madejka
|
Halo! Ja Ursyka tud jas pridem kar pogosto pogledat, kaj je tu novega pa na Rodili smo, da vidim katera MB nosecka je sla v Rim Pa hvala za kompliment. Ves da sem dala najlepso slikco gor Pandica moj porod je bil fenomenalen. Rodila sem v treh urah s svojimi popadki na dan roka. Malo so mi dodajali umetnih, da mi moji ne bi pojenjali. Vse je slo zelo hitro. Dobila sem 2 siva. Bil pa je problem, ker je bila mekonijska plodovnica, kar pomeni, da je bil moj dragi sinko enkrat v stiski in se je pokakal ze v trebuhu, kar pac lahko povzroci velike razvojne tezave. Ce porod ne bi stekel tako hitro, bi morali delat carskega. Tak da sva imela oba kar sreco, da je vse OK. Sem malega dobila v narocje takoj, ko so ga spucali. Taaaak sem bla srecna, samo gledala sem ga in se cudila, kak je tako veliko dete bilo v meni zlozeno Sem ga pa zelela imet ob sebi dokler me niso do konca zasili, saj tako nisem bila pozorna na to, kaj mi spodaj delajo. Joj mi je blo pa najbolj sitno to, da sem bila med porodom lacna Ko so popadki pojenjali mi je zacelo krulit po zelodcu, saj nisem jedla od 9 zjutraj nic. Rodila sem pa ob 17.41. Eno uro po porodu, ko so me zasili in postimali sem dobila vecerjo! Medtem je bil mali na intenzivni, da so ga dobro pregledali, potem pa sem ga spet dobila k sebi in od takrat se nisva bila narazen Clovek se cisto zaljubi. V P pa mi potem ni blo fajn, ker namesto, da bi ti sestre, pediatri in drugo osebje stvari lepo razlozili, ima vsak svoje poglede na dojenje, pristavljanje ipd. in tako sem si mogla dobesedno izbrat eno dnevno in eno nocno sestro, katerih nasvete sem upostevala, ker so se mi zdele najbolj naravne in pametne. Vse drugo pac pozres, saj nenazadnje je tvoj otrok najpomembnejsi in ga bom jaz vzgajala in zanj skrbela doma. No pa sem se razpisala. Sploh ne vem, ce te je tak podrobno zanimalo Tud mi ze zbiramo datum za krst. Bi radi cimprej to odpravili dokler je se vreme. Mormo povabit celo mojo in dragijevo zlahto in to znese okol 70 ljudi! Pa bomo imeli nekje zunaj na dvoriscu al pa kaj, tak da bomo pohiteli in upali na sonce Nic, dete klice, morm it... Lepo bodite srecke nosecke!