|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
18.8.2007 13:34:16   
madejka
Halo!
Ja Ursyka tud jas pridem kar pogosto pogledat, kaj je tu novega pa na  Rodili smo, da vidim katera MB nosecka je sla v Rimuser posted image Pa hvala za kompliment. Ves da sem dala najlepso slikco goruser posted image

Pandica moj porod je bil fenomenalen. Rodila sem v treh urah s svojimi popadki na dan roka. user posted image Malo so mi dodajali umetnih, da mi moji ne bi pojenjali. Vse je slo zelo hitro. Dobila sem 2 siva. Bil pa je problem, ker je bila mekonijska plodovnica, kar pomeni, da je bil moj dragi sinko enkrat v stiski in se je pokakal ze v trebuhu, kar pac lahko povzroci velike razvojne tezave. Ce porod ne bi stekel tako hitro, bi morali delat carskega. Tak da sva imela oba kar sreco, da je vse OK. user posted image Sem malega dobila v narocje takoj, ko so ga spucali. Taaaak sem bla srecna, samo gledala  sem ga in se cudila, kak je tako veliko dete bilo v meni zlozenouser posted image Sem ga pa zelela imet ob sebi dokler me niso do konca zasili, saj tako nisem bila pozorna na to, kaj mi spodaj delajo.
Joj mi je blo pa najbolj sitno to, da sem bila med porodom lacnauser posted image Ko so popadki pojenjali mi je zacelo krulit po zelodcu, saj nisem jedla od 9 zjutraj nic. Rodila sem pa ob 17.41.user posted image Eno uro po porodu, ko so me zasili in postimali sem dobila vecerjo!user posted image   Medtem je bil mali na intenzivni, da so ga dobro pregledali, potem pa sem ga spet dobila k sebi in od takrat se nisva bila narazenuser posted image Clovek se cisto zaljubi.
V P pa mi potem ni blo fajn, ker namesto, da bi ti sestre, pediatri in drugo osebje stvari lepo razlozili, ima vsak svoje poglede na dojenje, pristavljanje ipd. in tako sem si mogla dobesedno izbrat eno dnevno in eno nocno sestro, katerih nasvete sem upostevala, ker so se mi zdele najbolj naravne in pametne. Vse drugo pac pozres, saj nenazadnje je tvoj otrok najpomembnejsi in ga bom jaz vzgajala in zanj skrbela doma.

No pa sem se razpisala. Sploh ne vem, ce te je tak podrobno zanimalouser posted image

Tud mi ze zbiramo datum za krst. Bi radi cimprej to odpravili dokler je se vreme. Mormo povabit celo mojo in dragijevo zlahto in to znese okol 70 ljudi!user posted image Pa bomo imeli nekje zunaj na dvoriscu al pa kaj, tak da bomo pohiteli in upali na sonceuser posted image
Nic, dete klice, morm it...
Lepo bodite srecke nosecke!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 901
18.8.2007 17:41:25   
rakinja
No hvalabogu da je tvoj porod potekal normalno in kratko upam da bom jaz tudi hitro konec in da bo bres problemov.

Pandica:28 avgusta imam rok in neče se prej začet jaz pa komaj čakam

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.8.2007 8:46:33   
Laubica
user posted image Madejka -super hitro ti je šlo upam da bo nam ostalim tudi
Rakinja-veš sem priženjena na pobrežju,drugač sem iz centra,sem se pa tu navadila in me nič ne moti -mam blizu stražun(prej sem imela park)tak da sveži luft je drugo pa tudi gre.
Punce povejte mi ali vas katero tudi tako svinsko boli križ-jaz celo noč nisem spalauser posted image ne morem ležat ne sedet ničuser posted image kako si naj pomagam?

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 903
20.8.2007 9:07:54   
rakinja
Lep pozdrav srečkeuser posted image

Kako ste kaj ?Danes je tako utrujajoče da bi spala ves dan ampak ni mogoče treba neke delat kr drugače smo preveč lene.
In kako se kaj počutite?Jaz vam povem da zelo slabo bolečine vse povsod.Tako me peče zgaga da več ne vem kaj naj pojem in popijem da bo boljši mi katera kaj priporoča?Mleko mi ne pomaga niti navadni jogurt kaj naj še?
Jutri pa spet na ctg me le zanima kaj bodo rekli upam da ne bom rabla več dolgo hodit po zdravnikah.

