Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.10.2007 18:13:45
|
|
|
|
Laubica
|
Pandica-močno močno držim pesti
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.10.2007 23:11:55
|
|
|
|
madejka
|
GO PANDICA GO PANDICA!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2007 10:45:08
|
|
|
|
Laubica
|
Madejka -kako kaj
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2007 10:57:46
|
|
|
|
ursyka21
|
Halo babe! Kako ste kaj? PANDICA kaj čakaš? Na november al kaj? Kaj počnete lepega? Moj mali trenutno spi. Včeraj je bil prvič cepljen. Hvalabogu nekih reakcij ni samo o sitnosti pa nebi debatirale ne. Pa še zobki mu izraščajo, joj groza. Od sile sem mu včeraj mogla dat pol svečke zvečer. Madejka kako ste kaj? Že 35 jaz sem tudi čakala da bi se prej začelo pa se tud verjetno nebi če mi nebi sprožli. Tako da potrpljenje. Ko se bo pa drl boš pa hotla da bo nazaj v trebušček šel ne. Aha budnice lepo se imejte
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2007 11:11:16
|
|
|
|
Laubica
|
Urška-lepo si mi povedala
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2007 11:24:20
|
|
|
|
ursyka21
|
Že 35 Sem ne. Pa se vem kak je zaj pri nas. Včasih bi vse dala za samo 5 min tišine.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2007 11:25:14
|
|
|
|
Laubica
|
Ne me strašit prosimmmm
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2007 11:47:42
|
|
|
|
Pandica
|
Ojla punce! Evo mene, sem že nazaj doma iz P . Imela CTG in še UZ, ki je pokazal, da je vse vredu. Plodovnice dovolj in vse tak kot mora biti, zato so me poslali nazaj domov Pa tako sem si želela, da rodim danes, ker zdaj pa že imam vsega pun kufer in še tak lep datum je. Sem vprašala G kako dolgo še me mislijo matrati in mi je rekel, da komaj 14 dan čez rok sprožijo porod, če je vse vredu. No, naj grejo v rit, njim je fajn ja, ko nimajo tega trebuha Jaz pa sem danes 8 dan čez rok. Čez 2 dni ponovno kontrola in CTG, če nebo nič kaj prej v kar pa sem že obupala.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2007 15:13:37
|
|
|
|
madejka
|
Že35 super! Imam tak najbolj pridnega otroka na svetu, tak da se nimam kaj za pritoževat In ti? Kako se počutiš? Ursyka samo da ste prestali tole cepljenje. Naš bo prvič dobil pikico 23.10. na atijev roj. dan Me prav zanima kako bo, ker drugač full ni vreščač. Edino krega se dosti, tak da imam včasih polna ušesa cviljenja Eh Pandica saj bo! Držim pesti za tebe! DRži se!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2007 19:58:49
|
|
|
|
Laubica
|
Pandica -kaj naj rečem .....sem kar brez besed in sočustvujem z tabo Madejka-jaz pa še kar moram v službo in sem vsak večer ful zmatrana,križ me boli za znoret ,me mora moj vsak dan masirat in me ima že poln kufer.No drugač pa hvala bogu ne zatekam in pač migam Sem pa zelo vesela da imaš pridno dete upam da bo moj tudi,ker 1. ni bil
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2007 20:59:49
|
|
|
|
madejka
|
Že35 še kar moraš v službo? Kdaj pa začneš porodniško? Ja, imam res srečo. Vem pa, da dva ziher ne morta bit enaka in bo drugi ziher zato tolko hujši
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2007 21:09:21
|
|
|
|
Laubica
|
Veš sem uradno že v porodniški samo ker sem sp in nisem našla pomočnice bom delala do konca pa ne misli da z veseljem NE drugi ne sme bit hujši ampak boljši
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.10.2007 22:38:31
|
|
|
|
madejka
|
Že35 itak, da bo pri tebi obratno! Paaaandicaaaaa kje si?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.10.2007 23:14:10
|
|
|
|
Pandica
|
Hey, tukaj sem, še vedno v enem kosu Ju3 imam CTG zopet, bomo videli kaj bo novega, pa se vam javim. Hvala vam, da mislite name in mi držite pesti, da bom čimprej rešena Nočko
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.10.2007 7:23:01
|
|
|
|
Janey
|
hei...ti si še kar doma? Uf zdaj pa bo res veselje ko tak dovgo čakate...držim pesi da bo čimprej....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.10.2007 8:44:09
