|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
15.8.2007 8:16:38   
mala_pikica
Pozdravljene vse nove nosečke. Jaz sem v 17t, na morfologijo pa se bom prijavila k Dr. Miglerju. Zanima me, če je bila katera pri njemu in kako ste bile zadovoljne. Bo mi pa tudi moja G naredila morfologijo. Sem pa bila v prvi nosečnosti na morfo. pri Dr. Japlju. Lp

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 876
15.8.2007 9:59:18   
Anonimen
Jaz sem šele v enem 7. tednu. Drugače je vse ok, pojavljajo se že prve slabosti, upam, da ne bodo prehude. V prvi nosečnosti je bilo ubitačno...

Po drugi strani pa si mislim, da bi bilo dobro približno kakšen teden bruhanja.... bi malo kile dol dobila, preden začnejo gor rast! user posted image user posted image user posted image  Saj se hecam, ne me resno jemat!

V juniju sem bila na sindikalnem izletu, pa smo zgleda v kolektivu fasali neko zastrupitev ali pa zelo hudo obliko viroze. Takrat mi je v tednu dni uspelo shujšat za 3 kg. user posted image  

Ampak tega ne bi nobeni privoščla... je bilo preveč hudo!

(odgovor članu mala_pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
15.8.2007 17:37:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Pozdravljene vse nove nosečke. Jaz sem v 17t, na morfologijo pa se bom prijavila k Dr. Miglerju. Zanima me, če je bila katera pri njemu in kako ste bile zadovoljne.

Kontaktiraj raho user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 878
15.8.2007 17:40:39   
Anonimen
Dr. Robert MIGLAR

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
15.8.2007 21:11:26   
ursyka21
MARUSAH jaz sem iz Kungote. Sem rodila maja in so mi poslali domov iz obcine cestitko in da naj javim trr da mi nakazejo 65E
Kako ste kaj drugace
Lep pozdrav
Urska
P.s. nekaj me racunalnik zeza pa nimam sumnikov                                                                                                                                                                                                                          

20.5.2007 SEM POSTALA LUČ ŽIVLJENJA MOJEMU SINU

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
16.8.2007 12:51:22   
Tinča1
jaz pričakujem prvega user posted image  in sicer po zadnji M je datum 17.1.2008, po UZ, pa ga skoz spreminjajo s 15.1 smo prišli že na 20.1.2008. Bom vidla, kaj bodo rekli na morfologiji.

Ursyka, a ta denar je namenil novi župan, ali je že tastari imel to navado?
Res lepa poteza take male občine. Tudi jaz sem namreč iz Kungote. Kako pa se ti kaj počutiš po porodu?

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 881
16.8.2007 13:27:58   
Tinča1
Aja! Zanima me tudi, kdaj so vas prvič poslali na CTG. Približno v katerem tednu?

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 882
16.8.2007 13:52:20   
rakinja
Lep pozdrav

Kako ste kaj in kaj počenjete v tekem vročem vremenu?
Jaz sem še kar v enem kosu neče ven prelepo ji je v bušiju.
Tinča1 a tudi ti si iz kungote lepo lepo in kdaj imaš termin?

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 883
16.8.2007 13:56:14   
rakinja
Tinča1 tudi stari župan je imel tako navado ko sem rodila prvega otroka sem dobila iz občine 15 tisočakov in lepo čestitko.

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 884
16.8.2007 15:53:50   
ursyka21
OJ BABIKE
Tinča1 oprosti nekaj sem zamuštrala in šele zdaj vidla da si ti spraševala o tem. Tak da je odgovor bil dejansko namenjem tebi. Marusah tebi pa se opravičujem. Če te otrok preganja moreš vse na brzino nardit. Jaz se počutim super. Mali še tolko bolj, sami smeh ga skup drži razen če ni lačn al pa zaspan. Pol pa pravijo da kaka je mama v nosečnosti tako je pol otrok razpoložen. Po tem takem bi moj moral bit tečn 300 na uro cele dneve. Še stalno se dojima ampak že bol pogosto ker bo zgleda začelo primanjkovat mleka. Komaj čakam da mu bom lahko kako kašico nardila in da vidim njegov roc. Je pa zdaj že dva dni spal od 9 zvečer do 5 zjutraj. Po zaslugi flaške verjetno ker je bil bolj sit.
No  Tinča1 upam da mi bo uspelo odkrit kdo si. Prav rada bi vedla. user posted image
Lepo se imejte

P.S.  Tinča1 jaz sem imela prvi ctg pri 30 tednih ampak zaradi težav ki sem jih imela. Drugače se pa ctg dela od 36. tedna dalje.