pišite kaj da vam ne bo preveč dolgčas tako kot meni moja tamala spet uživa na morju z babico in dedejom in je tako zdaj tiho v bajti.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 904
20.8.2007 10:54:45   
Laubica
Rakinja -kako si lahko vesela ,da ima z kom tvoj otrok it na morje.Naša tašča pa gre vedno z nami ,mama pa ne hodi nikamoruser posted image tak da je to en drek.In moj sin vidi morje samo 1x letno-žal.No če bi bil on junak in želel it z zvezo prijateljev mladine bi mu takoj plačala samo ko mu ni.Te je pač dosti doma.user posted image .Za zgago probaj Donat meni pomaga,ene pa jejo Ruporut -samo jaz nočem nobenih kemikalij če le ni nujno.
Ja danes je res tako utrujajoče vreme jaz sem do 9 spala pa še takrat sem se z težavo dvignila iz postelje.Me je pa moj včeraj moral dobro hrbet zmasirat in je boljše(čeprav sva prej imela borbo ,ker to njemu ni fajn delatuser posted image )
Tako da sem nocoj spala kot top.Je včeraj gledala mogoče kera film -Jesen v New Yorku?Jaz sem jokala zraven kot danes dež,mi je prav pasalo da sem se malo zjokalauser posted image .No zdaj pa grem jest in v službo -mi sploh niuser posted image

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.8.2007 13:47:06   
rakinja
oj

midva z mojim letos še nisma vidla morja in ga tudi neboma kr jaz nisem hotela it.Zato pa je tamala tak dobro skozi prišla dvakrat na morje kr sta babica in deda se izprsla oz.želela sta jo zraven da se vsaj ona namaka če ne midva.Z zvezo prijateljov mladine pa jo jaz ne bi dala saj še je premala in mi niti ne bi odgovarjalo.

Jaz že danes tudi se vlečem ko megla za nič mi ni taki dolgočasni dan vreme je krivo.

In kako kaj brcike in otročiček?Moj je že tri dni zelo miren ravno 10x ga čutim tak kot je treba razen danes ne vem kak bo če ne bomo morali it v rim zelo je miren do zdaj samo 3x brcno sicer pa ima do desetih čas da še 7x.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 906
21.8.2007 21:16:16   
ursyka21
Halo babike!
Male lenobice ste. Nič nimam za prebrat. user posted image user posted image
Rakinja včasih še ti kaj lapaš dans te pa nič ni.Kaj si šla v Rim?
Naj se malo pohvalim in povem da imamo 16.9. krst. In sem ponosna ker ga bo krstil, vsaj zame, najboljši župnik ki obstaja. Star je 62 let in špila odbojko, nogomet, košarko .....V glavnem župnik od župnikov. Madejka ga pozna in mislim da lahko potrdi moje besede. Komaj čakam.
Grem jaz zaj gledat Ratatuille da se malo sprostim. Ve pa nehajte čvekat že tolko, ker skor nebote mele kam več pisat. user posted image
Pridne bodite in čuvajte sebe, sončke v vas in tiste zraven sebe.

20.5.2007 SEM POSTALA LUČ ŽIVLJENJA MOJEMU SINU

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 907
21.8.2007 21:47:17   
rakinja
Pozdravljene

Bila sem danes na ctg in mi je povedala da se že hribčki delajo če kaj čutim in res že zjutraj ko sem se vstala me je neke ščipalo to se je ponavlalo vse do devete ure ampak žal se je vse ustavilo.Sedaj pa se odpravljam po vsej verjetnosti v porodnišnico ker nisem čutila vseh 10 gibov mankajo mi trije ampak vseeno grem rajši not bomo videli kaj bo.Mogoče bom kar tam ostala.

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 908
21.8.2007 23:58:56   
Anonimen
Hojlaaa..

Rakinja, ma kaj ti to verjameš?? user posted image user posted image

Jaz proti koncu tudi nisem čutila gibov, samo trebuh mi je otrdeval, me spodaj špikalo, križ bolel, in sem rodila zdravega sinka.. No, ampak je res, da je vsak zase drugačen.

Upam, da boš čimprej cartala otročka..

Uršyka, kako pa kaj tvoj sinko? Koliko je že star? user posted image user posted image

Eeee, včeraj smo pa imeli najbolj smotan dan user posted image Mali ni in ni hotel zaspati nikjer drugje kot v mojem naročju.. Si lahko predstavljate, kako me je roka bolela.. Ampak nočka je bila taka, da ni boljšega.. Je spal od 21.30 pa do 4.h nato sem ga nahranila, pa je spal do 8.h..

Upam, da bo danes tudi tako dolgo spal user posted image

Evo že bluzim, grem..

Papa

(odgovor članu rakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
22.8.2007 15:54:56   
ursyka21
Malenam Jan je star 3 mesece in 2 dni. Je že pravi razvajenec. Za znoret včasih. Ko ga iz rok položiš v voziček nastane tako drenje da je groza. Kot da bi ga jemali iz kože. Spi tudi najraje na rokah. In to samo na mojih.Ati ne pride v upoštev. user posted image Pa pri 3 mescih smo že na 7kg. Torej si lahko predstavljate kako me bolijo roke. Včasih še posode nemorem pomit.
Evo že spet joka.
Morem it
lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 910
23.8.2007 19:55:23   
madejka
Ursyka hja res je vredi ta nas zupnikuser posted image Sicer se posveca tolikim stvarem, da se mi zdi, da vcasih pozabi, da je v bistvu po svojem poklicu zupnik in je duhovno podrocje bolj v ozadju. Drugac je pa res fajn clovek.

