Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 15.8.2007 8:16:38
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene vse nove nosečke. Jaz sem v 17t, na morfologijo pa se bom prijavila k Dr. Miglerju. Zanima me, če je bila katera pri njemu in kako ste bile zadovoljne. Bo mi pa tudi moja G naredila morfologijo. Sem pa bila v prvi nosečnosti na morfo. pri Dr. Japlju. Lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 15.8.2007 9:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem šele v enem 7. tednu. Drugače je vse ok, pojavljajo se že prve slabosti, upam, da ne bodo prehude. V prvi nosečnosti je bilo ubitačno... Po drugi strani pa si mislim, da bi bilo dobro približno kakšen teden bruhanja.... bi malo kile dol dobila, preden začnejo gor rast! Saj se hecam, ne me resno jemat! V juniju sem bila na sindikalnem izletu, pa smo zgleda v kolektivu fasali neko zastrupitev ali pa zelo hudo obliko viroze. Takrat mi je v tednu dni uspelo shujšat za 3 kg. Ampak tega ne bi nobeni privoščla... je bilo preveč hudo!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 15.8.2007 17:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Pozdravljene vse nove nosečke. Jaz sem v 17t, na morfologijo pa se bom prijavila k Dr. Miglerju. Zanima me, če je bila katera pri njemu in kako ste bile zadovoljne. Kontaktiraj raho
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 15.8.2007 17:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Dr. Robert MIGLAR
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 15.8.2007 21:11:26
|
|
|
|
ursyka21
|
MARUSAH jaz sem iz Kungote. Sem rodila maja in so mi poslali domov iz obcine cestitko in da naj javim trr da mi nakazejo 65E Kako ste kaj drugace Lep pozdrav Urska P.s. nekaj me racunalnik zeza pa nimam sumnikov
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.8.2007 12:51:22
|
|
|
|
Tinča1
|
jaz pričakujem prvega in sicer po zadnji M je datum 17.1.2008, po UZ, pa ga skoz spreminjajo s 15.1 smo prišli že na 20.1.2008. Bom vidla, kaj bodo rekli na morfologiji. Ursyka, a ta denar je namenil novi župan, ali je že tastari imel to navado? Res lepa poteza take male občine. Tudi jaz sem namreč iz Kungote. Kako pa se ti kaj počutiš po porodu?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.8.2007 13:27:58
|
|
|
|
Tinča1
|
Aja! Zanima me tudi, kdaj so vas prvič poslali na CTG. Približno v katerem tednu?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.8.2007 13:52:20
|
|
|
|
rakinja
|
Lep pozdrav Kako ste kaj in kaj počenjete v tekem vročem vremenu? Jaz sem še kar v enem kosu neče ven prelepo ji je v bušiju. Tinča1 a tudi ti si iz kungote lepo lepo in kdaj imaš termin?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.8.2007 13:56:14
|
|
|
|
rakinja
|
Tinča1 tudi stari župan je imel tako navado ko sem rodila prvega otroka sem dobila iz občine 15 tisočakov in lepo čestitko.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.8.2007 15:53:50
|
|
|
|
ursyka21
|
OJ BABIKE Tinča1 oprosti nekaj sem zamuštrala in šele zdaj vidla da si ti spraševala o tem. Tak da je odgovor bil dejansko namenjem tebi. Marusah tebi pa se opravičujem. Če te otrok preganja moreš vse na brzino nardit. Jaz se počutim super. Mali še tolko bolj, sami smeh ga skup drži razen če ni lačn al pa zaspan. Pol pa pravijo da kaka je mama v nosečnosti tako je pol otrok razpoložen. Po tem takem bi moj moral bit tečn 300 na uro cele dneve. Še stalno se dojima ampak že bol pogosto ker bo zgleda začelo primanjkovat mleka. Komaj čakam da mu bom lahko kako kašico nardila in da vidim njegov roc. Je pa zdaj že dva dni spal od 9 zvečer do 5 zjutraj. Po zaslugi flaške verjetno ker je bil bolj sit. No Tinča1 upam da mi bo uspelo odkrit kdo si. Prav rada bi vedla. Lepo se imejte P.S. Tinča1 jaz sem imela prvi ctg pri 30 tednih ampak zaradi težav ki sem jih imela. Drugače se pa ctg dela od 36. tedna dalje.
