|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
11.8.2007 17:16:29   
Laubica
Ja saj mojuser posted image tudi že komaj čaka da bom rodila -je rekel -veš mami jaz bolj težko čakam kot tiuser posted image
Kam pa ve hodite k g.,jaz k Petrovičevi

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 851
11.8.2007 17:21:33   
Anonimen
Hojla babike..

Ja, da vam sporočim, da imam novi nick - sem bila prej Gorazdova.. Ja, temo so zaklenili zato, ker sem se jaz dala izbrisati, in takoreč se teme od brisanega uporabnika zaklenejo in brišejo.. No, pa le imate to temo še user posted image

Novinkam pa: dobrodošle, le načvekajte se na tej temi, ravno to manjka user posted image

Patrick se je pa zredil za 950 gramov v treh tednih, povečal za 7 cm, obseg glavice pa za 2, 5... So me pohvalili, da lepo napreduje.. Jaz pa to ponosno okoli povem user posted image Se vidi, da je moj prvi otrok...

No, jaz se še kaj javim..

Fajn se imejte, pa čimveč čvekajte user posted image

(odgovor članu Tinča1)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
11.8.2007 17:25:43   
Laubica
Ojla mamiiica -lepo da si se malo javila,kako ti kaj Patrik spi ponoči?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
11.8.2007 17:44:47   
Anonimen
že 35, moram reči, da spi vedno ponoči na 3 ure.. včeraj je prvič spal 5 ur, tako da upam, da bo kaj bolj dolgo spal ponoči..

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
11.8.2007 20:42:47   
Laubica
Malo te bom jezila in povedala da se je moj sin zbujal do 1.5 leta 5do 6x na nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 855
12.8.2007 8:52:44   
Anonimen
Da se javim - sem nova MB nosečka...

Katera pa sem, vam povem kasneje, po prvem UZ pregledu!

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
12.8.2007 10:30:42   
Anonimen
Že35, ni panike, ti me kar jezi mala barabica user posted image

Ja, so pa vsi različni, tako da jaz najbolj upam, da bo priden, če ne bo, pa pač bomo bedeli..user posted image

Anonimna, dobrodošla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
13.8.2007 7:35:59   
Janey
Dobro jutro mamice in nosečke. Nove dobrodošle...
Kak ste kaj? Jaz že komaj čakam da mine ta tedn in greeeem na počitnice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
13.8.2007 9:55:32   
Marusah
Da nas bo več, da bo bolj veselouser posted image ... Tudi jaz sem MB nosečka!!! Ampak še bolj na začetku. Ko sem brala na tem forumu vas gre v veliki večini že čisto proti koncu nosečnosti...Kaj naj vam rečem, čestitke vsem, ki ste že postale mamice in držim pesti, da bo šlo vse gladko za tiste, ki boste postale v naslednjih dneh!!!

Drugače se bomo pa tko kdaj srečale, če ne prej v vrtcih ali šolahuser posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 859
13.8.2007 12:32:42   
Pandica
user posted image

Pozdravljene vse "nove" in "stare" nosečke in mamice user posted image

Kako ste kaj, kako ste preživele vikend?

Marusah v katerem tednu user posted image  pa si?

user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 860
13.8.2007 13:40:43   
sanwebdra
Oj, pozdravljene vse NOVE mariborske nosečke user posted image - je blo včasih že prav dolgčas na naši temi - tako da - na dan s vprašanji ... zagotovo jih je veliko. Anonimna, upam, da boš imela UZ čimprej in bomo malo več izvedeli o tebi! In o vseh ostalih novih, sevedauser posted image !!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
13.8.2007 17:18:50   
rakinja
Pozdravljene

Kako ste kaj ?Moram vam povedat da sem še kar v enem kosu neče in neče se zaprav začet.Vsak dan si govorim kdaj bo sicer še imam malo časa ampak jaz bi šla prej rodit.Jutri imam ctg me le zanima kaj bo pokazalo.

Vidim da je kar nekaj novih članic me veseli in dobrodošle kr tu je zadnje čase res dolgčas kot pravijo druge.

Mamiiica:sem vesela za vaju da lepo napredujeta še kr tak naprej

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 862
13.8.2007 17:23:44   
Tinča1
Rakinja, ali mogoče veš, ali občina Kungota da kaj ob rojstvu novorejenčka? Občina Šentilj se je baje z letošnjim letom poboljšala in namesto knjigice mamice dobijo 100 EUR?

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 863
13.8.2007 17:31:14   
Teni_
Rakinja, ali mogoče veš, ali občina Kungota da kaj ob rojstvu novorejenčka? Občina Šentilj se je baje z letošnjim letom poboljšala in namesto knjigice mamice dobijo 100 EUR?

