madejka
|
Kak lepo, da me pogresate Hvala Gorazdova za opozorilo. Ze en cas nisem pogledala tu sem. Kolko mam casa, se pri julijskih mamicah oglasim. Bom pa kar skopirala, kar sem tam napisala Torej, rodila sem hitro (3 ure), dobila 2 siva in bila v P 5 dni! Presneta MBP, kjer imajo 50 pediatrov in vsak ti nekaj drugega rece glede dojenja in vsega skupaj, da sem bila na koncu ze cisto zivcna in sem ostala se 1 dan ekstra notri, da se je mali zacel normalno dojit in nisem sla panicna domov. To niso moje besede, jaz sem bla cisto kul, samo ena pediatrinja je tezila sto na uro, ces da me bo zagrabla panika ko ne bom vedla al dovolj poje pri meni al ne Odkar smo doma smo super. Lepo se dojimo na nastavek. Zahvaljujoc dragemu, ki mi je sel kupit Aventovega, mi tudi kraste z bradavic pocasi odpadajo. V P so mi svetovali Nukovega malega, pa sem pri vsakem podoju kar tulila in imela ze kar gnojne bradavice Mali sicer zdaj pozre malo vec zraka in se bolj mucimo s podiranjem kupcka, ampak gre. Hja, je pa nas Maj kar velik cartek in tako noci prespi ponavadi pri nama. Ce ga damo v njegovo posteljo (nobena zvijaca prav ne pomaga) se dere lahko tud 1 uro skupaj, dokler ga ne vzameva k sebi. Nic ne pomaga bozanje, pogovarjanje, lucka... Potem pri nama zaspi v dveh minutah in spi od 4-5 ur skupaj! Tudi ce se prej zbudi, nic ne joce, ampak samo malo telovadi in mrcka. Prav luskan je. Tako da se nismo skusili neprespane noci. Smo pa res sele par dni doma in jo se bomo Danes smo bili prvic zunaj za pol ure in nam je vsem dobro delo. Mali brez problema zaspi ko ruka vozicek. Tudi na psa, ki je cisto zmesan letal okoli vozicka in lajal, se ni zmenil. Obratno pa je bilo hudo. je ratal ljubosumen tak da smo ga morali naganjat, bogega reveza. Pa sploh ni nas, ampak sosedov Tak da, zaenkrat smo dobro. Se pa se tak kaj javim. Bom se kaj pogledala sem k vam, ki se cakate! Ce pa katera sklizne v P, pa ji zelim cimlazji in hitrejsi porod!