Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.6.2007 9:46:24
|
|
|
|
Laubica
|
Gorazdova ali se lahko pridem hladit v tvojo klimatizirano sobo?Ker bom hinnnnn
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.6.2007 9:50:39
|
|
|
|
madejka
|
Dajmo, gremo kar vse h Gorazdovi! Ja, sej boma sla na morje, ker ne bom zdrzala v tej vrocini doma. Ja, so me na poroki (ki je bila na primorskem seveda) zezali, da naj le grem na morje, da bo mali primorc! A je katera prakticirala navadne kopalke zdaj v nosecnosti? Jaz nimam niti enih v celem, same bikinke peekola! Pa ne vem, ce se mi glih splaca kupovat nekaj za ta mesec, ko jih bom glih 2x rabla...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.6.2007 9:51:40
|
|
|
|
madejka
|
Ja Gorazdova, res je fajn dobit stvari. Pol manj se sekiras... Jaz si jih moram se it iskat v Domzale in v Volicino
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.6.2007 11:18:14
|
|
|
|
Laubica
|
Matejka -ravno o kopalkah pišem pri čvekanju v tri dni ,da nimam kaj gori za oblečt ,spodnji del mi je prav zgoraj pa nič,saj tudi jaz ne vem če se mi splača kupit za 14dni morja pol pa bodo v omari
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.6.2007 11:22:21
|
|
|
|
madejka
|
Jaz sem sla glih moje navadne sporobavat. Pa so mi dvojne celo prav! Pac ko bom ven iz vode, si bom dala kako majcko cez trebuh, v vodo pa kar v bikinkah... Na sreco so se mi joske malo pomanjsale odkar mi ne curi vec ven...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.6.2007 13:53:09
|
|
|
|
rakinja
|
Pozdravljene Kako ste kaj v tej vročinskem valu? Gorazdova:Kaj bi jaz vse dala da bi imela klimo v sobi kr naša soba je preklemansko vroča ravno stoji na sončni legi.in kako se kaj počutiš ko veš da gre tvoja nosečnost vse bol proti koncu? In kako ste kaj ostale?grete kaj na morje?Midva z mojim letos ne greva kr nisem zazihrana za dolgo pot me je strah razen našega malega divjaka ona gre z babico in dedejom na morje.me le zanima kako bo to teden dni brez otroškega razgrajanja po hiši. Včeraj sem imela preglet in UZ naša punčka lepo raste in lepo se razvija.Spet sem dobila tablete proti vnetju katastrofa ne rešim se tega sranja pa da je hudič. lepo bodite pa pišite kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.6.2007 15:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla debeluškeee Evo mene iz MB, sem hotela iti na CTG, pa so me morali naročiti na jutri.. Ma valda, jaz budalo, grem z napotnico tja, pozabim se pa vsaj nekaj dni prej naročit (kaki bumbar sem)... In danes me ena sestra, ki je skrbela zame ko sem bila v bolnici, pohvalilaaaa, da sem se kar fajn zredila Pa ni res, ker buši rasteee, noge pa boki so pa isti No, ja, sej mi je lepo včasih, ko rečejo, da sem debeluška Tudi moja soba je lih na tej legi sonca, in sonce prav žge noter, zato je tu edino najbolj vroče v stanovanju.. Si bom žaluzije kupila, ker otrok pa res ne bo v vročini spal... Rakinja, nisem proti koncu še Imam novi datum, 8.julij in do takrat res ne vem če bom zdržala počakat na prave popadke.. Ker že prav norim, ko pogledam novorojenčke, moj mi pa miga v bušiju 100 na uro Mater, ste full zgovorne ne
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.6.2007 15:58:33
|
|
|
|
madejka
|
Ja presneto, nic ne cvekate! Hja to z debelusnostjo je res ena hecna stvar. Mene tud vsak pozdravi: Halo debeluska al bajsika al kaj podobnega pa ne vem ce bi mi blo glih vsec to. Baje se mi od zadaj sploh ne vidi, da sem noseca... mislim, folk pa meni, da sem bajsika Gorazdova, jaz bi ze tud rada, da bi ze bil zunaj, ceprav si pa pol mislim, da zraven vsega tega miganja, ki nikoli ne neha, pride se jok... pa me malo mine Jutri pa grem eno eno leto staro pupo pazit za 2 uri, tak da si malo pomirim materisnki cut. Samo upam, da mi ne bo prevec sitnarila Gorazdova sej bo minilo, bos videla. Malo se bomo se kuhale pa pekle pa prazile, ampak bo. Ti tak mas se 14 dni pred mano rok, tak da ti bo minilo tren oka... Pol si bos pa se zelela, da bi bil nekje v maternici in tiho
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.6.2007 16:07:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Pol si bos pa se zelela, da bi bil nekje v maternici in tiho To si tak mislim, da bo res tak Samo bo pa veselje ga gledati kako odrašča Madejka, sirup jemlješ? Jaz ga še zdaj nekako nisem uspela vzet, nevem prav na bruhanje mi gre, ko vzamem flaško Jaz bi pa šla k sestri, samo ima njena starejša vodene koze, pa se bojim, da bi kaj blo z mojim otročkom narobe.. Verjetno ne bo nič, samo vseeno... Danes sva se lih z mamo pogovarjale glede teh sladkarij, koliko bo otrok ga lahko pojedel.. Ker sta takšna, da razvajata otroke s sladkarijami hjesos..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.6.2007 16:17:35
|
|
|
|
madejka
|
Ja jemljem sirup... sej ni tak grozn. Spijes pol pa hitro kaki kruh v usta! Sej ti bo uspelo!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.6.2007 16:31:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Sej ti bo uspelo! Hehe, kot da sem otrok No, bom upoštevala to, sirup potem pa hitro kruh...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.6.2007 10:49:20
|
|
|
|
rakinja
|
lep vroč pozdrav kako ste kaj?Meni je tako vroče,da več ne vem kam naj se dam.In kako je kaj vašo počutje?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.6.2007 11:22:12
|
|
|
|
madejka
|
Gorazdova ti je ratalo spit? Jaz ga bom zdaj za par dni nehala pit, ker mi je vsak vecer full slabo, pa je samo sirup tisto, kar vsak dan vzamem. Pa bom vidla, ce je to to. Rakinja mi imamo dopoldne hvala Bogu fajn hladno v stanovanju, potem popoldne se malo segreje, tak da se kar nekak gre. Razen pac ce je treba kam it... pol se pa kuhama v Polotu brez klime peekola! In dans grem ob petih pazit eno malo pupo v park Bom imela pomoc kolegice, ce jo bo treba kaj dvigovat, pa upam, da nam ne bo prevec vroce in da si bomo lahko privoscile se kak sladoled. A enoletniki lahko jejo sladoled, ce nimajo alergije na mleko???
