Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.8.2007 17:16:29
|
|
|
|
Laubica
|
Ja saj moj tudi že komaj čaka da bom rodila -je rekel -veš mami jaz bolj težko čakam kot ti Kam pa ve hodite k g.,jaz k Petrovičevi
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.8.2007 17:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla babike.. Ja, da vam sporočim, da imam novi nick - sem bila prej Gorazdova.. Ja, temo so zaklenili zato, ker sem se jaz dala izbrisati, in takoreč se teme od brisanega uporabnika zaklenejo in brišejo.. No, pa le imate to temo še Novinkam pa: dobrodošle, le načvekajte se na tej temi, ravno to manjka Patrick se je pa zredil za 950 gramov v treh tednih, povečal za 7 cm, obseg glavice pa za 2, 5... So me pohvalili, da lepo napreduje.. Jaz pa to ponosno okoli povem Se vidi, da je moj prvi otrok... No, jaz se še kaj javim.. Fajn se imejte, pa čimveč čvekajte
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.8.2007 17:25:43
|
|
|
|
Laubica
|
Ojla mamiiica -lepo da si se malo javila,kako ti kaj Patrik spi ponoči?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.8.2007 17:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
že 35, moram reči, da spi vedno ponoči na 3 ure.. včeraj je prvič spal 5 ur, tako da upam, da bo kaj bolj dolgo spal ponoči..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.8.2007 20:42:47
|
|
|
|
Laubica
|
Malo te bom jezila in povedala da se je moj sin zbujal do 1.5 leta 5do 6x na noč
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.8.2007 8:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se javim - sem nova MB nosečka... Katera pa sem, vam povem kasneje, po prvem UZ pregledu!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.8.2007 10:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Že35, ni panike, ti me kar jezi mala barabica Ja, so pa vsi različni, tako da jaz najbolj upam, da bo priden, če ne bo, pa pač bomo bedeli.. Anonimna, dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.8.2007 7:35:59
|
|
|
|
Janey
|
Dobro jutro mamice in nosečke. Nove dobrodošle... Kak ste kaj? Jaz že komaj čakam da mine ta tedn in greeeem na počitnice
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.8.2007 9:55:32
|
|
|
|
Marusah
|
Da nas bo več, da bo bolj veselo ... Tudi jaz sem MB nosečka!!! Ampak še bolj na začetku. Ko sem brala na tem forumu vas gre v veliki večini že čisto proti koncu nosečnosti...Kaj naj vam rečem, čestitke vsem, ki ste že postale mamice in držim pesti, da bo šlo vse gladko za tiste, ki boste postale v naslednjih dneh!!! Drugače se bomo pa tko kdaj srečale, če ne prej v vrtcih ali šolah .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.8.2007 12:32:42
|
|
|
|
Pandica
|
Pozdravljene vse "nove" in "stare" nosečke in mamice Kako ste kaj, kako ste preživele vikend? Marusah v katerem tednu pa si?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.8.2007 13:40:43
|
|
|
|
sanwebdra
|
Oj, pozdravljene vse NOVE mariborske nosečke - je blo včasih že prav dolgčas na naši temi - tako da - na dan s vprašanji ... zagotovo jih je veliko. Anonimna, upam, da boš imela UZ čimprej in bomo malo več izvedeli o tebi! In o vseh ostalih novih, seveda !!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.8.2007 17:18:50
|
|
|
|
rakinja
|
Pozdravljene Kako ste kaj ?Moram vam povedat da sem še kar v enem kosu neče in neče se zaprav začet.Vsak dan si govorim kdaj bo sicer še imam malo časa ampak jaz bi šla prej rodit.Jutri imam ctg me le zanima kaj bo pokazalo. Vidim da je kar nekaj novih članic me veseli in dobrodošle kr tu je zadnje čase res dolgčas kot pravijo druge. Mamiiica:sem vesela za vaju da lepo napredujeta še kr tak naprej
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.8.2007 17:23:44
|
|
|
|
Tinča1
|
Rakinja, ali mogoče veš, ali občina Kungota da kaj ob rojstvu novorejenčka? Občina Šentilj se je baje z letošnjim letom poboljšala in namesto knjigice mamice dobijo 100 EUR?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.8.2007 17:31:14
|
|
|
|
Teni_
|
Rakinja, ali mogoče veš, ali občina Kungota da kaj ob rojstvu novorejenčka? Občina Šentilj se je baje z letošnjim letom poboljšala in namesto knjigice mamice dobijo 100 EUR? Če te ne moti, da ti jaz odgovorim: leta 2003 in 2005 so še dali (oz. sem dobila nakazano začetek 2006, če se ne motim, pa mislim, da se še to ni spremenilo. Bilo pa je obakrat 15.000 SIT, ne vem, koliko je sedaj, ko so €.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.8.2007 17:39:47
