser posted image .

Kaj ko bi se dobile pri infofmacijah od spara? Teh res ne moreš zgrešit- so nasproti spara! Kaj pravite? Koliko nas sploh bo? No, javite se malo lenobiceuser posted image .

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.10.2007 13:36:13   
koala
Ja muzika. če misliva enaka igrala, tam ko je črni vran nad vrati, pol je najbližje Alcapone, majo pa do 12 20% popusta na pizzeuser posted image bomo ceneje skozi prišleuser posted image .

Vrtnica midve se dobiva tako kot sva zmenjene, lahko bi se pa res dobile pri informacijah interšpara, pa se pol zmenimo kam bi šle.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.10.2007 18:00:04   
muzika
Ok, torej pri informacijah oz. tam na najbližji klopci. Upam, da se nam pridruži še katera.

lp

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
29.10.2007 18:14:47   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Ok, torej pri informacijah oz. tam na najbližji klopci. Upam, da se nam pridruži še katera.

lp

Zmenjeno!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.10.2007 21:23:05   
ursyka21
joj babike!
Mene oz. naju z Janom nebo, ker dobim jutri k meni mojega ateja in omo. Mi prideta drve pomagat spravit v huto.
Vrtnica79 sem vidla da si se zmenla s koala, tako da nebom imela preveč slabe vesti.
Upam da se boste imele lepo, če bo pa kateri še kdaj za kavo pa prosim sporočite.

Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.10.2007 11:01:34   
Janey
Evo..ve čvekate in pijete kavico, eni moremo pa delatuser posted image ni praviceuser posted image

poročajte kako je bilo

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.10.2007 20:18:32   
Vrtnica79
Čer!

Pa hočem malo prečekirat kaj počnete in kaj vidim? Nič!???!!user posted image user posted image user posted image
Kaj vse spite ali kaj?

Naj povem( mogoče govorim sama sebiuser posted image  ) da smo danes kofetkale samo 3. Pa mi ni žal, ker smo se kar načvekale. Z izjemo prekinitev moje male, ker ji je počasi postajalo tečno. Ni imela družbe, naši pogovori pa je niso zanimali. Tako da drugič upam da vas bo kaj več in kakšen otrok zraven.

Jah, počasi grem pa oglasite se kaj!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.10.2007 22:56:54   
muzika
Tako kot smo danes na user posted image ugotavljale, odkar so nas priklopili na staro temo, je tu skoraj tema. Buuuu. Moram pa vam povedat, da ima vrtnica tako sladko in pridno pupo, da če bodo naši user posted image  taki, bomo lahko srečni. Bi pa bilo za prihodnjič res fino, če bi prišla še katera  z otročkom, da bi le ti imeli družbo. Smo se pa res pomenile marsikaj in je bilo prav luštno.

Pa lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1121
31.10.2007 8:33:38   
koala
Še jaz svoj piskerček pristavim!

Res sem prav uživala v včerajšnjem čveku, in puma od Vrtnice79 je res pravi cuker, pa pridna je tudi full.
Naslednjič pa tudi jaz upam na večjo udeležbo, saj veste kak je fajn ko se veliko babuser posted image user posted image .

Hvala punci še enkrat!

Nisem vedela

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
31.10.2007 13:29:08   
Vrtnica79
Lep praznični dan!

Zgleda da smo ostale same 3 na tej temiuser posted image user posted image . A ste nam vse nekam pobegnile?
Pa saj ne grizemo.........
Ne vem no, upam da bo še katera kakšno rekla, ker je brezveze čvekati sama z sabo.

Uživajte lenobiceuser posted image  

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
31.10.2007 14:48:19   
koala
Joj Vrtnica kaj sem zdaj videla, da sem tvojo princesko kar v pumo primenovalauser posted image jao, tako je ko hitro tipkašuser posted image .
Eno user posted image user posted image za vsako od vaju v opravičilo.

Ja res ženske ne grizemo dajte še kaj povedat.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1124
31.10.2007 16:13:00   
nana35
No,da se tudi jaz malo oglasim,pa če nimam kaj povedat,pol pa brezveze pišem.Vse druge pa so res nekam pobegnile,tudi tiste,ki so bile na "otvoritvi " nove teme.Meni se je bolje zdelo,ko je bila tema na novo odprta,smo bile bolj zagrete,zdaj pa ni duha ne sluha.

Sicer berem vsak dan,ampak nimam kaj napisat,pa sem raje tiho.No,poskusila se bom pogosteje oglašat.Lepo se imejte,pa tudi druge se kaj oglasite,da ne bo tak dolg čas.

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.