Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.10.2007 23:22:55
|
|
|
|
Pandica
|
Že35 a zdaj že novemberke rojevate? Vse me boste prehitele Jaz imam 2.10. se pravi ju3 rok pa še vedno nič. Zgleda je moji tako lepo v trebuščku, da še ne misli hitro prit ven No, ju3 imam CTG in bomo videli kaj bo pokazal. Kje pa ste vse ostale?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 2.10.2007 20:49:38
|
|
|
|
Laubica
|
Pandica-ti držim pesti da bo ŽE čimprej Jaz pa imam 4.11.rok in bi tudi že šla ,sem sama sebi že tečna
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.10.2007 12:56:17
|
|
|
|
Janey
|
Kje je Pandica? A je rodila??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.10.2007 19:01:38
|
|
|
|
Pandica
|
Hey punce! Nisem še rodila, hvala vam za skrb. Včeraj sem imela rok in CTG, pa še nič ne kaže, da bo moja prišla na svet. Ji je preveč lepo v mojem trebuščku. Imela sem tudi UZ in meritve so pokazale, da ima naša 4149g in obseg glavice 37 cm Ne me vprašat kako bom jaz to spravila na svet. Bom ziher raztrgana spredaj do popka in odzadaj do pol hrbta gor Če ne grem prej v Rim, imam v soboto spet CTG in bomo videli kaj mi bodo takrat povedali. Mi pa tako razturava po trebuščku, da je joj, se sploh ne umiri, je cel dan aktivna, še ponoči, ko grem na WC se zbudi in začne migat. Joj, joj, to bo šele hiperaktiven otrok
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.10.2007 19:49:23
|
|
|
|
koala
|
Pandica, a bo po mami?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.10.2007 19:55:51
|
|
|
|
Laubica
|
Pandica-joooojjjjj ,no saj bo,veš meni so zdaj v 35t rekli da je že težak 2600g da je tudi možno da bom tam nekje kot ti
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.10.2007 11:46:23
|
|
|
|
Pandica
|
Že35 ja, boma se pogovarjali, ko bo porod tudi že za tabo in boš mi povedala koliko bo imela tvoja . Joj, meni je zdaj že tako zoprno, ko nosim čez rok, da sem že tako tečna sama sebi, da je joj. Moja pa je zgleda prava trma že zdaj po mamici, ker noče priti na svet
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.10.2007 12:44:31
|
|
|
|
madejka
|
No da vas še malo prečekiram Pandica zdaj pa bo v kratkem a? Držim pesti! Saj bo... tud tak težki so se brez šivov rodili! Že35 verjamem da ti je že sitno. Pa bo prehitro minilo boš videla in boš še pogrešala tale trebušček! Kaj bi jaz zdaj včasih dala, da bi bil mali lepo spravljen v trebuhu in bi se jaz lahko naspala! Kje so pa druge mariborčanke? So kar nekam potihnile. Nič držte se in javite ko bote rodile! Papa
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.10.2007 18:05:34
|
|
|
|
Pandica
|
Ja, v kratkem bi res moralo kaj biti, držite pesti, da grem čimprej v Rim, ker je tako tečno, ko si že čez rok in še kar nič in čakaš in čakaš...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.10.2007 20:09:17
|
|
|
|
Laubica
|
Madejka -glede spanja ti pa kar verjamem ker jaz se nisem že 8l odkar je prvi na svetu naspala ,zdaj pa bomo kar produžili Pandica koliko si že čez rok?Jaz sem bila prvič 3 dni-zdaj pa hočem prej rodit
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.10.2007 21:22:05
|
|
|
|
Janey
|
Pandica upam da bo hitro. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.10.2007 21:34:04
|
|
|
|
Pandica
|
že35 PDP sem imela 2.10. Najbolj me pa jezi to, da so že skoraj vse, ki so bile pri mojih oktoberkah za mano na seznamu rodile in že cartajo, jaz pa sem še kar v enem kosu Janey hvala in upam, da bo kaj pomagalo in se moja pupa odloči, da pride res kmalu na svet, ker jo že vsi težko pričakujemo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.10.2007 21:55:57
|
|
|
|
Janey
|
Pandica bo pa potem toliko lepše. Želim vam, da bi se čimprej cartali z vašo pupiko.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.10.2007 22:00:04
|
|
|
|
Laubica
|
Pandica -to je samo 2 dni moja kolegica je rodila 10 dni po roku (malo te hecam)da še ti maš čas.Ne mi zamerit,saj ne mislim slabo,boš videla kako bom jaz nervozna(no če boš še tukaj kaj čitala)
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.10.2007 17:38:27
|
|
|
|
rakinja
|