< Sporočilo je popravil ursyka21 -- 16.8.2007 15:55:07 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.8.2007 16:01:36
|
|
|
|
Tinča1
|
Rakinja rok imam 17. 1. 2008, tako, da še imam kar čas z odpravami v Rim. Tebi, kot vidim se že tudi mudi, samo tvojemu pa ne preveč. Ursyka, sem iz Sp. Kungote, pa nisem domačinka. Sem sicer doma v Kungoti že 6 let, od tega eno leto poročena. Mogoče boš vedela kam spadam, ko me boš vidla skupaj z možem, ki pa je domačin . Tako, da oči na peclje.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.8.2007 20:43:53
|
|
|
|
rakinja
|
Ti pa še imaš res časa za v rim želim ti prijetno nosečnost in da bo tvoj se lepo razvijav. Meni pa se mudi samo mojemu ne.Rok imam čes 14 dni in se ne bi sekirala da bi me že prijelo danes komaj čakam da bom spet pri sebi imela malo štručko.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.8.2007 20:44:12
|
|
|
|
ursyka21
|
Tinča1 nimam pojma ker ne poznam tolko ljudi tukaj iz Sp. Kungote pa sploh ne. Mogoče pa moj ko je bil poštar tukaj. Torej mojega malega je res poštar naredo .Sem tak radovedna da je groza kaj. Želim ti da ti nosečnost poteka predvsem zdravo pa dosti smeha ti želim.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.8.2007 9:11:33
|
|
|
|
Marusah
|
Ursyka21 ni panike....vsaka informacija prav pride!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.8.2007 11:25:24
|
|
|
|
Klarita
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Pozdravljene vse nove nosečke. Jaz sem v 17t, na morfologijo pa se bom prijavila k Dr. Miglerju. Zanima me, če je bila katera pri njemu in kako ste bile zadovoljne. Bo mi pa tudi moja G naredila morfologijo. Sem pa bila v prvi nosečnosti na morfo. pri Dr. Japlju. Lp Jaz sem bila pri njemu na NS pa sem bila več kot zadovoljna. Vzel si je čas, razložil vse, posnel bitje srčka in gibanje ploda na CD, skratka ful zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.8.2007 11:45:50
|
|
|
|
Janey
|
Hei babike. Kak ste kaj? Jaz sem vas prišla samo pozdrvit zdaj pa šibam za 2 tedna na dopust. Lepo se imejte...če bo katera rodila ji želim čim lažji porod...ostale pa pazite na male bumbarje. papa
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.8.2007 12:57:12
|
|
|
|
sanwebdra
|
Oj, še od mene!!! Pridne, pridne!! Naša tema je končno zaživela in strani se kar množijo... Super ! Jaz sem super vesela, da sem doma, čeprav mi malo najedajo priprave na vsakdanje malice in kosila za delavce, ki renovirajo bajto. Samo da bo čimprej fertig. Glede na to, da sem že v 33. tednu in da še nimam nič pripravljeno za prihod naše , me je kar malo strah. Problem je v tem, da bo možnost opremljanja šele v septembru ... do takrat pa je potrbno še v IKEO ... Pa saj bo ... še vedno je blo ...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.8.2007 16:15:12
|
|
|
|
Laubica
|
Zdravo MB -jaz moram povedat da sva z možem fasala neko grozno virozo in sva zdaj 2dni bruhala in driskala sem kar za 1kg lažja .Danes sem še cela medla tako da grem komaj jutri delat.Bogo moje dete ga je takooo metalo po trebuhu in je potem meni bilo še bolj slabo ,no samo da sva oba danes boljše .Vidim da ste kar iz istih krajev -me zanima če je katera iz pobrežja?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.8.2007 20:36:33
|
|
|
|
Pandica
|