|
|
|
|
Tinča1
|
Ne Teni sploh me ne moti. Vidim, da si iz Ruš, tam pa so leta 2005 dali mamicam 20.000 SIT- vem ker sem delala pripravništvo na Občini. Hvala ti za podatek, upam samo, da zdaj ko so EUR, da so zaokrožili navzgor . Mene pa zanima, kateremu zdravniku ste se prijavile na morfo in kako ste bile zadovoljne?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.8.2007 17:58:54
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem takrat dobila tudi od Ruš, ampka 15.000. Smo pa dobili marca 2006. Ker ssem v Kungoti še prijavljena, v Rušah pa stanujem, sem dobila od obeh občin.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.8.2007 20:34:42
|
|
|
|
Laubica
|
Pozdravljene ,meni je morfologijo delala kar moja g. v ZD tako da nisem rabla drugam hodit. Moram vam povedat da sem že kar precej utrujena in mi sploh ni več za hodit v službo ,pa še takoo gužvo imam vsak dan.Porodniško pa začnem komaj oktobra .Zdaj sin gleda kliniko zato sem prišla malo na rr pol pa ležat ker zaspat tako ne morem ker me preveč križ boli
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.8.2007 10:47:28
|
|
|
|
rakinja
|
ojla Danes imela ctg ker je moja ginekologinja na dopustu sem bila pri doktor Mavriču in mi je povedo da kaže ctg pospeševanje in da se bo počasi začelo zares.Moram povedati da me je ful razveseliv. Zanima me če je že kateri svoj zdravnik povedo in čez koliko časa se je začelo dea ste šle rodit
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.8.2007 11:08:46
|
|
|
|
Marusah
|
Pandica sem v 15 tednu... lepo se mejte!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.8.2007 14:31:08
|
|
|
|
sanwebdra
|
No evo, še zadnjič iz službenega računalnika - jupiiiiiiiiiiiiiii , v četrtek začnem z dopustom, potem pa kar nadaljujem v porodniško - saj sploh ne morem verjet, da sem končno dočakala - tako da bom verjetno malo manj prisotna na čvekih kot do zdaj - ampak brez skrbi - ko bo le mogoče, vas berem in se javim. Doma imava namreč še bajto v razsulu, tako da nimava rač. kam priklopit. TINČA1 - morfologijo mi je delala kar moja ginekologinja, vendar sem bila kar malo razočarana - je bilo zelo hitro konec, pa še monitorja ni obrnila k meni do zadnje minute - tako, da če imaš možnost - se naroči pri kom drugem ali pa se pozanimaj kakšno morfologijo izvaja tvoja G. Tečem domov ...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.8.2007 17:12:43
|
|
|
|
Tinča1
|
Moja G ne dela morfologije, ker nima UZ, zato sem dobila napotnico. Se bom pa verjetno prijavila kar k dr. Pelkičevi, saj sem bila z njo na NS res zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.8.2007 19:42:01
|
|
|
|
nana35
|
Pa da se še jaz oglasim,sicer sem pri januarčicah ampak vidim da je Tinča tudi gor in sem se odločila še jaz.Sem tudi iz MB,sem pa v 19 tednu.Kaj bi vam še napisala,saj verjetno kaj brskate po drugih forumih,kakor jaz in ste mogoče kaj prebrale.Ali pa tudi ne.Za morfologijo se moram šele naročit v čet.ali petek,verjetno mi bo delal moj ginekolog ali pa dr.Pelkičeva.Ona se seveda bolj poglobi in bi bila bolj vesela njene razlage.Mojega gineka moram vse vprašat,ona pa lepo sama pove in ni treba skoraj nič spraševati. Saj je moj ginek fajn ampak to razliko sem pa opazila,čeprav ga ne bi zamenjala,saj sem tam že "100"let.In sem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.8.2007 20:36:54
|
|
|
|
Laubica
|
Nana35-ali to 35 pomeni tako kot pri meni?No čestitke da ste se nove oglasile. Ali vse pričakujete prvega ali drugega otroka? Ravnokar sem zvedela veselo novico da moja soseda pričakuje februarja 3.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.8.2007 21:57:12
|
|
|
|
PBJ
|
Še ena mariborska nosečka, ki ima rok v naslednjem mesecu. Moram se javiti, preden rodim ... Zdaj že komaj čakam, da vse mine, ker precej zatekam, pa kolki bolijo, da je joj.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.8.2007 22:14:44
|
|
|
|
nana35
|
Ja,mislim da pomeni isto,namreč da imam 35 let.In ko dobim dojenčka jih bo še vedno 35.Sem že večkrat brala ta forum pa sem se šele zdaj odločila da pišem. To bo moj prvi otroček,PDP pa imam 13.1.,po UZ pa 9.1.Raje se zanašam na zadnjo menstr.Če pa je prej pa še toliko bolše,da ne bo ubijajočega čakanja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?