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.6.2007 15:42:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla.. Hehe, Madejka, po mojem če nima alergije na mleko, lahko liže sladoled.. Aja, mi je ratalo spit ja... Zvečer pa spet, se kar izmikam, samo me moj lubi nadzoruje Jaz sn pa danes težo mojega zvedela.. 2920 gramov ima že.. Premalo? Dovolj?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.6.2007 15:43:19
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiii, madejka ima pa novo slikico... kak je lubano detee
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.6.2007 15:46:57
|
|
|
|
madejka
|
Hihi hvala hvala. Vsi pravijo, da je po atiju Meni je na zadnjem pregledu rekla, da ma nas mali okoli 2500, tak da mislim, da je cist vredi tak mas ti!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.6.2007 15:53:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, pol pa super to.. Danes grem pač mimo gostilne, pa so neke babe za eno mizo, pa me ena ko vidi, reče drugim poglejte jo, pa so me vse tak buljile, jaz sem samo nazaj grdo pogledala.. Mislim, kaj prvič vidijo kakšno mlado nosečko ali kaj? In kako ti kaj gre Madejka?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.6.2007 16:07:41
|
|
|
|
madejka
|
Mah ja, nekateri so pa res cudni, kak bulijo Meni so najbolj smesne one pupa mela, stare tam nekje 3-5 let ko te tak gledajo Vceraj me je ena mala vprasala v Sparu ce lahko dojencka poboza Pa Gorazdova, vredi sem! Malo sem zivcna, ker bi naj moj dragi ze priso domov, ko se nama pol v mesto mudi. Pa se nic glasa od njega... No ce bo se katera dans setala po parku se kaj vidimo
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.6.2007 20:39:19
|
|
|
|
Laubica
|
Madejka lepa slikca in ti si v tej vročini šetala po parku Jaz si takooo želim klimo pa mi ne bo zgleda ratalo ker je moj fulll proti Gorazdova-kakšno imaš ti penosno ali stensko?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.6.2007 22:00:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jooooooj babe... Kaka trapa sem Nimam klime, ampak ventilator... Si bom pa nabavila klimo, baje pride nekje 150 €, oče omenil.. Jutri grem gledat, če je res... Se opravičujem za pisno napako
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.6.2007 22:49:18
|
|
|
|
madejka
|
Halo babike! Koncno iz mesta Ja sej do parka sem prisla sele okol sedme in je ze bilo dobro. Pa se fontano je neslo okoli, tak da te kar fajn ofrisa! Moj babysitting ni ratal... je pupika mala prevec atija pogresala, pa smo kar skupaj ostali. Pol sma sle pa s kolegico na sladoled pa v park. Mnjami! Na poti domov pa se v Mc-a na čizburger... peekola, se mi je zlustalo tiste "zaendrek" omake, ki je not. Jutri pa v Ikeo. Mislite da bo kaj guzve na meji??? Ce je pa edini dan, ko je moj ded doma...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 22.6.2007 10:41:32
|
|
|
|
Laubica
|
Babike ,jaz pa šibam v službo -jutri sem si pa vzela fraj in gremo za 3 dni v Poreč kampirat med nudiste-prvič Me zanima če bom prestala ali bom samo v tla gledala Se beremo v torek -čuvajte se
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 22.6.2007 11:01:16
|
|
|
|
rakinja
|
Lep sonček vam želim in kako ste mi kaj?In kaj delate lepega?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.6.2007 12:03:45
|
|
|
|
rakinja
|
ojla srečke nosečke Kak to da nobena nič ne piše malo smo se polenele je krivo mogoče vreme? (JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.6.2007 12:13:15
|
|
|
|
madejka
|
Ja izgleda, da nas vse malo zdeluje. Meni se sploh ne da za compom sedet, ceprav se mi tud nicesar drugega ni za delat Vsake tolko pridem pogledat, ce je katera kaj novega napisala Popoldne gremo na piknik na vikend od kolegov... presneto spet bomo jedli Freycha dans bom pa jaz 7 ur sedela pa cevape jedla Je blo fajn vceraj? Rakinja kak je kaj v Kungoti? fejst vroce? Ste meli kaj dezja v zadnjih dneh? Jaz se morm prit dans zvecer roze tja zalit, ker so moji na dopustu.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?