Tud mi bomo verjetno imeli krst 16.user posted image

Rakinja a si ostala not? Daj naj nekdo javi, ko bo rodila!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 911
23.8.2007 20:51:51   
Teni_
Ni še rodila, samo ni doma in sene more javit. Je pa bila not in zdaj hodi, če se ne motim noter na preglede. So ji že nameravali k njenim popadkom dodat umetne, ampak so si premislili. Jutri gre spet noter in pravi, da  ima občutek, da bo jutri tudi rodila. Takoj, ko rodi, vam sporočim, če mibo dala dovolljenje (kar pa 100% bo)

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 912
23.8.2007 21:12:06   
madejka
Teni RR dovoljenje al ne...javiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 913
23.8.2007 21:13:43   
Teni_
user posted image user posted image user posted image  Saj bomuser posted image user posted image user posted image , sem se samo hecala.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 914
23.8.2007 23:28:55   
muzika
Po dolgem času se zopet javljam, ampak moram priznat, da nisem preveč na tekočem, ker ne uspem vsega prebrat. Zasledila pa sem, da vas je kar nekaj iz Kungote. Marusha, Ursyka in Tinča, kako je kaj v Kungoti? Sem sicer iz MB, ampak nekaj razmišljava, da bi se selii v Sp. Kungoto, ker sva našla eno hiško, ki nama je obema (začuda) kar všeč. Naš "ta večji" je sicer ful proti, naju pa najbolj skrbjo prevozi v MB, ki so povezani s treningi...

Mala pikica, zanima me, zakaj greš poleg morfologije, ki ti jo bo delala tvoja ginekologinja, še k dr. Miglarju? Ima kakšen poseben pristop ali ne zaupaš svoji g?

Lahko noč in lepe sanje.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 915
24.8.2007 10:47:23   
Laubica
Pozdravljene -kako ste kaj -kaj je novega -ali je že katera rešena?Mi še imamo 10 tednovuser posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 916
24.8.2007 20:38:20   
Teni_
Punce, sporočam vam, da je rakinja rodila. Imajo punčko Vito, težka je, če se ne motim, 3200 g in velika 50 cm. Mala ima baje zelo dolge temne laske, ostalo pa bo napisala sama, ko se vrne iz porodnišnice.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 917
24.8.2007 20:53:36   
mehurčica
Ooo, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 918
24.8.2007 21:52:21   
Anonimen
Opala.. Čestitke novopečeni mamici Rakinji za Vito user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 919
24.8.2007 23:29:26   
ursyka21
Končno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image Vito
Čestike mamici,atiju in sestrici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
25.8.2007 9:36:07   
Teni_
Še malo podrobnosti o rakinji in Viti. Porod je bil hiter (2 uri), mamica jih je odnesla brez šivov. Danes ju grem pogledat in pocartat Vito. Bom ju malo poslikala in sledi kakšna slikica.

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 921
25.8.2007 9:41:07   
mehurčica

To pa je res hitro rodila, srečnica.user posted image Teni, lepo jo pozdravi!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 922
25.8.2007 9:43:53   
Teni_
Bomuser posted image .

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 923
25.8.2007 18:52:18   
Teni_
Evo, obljubljen slikice. Vita je prava lepotička, pa takeeeeee male nogica ima. user posted image .

Slika je na žalost malo slabše kakovosti, ker je moj fotoaparat z močmi pri koncu, ampak vidi pa se.
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 924
27.8.2007 15:51:43   
madejka
Mene nekaj casa ni bilo tukaj pa je ze vse mimouser posted image

RAKINJA CESTITKE ZA VITO!!!
Cela mami je, po sliki sodecuser posted image In pol se jaz hvalim s hitrim porodomuser posted image user posted image Full dobro!

Muzika jaz sem bila v ZG. Kungoti doma, pa ce bi zdaj lahko zbirala lokacijo bi tud sla v Sp. Kungoto, sploh na Gradisko, ker mi je lokacija full vsec. Blizu mesta si, pa vseeno na vasi.
Avtobusi so med tednom kar ok, malo lahko pogledas tud po internetu za vozni red. Med vikendi pa suxxx... sploh jih menda ni, dva al trije.user posted image Ce mas pa ze malo starejsega falota pa brez skrbi, se bo hitro navadil, ker je tam se vec takih falotov in vecina jih je priseljenih iz mesta. Kam tocno bi se rada selila?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?