Če te ne moti, da ti jaz odgovorim: leta 2003 in 2005 so še dali (oz. sem dobila nakazano začetek 2006, če se ne motim, pa mislim, da se še to ni spremenilo. Bilo pa je obakrat 15.000 SIT, ne vem, koliko je sedaj, ko so €.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 864
13.8.2007 17:39:47   
Tinča1
Ne Teni sploh me ne moti. Vidim, da si iz Ruš, tam pa so leta 2005 dali mamicam 20.000 SIT- vem ker sem delala pripravništvo na Občini. Hvala ti za podatek, upam samo, da zdaj ko so EUR, da so zaokrožili navzgor user posted image .

Mene pa zanima, kateremu zdravniku ste se prijavile na morfo in kako ste bile zadovoljne?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 865
13.8.2007 17:58:54   
Teni_
Jaz sem takrat dobila tudi od Ruš, ampka 15.000. Smo pa dobili marca 2006. Ker ssem v Kungoti še prijavljena, v Rušah pa stanujem, sem dobila od obeh občin.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 866
13.8.2007 20:34:42   
Laubica
Pozdravljene ,meni je morfologijo delala kar moja g. v ZD tako da nisem rabla drugam hodit.
Moram vam povedat da sem že kar precej utrujena in mi sploh ni več za hodit v službo ,pa še takoo gužvo imam vsak dan.Porodniško pa začnem komaj oktobrauser posted image .Zdaj sin gleda kliniko zato sem prišla malo na rr pol pa ležat ker zaspat tako ne morem ker me preveč križ boli

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 867
14.8.2007 10:47:28   
rakinja
ojla

Danes imela ctg ker je moja ginekologinja na dopustu sem bila pri doktor Mavriču in mi je povedo da kaže ctg pospeševanje in da se bo počasi začelo zares.Moram povedati da me je ful razveseliv.

Zanima me če je že kateri svoj zdravnik povedo in čez koliko časa se je začelo dea ste šle rodit

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 868
14.8.2007 11:08:46   
Marusah
Pandica sem v 15 tednu...

lepo se mejte!!!!

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 869
14.8.2007 14:31:08   
sanwebdra
No evo, še zadnjič iz službenega računalnika - jupiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image , v četrtek začnem z dopustom, potem pa kar nadaljujem v porodniško - saj sploh ne morem verjet, da sem končno dočakala user posted image  - tako da bom verjetno malo manj prisotna na čvekih kot do zdaj - ampak brez skrbi - ko bo le mogoče, vas berem in se javim. Doma imava namreč še bajto v razsulu, tako da nimava rač. kam priklopit.

TINČA1 - morfologijo  mi je delala kar moja ginekologinja, vendar sem bila kar malo razočarana - je bilo zelo hitro konec, pa še monitorja ni obrnila k meni do zadnje minute - tako, da če imaš možnost - se naroči pri kom drugem ali pa se pozanimaj kakšno morfologijo izvaja tvoja G.

Tečem domov ...user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 870
14.8.2007 17:12:43   
Tinča1
Moja G ne dela morfologije, ker nima UZ, zato sem dobila napotnico. Se bom pa verjetno prijavila kar k dr. Pelkičevi, saj sem bila z njo na NS res zelo zadovoljna.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 871
14.8.2007 19:42:01   
nana35
Pa da se še jaz oglasim,sicer sem pri januarčicah ampak vidim da je Tinča tudi gor in sem se odločila še jaz.Sem tudi iz MB,sem pa v 19 tednu.Kaj bi vam še napisala,saj verjetno kaj brskate po drugih forumih,kakor jaz in ste mogoče kaj prebrale.Ali pa tudi ne.Za morfologijo se moram šele naročit v čet.ali petek,verjetno mi bo delal moj ginekolog ali pa dr.Pelkičeva.Ona se seveda bolj poglobi in bi bila bolj vesela njene razlage.Mojega gineka moram vse vprašat,ona pa lepo sama pove in ni treba skoraj nič spraševati.
Saj je moj ginek fajn ampak to razliko sem pa opazila,čeprav ga ne bi zamenjala,saj sem tam že "100"let.In sem zelo zadovoljna.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 872
14.8.2007 20:36:54   
Laubica
Nana35-ali to 35 pomeni tako kot pri meni?No čestitke da ste se nove oglasile.
Ali vse pričakujete prvega ali drugega otroka?
Ravnokar sem zvedela veselo novico da moja soseda pričakuje februarja 3.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 873
14.8.2007 21:57:12   
PBJ
Še ena mariborska nosečka, ki ima rok v naslednjem mesecu. Moram se javiti, preden rodimuser posted image ...
Zdaj že komaj čakam, da vse mine, ker precej zatekam, pa kolki bolijo, da je joj.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 874
14.8.2007 22:14:44   
nana35
Ja,mislim da pomeni isto,namreč da imam 35 let.In ko dobim dojenčka jih bo še vedno 35.Sem že večkrat brala ta forum pa sem se šele zdaj odločila da pišem. To bo moj prvi otroček,PDP pa imam 13.1.,po UZ pa 9.1.Raje se zanašam na zadnjo menstr.Če pa je prej pa še toliko bolše,da ne bo ubijajočega čakanja.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?