|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
1.10.2007 23:22:55   
Pandica
Že35 a zdaj že novemberke rojevate? Vse me boste prehitele user posted image  Jaz imam 2.10. se pravi ju3 rok pa še vedno nič. Zgleda je moji user posted image  tako lepo v trebuščku, da še ne misli hitro prit ven user posted image  No, ju3 imam CTG in bomo videli kaj bo pokazal.

Kje pa ste vse ostale?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
2.10.2007 20:49:38   
Laubica
Pandica-ti držim pesti da bo ŽE čimprejuser posted image
Jaz pa imam 4.11.rok in bi tudi že šla ,sem sama sebi že tečnauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
3.10.2007 12:56:17   
Janey
Kje je Pandica? A je rodila??

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
3.10.2007 19:01:38   
Pandica
Hey punce!

Nisem še rodila, hvala vam za skrb. Včeraj sem imela rok in CTG, pa še nič ne kaže, da bo moja user posted image  prišla na svet. Ji je preveč lepo v mojem trebuščku. Imela sem tudi UZ in meritve so pokazale, da ima naša user posted image  4149g in obseg glavice 37 cm user posted image   Ne me vprašat kako bom jaz to user posted image  spravila na svet. Bom ziher raztrgana spredaj do popka in odzadaj do pol hrbta gor user posted image

Če ne grem prej v Rim, imam v soboto spet CTG in bomo videli kaj mi bodo takrat povedali. Mi pa user posted image  tako razturava po trebuščku, da je joj, se sploh ne umiri, je cel dan aktivna, še ponoči, ko grem na WC se zbudi in začne migat. Joj, joj, to bo šele hiperaktiven otrok user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
3.10.2007 19:49:23   
koala
Pandica, a bo po mami?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
3.10.2007 19:55:51   
Laubica
Pandica-joooojjjjj ,no saj bo,veš meni so zdaj v 35t rekli da je že težak 2600g da je tudi možno da bom tam nekje kot tiuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.10.2007 11:46:23   
Pandica
Že35 ja, boma se pogovarjali, ko bo porod tudi že za tabo in boš mi povedala koliko bo imela tvoja user posted image  . Joj, meni je zdaj že tako zoprno, ko nosim čez rok, da sem že tako tečna sama sebi, da je joj. Moja user posted image  pa je zgleda prava trma že zdaj po mamici, ker noče priti na svet user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
4.10.2007 12:44:31   
madejka
No da vas še malo prečekiramuser posted image

Pandica zdaj pa bo v kratkem a? Držim pesti!user posted image Saj bo... tud tak težki so se brez šivov rodili!

Že35 verjamem da ti je že sitno. Pa bo prehitro minilo boš videla in boš še pogrešala tale trebušček! Kaj bi jaz zdaj včasih dala, da bi bil mali lepo spravljen v trebuhu in bi se jaz lahko naspala!user posted image

Kje so pa druge mariborčanke? So kar nekam potihnile.
Nič držte se in javite ko bote rodile!
Papa

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
4.10.2007 18:05:34   
Pandica
Ja, v kratkem bi res moralo kaj biti, držite pesti, da grem čimprej v Rim, ker je tako tečno, ko si že čez rok in še kar nič in čakaš in čakaš...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
4.10.2007 20:09:17   
Laubica
Madejka -glede spanja ti pa kar verjamem ker jaz se nisem že 8l odkar je prviuser posted image na svetu naspala ,zdaj pa bomo kar produžiliuser posted image
Pandica koliko si že čez rok?Jaz sem bila prvič 3 dni-zdaj pa hočem prej rodituser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
4.10.2007 21:22:05   
Janey
Pandica upam da bo hitro. Držim pesti.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
4.10.2007 21:34:04   
Pandica
že35 PDP sem imela 2.10. Najbolj me pa jezi to, da so že skoraj vse, ki so bile pri mojih oktoberkah za mano na seznamu rodile in že cartajo, jaz pa sem še kar v enem kosu user posted image  

Janey hvala in upam, da bo kaj pomagalo in se moja pupa odloči, da pride res kmalu na svet, ker jo že vsi težko pričakujemo user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
4.10.2007 21:55:57   
Janey
Pandica bo pa potem toliko lepše.  Želim vam, da bi se čimprej cartali z vašo pupiko. 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
4.10.2007 22:00:04   
Laubica
Pandica -to je samo 2 dni moja kolegica je rodila 10 dni po rokuuser posted image (malo te hecam)da še ti maš čas.Ne mi zamerit,saj ne mislim slabo,boš videla kako bom jaz nervozna(no če boš še tukaj kaj čitala)user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
5.10.2007 17:38:27   
rakinja
Lep pozdrav srečke nosečke in vse tiste ki ste že rodile.
Tako javlam se po dolgem času žal ne moram pisat kr me zajebavla računalnik.

