Anonimen
|
Hojlaaa... Pozdravljene vse nove članice na temi "lenih mariborskih nosečk" Rakinja, zelo bi rada videla sliko tvoje Vite. Pa tako lepo ime si ji dala Uršyka, me veseli zate, da je sedaj vse brez problema Jaz pa ne bom rekla, da si nora. Ker v starih časih so nam dajali že v tretjem mesecu hrano, tako da nevem, kaj bi sedaj tu bilo narobe. Jaz še bom videla, kdaj bom začela dajati, ampak sigurno ne bom čakala. Kaj pa če bi za en dan odšla nekam pa dala otroka merkat komu? Da se sprostiš? Manjka ti energije očitno. Ja, Muzika na stvari je tako. Sestre so po večini prijazne, ampak če si ti tečna, bodo one enako do tebe. Ker "nas" je veliko ljudi, ki ne cenimo trud sestr. Je pa res, da so v MB P bili nesramni do mene, ampak sem si sama bila kriva, ker sem kljub tveganosti v nosečnosti odšla na lastno odgovornost. Kot pravi Vrtnica, kakršen si ti do njih, takšni bodo oni do tebe. Jaz nisem hodila v materinsko, pa sem se lepo naučila povijati, mu dati bradavice. Sčasoma se naučiš, tako da je zame ta šola brezvezna. Joj, Madejka. Le ti, jaz in Uršyka smo še tu, ki smo že rodile. Pa Rakinja, ampak ne verjamem, da bo pisala pogosto. Aja, sem pa "bivša" Gorazdova, da ne boste rekle, da sem kuj vskočila v temo Nočkaaa
|