Lep pozdrav srečke nosečke in vse tiste ki ste že rodile. Tako javlam se po dolgem času žal ne moram pisat kr me zajebavla računalnik. Povejte kako ste mi kaj kako poteka vaša nosečnost in seveda kako so kaj vaši otroci ki ste že rodile.Naša čebelica je stara 6 tednov in zelo lepo napreduje od rojstva pa do zdaj se je zr5edila skoraj za 2 kg in zrasla za 5 cm.Imam zelo pridnega otroka spi mi celo noč in se malogdaj joče razen seveda ko je lačna.Imejte se lepo vam pišem takoj ko bo možno pa pa
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.10.2007 23:05:11
|
|
|
|
Laubica
|
Rakinja-daj prosim recept za to celonočno spanje prosimmm
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.10.2007 12:28:44
|
|
|
|
koala
|
rakinja, jaz se tudi priporočam za recept za tako pridnega otroka , da povem mojemu . Pandica a si na poti v Rim? Pozdravi Alana, če sta z pikico še doma.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.10.2007 17:15:12
|
|
|
|
Pandica
|
Hey punce! Jaz še vedno v enem kosu Sem bila danes dop. v P, imela CTG in UZ, ampak ništa... Nič kaj extra popadkov, plodovnice še je dovolj, skratka moja princeska očitno uživa pri meni v trebuščku in še ne misli priti na svet, čeprav jo vsi težko že pričakujemo Kako je tečno, ko si že res čez rok in že komaj čakaš in čakaš in čakaš...ampak nič Že35 in Koala kako pa sta vi2? Pa ostale?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.10.2007 11:08:12
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Hey punce! Jaz še vedno v enem kosu Sem bila danes dop. v P, imela CTG in UZ, ampak ništa... Nič kaj extra popadkov, plodovnice še je dovolj, skratka moja princeska očitno uživa pri meni v trebuščku in še ne misli priti na svet, čeprav jo vsi težko že pričakujemo Kako je tečno, ko si že res čez rok in že komaj čakaš in čakaš in čakaš...ampak nič Že35 in Koala kako pa sta vi2? Pa ostale? Pandica-pri nas je že 2 novemberka rodila Jaz sem pa imela v sanjah hude bolečine v trebuhu potem me je pa tel. zbudil in sem ugotovila da me tako močno v spodnjem delu krč grabi da sem se komaj z postelje skobacala.Mamo pa zdaj od sobote novo posteljo in mi manjka moja stara ker sem za glavo imela tako visoko ogrodije da sembse lahko prijela in pomagala dvignit(saj veste da rabim žerjav da me skiple iz ležečega položaja )tu pa zdaj grabim luft .Drugač je pa 100 proti 1 za staro ker niččč ne škripa . Jaz že tudi čakamda grem v Rim in močno upam da še ta mesec,čeprav moj pravi kaj hudiča prehitevaš.Pa sem mu rekla da bi on na mojem mestu tudi,ko bi nosil takoooo težo Pandica ti pa nam pridno javljaj
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.10.2007 12:04:28
|
|
|
|
Pandica
|
Pozdravljene! Jaz pa sem se danes tako lepo naspala in se spočila, da sem pripravljena za porod Ja, še vedno sem v enem kosu. Že35 2 novemberki sta že rodili? Čestitke mamicam. Joj, da ti jaz ne povem kako se ponoči obračam iz enega boka na drugega, to je že pravi podvig zame Pa, ko hodim si trebuh kar spodaj držim, ker se mi zdi, da bo mi vse ven padlo... Grem pobrat cunje, ki so suhe, potem pa na en dolg sprehod. Pa se še javim, če ne grem prej v Rim
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.10.2007 12:09:40
|
|
|
|
Tinča1
|
Pandica, tvoji pa je tako lepo v tvojem trebuhu, da kar noče ven. Tak glej, da se ne bo vstrašila in hotela in nazaj noter. Malo heca. Že 35, saj še imaš čas. V soboto je bila v Rimu takšna gužva, da dr. in babice niso vedeli kam bi se najprej zagnali. Preverjeno. Nisem še rodila, ampak sem se šla pokazat zaradi nekih krvavitev, ki pa so hvala bogu ponehale.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.10.2007 15:13:36
|
|
|
|
koala
|
Pandica jaz sem odlično nosečniško !
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.10.2007 20:38:43
|
|
|
|
Laubica
|
Tinča-upam da je sedaj z tabo v redu,no če je pa takaaaa gužva bom pa še vsaj 14 dni počakala Jaz tudi vsakodnevno se silim da grem na daljši sprehod in je kar fajn,vzamem psa in že greva ,čeprav me vsake toliko pogleda -kaj nebi šlo malooo hitreje(bogi pes)
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.10.2007 7:39:41
|
|
|
|
Janey
|
Dobro jutro. Kako ste kaj...malo vas pozdravim...Pandica še ni??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.10.2007 17:13:16
|
|
|
|
Pandica
|
Ne, punce še vedno sem v enem kosu Ju3 imam CTG in bomo videli kaj mi bodo povedali v P. Držite pesti, da se čimprej zgodi in bom že lahko cartala tut jaz svojo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?