|
|
|
|
Laubica
|
PandicA-koliko si že čez rok?Mislim da se bližaš 14 dnem -takrat bo pa 10000000%no držim pesti da bo se gospodična sama prej odločila prit k tebi
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.10.2007 14:22:15
|
|
|
|
Pandica
|
Pozdravljene punce! Današnja noč je bila obupna, nisem skoraj nič spala, bilo mi je slabo, premetavala sem se kot nora, ko pa sem proti jutru zaspala pa sem se mogla zbuditi, ker sem morala v P. Imela sem CTG in UZ in spet so me poslali domov ker je vse vredu. No, zdaj imam naslednji pregled spet v nedeljo, v torek 16.10. pa mi bodo sprožili porod, če nebo nič prej, ker takrat pa bom 14 dni čez rok. Joj, naj me že rešijo pa, da dobim že mojo pupiko v naročje Danes sem pa čez rok 10 dni. Jaz tut upam, da se mala gospodična odloči, da pride še pred torkom na svet, ker zdaj pa si že lahko mislte kako jo vsi pričakujemo, ne?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.10.2007 16:30:01
|
|
|
|
Tinča1
|
Pandica, si me pa res nasmejala s svojimi izjavami. Tvoja bebica se pa res ne da. Mislim, da bo vztrajala do konca. Urssika, kakšno cepljenje pa je to?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.10.2007 18:54:33
|
|
|
|
ursyka21
|
Tinča1 to je obvezno ceplenje. Di-Te-Per ;davica,tetanus in oslovski kašelj. Bil je v bedrco al naj raje rečem kar bedro cepljen. Je blo samo prvi dan malo tečno zdaj pa je ok. Zaj pa je mali drekec začel flaško bek tiščat.Sploh noče mleka pit razen če mu kako žličko baby riža zraven dam da je bol dobro. Ko mu dam flašo me že gleda tak čusno kot da si misla "stara ti lepo to sama jej, jaz že nebom al pa kaj ti tud morš cele dneve mleko pit" Nič babike uživajte, Pandica ti bi se že lahko spravla v porodnišnico ne Že35 ti pa takoj za njo! Brez zamere pa lep večer želim vsem
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.10.2007 19:02:25
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursyka21 Pandica ti bi se že lahko spravla v porodnišnico ne ursyka21 to dopovej ti moji trmici mali, ki je v trebuščku Če bi bilo po moje bi že zdavnaj šli
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.10.2007 19:33:18
|
|
|
|
Laubica
|
Ja jaz pa brez problema grem drugi teden za tabo -saj bom že 38 t naj vam vsem bog pozlati besede ki mi govorite da bom že v oktobru rešena saj komaj že čakam -stranke me bodo drugač požrle,saj kar nočejo nehat hodit,jaz pa se vlečem kot dinozaver in mantram,pa pridem domov tako hin da mi za govorit ni
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.10.2007 20:55:17
|
|
|
|
Laubica
|
EVO spet je ena novemberka rodila-dvojčka samo je punčka v kritičnem stanju -držite pesti za njo
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.10.2007 21:27:34
|
|
|
|
ursyka21
|
že35 še zmeraj nimaš nikogar za v salon? Ojoj kaj boš pa pol ko boš rodila? Jaz poznam sicer eno ko išče službo samo veš kako je ne. Da koga priporočaš pol pa kaj ni okej! Javi če še rabiš!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.10.2007 11:14:38
|
|
|
|
Pandica
|
Že35 kako je z malo deklico od novemberke? Se ji je kaj poboljšalo stanje? Upam, da ja A ti misliš delati dokler ne boš odšla v porodno sobo?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.10.2007 12:38:27
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Pandica, te berem in se mi smiliš. Pred tremi leti je bila tudi N&N na tvojem mestu - le s tem, da je ona rodila 13. dan po PDP. S svojimi popadki. Po prvem porodu (rodila sem 1 teden pred PDP) sem imela čudno čudno depresijo - bila sem žalostna, ker nisem bila več noseča... Za crknit. Sploh nisem mogla gledat nosečnic, ker sem kar solzne očke dobivala... Eh, ti hormoni, kaj vse naredijo z nami. No, zdaj pa komaj čakam, da bo ta nosečnost za mano, ker je tokrat - za spremembo od prvič - ne prenašam najbolje. Le da je do aprila še veliko veliko časa. Kaj pa kakšno srečanje - se kje kdaj dobivate?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?