Povejte kako ste mi kaj kako poteka vaša nosečnost in seveda kako so kaj vaši otroci ki ste že rodile.Naša čebelica je stara 6 tednov in zelo lepo napreduje od rojstva pa do zdaj se je zr5edila skoraj za 2 kg in zrasla za 5 cm.Imam zelo pridnega otroka spi mi celo noč in se malogdaj joče razen seveda ko je lačna.Imejte se lepo vam pišem takoj ko bo možno pa pa

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
5.10.2007 23:05:11   
Laubica
Rakinja-daj prosim recept za to celonočno spanje prosimmmuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.10.2007 12:28:44   
koala
rakinja, jaz se tudi priporočam za recept za tako pridnega otrokauser posted image , da povem mojemuuser posted image .

Pandica a si na poti v Rim? Pozdravi Alana, če sta z pikico še doma.

Nisem vedela

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.10.2007 17:15:12   
Pandica
Hey punce!

Jaz še vedno v enem kosu user posted image   Sem bila danes dop. v P, imela CTG in UZ, ampak ništa... Nič kaj extra popadkov, plodovnice še je dovolj, skratka moja princeska očitno uživa pri meni v trebuščku in še ne misli priti na svet, čeprav jo vsi težko že pričakujemo user posted image  
Kako je tečno, ko si že res čez rok in že komaj čakaš in čakaš in čakaš...ampak nič user posted image  

Že35 in  Koala kako pa sta vi2? Pa ostale?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
8.10.2007 11:08:12   
Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Hey punce!

Jaz še vedno v enem kosu user posted image   Sem bila danes dop. v P, imela CTG in UZ, ampak ništa... Nič kaj extra popadkov, plodovnice še je dovolj, skratka moja princeska očitno uživa pri meni v trebuščku in še ne misli priti na svet, čeprav jo vsi težko že pričakujemo user posted image  
Kako je tečno, ko si že res čez rok in že komaj čakaš in čakaš in čakaš...ampak nič user posted image  

Že35 in  Koala kako pa sta vi2? Pa ostale?

user posted image Pandica-
pri nas je že 2 novemberka rodilauser posted image
Jaz sem pa imela v sanjah hude bolečine v trebuhu potem me je pa tel. zbudil in sem ugotovila da me tako močno v spodnjem delu krč grabiuser posted image da sem se komaj z postelje skobacala.Mamo pa zdaj od sobote novo posteljo in mi manjka moja stara ker sem za glavo imela tako visoko ogrodije da sembse lahko prijela in pomagala dvignit(saj veste da rabim žerjav da me skiple iz ležečega položajauser posted image )tu pa zdaj grabim luftuser posted image .Drugač je pa 100 proti 1 za staro ker niččč ne škripauser posted image .
Jaz že tudi čakamda grem v Rim in močno upam da še ta mesec,čeprav moj pravi kaj hudiča prehitevaš.Pa sem mu rekla da bi on na mojem mestu tudi,ko bi nosil takoooo težo
Pandica ti pa nam pridno javljaj

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
8.10.2007 12:04:28   
Pandica
Pozdravljene!

Jaz pa sem se danes tako lepo naspala in se spočila, da sem pripravljena za porod user posted image  Ja, še vedno sem v enem kosu.

Že35
2 novemberki sta že rodili? Čestitke mamicam.
Joj, da ti jaz ne povem kako se ponoči obračam iz enega boka na drugega, to je že pravi podvig zame user posted image   Pa, ko hodim si trebuh kar spodaj držim, ker se mi zdi, da bo mi vse ven padlo... user posted image  

Grem pobrat cunje, ki so suhe, potem pa na en dolg sprehod.
Pa se še javim, če ne grem prej v Rim user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
8.10.2007 12:09:40   
Tinča1
Pandica, tvoji user posted image  pa je tako lepo v tvojem trebuhu, da kar noče ven. Tak glej, da se ne bo vstrašila in hotela in nazaj noter.user posted image user posted image user posted image  Malo heca.

Že 35, saj še imaš čas. V soboto je bila v Rimu takšna gužva, da dr. in babice niso vedeli kam bi se najprej zagnali. Preverjeno. Nisem še rodila, ampak sem se šla pokazat zaradi nekih krvavitev, ki pa so hvala bogu ponehale.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
8.10.2007 15:13:36   
koala
Pandica jaz sem odlično nosečniškouser posted image !

Nisem vedela

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
8.10.2007 20:38:43   
Laubica
Tinča-upam da je sedaj z tabo v redu,no če je pa takaaaa gužva bom pa še vsaj 14 dni počakalauser posted image
Jaz tudi vsakodnevno se silim da grem na daljši sprehod in je kar fajn,vzamem psa in že greva ,čeprav me vsake toliko pogleda -kaj nebi šlo malooo hitreje(bogi pes)user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
9.10.2007 7:39:41   
Janey
Dobro jutro.
Kako ste kaj...malo vas pozdravim...Pandica še ni??

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
9.10.2007 17:13:16   
Pandica
Ne, punce še vedno sem v enem kosu user posted image  
Ju3 imam CTG in bomo videli kaj mi bodo povedali v P.
Držite pesti, da se čimprej zgodi in bom že lahko cartala tut jaz svojo user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?