< Sporočilo je popravil ursyka21 -- 16.8.2007 15:55:07 >

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 885
16.8.2007 16:01:36   
Tinča1
Rakinja rok imam 17. 1. 2008, tako, da še imam kar čas z odpravami v Rim. Tebi, kot vidim se že tudi mudi, samo tvojemu user posted image  pa ne preveč.user posted image  

Ursyka, sem iz Sp. Kungote, pa nisem domačinka. Sem sicer doma v Kungoti že 6 let, od tega eno leto poročena. Mogoče boš vedela kam spadam, ko me boš vidla skupaj z možem, ki pa je domačinuser posted image . Tako, da oči na peclje.user posted image

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 886
16.8.2007 20:43:53   
rakinja
Ti pa še imaš res časa za v rim želim ti prijetno nosečnost in da bo tvojuser posted image  se lepo razvijav.

Meni pa se mudi samo mojemuuser posted image ne.Rok imam čes 14 dni in se ne bi sekirala da bi me že prijelo danes komaj čakam da bom spet pri sebi imela malo štručko.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 887
16.8.2007 20:44:12   
ursyka21
Tinča1 nimam pojma ker ne poznam tolko ljudi tukaj iz Sp. Kungote pa sploh ne. Mogoče pa moj ko je bil poštar tukaj. Torej mojega malega je res poštar naredo user posted image .Sem tak radovedna da je groza kaj. Želim ti da ti nosečnost poteka predvsem zdravo pa dosti smeha ti želim.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 888
17.8.2007 9:11:33   
Marusah
Ursyka21 ni panike....vsaka informacija prav pride!!!!

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 889
17.8.2007 11:25:24   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Pozdravljene vse nove nosečke. Jaz sem v 17t, na morfologijo pa se bom prijavila k Dr. Miglerju. Zanima me, če je bila katera pri njemu in kako ste bile zadovoljne. Bo mi pa tudi moja G naredila morfologijo. Sem pa bila v prvi nosečnosti na morfo. pri Dr. Japlju. Lp

Jaz sem bila pri njemu na NS pa sem bila več kot zadovoljna. Vzel si je čas, razložil vse, posnel bitje srčka in gibanje ploda na CD, skratka ful zadovoljna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 890
17.8.2007 11:45:50   
Janey
Hei babike.
Kak ste kaj?
Jaz sem vas prišla samo pozdrvit zdaj pa šibam za 2 tedna na dopust.
Lepo se imejte...če bo katera rodila ji želim čim lažji porod...ostale pa pazite na male bumbarje.

papa

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 891
17.8.2007 12:57:12   
sanwebdra
Oj, še od mene!!!

Pridne, pridne!! Naša tema je končno zaživela in strani se kar množijo... user posted image  Super user posted image !

Jaz sem super vesela, da sem doma, čeprav mi malo najedajo priprave na vsakdanje malice in kosila za delavce, ki renovirajo bajto. Samo da bo čimprej fertig. Glede na to, da sem že v 33. tednu in da še nimam nič pripravljeno za prihod naše user posted image , me je kar malo strah. Problem je v tem, da bo možnost opremljanja šele v septembru ... do takrat pa je potrbno še v IKEO ...

Pa saj bo ... še vedno je blo ...user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 892
17.8.2007 16:15:12   
Laubica
Zdravo MB -jaz moram povedat da sva z možem fasala neko grozno virozo in sva zdaj 2dni bruhala in driskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kar za 1kg lažjauser posted image .Danes sem še cela medla tako da grem komaj jutri delat.Bogo moje dete ga je takooo metalo po trebuhu in je potem meni bilo še bolj slabouser posted image ,no samo da sva oba danes boljšeuser posted image .Vidim da ste kar iz istih krajev -me zanima če je katera iz pobrežja?

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 893
17.8.2007 20:36:33   
Pandica
Pozdravljene mariborčanke še od mene user posted image

Kako ste kaj, kaj počenjate kaj?