Pozdravljene mariborčanke še od mene Kako ste kaj, kaj počenjate kaj? Moram vam povedati, da sem bila danes na uz in sem spet videla mojo in ima okrog 2160g mi je rekel G Sem tako vesela, da je vse ok in bp in da je že v glavični vstav in pripravljena na porod. Pridna mamina punčka Samo naj tako ostane, da se nebo zdaj več kaj preobračala in delala kakšnih prevalov Ker zdaj že ima neko orung telovadbo po trebuščku, me tako fejst brca
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.8.2007 22:05:46
|
|
|
|
madejka
|
Hmm... me pa res zanima kdo ste vse ze kungocanke? Bi skor rable ze svojo temo Tud jaz sem bivsa kungocanka, zdaj doma v Miklavzu. Prav fajn mi je brat o tem, kak vam dece v trebusckih migajo... nas miga sto na uro ze zunaj Je blo kar fajn obdobje, ko je bil se v trebuscku in tiho Zdaj je pa tak se 100x boljse, razen ko se dere na vse grlo in nimas pojma, kaj mu je Ursyka kaj pa sploh ti se delas tu?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.8.2007 22:09:24
|
|
|
|
rakinja
|
Dober večer kako ste kaj? Jaz sem še kar v enem kosu še čakamo in čakamo. Že35:Kaj ti si iz pobrežja?Moj srček tudi je od tam In kako se ti zdi pobrežje?Jaz ko pridem na obisk k tašči in tastu me je kar groza nena se vredi počutim tam In kako kaj ostele kako ste mi kaj vidim da nosečnot poteka pri vsaki normalno to je lepo samo čuvajte trebuščke
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.8.2007 22:13:35
|
|
|
|
rakinja
|
madejka Moram ti povedat da imaš lepega sinčka in kako se kaj počitiš ko imaš ob sebi svojega otročička ti lepo spi kaj pa dojenje ti gre?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.8.2007 22:19:59
|
|
|
|
madejka
|
Rakinja hvala Saj je res lep... za mene tak najlepsi na svetu Dojenje nama gre. Na zacetku sem se bila malo nerodna in fasala mastitis, ampak zdaj obvladamo situacijo (zaenkrat). Ponoci tudi kar spi, tam nekje od enih do sestih pa potem po dojenju se do desetih, enajstih. Se kar naspimo. Zdaj gagrem ravno previt, podojit pa dat spat... ce bo ratalo pred eno
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.8.2007 23:37:46
|
|
|
|
Pandica
|
Madejka tvoj sinek je res pravi cukerček, sem ga tut jaz pogledala na slikicah. Kako pa je kaj potekal porod? Povej nam malo, verjetno nas predvsem zanima to tiste, ki bomo zdaj prvič rodile da vemo na kaj se moramo pripraviti. Rakinja a ti si še vedno v enem kosu? Kdaj pa imaš PDP? Držimo pesti, da bo porod hiter in čim lažji Že35 jaz nisem iz Pobrežja, sem iz Tabora. Hvala bogu, da sta si z možem opomogla in sta boljša. Pazi nate in na svojo Joj, jaz pa ne vem kako bom danes spala, ker ima moja pravo čago v trebuščku, se premetava in preteguje tako, da me že cel trebuh boli. No, pa saj še malo, pa bo moj čas za odhod v Rim tudi prišel. Nič, lepo bodite, jaz grem v
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.8.2007 9:36:02
|
|
|
|
ursyka21
|
Oj MADEJKA! Saj ti si še tudi tukaj . -nemorem se ločit od tega foruma, vsak dan pogledam se če je kera kaj novega napisala. V forum starši čvekamo se nekak nisem vključla ker že prej nisem skoraj nič z majčicami klepetala. Komaj pišem ker mi bo mali glih iz rok pobegnil. Kaki živec je. Jaz mu že zdaj ne folgam. Madejka lepega carteka maš. Mi pa že o krstu rzmišljamo. Upam, da bo čimprej. Lepo se imejte Nekaj slik sem dala v album če kero zanima.
< Sporočilo je popravil ursyka21 -- 18.8.2007 9:38:28 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?