Moram vam povedati, da sem bila danes na uz in sem spet videla mojo user posted image  in ima okrog 2160g mi je rekel G user posted image  user posted image  Sem tako vesela, da je vse ok in bp in da je že v glavični vstav in pripravljena na porod. Pridna mamina punčka user posted image  Samo naj tako ostane, da se nebo zdaj več kaj preobračala in delala kakšnih prevalov user posted image  Ker zdaj že ima neko orung telovadbo po trebuščku, me tako fejst brca user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 894
17.8.2007 22:05:46   
madejka
Hmm... me pa res zanima kdo ste vse ze kungocanke? Bi skor rable ze svojo temouser posted image Tud jaz sem bivsa kungocanka, zdaj doma v Miklavzu.
Prav fajn mi je brat o tem, kak vam dece v trebusckih migajo... nas miga sto na uro ze zunajuser posted image Je blo kar fajn obdobje, ko je bil se v trebuscku in tihouser posted image Zdaj je pa tak se 100x boljse, razen ko se dere na vse grlo in nimas pojma, kaj mu jeuser posted image

Ursyka kaj pa sploh ti se delas tu?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
17.8.2007 22:09:24   
rakinja
Dober večer kako ste kaj?

Jaz sem še kar v enem kosu še čakamo in čakamo.

Že35:Kaj ti si iz pobrežja?Moj srček tudi je od tam
In kako se ti zdi pobrežje?Jaz ko pridem na obisk k tašči in tastu me je kar groza nena se vredi počutim tam

In kako kaj ostele kako ste mi kaj vidim da nosečnot poteka pri vsaki normalno to je lepo samo čuvajte trebuščke

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 896
17.8.2007 22:13:35   
rakinja
madejka Moram ti povedat da imaš lepega sinčka in kako se kaj počitiš ko imaš ob sebi svojega otročička ti lepo spi kaj pa dojenje ti gre?

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 897
17.8.2007 22:19:59   
madejka
Rakinja hvalauser posted image Saj je res lep... za mene tak najlepsi na svetuuser posted image
Dojenje nama gre. Na zacetku sem se bila malo nerodna in fasala mastitis, ampak zdaj obvladamo situacijo (zaenkrat). Ponoci tudi kar spi, tam nekje od enih do sestih pa potem po dojenju se do desetih, enajstih. Se kar naspimo.user posted image
Zdaj gagrem ravno previt, podojit pa dat spat... ce bo ratalo pred enouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 898
17.8.2007 23:37:46   
Pandica
Madejka tvoj sinek je res pravi cukerček, sem ga tut jaz pogledala na slikicah. Kako pa je kaj potekal porod? Povej nam malo, verjetno nas predvsem zanima to tiste, ki bomo zdaj prvič rodile user posted image  da vemo na kaj se moramo pripraviti.

Rakinja a ti si še vedno v enem kosu? Kdaj pa imaš PDP? Držimo pesti, da bo porod hiter in čim lažji user posted image

Že35 jaz nisem iz Pobrežja, sem iz Tabora. Hvala bogu, da sta si z možem opomogla in sta boljša. Pazi nate in na svojo user posted image

Joj, jaz pa ne vem kako bom danes spala, ker ima moja user posted image  pravo čago v trebuščku, se premetava in preteguje tako, da me že cel trebuh boli. No, pa saj še malo, pa bo moj čas za odhod v Rim tudi prišel.

Nič, lepo bodite, jaz grem v user posted image

user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 899
18.8.2007 9:36:02   
ursyka21
Oj MADEJKA!
Saj ti si še tudi tukaj user posted image . -nemorem se ločit od tega foruma, vsak dan pogledam se če je kera kaj novega napisala. V forum starši čvekamo se nekak nisem vključla ker že prej nisem skoraj nič z majčicami klepetala. Komaj pišem ker mi bo mali glih iz rok pobegnil. Kaki živec je. Jaz mu že zdaj ne folgam.
Madejka lepega carteka maš.
Mi pa že o krstu rzmišljamo. Upam, da bo čimprej.
Lepo se imejte

Nekaj slik sem dala v album če kero zanima.

< Sporočilo je popravil ursyka21 -- 18.8.2007 9:38:28 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?